FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- delpiero20
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
A ponisten pogodak?
ev upravo dosao iz Gracanice, sudija nas unakazio. dok bratstvo nije dalo gol nije se smirio. svaki nas centarsut dovoljno da neko iz bratstva legne na teren sudija svira faul u napadu. sve u svemu seljakluk mrtvi. jos nesto **** saletu panticu mater u po picke za ono valjanje u sudiskoj nadoknadi!!!! iskreno lose smo igrali ali nije ni moglo bolje sto zbog terena, sto zbog sudije koji nama sudi ofsajde, faulove a njih pusta da lome kosti po terenu. jedva cekam da ih vidim u tuzli
Zadnja izmjena: tuzlak135, dana/u 18 avg 2012, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
sviran faul u napadu prije nego je lopta prešla gol crtu....jedino diskutabilno je jedan ofsajd kad ste imali kontru 3 na 2,,no kako ste kilavi sumnjam da bi bilo šta napravili,,,,ali ipak mislim da je sudija u ovoj situaciji pogriješio,,,igrač broj 10 cirkusant,,,,riješte se ibrakovića šanse su vam odmah veće,,,,veze on nema,bio trener Bratstva imo potpuno odriješene ruke za dovođenje igrača ,novac na raspolaganju...a niš nije napravio,,,,delpiero20 je napisao/la:A ponisten pogodak?
ja se jos ne mogu smiriti mamu im seljacku ****!!!! bog zna kakvo cemo sudjene imati u drugim vukojebinama. a Sasa Pantic ce dobiti dobrih batina pazite sta vam kazem;) mnogi su ga na zub uzeli
E gospodo dobro došli nazad u stvarnost zvanu "Prva liga federacije". Znate onu staru pjesmu "ovdje kome ne narastu zubi e kukala mu mati". Ova liga nema puno veze za fudbalom, shvatićete to kroz nekoliko godina i tek tada kada shvatite kako funkcioniše možete se nadati povratku.
Igrač utakmice Aleksandar Pantić,,,,sad treba dobit batine jer pošteno odrađuje svaku zarađenu marku u Gračanici,čovjek se borio i grizo za ekipu u kojo igra 5 sezona,,,,halooooo,,,kao ekipa ste slabi,očajni,nemate ideje,,,,niste došli da igrate nego da razgovarate sa sudijom i valjate se po terenu,,,,do vas je sve,,,tuzlak135 je napisao/la:ja se jos ne mogu smiriti mamu im seljacku ****!!!! bog zna kakvo cemo sudjene imati u drugim vukojebinama. a Sasa Pantic ce dobiti dobrih batina pazite sta vam kazem;) mnogi su ga na zub uzeli
**** seljakhamogr76 je napisao/la:Igrač utakmice Aleksandar Pantić,,,,sad treba dobit batine jer pošteno odrađuje svaku zarađenu marku u Gračanici,čovjek se borio i grizo za ekipu u kojo igra 5 sezona,,,,halooooo,,,kao ekipa ste slabi,očajni,nemate ideje,,,,niste došli da igrate nego da razgovarate sa sudijom i valjate se po terenu,,,,do vas je sve,,,tuzlak135 je napisao/la:ja se jos ne mogu smiriti mamu im seljacku ****!!!! bog zna kakvo cemo sudjene imati u drugim vukojebinama. a Sasa Pantic ce dobiti dobrih batina pazite sta vam kazem;) mnogi su ga na zub uzeli
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa ocigledno kad ti sudija nedozvoljava da igras onda ces sa njim pricati ...ne znam nisam bio, ali nasi navijaci ili evo barem normalni gledaoci koji su bili vidjeli su cisti loovluk ciganluk.. ti si vidjeo drugacije i to treba postovat.. onako gledajuci sta su drugi pisali ovdje ranije onda vjerovatno su ond su upravu navijaci Slobode .
igraca sa brojem 10 ne treba se kutarisat samo ato sto je spasavao navijaca kojeg su ganjali i to sto kad je dobio crveni karton ljubi grb i td..to sto je zivcan to je druga stvar
igraca sa brojem 10 ne treba se kutarisat samo ato sto je spasavao navijaca kojeg su ganjali i to sto kad je dobio crveni karton ljubi grb i td..to sto je zivcan to je druga stvar

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
izvini nisam te prepoznao,,,,građanine,,,,tuzlak135 je napisao/la:**** seljakhamogr76 je napisao/la:Igrač utakmice Aleksandar Pantić,,,,sad treba dobit batine jer pošteno odrađuje svaku zarađenu marku u Gračanici,čovjek se borio i grizo za ekipu u kojo igra 5 sezona,,,,halooooo,,,kao ekipa ste slabi,očajni,nemate ideje,,,,niste došli da igrate nego da razgovarate sa sudijom i valjate se po terenu,,,,do vas je sve,,,tuzlak135 je napisao/la:ja se jos ne mogu smiriti mamu im seljacku ****!!!! bog zna kakvo cemo sudjene imati u drugim vukojebinama. a Sasa Pantic ce dobiti dobrih batina pazite sta vam kazem;) mnogi su ga na zub uzeli

sisic je dobio crveni kasnije dosao do navijaca i ljubi grb pola minute:) dobio aplauz. ibrak takodjer dobio crveni:)SaltCityAttack je napisao/la:pa ocigledno kad ti sudija nedozvoljava da igras onda ces sa njim pricati ...ne znam nisam bio, ali nasi navijaci ili evo barem normalni gledaoci koji su bili vidjeli su cisti loovluk ciganluk.. ti si vidjeo drugacije i to treba postovat.. onako gledajuci sta su drugi pisali ovdje ranije onda vjerovatno su ond su upravu navijaci Slobode .
Kad vam trener bude neko drugi a ne gosp. "Igra kratkih pasova" bice nesto od vas.
Nema vise :P
halo seljak iz gracanice mi smo za vas elita. na tribinama samo mozes cuti: hajmo mooooooooomci, il cerajte hin.....
sta reci osim tesko nama tek je pocelo a po ovome danas crno nam se pise, nadam se da u ostalim ekipama ima manje seljakluka jer ovo danas je do sad bilo nevidjeno

Ako se nastavi onako suditi protiv Slobode računajte da nećemo nijednu tekmu dobiti na strani.Poništen nam regularan pogodak.
Zanima me samo kako se zove onaj pakaš od security-a?
Zanima me samo kako se zove onaj pakaš od security-a?

Tekmu neću da komentarišem, reći su samo bruka, sramota, lakrdija.
Hoću da pričam o Babali, momku koji je najveći mogući u mojim očima ..momku koji se bori za ovaj sveti dres kao rođeni tuzlak, kao dijete Slobode.
U redu, jeste budala, prgav, zato je i dobio prvi žuti karton.
Što se drugog tiče, nisam siguran, al' kako sam čuo, sudija mu je dao drugi žuti jer je branio navijača, a sudija mu kao rekao, šta ti imaš da ga braniš, šta ti imaš s njim, itd.
Prije tekme je poveo igrače da pozdrave "Fukare", veliki respect za momka ..ono "strastveno" ljubljenje grba nakon crvenog kartona, kada je krenuo prema "Fukarama" vječno ću da pamtim ..tu je momak bio baš pod emocijama, ili pod "gasom", shvatite kako želite.
VOLIMO TE BABALA LEGENDO !!!
Hoću da pričam o Babali, momku koji je najveći mogući u mojim očima ..momku koji se bori za ovaj sveti dres kao rođeni tuzlak, kao dijete Slobode.
U redu, jeste budala, prgav, zato je i dobio prvi žuti karton.
Što se drugog tiče, nisam siguran, al' kako sam čuo, sudija mu je dao drugi žuti jer je branio navijača, a sudija mu kao rekao, šta ti imaš da ga braniš, šta ti imaš s njim, itd.
Prije tekme je poveo igrače da pozdrave "Fukare", veliki respect za momka ..ono "strastveno" ljubljenje grba nakon crvenog kartona, kada je krenuo prema "Fukarama" vječno ću da pamtim ..tu je momak bio baš pod emocijama, ili pod "gasom", shvatite kako želite.
VOLIMO TE BABALA LEGENDO !!!
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 18 avg 2012, 20:51, ukupno mijenjano 2 puta.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
mozes li mi molim te iskreno odgovorit imas li zavrsenu osnovnu skolu?PlavoZuti je napisao/la:Nemamo ni mi...al nekukamo....i neutrcimo u Lukavcu na teren kad nam sudija ponisti gol il svira penal kakav nebi dosudili ni u zenskom nogometu...al to ti je tako svugdje...a to sto pricas cist pogodak...nije ni blizu...

A tek Sale Pantic,pa ne znam kako ce sutra izaci u tuzlansku carsiju i gledati ljude smrad najveci.Dao je gol,sve ok,ali da simulira protiv kluba u kojem je ponikao,popisam takvog igraca!
De ba djeca im vode navijanje tamotuzlak135 je napisao/la:halo seljak iz gracanice mi smo za vas elita. na tribinama samo mozes cuti: hajmo mooooooooomci, il cerajte hin.....

Igrac sa brojem 10 je nista drugo neko jedan papak .SaltCityAttack je napisao/la:pa ocigledno kad ti sudija nedozvoljava da igras onda ces sa njim pricati ...ne znam nisam bio, ali nasi navijaci ili evo barem normalni gledaoci koji su bili vidjeli su cisti loovluk ciganluk.. ti si vidjeo drugacije i to treba postovat.. onako gledajuci sta su drugi pisali ovdje ranije onda vjerovatno su ond su upravu navijaci Slobode .
U 3. min. je igrac sa brojem 10 opsovao nesto nekome iz domace publike i odmah unio nervozu a svaki put uz aut liniju je provocirao domace navijece plazeci jezik i psujuci valjda je trazio tatu danas na tribinama i naso ga je
ime mu je gdin ALEKSANDAR PANTIC
Prva liga , druga treca ljubav prema tebi sve je veca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.