FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Paranoja
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Paranoja » 18 avg 2012, 19:43

amerosm je napisao/la:Svaka cast momcima na danasnjoj predstavi. Sada fino proslaviti Bajram i onda se pripremati za utakmicu protiv GOSK-a gdje nam pobjeda mnogo toga donosi, no kako god taj susret se zavrsi ja sam ubjedjen da cemo na kraju odbraniti titulu. Jos ako nam dodje Salcinovic...
Nije nam potreban Salcinovic i bez njega mi imamo finu ekipu. Nama trebaju igraci koji ce ginuti za dres a ne ovi kvazi. Nije me zvao ovaj, cekam ovo ili ono.

Jaki smo, samo sabura.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 18 avg 2012, 19:45

pile87 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Borac - Slavija X
Slavija se popravila vrijeme je da borac skine gace onda opet ugrozenost itd ako slavija povede ocekujem neki incident! Za miran nastavak takmicenja nerjeseno je najrealnije

Zvijezda - Željezničar X2

Ocekujem da Zeljo ponovi prvo poluvrijeme protiv borca i da drzi takav tempo do kraja utakmice u najmanju ruku X

Travnik - Zrinjski

Travnik voli dati bodove na ovakvim utakmicama X2

Velež - Rudar

Velez dobar kuci na halubuku u gostima curica 1

Široki - Radnik

ovo siroki mora dobit 1

Leotar - Čelik

Ovdje ne treba nista pisat 1.

Sarajevo - Gradina

ovdje je sve moguce troznak 1x2 duel dvije izjednacene ekipe
Prilicno sam bio u pravu kod prognoza :lol:
:mrgreen:
Za zivot cijeli!

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 18 avg 2012, 19:46

cestitke na pobijedi s tim da ste na sve ovo stavili crnu mrlju kada je grupica vasi navijaca s parkinga pocela da kamenuje nase navijace,prije toga su manijaci setali kroz grad pjevali prolazili pored rd niko im nista nije rekao...al staces moraaju se nac neke budale da prave nerede
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 18 avg 2012, 19:46

Zabili smo 4 gola u gostima, to sve govori kako smo odigrali, mogli smo i 5, ali eto...

Prošle sezone nakon 3 kola 3 boda, ove sezone nakon 3 kola 7 bodova, a u oba navrata smo imali po 2 gostovanja. Fakat, odličan start, barem rezultatski, dok igra uvijek može biti bolja.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 18 avg 2012, 20:00

Cestitke Zelji na zasluzenoj pobjedi,bila je to klasicna demonstracija fudbalske igre u svakom smislu.

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 18 avg 2012, 20:03

Ljudi cestitke iz Gradacca. I jos nesto samo da kazem I GRADACAC JE BOSNA ako niste znali vi ste ocito pomjesali neke loncice,Gradacac je bio 1 linija odbrane BiH! Izmeduostalog nadite na yt! Klub nosi ime "Zvijezda" al nije cetnicki Bosanski je ;) Poy
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 18 avg 2012, 20:06

Također čestitke na pobjedi, Sarajlijama. I želim da pozdravim onu grupicu od 15 manijaka koji su sad pretpostavljam u bolnici i da poželim brz oporavak.

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 18 avg 2012, 20:08

Evo sad se vratio sa utakmice. Banja puna ko šibica, ljudi sjedili na stepenicama. Šta reći za igru, potpuna dominacija u svim segmentima. Po meni, samo da se mali ne diže, najbolji Zolotić. Sve je funkcionisalo na visokom nivou. Zeba dobar, Bekrić dobar. Adilović odradio svoje. Zadnji red fukcionisao besprijekorno. Izmjene na mjestu i na vrijeme. Kerla je ležo ispred mene (bio na istoku), mislim da je dobio samo jači udarac. Abd biće sve u redu. Halalim Bekriću penal, a i onaj go, možda je mogo Antolović bolje intervenisat, al je i lopta odskočila nezgodno.
Manijaci perfektni, čak su dobili i aplauz od domaće publike. Najbolji im je bio fazon kada su počeli skandirat "uprava napolje" a pridružili im se domaći navijači.
Mi smo sa Istoka sačekali da igrači odrade sa manijacima, pa smo ih aplauzom otpratili u svlačionicu, i domaći aplaudirali.
Sve čestitke igračima, idemo po duplu krunu.
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 18 avg 2012, 20:13

Čestitke na zasluzenoj pobjedi.Ipak,niste vi toliko jaki koliko je Zvijezda slaba.Navijači su vam ekstra sem grupice navijača koja je kamenicama napala na nasu tribinu.Vjertujem da to nisu navijači iz Sarajeva već iz okolnih mjesta Gradačca koji su vasi simpatizeri.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 18 avg 2012, 20:13

cestitke i od mene.pohvalio bi vaseg igraca zolotica .mislim da je kalibar za reprezentaciju i vjerujem da ce te na njemu zraditi najvise do sada.sretno u nastavku
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 18 avg 2012, 20:14

vatreni je napisao/la:Čestitke na zasluzenoj pobjedi.Ipak,niste vi toliko jaki koliko je Zvijezda slaba.Navijači su vam ekstra sem grupice navijača koja je kamenicama napala na nasu tribinu.Vjertujem da to nisu navijači iz Sarajeva već iz okolnih mjesta Gradačca koji su vasi simpatizeri.
Ma sramota ko god je kamenovao.
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 18 avg 2012, 20:15

Čestitke na zasluzenoj pobjedi.Ipak,niste vi toliko jaki koliko je Zvijezda slaba.Navijači su vam ekstra sem grupice navijača koja je kamenicama napala na nasu tribinu.Vjerujem da to nisu navijači iz Sarajeva već iz okolnih mjesta Gradačca koji su vasi simpatizeri.

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 18 avg 2012, 20:19

vatreni je napisao/la:Čestitke na zasluzenoj pobjedi.Ipak,niste vi toliko jaki koliko je Zvijezda slaba.Navijači su vam ekstra sem grupice navijača koja je kamenicama napala na nasu tribinu.Vjertujem da to nisu navijači iz Sarajeva već iz okolnih mjesta Gradačca koji su vasi simpatizeri.
TM Gradačac ne postoji, nemoj džaba da pričaš.

slucajnost
Kontakt:

Post Postao/la slucajnost » 18 avg 2012, 20:32

savatihotece je napisao/la:Evo sad se vratio sa utakmice. Banja puna ko šibica, ljudi sjedili na stepenicama. Šta reći za igru, potpuna dominacija u svim segmentima. Po meni, samo da se mali ne diže, najbolji Zolotić. Sve je funkcionisalo na visokom nivou. Zeba dobar, Bekrić dobar. Adilović odradio svoje. Zadnji red fukcionisao besprijekorno. Izmjene na mjestu i na vrijeme. Kerla je ležo ispred mene (bio na istoku), mislim da je dobio samo jači udarac. Abd biće sve u redu. Halalim Bekriću penal, a i onaj go, možda je mogo Antolović bolje intervenisat, al je i lopta odskočila nezgodno.
Manijaci perfektni, čak su dobili i aplauz od domaće publike. Najbolji im je bio fazon kada su počeli skandirat "uprava napolje" a pridružili im se domaći navijači.
Mi smo sa Istoka sačekali da igrači odrade sa manijacima, pa smo ih aplauzom otpratili u svlačionicu, i domaći aplaudirali.
aj neseri pridruzila vam se domaca publika hebmu mater skandirat drzava BOSNA da nas nije bilo nebi ni vas hebe vas usta kako vas nije sramota a danas vas je RD malo zejebo kako sam primijetio bio sam na zapadu al kad ste skandirali evo vam ku*ac posteno su vas sjebali nemoj rec da nisu kada su vasi rekli sjebase nas ljudi

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 18 avg 2012, 20:35

slucajnost je napisao/la:
savatihotece je napisao/la:Evo sad se vratio sa utakmice. Banja puna ko šibica, ljudi sjedili na stepenicama. Šta reći za igru, potpuna dominacija u svim segmentima. Po meni, samo da se mali ne diže, najbolji Zolotić. Sve je funkcionisalo na visokom nivou. Zeba dobar, Bekrić dobar. Adilović odradio svoje. Zadnji red fukcionisao besprijekorno. Izmjene na mjestu i na vrijeme. Kerla je ležo ispred mene (bio na istoku), mislim da je dobio samo jači udarac. Abd biće sve u redu. Halalim Bekriću penal, a i onaj go, možda je mogo Antolović bolje intervenisat, al je i lopta odskočila nezgodno.
aj neseri pridruzila vam se domaca publika hebmu mater skandirat drzava BOSNA da nas nije bilo nebi ni vas hebe vas usta kako vas nije sramota a danas vas je RD malo zejebo kako sam primijetio bio sam na zapadu al kad ste skandirali evo vam ku*ac posteno su vas sjebali nemoj rec da nisu kada su vasi rekli sjebase nas ljudi
Jesi dobar?

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 18 avg 2012, 20:37

Ako je njega iko skont'o... :lol: :lol:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 18 avg 2012, 20:39

DooVe je napisao/la:Ako je njega iko skont'o... :lol: :lol:
skonto su oni sto su rekli: "sjebaše nas ljudi"

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 18 avg 2012, 20:40

slucajnost je napisao/la:aj neseri pridruzila vam se domaca publika hebmu mater skandirat drzava BOSNA da nas nije bilo nebi ni vas hebe vas usta kako vas nije sramota a danas vas je RD malo zejebo kako sam primijetio bio sam na zapadu al kad ste skandirali evo vam ku*ac posteno su vas sjebali nemoj rec da nisu kada su vasi rekli sjebase nas ljudi

heroin rap - Moskri u kući,
od sledeće lajne glava ce mi pući,
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

nexus7
Kontakt:

Post Postao/la nexus7 » 18 avg 2012, 20:42

Manijaci , jeste li zadovoljni s Red Dragonsima ? Ipak , mal' je to grad , a dns ih je se skupilo mnogo .

Vita_Novalis
Kontakt:

Post Postao/la Vita_Novalis » 18 avg 2012, 20:43

Kako je odigrao Brkovic?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Paromlinac i 74 gosta.