EDIT: ima l' šta za Sahina i Songa?
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ne zamjer'te Marsalu. Ima sumnjive poglede na svijet 
Vođa zna.
-
arminarsenal
- Kontakt:
Sta bolan pricate,pa smijete se covjeku,a jedini lik upravu,koji bolan dzeko,pa taj nista od bandere nije bolji,sta vise bandera je tehnicki jaci,samo sto ga malo brzina koci i to jedini razlog sto danas nije glavni igrac arsenala
...pustite mi se dzeke,kakav on,nije za arsenala !
Ma dobar je Džeko, ali od tog transfera nema nista. Prvo zbog svote koju trazi City, a drugo sto je Wenger govorio da ce RVP-a zamjeniti Giroud i Podolski. Ako bi vec mogao birati vise bi volio vidjeti Llorentea u crveno-bijelom dresu, jedna godina ugovora - jeftiniji, a po kvalitetama mi nije nista gori, cak sto vise.
a i ne bih volio koloniju navijaca Arsenala zbog naseg najveceg ambasadora... jbg
a i ne bih volio koloniju navijaca Arsenala zbog naseg najveceg ambasadora... jbg
- BeyKopites
- Kontakt:
Uvijek sam smatrao da bi Džeko samo u Arsenalu uspio(što se tiče EPL).Njemu nikako ne odgovaraju timovi poput Citya i Chelsea.Njemu odgovara tim gdje se igra gradi oko jednog igrača, a ne kao u Cityu, ima u konkurenciji 3 napadača koji su možda i kvalitetniji od njega a + su i zvučnija fudbalska imena što kod izhaviješćenog Mancinija itekako prolazi.Kad bi Džeko došao u Arsenal ja mislim da bi njega AW podigao na još veći nivonedim1993 je napisao/la:Ne zamjer'te Marsalu. Ima sumnjive poglede na svijet
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- Marsal
- Kontakt:
Pa i ja bih uspio u Arsenalu da Cazorla i čitav tim grade igru oko mene i gađaju me loptama u trepavicu.
@Edine
[youtube][/youtube]
@Edine
[youtube][/youtube]
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- frankqqqqq
- Kontakt:
Glavni smoJason Robinson @MrJayArsenal
According to Sky, Arsenal's game vs Sunderland is the only sold out game today. That's how we roll
Jel' ti pričaš o bLenteru?arminarsenal je napisao/la:Sta bolan pricate,pa smijete se covjeku,a jedini lik upravu,koji bolan dzeko,pa taj nista od bandere nije bolji,sta vise bandera je tehnicki jaci,samo sto ga malo brzina koci i to jedini razlog sto danas nije glavni igrac arsenala...pustite mi se dzeke,kakav on,nije za arsenala !
Ovakvo nešto pričati za igrača koji je izdominir'o njemačku ligu, te kao četvrti napadač u timu bio drugi strijelac Citya, anfakinb'livibl.
I Ailton je izdominir'o njemačku ligu ali Dzeko je DzekomandraX je napisao/la:Jel' ti pričaš o bLenteru?arminarsenal je napisao/la:Sta bolan pricate,pa smijete se covjeku,a jedini lik upravu,koji bolan dzeko,pa taj nista od bandere nije bolji,sta vise bandera je tehnicki jaci,samo sto ga malo brzina koci i to jedini razlog sto danas nije glavni igrac arsenala...pustite mi se dzeke,kakav on,nije za arsenala !
![]()
Ovakvo nešto pričati za igrača koji je izdominir'o njemačku ligu, te kao četvrti napadač u timu bio drugi strijelac Citya, anfakinb'livibl.
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
Prije svega Dzeko nije prosjek a druga stvar Husejinovic je navijac Arsenala od malih nogu tako da se moze samo uklopiti u Arsenalu.Kad bi samo dosao i poceo probijati i zabijati.Marsal je napisao/la:Dzeko je ba prosjek, taj bi se u igru Arsenala uklopio kad i Husejinović u Barceloninu.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
-
arminarsenal
- Kontakt:
Nemoj da edituješ post, šta si se prepo, neće ti niko ništa.arminarsenal je napisao/la:
Ok, mala je stvar znači biti najbolji strijelac bundeslige, al' je ipak Džeko uspio to ispunit', de mi ti sada reci šta je to Blento uspio u karijeri?
P.S. Ne mogu da vjerujem o čemu raspravljam, al' mi jednostavno ne može u glavu da neko razmišlja tako poput tebe, da misli da je ona kantilera bolja od Edina.
Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 18 avg 2012, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Zar on nije najbolji igrač na planeti?mandraX je napisao/la:Nemoj da edituješ post, šta si se prepo, neće ti niko ništa.arminarsenal je napisao/la:
Ok, mala je stvar znači biti najbolji strijelac bundeslige, al' je ipak Džeko uspio to ispunit', de mi ti sada reci šta je to Blento uspio u karijeri?
-
arminarsenal
- Kontakt:
Ma editovo sam jer nisam fino citirao,nekakvo mi s.ranje ispalo,pa mi se nije dalo da opet pisem,ne brini,ne bojim se ja,i stojim iza svojih rijeci,bandera je boljimandraX je napisao/la:Nemoj da edituješ post, šta si se prepo, neće ti niko ništa.arminarsenal je napisao/la:
P.S. Ne mogu da vjerujem o čemu raspravljam, al' mi jednostavno ne može u glavu da neko razmišlja tako poput tebe, da misli da je ona kantilera bolja od Edina.
Argumenti? Statistika? Bilo šta?arminarsenal je napisao/la: Ma editovo sam jer nisam fino citirao,nekakvo mi s.ranje ispalo,pa mi se nije dalo da opet pisem,ne brini,ne bojim se ja,i stojim iza svojih rijeci,bandera je boljisamo sporiji to ga najvise ****,speed mu 2
-
arminarsenal
- Kontakt:
Pa onaj nas Blento nikad nije igrao u tako smijesnoj ligi tako da nije imao taj "iskorak" ko dzekomandraX je napisao/la:Argumenti? Statistika? Bilo šta?arminarsenal je napisao/la: Ma editovo sam jer nisam fino citirao,nekakvo mi s.ranje ispalo,pa mi se nije dalo da opet pisem,ne brini,ne bojim se ja,i stojim iza svojih rijeci,bandera je boljisamo sporiji to ga najvise ****,speed mu 2
- TheVerminator
- Kontakt:
Koliko god mi voljeli Džeku što je Bosanac, čini mi se da ga neki i podcjenjuju zato što je naš. Džeko je bolji od Bendtnera, što jest-jest. Ali opet, što reče @Marsal, svaki iole bolji napadač bi uspio kad bi ga svi obasipali loptama. Džeko je takav igrač, pa on je bio najbolji strijelac Bundeske, ponajviše zahvaljujući Misketovim loptama. Zato ćemo sad vidjet Robina, hoće li napokon izaći iz šesnesterca, ili će opet čekat loptu, kao što je prošle sezone čekao Songove. Ove godine je tu Santi da dijeli lopte, Giroud i Podolski mogu dat mnogo golova zahvaljujući njemu, valjda neće biti toliko smotani da ne iskoriste te šanse.
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Smijesno bi bilo da je Edin izdominir'o tu ligu sa recimo Bayernom tad, sa igračima iza sebe tipa Shweinsteinger, Ribery, Muller itd itd.arminarsenal je napisao/la: Pa onaj nas Blento nikad nije igrao u tako smijesnoj ligi tako da nije imao taj "iskorak" ko dzeko...kazem ti da je Bandera brzi bio bi strasan,ovako....
Edin je to uradio sa Wolfsburgom, sa igračima tipa Gentner, Hasebe, Dejagah, što je moraš priznati ipak za svaku pohvalu, te puno teže.
A ta priča da je Bentner igrao u njemačkoj bio bi ovo, bio bi ono, ti ne pije vode, znaš? Da je babi mu*a...
Čuj Bentner, ne mogu da vjerujem kakvu glupost sam pročitao.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Emirates pred tekmu
to po dva gola na obje strane da Giroud ne fula kao u tekmi protiv Kolna
A jest mu i onaj golman branio.
Čudi me što AW već nije doveo ga u Arsenal.
Očekujem danas rezultat 3:1 za Arsenal.
A jest mu i onaj golman branio.
Očekujem danas rezultat 3:1 za Arsenal.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.