Ne znam, mozda je do mene, ali meni recenica "Ako je Todorić bolestan, ostali su već mrtvi od neizliječivih oboljenja, evo sad su se, pa povampirili" stvarno nije jasna.DANTES je napisao/la: Napisano, ko ti je kriv što ti kefalo šteka....
@skeva sine čovjek u košarci preko 30 godina, učestvovao je u stvaranju najvećih igrača sa ovih prostora, rekao bih da itekako zna šta priča... I ima pravo da priča... Iza njega su decenije rada, uspjeha, sportskih rezultata, što se za njegove rivale, bar većinu njih ne može reći... Njega nazivati bolesnim može samo neko ostrašćen, iskompleksiran i neupućen.....
To koliko je on u kosarci i sta je postigao u njoj nema apsolutno nikakve veze sa tim kakav je on covjek (pogledati pod Dule Vujosevic; prvo ste se kleli u njega, pa je podrzao Djuru, okrenuo vam ledja a sad se oped uzdize u nebesa).
I decenije rada, uspjeha i sportskih rezultata nemaju apsolutno nikakve veze sa onim sto sam ja rekao. Ustvari imaju po malo, jer nevjerovatno je da on poslije toliko godina i pobjeda nad Zvezdom osjeca toliku kolicinu mrznje prema svemu crveno-bijelom.
Ko je iskompleksiran vidi se u svakoj njegovoj izjavi (a tek ce se vidjeti u izjavama DV-a) koja ne moze proci bez Zvezde (obicno bez da mu se postavi pitanje vezano za nju), kako se njoj uvijek pomaze (sto je malo cudno jer smo mi FMP, zar ne?!) a kako su oni mali, jadni, bespomocni. Uvijek je prvi da prica o Zvezdinom dugu, a koliko puta je spomenuo Partizanov, a koji opet nije malen? Sto ne prica malo o tome kako je nastao njihov cuveni sistem, zasto su svi talentovani klinci u Partizan prelazili i sl.?
I da, dobro pojacanje za Partizan, malo drugacija cetvorka od Gista i Robertsa sto se tice igre u napadu ali odlican skakac i vrlo dobar u odbrani. Vjerujem da ce bar jos dva pojacanja dovesti, slicnog ili boljeg kvaliteta.