Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ne.anonimni je napisao/la:govoriš meni ?
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
Nisam ja rekao da mi je plata 500 KM, nego se to odnosi na drusveno stanje. Neko ima platu 500 KM i od toga treba da plati rezije, hranu, i mnoge druge potrebe a jos ako je u braku i ima djecu zamisli kako mu je ?limenka je napisao/la:Tko ti je kriv što ti plaća nije veća od 500 KM?
Šta bi ja trebao nabavljati mobitel od 100 KM jer eto ti imaš plaću 500 KM, kakve veze ja imam s tobom?
Također se ovo odnosi posebno na nafurane srednjoskolce koji se presevaju sa skupim telefonima, jer je bitan status i pokazivanje u raji ! Lako je kad tata i mama zarade pare pa ti kupe, fazon je u tome sto su to nepotrebne stvari da od 100 opicja koristis samo 8.
Istina je da svako ima pravo da sebi kupi ako moze da priusti, ali ja to gledam sa druge strane kao vecina normanog svijeta.
Skontaj malo ....
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Tako je to @ Elegant kada imamo masu djece uskog vida razmišljanja 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Znači ja koji sam se mučio cijeli život da sebi priuštim dobru plaću i lagodniji život bi sad trebao gledati šta moj kolega iz škole koji je cijeli život ljenčario, zapostavljao i školu i sebe, zadovoljavao se sa dvije markice za kavu danas ima i živio kao on?
Hvala, ali ne.
Hvala, ali ne.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
Pa ne govorimo ti to, kako ne razumiješ ?
Govorimo o standardu života ljudi na ovim prostorima.
Ja ne kažem za tvoj trud i rad, hvala Bogu pa dobro živiš, nego pričamo o nečemu potpuno drugom.
Govorimo o standardu života ljudi na ovim prostorima.
Ja ne kažem za tvoj trud i rad, hvala Bogu pa dobro živiš, nego pričamo o nečemu potpuno drugom.
Chrome, flipboard, google earth, imdb, movies by flixter, pic stitch, ring.tones, songza, tune in, ustream, sopcast, 360 panorama, camera awesome, nike training club, nike+ running, photo editor by aviary, pinerst, remote mouse, skype. skyview free, snapguide, whatsapp, viber, airplayit, turntable, instant hearth ratebagrcavi je napisao/la:dajte kakvih finih aplikacija za iphone
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Soni je napisao/la:Chrome, flipboard, google earth, imdb, movies by flixter, pic stitch, ring.tones, songza, tune in, ustream, sopcast, 360 panorama, camera awesome, nike training club, nike+ running, photo editor by aviary, pinerst, remote mouse, skype. skyview free, snapguide, whatsapp, viber, airplayit, turntable, instant hearth ratebagrcavi je napisao/la:dajte kakvih finih aplikacija za iphone
Samo čekam da netko napiše "kako vas nije stid kupovati robu u trgovini, a ne na pijaci, pa gledaj koliko ljudi spaja kraj s krajem".
Kakvi adidas sopovi? U polovnjake svake sedmice idem! 
Interesuje me, jer nisam jos ni pokusavao nit imao sansu da probam, dal ako sad skinem aplikaciju skype na mob. mogu pricat besplatno do mile volje sve dok sam konektovan negdje na wifi?
Interesuje me, jer nisam jos ni pokusavao nit imao sansu da probam, dal ako sad skinem aplikaciju skype na mob. mogu pricat besplatno do mile volje sve dok sam konektovan negdje na wifi?
Hvala Soni lave, znao sam da ti imaš tih džidža midžazizu1991 je napisao/la:Soni je napisao/la:Chrome, flipboard, google earth, imdb, movies by flixter, pic stitch, ring.tones, songza, tune in, ustream, sopcast, 360 panorama, camera awesome, nike training club, nike+ running, photo editor by aviary, pinerst, remote mouse, skype. skyview free, snapguide, whatsapp, viber, airplayit, turntable, instant hearth ratebagrcavi je napisao/la:dajte kakvih finih aplikacija za iphone
![]()
![]()
Šta je tebi smiješno Zizu majke ti ?
DRUG NEBI TI PUNCA
Mozes pricat koliko ti dusa zeli po uslovom da onaj koji te trpi ima wifisoxx je napisao/la:Kakvi adidas sopovi? U polovnjake svake sedmice idem!
Thomas Müller - Fußballgott
Ne mozes do mile volje, al' mozes dok ti baterije ne nestanesoxx je napisao/la:Kakvi adidas sopovi? U polovnjake svake sedmice idem!
Naravno uslov je da je i taj s kim pricas na skypu. Isti princip je whatsapp za poruke (koristi ga dosta raje) i viber za poruke i pozive.
@bagrcavi
Nije problem, a ne znam ni ja sta je urnebesno toliko da zasluzuje 3 ova sto se keslaju.
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Ma ništa jarane, nego samo broj ovih aplikacija koje je nabrojaobagrcavi je napisao/la:
Hvala Soni lave, znao sam da ti imaš tih džidža midža![]()
Šta je tebi smiješno Zizu majke ti ?
A cujem kod MTELA ima nesto platis 10 KM i imas 400mb. Tj mozes se konektovati i gdje nema wifia? Jel ko probavao ? Stopal to? i jel uopste tacna ova info.
NIje los mtelov net
jbg neces ga sad koristiti da gledas na telefonu tekmu na vikendici al eto moze pomoci oko FB Vibera i skajpa
Whatsapp se isplati i koristiti preko 3g ako nisi u blizini wifia
jbg neces ga sad koristiti da gledas na telefonu tekmu na vikendici al eto moze pomoci oko FB Vibera i skajpa
Whatsapp se isplati i koristiti preko 3g ako nisi u blizini wifia
Thomas Müller - Fußballgott
haj kad sam poceo sap pitanjima, kakav je ovaj nas bh mobile net ?
I postavio sam pitanje gore kakve mobitele preporucujete 300-350 KM 
soxx je napisao/la:haj kad sam poceo sap pitanjima, kakav je ovaj nas bh mobile net ?I postavio sam pitanje gore kakve mobitele preporucujete 300-350 KM
Galaxy ACE,il' sony ericsson xperia ray,al' ona ti je 365
Ovo sto burza kaze, za whats app se isplati koristit 3G, ali bez da saljes slike i da se zajebavas, nego cisto tekstualne poruke. A nema trenutno kod nas neke dobre ponude za internet, upalis sa-x, on ti ocita 20 slika i u crno te zavije.
Ovi dusmani iz bht za odron net uzese lopatom
Ovi dusmani iz bht za odron net uzese lopatom
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, alemsa, jasmin10, Slatinash_7, Wilshere10 i 12 gostiju.