Kakve to veze imaazizmpj je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Kakva bolan ne bio 2 miliona eura![]()
![]()
![]()
![]()
taman takva koliko ti je uljudan taj sto ti je na avataru ....

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kakve to veze imaazizmpj je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Kakva bolan ne bio 2 miliona eura![]()
![]()
![]()
![]()
taman takva koliko ti je uljudan taj sto ti je na avataru ....
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Kakve to veze imaazizmpj je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Kakva bolan ne bio 2 miliona eura![]()
![]()
![]()
![]()
taman takva koliko ti je uljudan taj sto ti je na avataru ....![]()
mozda za Husejinovica izvucete 3 000 000 eura, ipak je on bolji od Albina
![]()
![]()
O čemu ti?legijard je napisao/la:CUJEM dolazi vam 5- 6 buseva indijanaca![]()
standard u njih sve su im domace utakmice
![]()
I ja bih potpisao odma taj rezultat da može. 2-0, za nas solidno. Tamanpayton je napisao/la:Ovo danas , uz regularno zalaganje svih 11 na terenu ..pobjeda sa 2 razlike. Cast svakoj ekipi koja dolazi na kosevo ali pobjede za njih nema..!! Okliznuli smo se u prvom kolu i odigrali X sa celikom i to se ne smije ponoviti.Iako za to ima objektivnih razloga . Znaci , pametno i ozbiljno i sasvim dosta 2-0.
Ma nikad ne znas brate ...moze biti i samo 1-0 ali kada kontas na golgetersku raspolozenost onda Sarajevu i nije neki problem utrpati 3-4 kom (primjer , oni hadalji iz prijedora )...iako ne bih volio da vas bas "nabijemo" sa velikom razlikom , jer ste simpatican gradic i simpatican klubBenjo_AFC86 je napisao/la:I ja bih potpisao odma taj rezultat da može. 2-0, za nas solidno. Tamanpayton je napisao/la:Ovo danas , uz regularno zalaganje svih 11 na terenu ..pobjeda sa 2 razlike. Cast svakoj ekipi koja dolazi na kosevo ali pobjede za njih nema..!! Okliznuli smo se u prvom kolu i odigrali X sa celikom i to se ne smije ponoviti.Iako za to ima objektivnih razloga . Znaci , pametno i ozbiljno i sasvim dosta 2-0.
Hehe, nadam se da nećete zabiti više od 2-3 i da ćemo mi dati jedan. Pozzpayton je napisao/la:Ma nikad ne znas brate ...moze biti i samo 1-0 ali kada kontas na golgetersku raspolozenost onda Sarajevu i nije neki problem utrpati 3-4 kom (primjer , oni hadalji iz prijedora )...iako ne bih volio da vas bas "nabijemo" sa velikom razlikom , jer ste simpatican gradic i simpatican klubBenjo_AFC86 je napisao/la:I ja bih potpisao odma taj rezultat da može. 2-0, za nas solidno. Tamanpayton je napisao/la:Ovo danas , uz regularno zalaganje svih 11 na terenu ..pobjeda sa 2 razlike. Cast svakoj ekipi koja dolazi na kosevo ali pobjede za njih nema..!! Okliznuli smo se u prvom kolu i odigrali X sa celikom i to se ne smije ponoviti.Iako za to ima objektivnih razloga . Znaci , pametno i ozbiljno i sasvim dosta 2-0.
Cestitam. Blago vama kad vam je tako lijepoThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Naravno da jesmo, i mi smo se vec navikli tako, nije bilo tesko:)Hordas Doboj je napisao/la:Nek ste vi transparentni sa prihodima i rashodima. Mi smo se vec navikli tako da ne moras da se sekiras...
Prvi si koji nisi napisao 5-0, jedini pesimista među svojimaEvolution87 je napisao/la:opet patnja i pobjeda na guzove 2:1, nakon sto gubimo na poluvermenu 0:1![]()
nadam se da nam nece pokvariti Bajramske praznike
40.000€Edol je napisao/la:Izvinite što vas prekidam,zna li se za koliko je otišao Adilović kod Grka?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 51 gost.