Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Name in native country: Ervin Zukanović
Date of birth: 11.02.1987
Place of birth: Sarajevo
Height: 1,88
Nationality: Bosnia-Herzegovina
Position: Defence - Centre Back
Foot: both
Market value: 1.100.000 £
Jupiler Pro League 3(utakmice) 1(gol) - - - 270(minuta)
Sead Kolasinac
Date of birth: 20.06.1993
Place of birth: Karlsruhe
Height: 1,83
Nationality: Germany
Foot: left
Market value: 175.000 £
Germany U19 11(ut) 1(gol)
Ugovor do 2015godine
Date of birth: 11.02.1987
Place of birth: Sarajevo
Height: 1,88
Nationality: Bosnia-Herzegovina
Foot: both
Market value: 1.100.000 £
Jupiler Pro League 3(utakmice) 1(gol) - - - 270(minuta)
Sead Kolasinac
Date of birth: 20.06.1993
Place of birth: Karlsruhe
Height: 1,83
Nationality: Germany
Foot: left
Market value: 175.000 £
Germany U19 11(ut) 1(gol)
Ugovor do 2015godine
Sead Kolasinac, Ervin Zukanovic i Anel Hadzic su odavno trebali da dobiju poziv..i stvarno mi nije jasno sta onaj Susic izvodi..haman ce ih se sjetiti kad budu izgubljeni za nas..mislim da je ovdje sve jasno..Susic ima deal sa par menadzera i to je to..inace se ne bi u repku zvali igraci tipa Stojana Vranjesa koji je prosle sezone imao nastup u Cluju na nekih 6 tekmi po jedno 15-tak minuta...
Jesi li ti jedan od tih menadjera kad tako sigurno zborisedo07 je napisao/la:Sead Kolasinac, Ervin Zukanovic i Anel Hadzic su odavno trebali da dobiju poziv..i stvarno mi nije jasno sta onaj Susic izvodi..haman ce ih se sjetiti kad budu izgubljeni za nas..mislim da je ovdje sve jasno..Susic ima deal sa par menadzera i to je to..inace se ne bi u repku zvali igraci tipa Stojana Vranjesa koji je prosle sezone imao nastup u Cluju na nekih 6 tekmi po jedno 15-tak minuta...
Isto tako i ptice na grani znaju da je Hadzic jako ''pohitan''za mjenjanje drzavljanstva ili da mu je a da mu ne udze.
Kao i da Vranjes kakav takav je imao vecu minutazu od Kolasinca u prvom timu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Jesi li ti jedan od tih menadjera kad tako sigurno zborisedo07 je napisao/la:Sead Kolasinac, Ervin Zukanovic i Anel Hadzic su odavno trebali da dobiju poziv..i stvarno mi nije jasno sta onaj Susic izvodi..haman ce ih se sjetiti kad budu izgubljeni za nas..mislim da je ovdje sve jasno..Susic ima deal sa par menadzera i to je to..inace se ne bi u repku zvali igraci tipa Stojana Vranjesa koji je prosle sezone imao nastup u Cluju na nekih 6 tekmi po jedno 15-tak minuta...![]()
Isto tako i ptice na grani znaju da je Hadzic jako ''pohitan''za mjenjanje drzavljanstva ili da mu je a da mu ne udze.
Kolasinac je mlad momak..koji je tek ove sezone usao u prvi tim..uz to je kapiten Njemacke juniorske reprezentacije..sigurno nije bez razloga..vjerovatno si i ti jedan od pristalica susica..
ZaKolasinca je meni logicnije da ga Jagodic pozove, za Anela i Zukanovica se slazem. Stim da je ocigledno kako Pape racuna na Anela.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Baka prvi nije gledao igrace ni preko tv-ali to tad pojedincima nije smetalo.edo07 je napisao/la:harishp je napisao/la:Jesi li ti jedan od tih menadjera kad tako sigurno zborisedo07 je napisao/la:Sead Kolasinac, Ervin Zukanovic i Anel Hadzic su odavno trebali da dobiju poziv..i stvarno mi nije jasno sta onaj Susic izvodi..haman ce ih se sjetiti kad budu izgubljeni za nas..mislim da je ovdje sve jasno..Susic ima deal sa par menadzera i to je to..inace se ne bi u repku zvali igraci tipa Stojana Vranjesa koji je prosle sezone imao nastup u Cluju na nekih 6 tekmi po jedno 15-tak minuta...![]()
Kolasinac je mlad momak..koji je tek ove sezone usao u prvi tim..uz to je kapiten Njemacke juniorske reprezentacije..sigurno nije bez razloga..vjerovatno si i ti jedan od pristalica susica..al Boze moj to je tvoja licna stvar koja me ne interesuje...valjda bi i on trebao malo da pogleda neke igrace a ne da prica neke suplje price..
Kolasinac je jos nepoznanica u svemu,takva je prica bila za Besica da bi ga nakon poziva sad neki tjerali iz repke.
Ako stvarno Kolasinac ima zelju i sanse za BIH drzavljanstvo nikakav problem nece biti ni da pomogne i Jagodicu.
Sto se tice Zukanovica,nemoguce da taj ''potencijal''davni dana nije odjezdio u vodece makar Belgijske klubove.
Ili raznorazni menadjeri ne-(i)maju problema sa dioptrijom koja se zove susta realnost.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Baka prvi nije gledao igrace ni preko tv-ali to tad pojedincima nije smetalo.
Kolasinac je jos nepoznanica u svemu,takva je prica bila za Besica da bi ga nakon poziva sad neki tjerali iz repke.
Ako stvarno Kolasinac ima zelju i sanse za BIH drzavljanstvo nikakav problem nece biti ni da pomogne i Jagodicu.
Sto se tice Zukanovica,nemoguce da taj ''potencijal''davni dana nije odjezdio u vodece makar Belgijske klubove.
Ili raznorazni menadjeri ne-(i)maju problema sa dioptrijom koja se zove susta realnost.[/quote]
to je tvoje misljenje..ja imam svoje misljenje i nema potrebe da raspravljam s tobom o tome...
i pravog igraca ne prodaju menadzeri vec njihove igre na terenu 
Ili raznorazni menadjeri ne-(i)maju problema sa dioptrijom koja se zove susta realnost.[/quote]
to je tvoje misljenje..ja imam svoje misljenje i nema potrebe da raspravljam s tobom o tome...
u vezi menadjera bio je vec jedan koji nazor htio da dokaze da je na primjer Mravac imao menadjera brata od Papeta.
Naravno nista od toga,jer to je nevjerovatno lako bilo provjeriti.
Zato mani se price o menadjerima ako nisi sto posto siguran.Ovako mahalske vise ni nene ne uvazavaju.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 avg 2012, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Posto nije prodat,znaci....svemirci zayebavaju
haj zdravo
nemoj biti naporan...kraj rasprave..harishp je napisao/la:Posto nije prodat,znaci....svemirci zayebavaju.
u vezi menadjera bio je vec jedan koji nazor htio da dokaze da je na primjer Mravac imao menadjera brata od Papeta.
Naravno nista od toga,jer to je nevjerovatno lako bilo provjeriti.
Zato mani se price o menadjerima ako nisi sto posto siguran.Ovako mahalske vise ni nene ne uvazavaju.
Kako je meni smjesna ova prica da Susic "poziva igrace samo od onih menađera sa kojima ima tal" 
Sta sve ovdje neces procitat ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Elegant je napisao/la:Kako je meni smjesna ova prica da Susic "poziva igrace samo od onih menađera sa kojima ima tal"
pa hajd bgt objasni mi otkud pozivnice za T.Sunjica, S.Vranjesa...i sl...vjerovatno su svojim igrama to zasluzili?? hahaha smijesno...
Ok vranjesa je ona greska zigosala kao pokusaj kloca.Da se nije desilo,niko previse nebi ni palamudio.
U vezi Sunjica sta je problem.Momak je bio dobar i u mladoj repci,standardan u Ukrajinskoj ligi koja kotira bolje od Belgije ili Ceske.Sto je dobio minutazu,sasvim je solidno odradio.Licno sam gledao zadnji mec prosle sezone protiv Dinama Kijev,Sevcenka je doslovno u dzep stavio.
Fakat je prica sa menadjerima ili rondanje ovaj treba biti pozvan ili ne dodijala i bogu i narodu.
Misljenje kao i guzica,svako je ima.Ako nekome bas toliko smeta,Jablanica i nije toliko daleko na kurs za trenera pa onda to predati za selektora.I napokon uciniti nesto konkretno,ovako bas nista.
U vezi Sunjica sta je problem.Momak je bio dobar i u mladoj repci,standardan u Ukrajinskoj ligi koja kotira bolje od Belgije ili Ceske.Sto je dobio minutazu,sasvim je solidno odradio.Licno sam gledao zadnji mec prosle sezone protiv Dinama Kijev,Sevcenka je doslovno u dzep stavio.
Fakat je prica sa menadjerima ili rondanje ovaj treba biti pozvan ili ne dodijala i bogu i narodu.
Misljenje kao i guzica,svako je ima.Ako nekome bas toliko smeta,Jablanica i nije toliko daleko na kurs za trenera pa onda to predati za selektora.I napokon uciniti nesto konkretno,ovako bas nista.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Evo upravo gledam Bicakcica i pozitivno sam iznenadzen, jak je kao biksoko je napisao/la:Sto se mene tice, Pandza moze ostati u repci jos dugo. Trenutno prva dva stopera su Spahic i Pandza.
Spaha je rekao da nece u Brazil, a on ima i godina. Sunjic izgleda pravo jak, steta sto nije bio pozvan protiv Irske i Meksika. Sudic je mlad, par mjeseci igre i treba ga zvati. Jos Zukanovic, Cocalic i Bicakcic pa koji se pokaze..
A kako igra ovaj Braunsvajg cinimi se da cemo mi gledati Ermina u 1 BL dogodine...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
hare zakasnili suharishp je napisao/la:Ok vranjesa je ona greska zigosala kao pokusaj kloca.Da se nije desilo,niko previse nebi ni palamudio.
Jbm ti drzavu, do jucer nismo imali stopera kako treba samo napadace, sad obrnuto odjednom visak dobrih mladih stopera od kojih ce aBd barem 2 izrast' u stopera za lige peticegringobih je napisao/la:Evo upravo gledam Bicakcica i pozitivno sam iznenadzen, jak je kao biksoko je napisao/la:Sto se mene tice, Pandza moze ostati u repci jos dugo. Trenutno prva dva stopera su Spahic i Pandza.
Spaha je rekao da nece u Brazil, a on ima i godina. Sunjic izgleda pravo jak, steta sto nije bio pozvan protiv Irske i Meksika. Sudic je mlad, par mjeseci igre i treba ga zvati. Jos Zukanovic, Cocalic i Bicakcic pa koji se pokaze..kad skoci kao kakav kecer poklopi protivnickog igraca
![]()
A kako igra ovaj Braunsvajg cinimi se da cemo mi gledati Ermina u 1 BL dogodine...
A u napadu nigdje talenta s glave, jedino Seferovic sto je ubica al' da Bog da da njega uzmemo..
Imamo i napadača, Maletić u Štutgartu, Hodžić u Liverpulu, Bilbija, Đurić, svi su oni budućnost naše repke, a može se desiti da neko izleti neplanski.
DRUG NEBI TI PUNCA
Prvenstveno govorim za igrace koji vec sad mogu konkurisat' za A repku..ovi stoperi manje vise svi mogu, dok u napadu osim ibija i dzeke nemamo nikog, al' bukvalno..bagrcavi je napisao/la:Imamo i napadača, Maletić u Štutgartu, Hodžić u Liverpulu, Bilbija, Đurić, svi su oni budućnost naše repke, a može se desiti da neko izleti neplanski.
- Principatus
- Kontakt:
Njemu se nemoze pomoci.harishp je napisao/la: Ako stvarno Kolasinac ima zelju i sanse za BIH drzavljanstvo nikakav problem nece biti ni da pomogne i Jagodicu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Anel Hadžić
Uskoro novi Zmaj ( bar se nadam).
Po vašem mišljenju veliko pojacanje ili još jedan prosječan igrač..
Po vašem mišljenju veliko pojacanje ili još jedan prosječan igrač..
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Trenutno korisnika/ca: General505, LukavacBHF i 21 gost.