Na dva-tri mjesta sam pročitao ovu informaciju o novim Čelikovim pojačanjima i imam utisak da se ponavlja greška (copy - paste!?) kad je u pitanju rukometaš riječkog Zameta SAVKOVIĆ!Phill Jackson je napisao/la:...... Zeničani su jučer potpisali ugovor za prvi dio sezone sa Davorinom Prskalom iz Gabele, koji je izrazio nadu da će se po isteku ugovora dogovoriti i za nastavak saradnje, a sinoć je trebao stići i Nenad Tošić iz Šapca. U pregovorima su i sa Ivanom Savkovićem iz Rijeke, koji ima isto ime i prezime kao i sadašnji desni bek zeničkog kluba, koji je ljetos stigao iz tuzlanske Slobode. Golman Joško Jukić, koji je stigao nešto ranije, trebao bi sutra navečer u Areni i debitirati protiv Zrinjskog (20 sati).
Naime, stalno se spominje IVAN Savković iz Rijeke, a koliko znam u Zametu je igra(o) ROBERT SAVKOVIĆ, lijevi bek - rođen 1978. godine!
Za riječkog Ivana Savkovića ne znam, mada je moguće da i takav postoji!?
Ako pregovori uspiju (i ako je u pitanju Robert Savković) to će biti značajno pojačanje na bekovskim pozicijama, sa dva Savkovića - Roberta (ili Ivana!?) na lijevom i Ivana (pojačanje iz Tuzle) na desnom beku.

I ne brinite, Čelik će ostati premijerligaš - prvi poraz i to u 'nezgodnom' Goraždu nije "kraj svijeta". Liga je tek počela....
Problem Čelika su oduvijek bili igrači tipa Bubija, Bajramovića (Edina i Fatmira), Pojskića... odnosno 'mentalni sklop' nekih igrača koji misle da se "svijet vrti zbog njih" i koji u svom igračkom karakteru nemaju ni "P" od PROFESIONALAC, bez obzira na igrački potencijal i u koliko klubova igrali (promijenili), ali kojima je vaznije bilo da su oni „glavni“ (i da uzmu sto vise love) nego da Čelik 'napreduje'!
Nadam se da ce gospoda Škrbić, Merdanović, Saracevic i ostali iz Celika, konacno, tu „praksu“ prekinuti, a vidim po dosadašnjim reakcijama i 'potezima' da upravo to i cine.
Svaka im čast! Zenica zaslužuje premijerligaša u svakom popularnijem sportu i ima kapacitet, ljudski i materijalni, za to.
Pozdrav svima, ma gdje bili!