Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Sigurno je Aco reko u svlacionici...svoju poznatu recenicu "Ima jos mnogo da se igra,trebaju nam 3 odbrane, i dobijamo utakmicu"

Kindže, kindže...
11-29 u trecoj. Gdje ova igra bila u prvom poluvremenu ba?
61-80!
61-80!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
timeout valjda sad uvede Mitrovića
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
nemogu oni skociti koliko mogu lopti izgubiti
BHF NAS BODRI TAMO 100000%
cujem HOCEMO POBJEDU
BHF NAS BODRI TAMO 100000%
cujem HOCEMO POBJEDU
Uvijek je 3. četvrtina bila naša najsvjetlija tačka.

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Hajd sad mozes odmoriti mirzu, nihada, kikana, zacka mislim ove glavne igrace, imamo +15 i ako krene lose opet ih ubaci....
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Elson razgulio na klupu, nema im ko skakati osim Norela
Teletović-Džedović sami 52 poena od 80
Zadnja izmjena: 0oo0, dana/u 18 avg 2012, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
🔵⚪
gledam utakmicu Srbije protiv CG, gledam kakav je Suad Š. je igrac, lik ima odlican sut, skace u napadu i odbrani i trenutno sam drzi rezultatski prikljucak , zaista steta jer sam negdje procitao kako je momak bio na okupljanju reprez. ali nije zadovoljio....
Elson, mrš napolje
Da te volim duša zna, draga moja BiH
cega 15 ba 19 kume mojlikma23 je napisao/la:Hajd sad mozes odmoriti mirzu, nihada, kikana, zacka mislim ove glavne igrace, imamo +15 i ako krene lose opet ih ubaci....
- Omerbavarac
- Kontakt:
Evo i ovaj Elson zaradio 5 licnih a inace nam je napravio 7 skokova i drugi je u svom timu po tom parametru.
+22.
Edit: +25.
+22.
Edit: +25.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 18 avg 2012, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- crvenocrni
- Kontakt:
Ma ja, i ja se 'cudim' kako nemozemo svaku cetvrtinu dobit sa jedno 15-20 razlike pa dobiijat utakmice izmedju 60 i 80 razlike. Daj i vi malo smanjite dozivljaj... Eto i odbrana je proradila sta jos treba, da damo 150?sajo10 je napisao/la:11-29 u trecoj. Gdje ova igra bila u prvom poluvremenu ba?
61-80!
Persic je poludio! xD
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
+22 odlicna partija u nastavku. Ne pamtim kada smo posljednji put otisli preko 100 poena, a veceras je za to idealna prilika.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
+25 mijenjaj petorku cijelu 
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Igramo kao Ameri na Olimpijadi
, 90 poena šaša 
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Uvjek se nadje neki pametni sto mora svima biti poklopac. Nisam uopste to mislio nit sam mislio da cemo toliko pobjedjivati. Smiri se malo okej, vodimo!crvenocrni je napisao/la:Ma ja, i ja se 'cudim' kako nemozemo svaku cetvrtinu dobit sa jedno 15-20 razlike pa dobiijat utakmice izmedju 60 i 80 razlike. Daj i vi malo smanjite dozivljaj... Eto i odbrana je proradila sta jos treba, da damo 150?sajo10 je napisao/la:11-29 u trecoj. Gdje ova igra bila u prvom poluvremenu ba?
61-80!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ne stignem sabrat koliko oni brzo prave kos razlikureptil je napisao/la:cega 15 ba 19 kume mojlikma23 je napisao/la:Hajd sad mozes odmoriti mirzu, nihada, kikana, zacka mislim ove glavne igrace, imamo +15 i ako krene lose opet ih ubaci....+19
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
djesu kriticari sad
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.