FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Goooool 0:1 9' , TRPAJ TE LEVATE I DALJE I DALJE...

Trenutni rezultati: Zvijezda - Željezničar 1:0, Leotar - Čelik 0:0, Olimpic - GOŠK 0:0, Sarajevo - Gradina 0:0, Travnik - Zrinjski 0:0, Velež - Rudar Prijedor 0:0
6. minuta - GOOOOOOL! Željezničar vodi u Gradačcu protiv Zvijezde
6. minuta - GOOOOOOL! Željezničar vodi u Gradačcu protiv Zvijezde
namjesten gol sto posto Babo nam namjestioElegant je napisao/la:Namjesteno 100% !
Naravno da je namjesteno... Oni postigli auto gol namjerno 
Trpaj
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- champions1921
Valjda nam je i neki aut nastelioarelinho je napisao/la:namjesten gol sto posto Babo nam namjestioElegant je napisao/la:Namjesteno 100% !
BUDI ŽELJO !!!
BABO MI TE VOLIMO BABO MI TE VOLIMOOOOOOO 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ja da sam Zvijezdin trener izašao bi s terena s igračima, ovo je nedopustivo, čuj naši šutiraju prema golu?
Ivice kriv si za sve, ovo je nevjerovatno!
Komitet odlazi
Ivice kriv si za sve, ovo je nevjerovatno!
Komitet odlazi
Ok, hvala na objašnjenju. De sad objasni zašto još uvijek ima kanal na mojatv "premijer liga najava"?arelinho je napisao/la:kakvog prvog kola ??Zeman je napisao/la:Kakve logike ima da se krene s projektom i nakon prvog kola prekine?
ugovor je bio potpisan na 12 utakmica gostujucih,11 iz prosle sezone i sada protiv travnika 12 i to je to !
NAPRIJED NARODE!
....kako god zavrsiloanonimni je napisao/la:BABO MI TE VOLIMO BABO MI TE VOLIMOOOOOOO
Sto Babo namjesti ovu gresku bandovica cc jesmo bezobrazni cc

Nije jos gotov taj projekat. Ceka se dogovor pa da se nastavi sa prenosima mozda vec od sljedece sedmice.Zeman je napisao/la:Ok, hvala na objašnjenju. De sad objasni zašto još uvijek ima kanal na mojatv "premijer liga najava"?arelinho je napisao/la:kakvog prvog kola ??Zeman je napisao/la:Kakve logike ima da se krene s projektom i nakon prvog kola prekine?
ugovor je bio potpisan na 12 utakmica gostujucih,11 iz prosle sezone i sada protiv travnika 12 i to je to !
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
BABO MI TE VOLIMO 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
nesto malo vodimo aaaa
nego znal neko jel presla crtu ili opet natezanje
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Zna li neko tim koji igra? Lige i Boze, nezna se ko pije nit ko placa.. SAVEZ NAPOLJE! 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
to, toMrAmani96 je napisao/la:....kako god zavrsiloanonimni je napisao/la:BABO MI TE VOLIMO BABO MI TE VOLIMOOOOOOO
babuka će nama namjestit' titulu i ako izgubimo ovdje
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
i na koševu je babo sredio da vodi gradina

ja ti mogu reci dvojicu igraca koji igraju sto postosajo10 je napisao/la:Zna li neko tim koji igra? Lige i Boze, nezna se ko pije nit ko placa.. SAVEZ NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], boki86, ExBlueone, fanaticoszg, Lynx, svrakino1921 i 69 gostiju.