Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Koliko ce bodova osvojiti reprezentacija BiH u ove dvije utakmice ?

6
345
88%
4
30
8%
3
2
1%
2
0
Nema glasova.
1
4
1%
0
12
3%

Ukupno glasova: 393

harishp
Kontakt:

Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Post Postao/la harishp » 17 avg 2012, 21:49

zizu1991 je napisao/la:
valterboy je napisao/la:Treba nam novi LB.

Papac je zavrsio karijeru izgleda.

Goran Jozinovic, Josip Kvesic, Muhamed Subasic?
Ko je taj jarane prvi ? taj Jozinović ?
Igra za Hajduk,prosao sve uzraste za Hrvatsku repku,inace Zenicanin.
Bosanac poput Lovrena :mrgreen:
Jos kad dodas i ovog Zeljovca,kao i Subasu kome je Schupan lapio poziciju i u drugoligasu,stanje sa lijevim bekom je prekrasno.
i Papac nasao kad ce u penziju,mogao i u dvadesetoj ha ja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 avg 2012, 22:00

Ne mogu se nalaziti opravdanja za eventualni neuspjeh(sve osim 3 boda) iz Lihtejnštajna.
Naši će igrači imati podršku s tribina kakvu ne vjerujem da je imala i jedna ekipa koja je gostovala tamo,bit će im kao da igraju na domaćem terenu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 17 avg 2012, 22:02

harishp je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:
valterboy je napisao/la:Treba nam novi LB.

Papac je zavrsio karijeru izgleda.

Goran Jozinovic, Josip Kvesic, Muhamed Subasic?
Ko je taj jarane prvi ? taj Jozinović ?
Igra za Hajduk,prosao sve uzraste za Hrvatsku repku,inace Zenicanin.
Bosanac poput Lovrena :mrgreen:
Jos kad dodas i ovog Zeljovca,kao i Subasu kome je Schupan lapio poziciju i u drugoligasu,stanje sa lijevim bekom je prekrasno.
i Papac nasao kad ce u penziju,mogao i u dvadesetoj ha ja.
Nemamo druge opcije trenutno. Lulic nemoze igrati na toj poziciji, isto ko da igramo sa 3 u odbrani.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 avg 2012, 22:04

Ma ne vjerujem da će taj da igra za Bosnu, ako je Bosanac kao Lovren, kao što reče @harishp
A igrali smo i prije bez Papca, naći će se neko riješenje, trpit će i trunuti kao po običaju Salihović na toj poziciji, ja mislim da druge opcije nema.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 avg 2012, 22:10

Salihovic je klasicni lijevak,jest da ga ofanziva vuce k'o i lovackog kera divljac ali sa Lulicem tu stranu za sad mogu iskarikati.Pogotovo sto je prosli mec Lulic odigrao lose,pa je Salihovic morao vise vuci.
Alternativa je tanka,jedino ako necete Ibricica na toj poziciji :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 avg 2012, 22:26

Pa hare kakav je ovj Lihtenštajn možemo li ih dobiti :mrgreen: :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 17 avg 2012, 22:28

hari, sapni svom idolu da mujdza u klubu zna odigrati poziciju lijevog beka i to nista losije nego svoju prirodnu poziciju- poziciju desnog beka.
jbg, tvoj papke nea kapaciteta za kompleksne radnje kakva je klikanje crvenog gumbicha da bi se upalio tv i saltanje na zeljeni kanal koji prenosi frajburg, tako da bi bio red da najveci safetov fan koji je veci i od njegove matere koja je izbacila spodobu, baci kakav isaret i osigura nam kvale.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 avg 2012, 22:44

Da. upravu si @ secer, ja sam zaboravio da može Mujdža lijevo, al ko bi onda igrao desno, ako bi Mujdža igrao lijevo ?

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 17 avg 2012, 22:45

zizu1991 je napisao/la:Da. upravu si @ secer, ja sam zaboravio da može Mujdža lijevo, al ko bi onda igrao desno, ako bi Mujdža igrao lijevo ?
Ognjen :)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 avg 2012, 22:51

secer je napisao/la:hari, sapni svom idolu da mujdza u klubu zna odigrati poziciju lijevog beka i to nista losije nego svoju prirodnu poziciju- poziciju desnog beka.
jbg, tvoj papke nea kapaciteta za kompleksne radnje kakva je klikanje crvenog gumbicha da bi se upalio tv i saltanje na zeljeni kanal koji prenosi frajburg, tako da bi bio red da najveci safetov fan koji je veci i od njegove matere koja je izbacila spodobu, baci kakav isaret i osigura nam kvale.
:lol: :lol: :lol:
Sve mu dirajte samo nemojte na Saja :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 avg 2012, 22:52

Možda, da, ako je riskirao s Zahirovićem u kvalifikacijama, i na kraju smo dobili pojačanje, koliko god to neko osporavao, što da ne i sa Vranješom, ipak Vranješ igra na većem nivou, nego na kojem je igrao tada Zaha.

nihco

Post Postao/la nihco » 17 avg 2012, 23:19

secer je napisao/la:hari, sapni svom idolu da mujdza u klubu zna odigrati poziciju lijevog beka i to nista losije nego svoju prirodnu poziciju- poziciju desnog beka.
ocekujes previse kreativnosti i kombinatorike ode naseg selektora, za to je potreban trocifren koeficijent inteligencije.
Sent from my Commodore 64

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 17 avg 2012, 23:37

Protiv Lihtestajna mislim da nebi trebao biti problem da probamo nekoga na tom lijevom beku, ali poznavajuci Susica ponovo ce tu igrati Salihovic. Sve osim pobjede bi bio ogroman neuspjeh u tekmi sa Lihtestajnom, tako da bi se i u ovoj tekmi mogli probati neki igraci. Ali, ako to nije uradjeno do sada, sumnjam da ce to biti na pocetku kvala.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 avg 2012, 23:39

More Mujdza i Dzeku zamijeniti a Dzeku na njegovu poziciju nikakav problem k'o da ce to sad neko zagledati I u toj svoj frtutmi Ibricic ce napokon da bljesne na lijevom beku,to je i Mikado bezbroj puta cinio.
Onako usput Mujdzoneta nam je onaj iz Freiburga metn'o je'nom na lijevu stranu i toliko je bio opcaran da ga je namah vrn'o.
Sto se tice spodoba,mozda da ubacimo pussy riot da nam uljepsa strucni stab i ne-normalni komitet,ali treba ih pricekati dok ne izadju iz prdekane.
Sta ce nam spodobe koji su izabrani kao najbolji igraci gdje god igrali,hocemo lipotu mindze.
@legenda reala,sehrem vam se na padeze :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 avg 2012, 23:47

nihco je napisao/la:
ocekujes previse kreativnosti i kombinatorike ode naseg selektora, za to je potreban trocifren koeficijent inteligencije.
Zato ste vi sigurno neki intelektualni giganti. Mudrost naprosto izbija iz postova. :lol:

Rios

Post Postao/la Rios » 17 avg 2012, 23:54

Ne mogu da shvatim da neko razmislja od nekom drugom bilansu osim 6 osvojenih bodova iz ova dva susreta.. :roll: Pa ako to nismo u stanju o cemu onda da pricamo dalje? Da sa Latvijom igramo u gostima pa da ih covjek nekako i shvati,ali igrati kuci i ne ocekivati 3 boda..Van pameti ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 18 avg 2012, 00:11

harishp je napisao/la:
More Mujdza i Dzeku zamijeniti a Dzeku na njegovu poziciju nikakav problem k'o da ce to sad neko zagledati I u toj svoj frtutmi Ibricic ce napokon da bljesne na lijevom beku,to je i Mikado bezbroj puta cinio.
Onako usput Mujdzoneta nam je onaj iz Freiburga metn'o je'nom na lijevu stranu i toliko je bio opcaran da ga je namah vrn'o.
Sto se tice spodoba,mozda da ubacimo pussy riot da nam uljepsa strucni stab i ne-normalni komitet,ali treba ih pricekati dok ne izadju iz prdekane.
Sta ce nam spodobe koji su izabrani kao najbolji igraci gdje god igrali,hocemo lipotu mindze.
@legenda reala,sehrem vam se na padeze :mrgreen:
klasicni haretov post..."dzeko dobro igra i lijevom nogom....i babo ruc'o" :mrgreen:

mojne ljutnje
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 avg 2012, 02:52

Početak kvalifikacija je itekako bitan, najvažniji dio, tad se mora krenut' dobro i onda lagano nastavit, utakmicu po utakmicu...ove prve dvije moramo dobit'...nema opravdanja, pa taman i Safet moro' kopačke zadužit' :mrgreen:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 18 avg 2012, 10:02

hari bolan, je l´ babo ruc´o :)
harishp je napisao/la:More Mujdza i Dzeku zamijeniti a Dzeku na njegovu poziciju nikakav problem
e, to mozemo ocekivati od naseg virtuoza.
tupan koji zadnjeg veznog gura na beka, stopera na zadnjeg veznog, desetku na krilo, moze i spica na beka.
bas me zanima kakav li je parti u onoj telecoj glavusi :lol:
harishp je napisao/la:Onako usput Mujdzoneta nam je onaj iz Freiburga metn'o je'nom na lijevu stranu
poceo si i lafit samo da bi spasio svog papketa :? nemoj ba, nije vrijedan toga.
citave 3 utakmice nas mujdzinator odigra na toj poziciji.
harishp je napisao/la:Sta ce nam spodobe koji su izabrani kao najbolji igraci gdje god igrali
najbolji igrac sigurno jeste. meni licno u rangu maradone il´ malo bolji, al´ k´o trener zesca rinaka.

ako u ove 2 utakmice ne uzme 6 bodova, onda mu treba skinuti skalp.
jer, ovo je idealna sansa da uzmemo bodove i nabijemo yebenu gol-razliku, pa nek´ se grcka ili slovacka okliznu na njima kao sto se i francuska okliznula na onoj boraniji.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 18 avg 2012, 10:21

Ma Ogya na Lijevog beka ispred Salihovica jer je Lulic kaznjen i sve pozicije rijesene za prvu tekmu...
A kad se vrati Lulic Salihagu deportovati na njegovu poziciju DM i deri...

Ali svi znamo ko nam je selektor tako da me nebi nikakva nelogicnost iznenadila ...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.