Sportski komentatori
- KB-TM87
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
koja smijura od komentatora na areni, kakav je ovo pokusaj "komentatora"... totalna nekompetentnost, neobjektivnost, strašno 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
U jednoj akciji na golu Veleža brani Bobić, u drugoj Božić.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ovo je onaj spiker sa stadiona,mislim da radi pored nasih utakmica i na zeljinim utakmicama,zaboravih mu ime dali Vahidin ili ovako nesto
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- KB-TM87
- Kontakt:
mislim da je onaj iz Skenderije što je Bosnine utakmice (rukomet) najavljivaomiky_hz je napisao/la:Ovo je onaj spiker sa stadiona,mislim da radi pored nasih utakmica i na zeljinim utakmicama,zaboravih mu ime dali Vahidin ili ovako nesto
Željezničar - kult glavnog grada
Kristić Stevanovića konstantno naziva bivšim mladim reprezentativcom BiH koji je debitovao za A tim protiv Meksika.
Koje neozbiljno shvaćanje vlastitog posla,pa 90% forumaša zna da je on i dalje član mlade reprezentacije i da je za A tim debitovao protiv Irske.
Koje neozbiljno shvaćanje vlastitog posla,pa 90% forumaša zna da je on i dalje član mlade reprezentacije i da je za A tim debitovao protiv Irske.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
A jesi vidio Babića, on ne zna da kad tražiš time-out da si automatski u napadačkom polju, nego kaže tri sekunde, malo je to vremena da se prenese lopta i uputi udarac, istom ipak će Latvija dobiti loptu sa strane, i kao čudi se

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
[youtube][/youtube]
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Što ga izofira sudija

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ako volite Acu "Tastinog osmeha", ovo ce vas razgaliti:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- legenda reala
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Đesi Magični
Đesi Magični
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sinoc nakon sehura upalim OBN dok me ne "prenese" kad snimak Europa lige,Fulham-Wolfsburg..I sad prica kolega Hadzic kako je Bobby Zamora imao ponudu da igra za Trinidad i Tobago,al nikad se nije odazvao pozivu a na to ce gigant Sabahudin Sasa Vugdalic-"Pa nije zna da li za Trinidad ili za Tobago"

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- inacefindecko
- Kontakt:
koji idioti ovi što prenose na Areni Sarajevo
gdje će sinanović prenosit, ne zna tri rečenice sastavit, pola tekme pričaju jel lopta na suncu il nije
gdje će sinanović prenosit, ne zna tri rečenice sastavit, pola tekme pričaju jel lopta na suncu il nije
Večeras svoju turneju započinje dinamični duo sa OBN-a kolege Adis i Saša
biti će ovo duga i zabavna godina Lige Prvaka na OBN-u.
p.s. drago mi je što je LP srijedom uzeo OBN jer je slika 5x kvalitetnija nego na BHT-u.
p.s. drago mi je što je LP srijedom uzeo OBN jer je slika 5x kvalitetnija nego na BHT-u.
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Sjećam se toga trenutka, želim im sreću u komentiranju LP-aRios je napisao/la:Sinoc nakon sehura upalim OBN dok me ne "prenese" kad snimak Europa lige,Fulham-Wolfsburg..I sad prica kolega Hadzic kako je Bobby Zamora imao ponudu da igra za Trinidad i Tobago,al nikad se nije odazvao pozivu a na to ce gigant Sabahudin Sasa Vugdalic-"Pa nije zna da li za Trinidad ili za Tobago"![]()
![]()
![]()
![]()
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Kaže sinoć Kemo Ahmetović "M' gladbach u subotu igra utakmicu protiv Alemannie Aachen, prođe par minuta mumnja nešto Kemo, kad odjednom ipaaaak igraju protiv Fortune Düsseldorf, a ni to nije tačno.
Valjda će nekad početi koristiti pogodnosti interneta.
DRUG NEBI TI PUNCA
Koji su amateri ovi sa OBN-a,kako je ružno gledati utakmicu kad ovako kasni slika,Dinamo je dao gol tako da je Vida ubacio loptu a Čop pogodio,a lopta nije ni došla do Vide kako treba Hadžić se već dere gooooool Čop 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ne kasni slika, nego brza tonLBJ MVP je napisao/la:Koji su amateri ovi sa OBN-a,kako je ružno gledati utakmicu kad ovako kasni slika,Dinamo je dao gol tako da je Vida ubacio loptu a Čop pogodio,a lopta nije ni došla do Vide kako treba Hadžić se već dere gooooool Čop
NAPRIJED NARODE!
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Kako su samo glupi i iritantni ova dvojica na OBN-u, svršavaju na dinamo :S
Ja bih prije rekao da Vugdalic navija za Mariborsamozeljo1987 je napisao/la:Kako su samo glupi i iritantni ova dvojica na OBN-u, svršavaju na dinamo :S
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Vugdalicev sin radi u MariboruRios je napisao/la:Ja bih prije rekao da Vugdalic navija za Mariborsamozeljo1987 je napisao/la:Kako su samo glupi i iritantni ova dvojica na OBN-u, svršavaju na dinamo :S
I onda kada više ne bude me ovdje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.