OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

astra1922
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la astra1922 » 18 avg 2012, 20:30

manijakdv je napisao/la:Ko vam je onaj što na početku utakmice uči Fatihu pokojnom Goranu Ivankoviću?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 18 avg 2012, 20:30

Benjo_AFC86 je napisao/la:
HannahMontana je napisao/la:Uz duzno postovanje prema vama i vasoj ekipi, ali odavno losija nije gostovala na kosevu kao danas Gradina!! Bez trunke pretjerivanja momci su katastrofa, opet ponavljam uz duzno postovanje!!
Kakvi ste vi onda? Pozz.
Mi smo losi odavno, to stoji! Ali hajd mi se bar brinemo o nekoj tituli, kupu, izlasku u evropu....A zadrzavanje premijer ligaskog statusa je sasvim nesto drugo, a onakvom igrom bit ce vam tesko! Stvarno nemam namjeru provocirati u bilo kojem smislu, samo iznosim svoje misljenje, i misljenje ljudi sa moje tribine! Pozz i tebi!!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 18 avg 2012, 20:31

HannahMontana je napisao/la:
HannahMontana je napisao/la:Uz duzno postovanje prema vama i vasoj ekipi, ali odavno losija nije gostovala na kosevu kao danas Gradina!! Bez trunke pretjerivanja momci su katastrofa, opet ponavljam uz duzno postovanje!!
Kakvi ste vi onda? Pozz.
Mi smo losi odavno, to stoji! Ali hajd mi se bar brinemo o nekoj tituli, kupu, izlasku u evropu....A zadrzavanje premijer ligaskog statusa je sasvim nesto drugo, a onakvom igrom bit ce vam tesko! Stvarno nemam namjeru provocirati u bilo kojem smislu, samo iznosim svoje misljenje, i misljenje ljudi sa moje tribine! Pozz i tebi!!
Hehe, druže.. pa ako smo mi loši bili kakvi su onda ostali koji vam dođu. Pokazali smo na početku kakvu kontru imamo, a posle Džafić izađe i to poremeti. Ali preskačemo srednji red.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 18 avg 2012, 20:34

Kakvi ste vi onda? Pozz.[/quote]
Mi smo losi odavno, to stoji! Ali hajd mi se bar brinemo o nekoj tituli, kupu, izlasku u evropu....A zadrzavanje premijer ligaskog statusa je sasvim nesto drugo, a onakvom igrom bit ce vam tesko! Stvarno nemam namjeru provocirati u bilo kojem smislu, samo iznosim svoje misljenje, i misljenje ljudi sa moje tribine! Pozz i tebi!![/quote]

Hehe, druže.. pa ako smo mi loši bili kakvi su onda ostali koji vam dođu. Pokazali smo na početku kakvu kontru imamo, a posle Džafić izađe i to poremeti. Ali preskačemo srednji red.[/quote]
Ma drug ne znam ja sta si ti gledao ali ja Boga mi kontre nisam primijetio! Ne znam jesi li vidio ali gol smo primili na gresku naseg golmana! Al hajd sve u svemu dobro za nas, lose po vas...Sretno u nastavku i vama i nama!!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 18 avg 2012, 20:41

Nisi vidio KONTRE O.o

Koliko je puta Damir prošao dole u 1. polv, a posle toga već nije bilo u 2. polv

Pa i trener vam je sam priznao , u prvom polv su bili bolji zapeli na otvaranju .. i uvjerili se kakve kontre imamo, toga se moramo paziti :o :o :o
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 18 avg 2012, 20:53

manijakdv je napisao/la:Ko vam je onaj što na početku utakmice uči Fatihu pokojnom Goranu Ivankoviću?
:lol: :lol: :lol: :lol: i ja sam to zapazio :lol: :lol: :lol:
OFK Gradina Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 18 avg 2012, 21:01

Brcko87 je napisao/la:
Džafić je učio fatihu, i još neko. Ima na klixu slika, ali ne vidi se ko je ovaj drugi..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

payton

Post Postao/la payton » 18 avg 2012, 21:02

Ako zelite ostati u drustvu "najboljih" pod hitno morate raditi na fizickoj spremi. Zadnjih 25 min na kosevu niste mogli hodati a kamoli trcati. Ne preskakati srednji red jer se danas vidjelo da je to pogresna taktika vaseg trenera...svaka takva lopta je bila previse laka za ocistiti.
U svakom slucaju , srece ce vam trebati ali moje simpatije su na vasoj strani prije i vise nego nekakvih zvijezda ili Neuzubillah slavija , boraca itd itd
YES.WE.DID.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 18 avg 2012, 21:02

Prvo poluvrijeme nije loše bilo..bilo smo ravnopravan protivnik..u drugom,katastrofa..neznam šta je se desilo...dal je razlog taj što su pali snagom il ima još razloga...al drugo poluvrijeme katastrofa..S igrom iz drugog dijela negine nam niži rang.. :) Nadam se da će se to sve popravit u nastavku,ekipa se još uigraje,konsoliduje..Može se vidit da nekih igrači nemaju kvalitete za igranja PL..
Po meni najveća greška je neigranje kvalitetniji pripremni utakmica..trebalo je prije sezone vidit i zahvalit se nekim igračima..Loše odradjene pripreme..momci u drugom poluvremenu nemogu da hodaju.. ;)
OFK Gradina Srebrenik

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 18 avg 2012, 21:03

Benjo_AFC86 je napisao/la:Navijači Gradine vraćeni u Srebrenik..

niko ne zna zbog čega, kako kažu bili su u busu, imali karte ali policija je prije ulaska na jug im rekla da se moraju vratiti :S
Pogrijesili pravac,pa bili ste danas u Gradaccu sa Manijacima,ha ha,kobajagi isli gledati Gradinu u SA,a nema vas na domacinskim ni u GR :D :D

payton

Post Postao/la payton » 18 avg 2012, 21:04

Brcko87 je napisao/la:
Džafić je učio fatihu, i još neko. Ima na klixu slika, ali ne vidi se ko je ovaj drugi..

Onoliko koliko znam drugoj vjeri se ne moze uciti fatiha ali sta sad..jel trebamo umirati od sege sto je momak to uradio. Nije znao i to je to..i sjasite sa tom pricom vise..morbidna je
YES.WE.DID.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 18 avg 2012, 21:06

payton je napisao/la:

Onoliko koliko znam drugoj vjeri se ne moze uciti fatiha ali sta sad..jel trebamo umirati od sege sto je momak to uradio. Nije znao i to je to..i sjasite sa tom pricom vise..morbidna je
slazem se :D :D mozda nisu culi ime, ne treba se smijati tome..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 18 avg 2012, 21:07

Dzin je napisao/la:

niko ne zna zbog čega, kako kažu bili su u busu, imali karte ali policija je prije ulaska na jug im rekla da se moraju vratiti :S
Pogrijesili pravac,pa bili ste danas u Gradaccu sa Manijacima,ha ha,kobajagi isli gledati Gradinu u SA,a nema vas na domacinskim ni u GR :D :D
Momci vraćeni s Koševa zbog alkoholiziranog stanja..bus došao do stadiona,to vam mogu potvrdit i navijači Sarajeva..hajd nek vas ima Čokadijo il kako se već zovete.. :lol: :lol: :lol:
OFK Gradina Srebrenik

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 18 avg 2012, 21:10

Brcko87 je napisao/la:
Dzin je napisao/la:

Piju a ramazan lijepi sramota....

Tabija
Kontakt:

Post Postao/la Tabija » 18 avg 2012, 21:10

Fina ekipica nadam se da cete ostati u premier ligi.Mislim da trebate poraditi na fizickoj pripremi jer Sarajevo vas je nadtrcalo,al Sarajevo koje je umorno,mrtvo..

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 18 avg 2012, 21:13

pa sta ako piju??? mozda tu ima momaka druge vjere,jesil o tome mozda razmisljao??sto ne mogu ovih vjernika u pm..svako ima pravo na svoj nacin zivota i postovanja odnosno nepostovanja nekih stvari..ne treba ti to smetat i nemas pravo da ti to smeta..mozda je nekome glupo sto ti vjerujes u boga i u ramazan..ohladi malo..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

slucajnost
Kontakt:

Post Postao/la slucajnost » 18 avg 2012, 21:14

Brcko87 je napisao/la:
Dzin je napisao/la:

Momci vraćeni s Koševa zbog alkoholiziranog stanja..bus došao do stadiona,to vam mogu potvrdit i navijači Sarajeva..hajd nek vas ima Čokadijo il kako se već zovete.. :lol: :lol: :lol:
zastario si stari , a bice i slika od danas pa ces da vidis kolko nas ima

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 18 avg 2012, 21:17

slucajnost je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:
Dzin je napisao/la: niko ne zna zbog čega, kako kažu bili su u busu, imali karte ali policija je prije ulaska na jug im rekla da se moraju vratiti :S
zastario si stari , a bice i slika od danas pa ces da vidis kolko nas ima[/quote]
Mnoge ste jaki,nema šta..postojite nekoliko godina a već se imena namijenjali..to sve govori o vama i vašoj ozbiljnosti.. :lol: al nećemo više o tom..tema je OFK Gradina.. ;)
OFK Gradina Srebrenik

slucajnost
Kontakt:

Post Postao/la slucajnost » 18 avg 2012, 21:20

Brcko87 je napisao/la:
slucajnost je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:[quote="Dz
zastario si stari , a bice i slika od danas pa ces da vidis kolko nas ima[/quote]
Mnoge ste jaki,nema šta..postojite nekoliko godina a već se imena namijenjali..to sve govori o vama i vašoj ozbiljnosti.. :lol: al nećemo više o tom..tema je OFK Gradina.. ;)[/quote]
e **** te dan da malo se informises prije nego neku glupost klepis Čokadija je bila od 2005. god, a RD je od 2007 znaci 5. god, a vi osnovani 86. i opet vas manje od nas

AlmirexSTB
Kontakt:

Post Postao/la AlmirexSTB » 18 avg 2012, 21:29

Dzin je napisao/la:

tebi haman smrad nogu udario u glavu :D kakvi te manijaci snađose ccc , a sa koseva smo vraceni radi pojedinaca koji su pili i pojedinaca koji su dobacivali iz busa, iskreno krivi smo i mi a kriva je i policija koja se nalazila tu, drzali su nas u zatvorenom busu a unutra je bilo oko 100°C otvorimo vrata da udje malo zraka oni narede da se opet zatvori ili ce nas vratiti nazad, i momku koji je izasao da regulise stvari da i udjemo na stadion su rekli "takve kao vi mi jedemo za veceru" , samo par primjera koliko smo bili pozeljni :? ACAB

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.