Da je bio malo lošiji,Fish bi uzeo set.
Protiv Wawrinke ne bi trebalo biti problema.
Ali kakvi forehandi tamo u uglove,duboki bekendi,sjajna igra na mreži,zastrašujući returni...Vjerovatno uz Đokovića sa WB-a najbolji meč godine Rogera Federera.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Wawrinka ce uredno spustiti gace, pred svojim gazdom.VolimLiverpool je napisao/la: Protiv Wawrinke ne bi trebalo biti problema.
Da. Federer je poznat po tome da pusta meceve.Edin TM87 je napisao/la:Ako Delpo dobije Đoku, nek' Roger onda pusti Wawi da i ovaj jadnicak nesto osvoji
xxl basket je napisao/la:mozel meni neko objasnit kako je djokovic dovio novih bodova na olimpijadi a prosleu olimpijadu bio bronzani ove 4. a dobio novih bodova na onoj listi ???

Ma ne vjerujem ni ja.Novak opet igra veoma dobro, nije ni Delpo loš, ali u situaciji gdje su obojica 'dobri', uvijek prednost dajem Novaku.retro je napisao/la:Ne vjerujem da ce Delpo dva puta zaredom dobiti Novaka.
To samo pokazuje koliko je psihički jak...soba 39 je napisao/la:Đoković i uz sve te porodične probleme koje ima igra odlično.Očekujem večeras pobjedu protiv Delpa i da se više jednom konačno uzme Sinsinati
Znaš li ti više detalja,je li mu se roditelji razvode ili ne ? Šuška se da je Srđan "švrljo" i da je "uhvaćen" na gomiliDANTES je napisao/la:To samo pokazuje koliko je psihički jak...soba 39 je napisao/la:Đoković i uz sve te porodične probleme koje ima igra odlično.Očekujem večeras pobjedu protiv Delpa i da se više jednom konačno uzme Sinsinati
Kvalitet je na strani DelPotretro je napisao/la:Ne vjerujem da ce Delpo dva puta zaredom dobiti Novaka.
Apsolutno... Nego gledaš li tenis ponekad?DonVito je napisao/la:Kvalitet je na strani DelPotretro je napisao/la:Ne vjerujem da ce Delpo dva puta zaredom dobiti Novaka.
Čitao sam negdje da mu je Novak zamjerio što se uključio u predizbornu kampanju Borisa Tadića,što nije osta po straniDANTES je napisao/la:Ne volim takve stvari, ali Srđo je samo potvrdio koliko je ljudsko go.vno... Stalno traži pare, u društvu ga napada, ponižava da ga je on stvorio, da je bez njega ništa... Našao trebu, politicki ga koristi, ma haos....
Nemoj zahebavatiDonVito je napisao/la:Kvalitet je na strani DelPotretro je napisao/la:Ne vjerujem da ce Delpo dva puta zaredom dobiti Novaka.
Što se tiče liste Rodzer je zdrav, Nole takođe, a inače što se istorije tiče ne znam znaš li Sampras je završio karijeruDonVito je napisao/la:@DANTES Od kako se najbolji igrač svijeta povredio slabo pratim ali u toku sam
Kakav forehandRoger can produce tennis shots that should be declared illegal
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.