imas na zeljinoj temi slike bio ih je lijep broj kao i uvijekBenjo_AFC86 je napisao/la:Je li bilo gostujućih navijača,.. ii koliko ako jest?
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Jos nije kasno da se dovedu 3 prava pojacanja u svakoj liniji,ali samo oni koji ce biti u prvoj postavi i dati kvalitet nasoj igri, a ne dovoditi igrace koje ce klub placati da bi sjedili na tribinama.
Imamo 27 igraca na platnom spisku, to treba skresat, na otprilike 22, sa 2-3 pojacanja i nema zime za nas.
Nista nije izgubljeno,treba nastaviti borbu tek su 3 kola prosla,imali smo pretezak raspored.
Trebamo se pokazati kao pravi navijaci i protiv Zrinjskog napuniti stadion,dati momcima podrsku kada je najteze.Predlazem upravi da za tu utakmicu ulaz na stadion za sve bude slobodan.
VOLIM TE ZVIJEZDO!
Imamo 27 igraca na platnom spisku, to treba skresat, na otprilike 22, sa 2-3 pojacanja i nema zime za nas.
Nista nije izgubljeno,treba nastaviti borbu tek su 3 kola prosla,imali smo pretezak raspored.
Trebamo se pokazati kao pravi navijaci i protiv Zrinjskog napuniti stadion,dati momcima podrsku kada je najteze.Predlazem upravi da za tu utakmicu ulaz na stadion za sve bude slobodan.
VOLIM TE ZVIJEZDO!
Nije bilo kardinalnih gresaka u sudjenju , željo zasluzeno slavio ... Zvijezda totalno bez ikakve ideje , slaba igra skroz. Vrijeme je da se trgnu .
Dns ipak nismo samo izgubili, i pobijedili smo momci , pobijedili su Red Dragonsi. Pokazali smo da nas ima i da nam niko ne moze zabranit da navijamo za ono sto volimo ...Samo da ovaj broj ostane i da ova omladina sto je bila dns , nastavi ovim tempom. I iz utakmice u utakmicu trebali bi biti jaci, dns pola nije znalo pjesme , nisam ni ja , ali vec slijedeci put ce biti bolje ... SAmo da se ovo odrzi
Jedina mrlja na utakmici je bilo tih 10-tak mangupa koji su nicim izazvani poceli bacat kamenice na nasu tribinu . sramota
Dns ipak nismo samo izgubili, i pobijedili smo momci , pobijedili su Red Dragonsi. Pokazali smo da nas ima i da nam niko ne moze zabranit da navijamo za ono sto volimo ...Samo da ovaj broj ostane i da ova omladina sto je bila dns , nastavi ovim tempom. I iz utakmice u utakmicu trebali bi biti jaci, dns pola nije znalo pjesme , nisam ni ja , ali vec slijedeci put ce biti bolje ... SAmo da se ovo odrzi

Jedina mrlja na utakmici je bilo tih 10-tak mangupa koji su nicim izazvani poceli bacat kamenice na nasu tribinu . sramota

ma nasoj upravi je samo financijska racunica bitna UPRAVO MORATE MALO EMOCIJA POKAZATI PREMA OVOM NARODU STO VAS BODRI a ne i zenam ulaz naplacivati i djeci od 9 godina.da je ovaj svijet vidio i jednu lijepu akciju i vise borbe mislim da bi dosli protiv zrinjskog,ovako dabogda.jedino ako sada slaviju otamburaju 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Uhh kako nas ljudi razmontirase, jedina pozitivna stvar danas su bili navijaci znaci pune tribine i kvalitetno navijanje.
Al' kako sprinta ona grupica huligana
bacise 2-3 kamenice i puni sprint, kakav Bolt i ostali bakraci. 

Al' kako sprinta ona grupica huligana

David Hayemaker Haye!!!
R.I.P Šejla Osmić
R.I.P Šejla Osmić
-
- Moderator
- Kontakt:
Ima li slika RD-a ? Koliko njih bi? Vidim da je stadion pun bio 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
Morate shvatite da se na svim stadionima u BiH zenama i djeci naplacuje ulaz,tako da ni nas klub po tome nije izuzetak.astra1922 je napisao/la:ma nasoj upravi je samo financijska racunica bitna UPRAVO MORATE MALO EMOCIJA POKAZATI PREMA OVOM NARODU STO VAS BODRI a ne i zenam ulaz naplacivati i djeci od 9 godina.da je ovaj svijet vidio i jednu lijepu akciju i vise borbe mislim da bi dosli protiv zrinjskog,ovako dabogda.jedino ako sada slaviju otamburaju
neznam imali slika ali rd nije otkad bio brojnijiBenjo_AFC86 je napisao/la:Ima li slika RD-a ? Koliko njih bi? Vidim da je stadion pun bio

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Cestitke RD-u na brojnosti, treba samo tako nastaviti i da sljedecu utakmicu protiv Zrinskog bude i veci broj navijaca.Svaka cast!
ako je njih bilo 400 ko što kažu u onom kavezu ( a svi znamo da je mala tribina čitava 500) onda je nas bilo 700Benjo_AFC86 je napisao/la:Ima li slika RD-a ? Koliko njih bi? Vidim da je stadion pun bio

PA bilo nas je gotovo pun onaj zadjni dio , znaci od stepenica zadnjih do kraja ...eh sad izbroj kolko tu ima stolica i recimo umanji daj broj za pola ,jer jedan zauzme dvije stolice kad stajis, tolko nas je bilo ... mozda malo viseBenjo_AFC86 je napisao/la:Je li bilo gostujućih navijača,.. ii koliko ako jest?

Zadnja izmjena: nexus7, dana/u 18 avg 2012, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Moderator
- Kontakt:
Ma dobro pitam samoKapetan je napisao/la:ako je njih bilo 400 ko što kažu u onom kavezu ( a svi znamo da je mala tribina čitava 500) onda je nas bilo 700Benjo_AFC86 je napisao/la:Ima li slika RD-a ? Koliko njih bi? Vidim da je stadion pun bio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
momak mala tribinia prima 1200 barem tolko stolica ima kavez ima (200 stolica) ali njij je biloKapetan je napisao/la:ako je njih bilo 400 ko što kažu u onom kavezu ( a svi znamo da je mala tribina čitava 500) onda je nas bilo 700Benjo_AFC86 je napisao/la:Ima li slika RD-a ? Koliko njih bi? Vidim da je stadion pun bio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mozda 250-300 ukupno znaci
-
- Kontakt:
Koliko je igrao Vehabovic,i kakav je bio ako neko zna????
http://www.transfermarkt.de/en/ratko-ni ... _8257.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ako je njih bilo 400 ko što kažu u onom kavezu ( a svi znamo da je mala tribina čitava 500) onda je nas bilo 700
[/quote]
momak mala tribinia prima 1200 barem tolko stolica ima kavez ima (200 stolica) ali njij je bilo
mozda 250-300 ukupno znaci[/quote]
Mislim da sam jedno brojao stolice i cifra je bila oko 560 ili 580, volio bih da si upravu, mozda i griješim, ako ima sliku tribine postavi da prebrojimo
svejedno čisto sumnjam da se u onaj kavez može strpat 400 ljudi tačnije mi nerealno izgleda

momak mala tribinia prima 1200 barem tolko stolica ima kavez ima (200 stolica) ali njij je bilo
Mislim da sam jedno brojao stolice i cifra je bila oko 560 ili 580, volio bih da si upravu, mozda i griješim, ako ima sliku tribine postavi da prebrojimo

momak mala tribinia prima 1200 barem tolko stolica ima kavez ima (200 stolica) ali njij je biloKapetan je napisao/la:ako je njih bilo 400 ko što kažu u onom kavezu ( a svi znamo da je mala tribina čitava 500) onda je nas bilo 700![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

1200 mala prima ...
-
- Kontakt:
momak mala tribinia prima 1200 barem tolko stolica ima kavez ima (200 stolica) ali njij je biloKapetan je napisao/la:ako je njih bilo 400 ko što kažu u onom kavezu ( a svi znamo da je mala tribina čitava 500) onda je nas bilo 700![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

joj jarane hoces se kaldit al u 100KM da se nadjemo sutra pa da odemo prebrojat ikao sam ih brojao skoro
Igro je druze ko curica neka po terenu eto kako je igroSempreJuve je napisao/la:Koliko je igrao Vehabovic,i kakav je bio ako neko zna????
Jel on folklor trenirao,i prestani vise pitati za sebe,nula si bodova.Tkanton je napisao/la:Igro je druze ko curica neka po terenu eto kako je igroSempreJuve je napisao/la:Koliko je igrao Vehabovic,i kakav je bio ako neko zna????
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.