Sport i TV
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Re: Sport i TV
Ja imam Telemachovu kablovsku, dakle ne digitalnu, i imam SK Prime. Ako imas Telemachovu kablovsku, moras imati i SK Prime.messilla je napisao/la: Kako su bezobrazni jbt, znači ako Telecom za divno čudo ubaci SK i SK+ (ne nadam se, samo kažem) opet nema ništa od Barce i Reala, a neće im sigurno dati SKP.
![]()
Imam Moju TV (još 5-6 mjeseci ugovora) i Telemachovu kablovsku. Ništa, fatat se telemachove digitalne i HD paketa SK-ova.

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Pa dobro eto opet Arene imaju sasvim solidnu ponudu.Manuel je napisao/la:Prenosice sutra super kup Juve-Napoli,Njemacki kup i vjerovatno drugu talijansku ili francusku ligu,mada ne znam sto ne prenose tursku ligu to bi bilo predobro jer njih niko nije otkupio a prejaka liga,utakmice i atmosfere na stadionima fenomenalnescudetto je napisao/la:liga prvaka, liga europe i cini mi se da ce ove godine prenositi carling kupVamos je napisao/la:Sta je Arenama ostalo? Talijanska liga, Francuska, Grcka i ove nase ex Yu..sta jos?![]()
mislim da je to to
Možda otkupe nakon 2-3 kola kao i prošle god.madridist je napisao/la:Nadao sam se da Face tv nešto poradi na otkupu prava primere(il Tv1) al od tog izgleda ništa

Ali fkt ih ne kontam (TV1 i Telemach). Znači Telemach pomogao TV1 da otkupi prava od Arene (iako ja nezz koji bi K Arena dala prava TV1, ako zna da ih je Telemach sponzorisao, konkurencija ipak), a sad kad su otkupili prava za pomenutu ligu - nisu im dali ništaPočetkom septembra tekuće godine potpisan je i ugovor o saradnji između Telemacha i TV1 u okviru koje je omogućeno gledaocima da prate utakmice španske lige za nogometnu sezonu 2011/2012.

Naravno da imam,ali, kad mi istekne ugovor sa Mojoj TV (kraj aprila, čini mi se), i ako se odlučim za Telemach, onda bih priključio digitalnu i uzeo HD paket SK-ova.Bertrand je napisao/la:Ja imam Telemachovu kablovsku, dakle ne digitalnu, i imam SK Prime. Ako imas Telemachovu kablovsku, moras imati i SK Prime.

Ono spomenuh, ako kojim slučajem ostanem na Mojoj TV (što se vjerovatno neće desit

Ovo nađoh na jednom forumu. e sad da li je to tačno...Manuel je napisao/la:mada ne znam sto ne prenose tursku ligu to bi bilo predobro jer njih niko nije otkupio a prejaka liga,utakmice i atmosfere na stadionima fenomenalne
Turska liga drugacije funkcionise nego sve ostale u Evropi kada su prava prenosa u pitanju. I da hoces, ne mozes na klasican nacin da kupis prava na ovu ligu jer se celnicima turskog fudbala to nikako ne isplati. Oni zbog prvenstveno velikog broja Turaka sirom sveta imaju sistem sa nekom vrstom kartica koju moras da kupis da bi gledao meceve njihove lige. Prava na tursku ligu jednostavno nisu u ponudi, samo kup moze da se kupi.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
E **** ga onda nista ni od turske lige ccccc,haj valjda ce bht prenositi bar onu jednu utakmicu engleske lige ako i to ne ukinu
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- legenda reala
- Kontakt:
Prenosi BHT u subotu od 16 sati Arsenal-Sunderland , tako stoji u najavi 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Glavno da SK prenosi Primeru ,sve ostalo je nebitno 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Moja TV
ArenaSport -BHT Premijer Liga,Hrvatska Liga,Srbija 1. liga,Francuska Liga,Talijanska Liga.
TotalTV:
SK-Spanija,Engleska,Holandija,Belgija,Ukrajina,Rusija,Portugal
Eurosort-Njemacka,Poljska.
Zar nam treba vise?
ArenaSport -BHT Premijer Liga,Hrvatska Liga,Srbija 1. liga,Francuska Liga,Talijanska Liga.
TotalTV:
SK-Spanija,Engleska,Holandija,Belgija,Ukrajina,Rusija,Portugal
Eurosort-Njemacka,Poljska.
Zar nam treba vise?
BosnaE
Evo kren'o Carling Cup (sada već Capital One
) na Areni. 
Možda je to dobra najava za Premiership naredne sezone
. Ne šali se Arena. 

Možda je to dobra najava za Premiership naredne sezone

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nema Telekom ambicije da uzima tako finansijski jak projekat. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
A Telemach ima ?Devil je napisao/la:Nema Telekom ambicije da uzima tako finansijski jak projekat.
A za LP i EL imaju ?

Ništa onda ga je ispušila Arena načisto, mogli bi i 'talijane ispušiti.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Normalno da ima, Telemach je jedna od najjačih kompanija ovdje. Ne sumnjam da cemo uzivati u Premiershipu i naredne sezone iskljucivo na SK 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Sarajlijc@ je napisao/la:Normalno da ima, Telemach je jedna od najjačih kompanija ovdje. Ne sumnjam da cemo uzivati u Premiershipu i naredne sezone iskljucivo na SK
ma jeste, samo sto kanali jedan drugom smetaju pa nema dva tri kanala ciste slike ostalo sve sa smetnjama i ljudi im bandwith maksimalni kradu jer njihovi mozgovi ne znaju zastitit

Telekom je jedna velika stipsa.Do njihove kupovine 51% paketa Arene ova televzija je mnogo bolje radila,ali ipak usled konflikta sa SBB-om i Totalom oni vise nisu imali finansijskog kapaciteta da podrze sve projekte koje su planirali.Ko se seca bilo je prekida u prenosenju utakmica,konkretno Serie A,Primere i ACB lige jer nisu izmirili sve obaveze preko onom "dobavljacu" slike,zaboravih sada kako se zovu i prodaja dela Telekomu je bila jedina opcija.messilla je napisao/la:A Telemach ima ?Devil je napisao/la:Nema Telekom ambicije da uzima tako finansijski jak projekat.
A za LP i EL imaju ?![]()
Ništa onda ga je ispušila Arena načisto, mogli bi i 'talijane ispušiti.
Sa druge strane Sport Klub ima sva prava na EPL,i nece se oni njih tako lako odreci osim ako neko ne plati masnu cifru,bar upola vise nego sto trenutno placa SK,a Arena to ne zeli a verujem niti moze.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
juznjak> je napisao/la:Glavno da SK prenosi Primeru ,sve ostalo je nebitno

Visca el Barça ! Mes que un club !
a evo i potvrde da i turski NTV spor radi primeru i ove sezone,na Turksat-u 42e frekvencija 11054 H 30000 nekodirano ,sa bilo kojim digitalnim reciverom se može gledat(opticum,yumatu,strong...) a ima i HD na istoj frekvenciji isto nekodirano samo HD reciver potreban
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
SportKlub Prime ce prenosi Primeru a ja to nemam na kablovskoj imam samo Sportklub i Sportklub + 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Imal kakav link da se moze BHT1 gledat uzivo da odgledam ove utakmice veceras,nesto slicno ko sto se Arenasport 1 moze gledat???
hvala unapred

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
mozel se naci taj kanal preko hs ja imam digitalnu hs i imam onaj modul a ne reciver jer mi je lcd mogu li ja preko toga naci taj kanalmadridist je napisao/la:a evo i potvrde da i turski NTV spor radi primeru i ove sezone,na Turksat-u 42e frekvencija 11054 H 30000 nekodirano ,sa bilo kojim digitalnim reciverom se može gledat(opticum,yumatu,strong...) a ima i HD na istoj frekvenciji isto nekodirano samo HD reciver potreban
Jao kako strašna programska šema Sport kluba, tačno da čovjek padne na zoveGu
. Znači na Prime-u idu samo Španci (što je moram priznati dobar potez, i finansijski i ovako jer se neće mješati sa ovim ostalim ligama), Na ostalim kanalima Englezi sa naglaskom na SK i SK+, i ovo ostalo razbacano, tek da se šema ispuni. Tačno im Arena nije ni do koljena u ovom trenutku.
Mada eto fino je imati i Arenu, tek radi kojeg derbija francuske ili italijanske lige, ali naravno ponajviše zbog LP i EL.

Mada eto fino je imati i Arenu, tek radi kojeg derbija francuske ili italijanske lige, ali naravno ponajviše zbog LP i EL.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.