FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma bilo je grešaka, i to strašnih. Jedna od naših mana je što smo kratki sa visokom loptama u napadu, i što nam je tu nešto slabija realizacija, ustvari dosta loša. Daj Bože pa iskoristimo ovo slobodnih dana i riješimo to.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jeste bila mala posjeta i jesu vručina i ramazan jedan od uzroka, ali nikako ne smiju biti glavni. Nije važno da li igramo protiv Levskog ili protiv Gradine, mi dolazimo ili bi bar trebali dolaziti zbog Sarajeva. Problem je što mi kao narod nemamo dovoljno izgrađenu navijačku svijest i sve nam brzo dosadi. Željo je prošle godine izdominirao ligu kao rijetko ko do sada, pa kakva je posjeta bila ?! U obrnutoj situaciji na Koševo bi dolazilo 15 milja + , ali bi nakon 2 dobre sezone i posjeta počela padati bez obzira na rezultate. Jednostavno, to je tako i teško će se promijeniti. 
Drugo poluvrijeme dosta dobro. Tako se uvijek treba igrati.

Drugo poluvrijeme dosta dobro. Tako se uvijek treba igrati.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Što se tiče posjete nisam ocekivao vise od dvije hiljade, tako da me ova posjeta nije iznenadila. Mislim da je realna s obziro na protivnika a i na igru jer realno mi nista ne vidimo na kosevu osim nekih golova koji nisu neko remek djelo.
Što se ticce igre ovo je uzas i sramota, ja ne znam da li oni mogu bolje ili je ovo fakat njiov maksimum. Ako mogu bolje od ovoga onda su jedan obicni olos koji nije svejstan da se fudbad igra zabog navijaca i da i oni koji plate kartu trebaju nesto da vide.
Što se ticce igre ovo je uzas i sramota, ja ne znam da li oni mogu bolje ili je ovo fakat njiov maksimum. Ako mogu bolje od ovoga onda su jedan obicni olos koji nije svejstan da se fudbad igra zabog navijaca i da i oni koji plate kartu trebaju nesto da vide.
Sto vratise onaj bus gostujucih navijaca?
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
- HannahMontana
- Kontakt:
Valjda pijani bili!!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
-
- Moderator
- Kontakt:
Čuj pijani O.oHannahMontana je napisao/la:Valjda pijani bili!!

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ja na zapadu cuo kaze neki covjek nisu htjeli da plate kartu.Benjo_AFC86 je napisao/la:Čuj pijani O.oHannahMontana je napisao/la:Valjda pijani bili!!
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
-
- Moderator
- Kontakt:
To nije tačno, dobili su besplatne karte..SA1946 je napisao/la:Ja na zapadu cuo kaze neki covjek nisu htjeli da plate kartu.Benjo_AFC86 je napisao/la:Čuj pijani O.oHannahMontana je napisao/la:Valjda pijani bili!!
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
hahahahahah a joooj majko moja što me nasmijaTabija je napisao/la:Ovo Sarajevo je cirkus od ekipe.Sreca pa je protivnik isto tako bio smijesan sto je i ocekivano jel..al onoliko pogresnih dodavanja,slabih centarsuteva..Zlatkovic???Pa on niti je brz,niti zna centriarti,uzas od igraca..Vidjecemo eto protiv olimpica moze li s eovako..Cim nam dođe malo jaca ekipa mi cemo izgubiti s onakvom bezidejnom igrom.Pa Karamatica konstantno stavlja na desnu stranu a momak ljevak,i uvijek decko prvo na lijevu je prebaci pa onda igra..Svaka jaca ekipa ce nam staviti falstera na Saidu ,uduplaju Suljica i mi smo gotovi..Pa jovicu makar nesto pokusaj,promijeni ..definitivno nije trener za Sarajevo

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Nisu prošli alko test..SA1946 je napisao/la:Sto vratise onaj bus gostujucih navijaca?
OFK Gradina Srebrenik
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- HannahMontana
- Kontakt:
Nije to sranje brate, valjda ako si gost trebas se kao gost ponasati! Ako su dosli u nesvjesnom stanju, spremni provocirati, izazvati incident treba vracati! Nebitno ne govorim samo za ove momke, mozda to nije tako bilo, al inace!!AllGunsBlazing je napisao/la:Koje sranje, odvojis vremena, odvojis novaca i onda te vrate.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma kakav alko test, eto mi smo bili u Sa prije dvije sedmice, pa nikakvih alko testova i slicnih odvajanja. Uostalom ne vjerujem da su svi bili mrtvi pijani, a nije fer radi 5 ljudi 50 vratiti.
Celik!3,2,2.
- HannahMontana
- Kontakt:
ma kakav alko test jel ti fakat mislis da je bio neki alko test? Lik se zajebava bolan!!AllGunsBlazing je napisao/la:Ma kakav alko test, eto mi smo bili u Sa prije dvije sedmice, pa nikakvih alko testova i slicnih odvajanja. Uostalom ne vjerujem da su svi bili mrtvi pijani, a nije fer radi 5 ljudi 50 vratiti.
- Evolution87
- Kontakt:
Ovo je bilo veoma lose danas. Sve se pokusavamo individualno, nema timske akcije. Sreca pa je Gradina losa ekipa, a ukoliko se ovako nastavi mogli bi opet gubiti bodove na domacem terenu. Drugo poluvrijeme je bilo dosta bolje od prvog. Karamatic unio veliko osvjezenje u napadu i trebao bi u narednim utakmicama igrati od samog pocetka.
Treba malo igracima odrzati lekciju za dobivene kartone. Dobivamo ih skroz bezveze i onda u vaznim utakmicama nam budu suspendovani nosioci igre
Treba malo igracima odrzati lekciju za dobivene kartone. Dobivamo ih skroz bezveze i onda u vaznim utakmicama nam budu suspendovani nosioci igre

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Moderator
- Kontakt:
Slažem se. Niko nije došao praviti incidente, bio sam sa momcima prije nego što su krenuli.. sad ne znam koliko je tačna informacija da su pijani bili , ali ako je tako sramota.. i to su pojedinci njih sigurno nije vise od 5-10 bilo , onda su fakat pojedinci upropastili ostalim navijacima dolazak i pare otisle..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Nemoj molim te da pričaš bez veze nemoj da ispadne da se vadimo na suđenje pa kartonI TORLAKU ZNAŠ LI TI ZAŠTO, PA SULJIĆU ZAŠTO, PA SESARU ZAŠTO igrači nisu ništa krivi što debili sude na našim terenima najlošiji su danasd bili sudije **** mater ko im daje da sude poserem im se i njima i savezu usta svako može suditi to je cirkus šta je majmun radio danas na Koševu.Evolution87 je napisao/la:Ovo je bilo veoma lose danas. Sve se pokusavamo individualno, nema timske akcije. Sreca pa je Gradina losa ekipa, a ukoliko se ovako nastavi mogli bi opet gubiti bodove na domacem terenu. Drugo poluvrijeme je bilo dosta bolje od prvog. Karamatic unio veliko osvjezenje u napadu i trebao bi u narednim utakmicama igrati od samog pocetka.
Sarajevo ljubavi moja!
- HannahMontana
- Kontakt:
IGRAC NEMOZE, NE SMIJE, NE BI TREBAO, znaci nije dovoljeno da ima ispod sorca "GACE" one uz tijelo, DURGE BOJE nego sto je SORC. Sigurno je Torlaka opomenuo prije utakmice da skine, on rekao da hoce, sudija vidio da nije skinuo, kad je bio povrijedjen ono uz aut liniju na istoku.....sudija ga zovnuo i dao mu PO PRAVILIMA zuti karton za to. To je FIFA-ino pravilo i sudije ga se moraju pridrzavati.....
Objasnjenje za kapitenov karton! A ostali kartoni su proizvod naseg seljackog mentaliteta i navike da se mase rukama i prigovara!!
Objasnjenje za kapitenov karton! A ostali kartoni su proizvod naseg seljackog mentaliteta i navike da se mase rukama i prigovara!!
slazem se s tobom zato da ne smije biti iste boje,isto tako ne smijes lijepiti traku na stucne ako je drukcije boje nego sto su stucneHannahMontana je napisao/la:IGRAC NEMOZE, NE SMIJE, NE BI TREBAO, znaci nije dovoljeno da ima ispod sorca "GACE" one uz tijelo, DURGE BOJE nego sto je SORC. Sigurno je Torlaka opomenuo prije utakmice da skine, on rekao da hoce, sudija vidio da nije skinuo, kad je bio povrijedjen ono uz aut liniju na istoku.....sudija ga zovnuo i dao mu PO PRAVILIMA zuti karton za to. To je FIFA-ino pravilo i sudije ga se moraju pridrzavati.....
-
- Moderator
- Kontakt:
Evo provjereno je da su alko test trojica radila.. i rekli specijalci ako trojicu nađemo vraćamo vas nazad, i eto..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Trenutno korisnika/ca: Bejker, boki86, bordospartanac, COYGBiH, fks74, Ghost67, Google Adsense [Bot], haklamas, Haksss, JavierBosnia, kogmagie46, mexy_whites, miguelramos, Napapijri, nedimmmm1337, Pitar6785, SAMO BORDO, tenpenny, USB, Varijantas8 i 266 gostiju.