NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
hureme desi dosad nedostajao si nam puno 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
http://sportsport.ba/bh_fudbal/vasilic- ... jedu/86233" onclick="window.open(this.href);return false;
evo u vece rodila psenica u sarajevu

evo u vece rodila psenica u sarajevu

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sad sa kombajna sisao vasilic :. 1-2 danasastra1922 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/vasilic- ... jedu/86233
evo u vece rodila psenica u sarajevu![]()

žzmaj_Bosne je napisao/la:haha, čuj to da nam sića pada sa neba. Kod nas svaki cigo naprosi dnevno po 1000 KMThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Podjednake valjdaastra1922 je napisao/la:kao sto sam rece zivi bili pa vidjeli,neko ce nekoga danas oko 7 karat e sad ko koga vidjecemo svi imamo pojedine sanse da budemo karani i i da karamo![]()
Vama su vece sanse da vam padne 1000 KM s' neba, nego da karate Želju.![]()
jest vala cigo zaradi dnevno hiljadu hahahahah

damirfile je napisao/la:Sad sa kombajna sisao vasilic :. 1-2 danasastra1922 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/vasilic- ... jedu/86233

ma neka bude kako hoce ko god dode mislim da ce uzivati na utakmici
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
je li nam i astra danas na "istoku"astra1922 je napisao/la:damirfile je napisao/la:Sad sa kombajna sisao vasilic :. 1-2 danasastra1922 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/vasilic- ... jedu/86233
smijesno mi nesto skroz i on se smije vjerovatno ce biti i posticaja na psenicu
ma neka bude kako hoce ko god dode mislim da ce uzivati na utakmici

pa kada je gusto i ja sam tu
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
hahaastra1922 je napisao/la:pa kada je gusto i ja sam tu

nema zajebancije dovodim pun kombi rajelegijard je napisao/la:hahaastra1922 je napisao/la:pa kada je gusto i ja sam tu![]()
aha ti si nas krizni stab onda xD hahah

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
joj ljudi dobit ce mo zelju
Zadnja izmjena: slucajnost, dana/u 18 avg 2012, 12:48, ukupno mijenjano 1 put.
AMIN AMINastra1922 je napisao/la:nema zajebancije dovodim pun kombi rajelegijard je napisao/la:hahaastra1922 je napisao/la:pa kada je gusto i ja sam tu![]()
aha ti si nas krizni stab onda xD hahah
![]()

Šta to radite ljudi,,,,,,VRACAJTE pod HITNO GOSPODINA CVITKUSICA IVICU -LEGENDU ZVIJEZDE ,,,da je on sada tu ne bih se desavale ovakve ružne stvari u klubu,,,,,,peticija da se GOSPODIN CVITKUSIC HITNO vrati u klub---pamet u glavu-SPOSOBNIJEG DIREKTORA ZVIJEZDA NIJE IMALA,,,,,,,astra1922 je napisao/la:pa kada je gusto i ja sam tu
doveo je on nas do vitarapabizo je napisao/la:Šta to radite ljudi,,,,,,VRACAJTE pod HITNO GOSPODINA CVITKUSICA IVICU -LEGENDU ZVIJEZDE ,,,da je on sada tu ne bih se desavale ovakve ružne stvari u klubu,,,,,,peticija da se GOSPODIN CVITKUSIC HITNO vrati u klub---pamet u glavu-SPOSOBNIJEG DIREKTORA ZVIJEZDA NIJE IMALA,,,,,,,astra1922 je napisao/la:pa kada je gusto i ja sam tu

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
pabizo je napisao/la:Šta to radite ljudi,,,,,,VRACAJTE pod HITNO GOSPODINA CVITKUSICA IVICU -LEGENDU ZVIJEZDE ,,,da je on sada tu ne bih se desavale ovakve ružne stvari u klubu,,,,,,peticija da se GOSPODIN CVITKUSIC HITNO vrati u klub---pamet u glavu-SPOSOBNIJEG DIREKTORA ZVIJEZDA NIJE IMALA,,,,,,,astra1922 je napisao/la:pa kada je gusto i ja sam tu
hahahahahahahahahahahahahahahaha

Jest imala sposobnijeg direktora MUHAMEDA JAKESKICApabizo je napisao/la:Šta to radite ljudi,,,,,,VRACAJTE pod HITNO GOSPODINA CVITKUSICA IVICU -LEGENDU ZVIJEZDE ,,,da je on sada tu ne bih se desavale ovakve ružne stvari u klubu,,,,,,peticija da se GOSPODIN CVITKUSIC HITNO vrati u klub---pamet u glavu-SPOSOBNIJEG DIREKTORA ZVIJEZDA NIJE IMALA,,,,,,,astra1922 je napisao/la:pa kada je gusto i ja sam tu
Naprijed Zvijezdo do pobjede. 

Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
SA1946 je napisao/la:Naprijed Zvijezdo do pobjede.

tek se sada prijavio...hurem2007 je napisao/la:da li ce bas
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
-
- Kontakt:
ljudi vrijeme je hebes i forum i internet iddemo na kafu pa na tekmu
bas tako vrijeme je...slucajnost je napisao/la:ljudi vrijeme je hebes i forum i internet iddemo na kafu pa na tekmu
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.