cuj mi huligani...mi ne napadamo igrace po treninzima niti pravimo neka sranja ... ii otkud ti znas sta nas je sprijecilo da idemo?slucajnost je napisao/la:nije to moja logika vec to samo govori kakvi ste vi navijaci sto lupetate po forumu i glumite facebook huliganeBenjo_AFC86 je napisao/la:Hahaha. Pa onda je nas min. 3000 koji volimo Gradinu trebalo otići dole na Koševo? po tvojoj logicislucajnost je napisao/la: ma vi da ste kakvi navijaci gradine nebi sjedili sad kod kuce i pisali po forumu vec bi bili u busu sa ostalim apachima
a ovaj legijard pravi zajebant +![]()
OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: OFK Gradina Srebrenik
-
- Moderator
- Kontakt:
E moj druže, pričaš nešto a nema istine ni 1% , lupaš .. kako ti znaš zbog čega ja nisam otišao na tekmu !? ili neko drugi?slucajnost je napisao/la:nije to moja logika vec to samo govori kakvi ste vi navijaci sto lupetate po forumu i glumite facebook huliganeBenjo_AFC86 je napisao/la:Hahaha. Pa onda je nas min. 3000 koji volimo Gradinu trebalo otići dole na Koševo? po tvojoj logicislucajnost je napisao/la: ma vi da ste kakvi navijaci gradine nebi sjedili sad kod kuce i pisali po forumu vec bi bili u busu sa ostalim apachima
a ovaj legijard pravi zajebant +![]()
ja sam za svoje godine otišao i na previše utakmica kako domaćih tako gostujućih
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
joj jeste se digli ,pa vi ste najlosiji klub na opstini srebrenik 

ahahaha koji je to bolji klub fk sladna,seona , aida, hahaha ili mozda neki od karate klubova ?role je napisao/la:joj jeste se digli ,pa vi ste najlosiji klub na opstini srebrenik

-
- Kontakt:
onda sam ja za tebe tito, a ovaj povis tebe ko je napado igrace ko pravi sranja, a za huligane reko sam da ste facebook huligani ili ti ga net huliganislucajnost je napisao/la:Benjo_AFC86 je napisao/la:Hahaha. Pa onda je nas min. 3000 koji volimo Gradinu trebalo otići dole na Koševo? po tvojoj logicislucajnost je napisao/la: ma vi da ste kakvi navijaci gradine nebi sjedili sad kod kuce i pisali po forumu vec bi bili u busu sa ostalim apachima
a ovaj legijard pravi zajebant +:
nije to moja logika vec to samo govori kakvi ste vi navijaci sto lupetate po forumu i glumite facebook huligane
E moj druže, pričaš nešto a nema istine ni 1% , lupaš .. kako ti znaš zbog čega ja nisam otišao na tekmu !? ili neko drugi?
ja sam za svoje godine otišao i na previše utakmica kako domaćih tako gostujućih
[/quote]
onda sam ja za tebe tito, a ovaj povis tebe ko je napado igrace ko pravi sranja, a za huligane reko sam da ste facebook huligani ili ti ga net huligani[/quote]
http://www.****/web/article.asp ... 4581f02d1f" onclick="window.open(this.href);return false; evo procitaj malo
onda sam ja za tebe tito, a ovaj povis tebe ko je napado igrace ko pravi sranja, a za huligane reko sam da ste facebook huligani ili ti ga net huligani[/quote]
http://www.****/web/article.asp ... 4581f02d1f" onclick="window.open(this.href);return false; evo procitaj malo

ma kakvi brate huligani-to nisu jer ih ima 15-tak,a bolji su svi cak i cehaje sa trenerom lokuzom su bolji od vas-cuj 3000????????? 

to tebra...ipak nismo huligani hvala sto nas branisrole je napisao/la:ma kakvi brate huligani-to nisu jer ih ima 15-tak,a bolji su svi cak i cehaje sa trenerom lokuzom su bolji od vas-cuj 3000?????????

simpa ste mi mjesto jer cesto prolazim tim putem za brcko ali ste mi simpa i kao klub...
ipak FCS je prejako za vas i sigurno vas deremo sa 2-0 ili 3-0...said i suljic strijelci
jel dolaze vasi navijaci
ipak FCS je prejako za vas i sigurno vas deremo sa 2-0 ili 3-0...said i suljic strijelci
jel dolaze vasi navijaci
YES.WE.DID.
jedan buspayton je napisao/la:simpa ste mi mjesto jer cesto prolazim tim putem za brcko ali ste mi simpa i kao klub...
jel dolaze vasi navijaci

-
- Moderator
- Kontakt:
E jbg druže, ja potpisao 2 razlike.. a ti sad na 3 povisipayton je napisao/la:simpa ste mi mjesto jer cesto prolazim tim putem za brcko ali ste mi simpa i kao klub...
jel dolaze vasi navijaci

Dolaze, 50 ih je otišlo.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
stari ispo si glup a nek ti ovaj sto je napiso role obajsni sto hahahahahblue815 je napisao/la:to tebra...ipak nismo huligani hvala sto nas branisrole je napisao/la:ma kakvi brate huligani-to nisu jer ih ima 15-tak,a bolji su svi cak i cehaje sa trenerom lokuzom su bolji od vas-cuj 3000?????????
Zadnja izmjena: slucajnost, dana/u 18 avg 2012, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
Posljednje upozorenje korisniku pod nickom 'role'. Sljedeći prekršaj odstranit će ga s foruma na jedan duži period.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
ajd objasni mi ti molim te...slucajnost je napisao/la:stari ispo si glup a nek ti ovaj sto je napiso role obajsni sto hahahahahblue815 je napisao/la:to tebra...ipak nismo huligani hvala sto nas branisrole je napisao/la:ma kakvi brate huligani-to nisu jer ih ima 15-tak,a bolji su svi cak i cehaje sa trenerom lokuzom su bolji od vas-cuj 3000?????????
-
- Kontakt:
nemoj roleta on je nasinsider je napisao/la:Posljednje upozorenje korisniku pod nickom 'role'. Sljedeći prekršaj odstranit će ga s foruma na jedan duži period.
edit: za ovog blue vidis da je lik se obraco meni a ti si skonto dda vas brani

HELLCOMEBenjo_AFC86 je napisao/la:E jbg druže, ja potpisao 2 razlike.. a ti sad na 3 povisipayton je napisao/la:simpa ste mi mjesto jer cesto prolazim tim putem za brcko ali ste mi simpa i kao klub...
jel dolaze vasi navijaci![]()
Dolaze, 50 ih je otišlo.

ma vi ste fina raja , nema i nece biti nikakvih probllema
nadamo se da ce te nas na proljece isto ugostiti
ma imam osjecaj da cete i vi jedan zabiti
igra li dzafic i kakav je sad
YES.WE.DID.
-
- Moderator
- Kontakt:
Ima još do proljeća, ali hoćemo naravno.payton je napisao/la:HELLCOMEBenjo_AFC86 je napisao/la:E jbg druže, ja potpisao 2 razlike.. a ti sad na 3 povisipayton je napisao/la:simpa ste mi mjesto jer cesto prolazim tim putem za brcko ali ste mi simpa i kao klub...
jel dolaze vasi navijaci![]()
Dolaze, 50 ih je otišlo.![]()
ma vi ste fina raja , nema i nece biti nikakvih probllema
nadamo se da ce te nas na proljece isto ugostiti
ma imam osjecaj da cete i vi jedan zabiti
igra li dzafic i kakav je sad

Igra Džafić, jedan od najboljih pojedinaca.. dao gol protiv Olimpika

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
0-1 dobro se drzite 

Zadnja izmjena: nkvitez, dana/u 18 avg 2012, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
Sad u defanzivu i udri po nogama
sala mala sretno

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Drž' te se 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.