RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Uzasna utakmica. Katastrofa. Samo cu to reci.
public enemy no1. je napisao/la:sto se tice dzafinih taktickih eskapada najbolje govori recenica jednog dede pocetkom drugog poluvremena :
"Kodro , kad ćeš na gol ? "
Samo jedan klub Velež Mostar
jadna nam majka sta je ono
.Kaze Djafic prije prvenstva da smo puni snage,letit ce mo po terenu.
Ono danas je antipropaganda fudbala
Igra-nidje veze
zalaganje-nidje veze
borbenost -nidje veze
Sve u svemu jedna velika 0
FORZA VELEZ
Igra-nidje veze
zalaganje-nidje veze
borbenost -nidje veze
Sve u svemu jedna velika 0
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
pozitivan šok bi nam dobro došao.......vm22 je napisao/la:Uzasna utakmica. Katastrofa. Samo cu to reci.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ti odmah da se trener mijenja,po meni je malo rano za to.AlemC85 je napisao/la:pozitivan šok bi nam dobro došao.......vm22 je napisao/la:Uzasna utakmica. Katastrofa. Samo cu to reci.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- pravnik1981
- Kontakt:
Ma ja nisam ni ocekivo nista od Veleza, nas maximum je sredina tabele i moramo se pomiriti sa tim.
Neki komentar za Rudar? Kakvi smo, ko je najbolji bio? Je l' nosimo 3 boda više zbog naše dobre igre ili vaše loše? Pozdrav Mostaru!
nosite tri boda jer su naši stoperi dodavali lopte vašim napadačima.
nadam se da je ova utakmica bila slučajnost i da mogu biti u sredini tabele, to sam i očekivao. onoliko grešaka je nenormalno napraviti.
nadam se da je ova utakmica bila slučajnost i da mogu biti u sredini tabele, to sam i očekivao. onoliko grešaka je nenormalno napraviti.
Bravo smo pozitivno mislite ipak je VELEZANTIFA ! je napisao/la:Nema veze, bit ce bolje
FORZA VELEZ !
ime u BOSNI I HERCEGOVINI klub koji ima istoiju /povjest kako ko hoce
SAMO NAPRED RODJENI
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Necu da vam kvarim radost, ali vjerujem da bi 11 momaka iz mahale danas vas dobili.K0MT je napisao/la:Neki komentar za Rudar? Kakvi smo, ko je najbolji bio? Je l' nosimo 3 boda više zbog naše dobre igre ili vaše loše? Pozdrav Mostaru!
Ovo da nije zalosno bilo bi smijesno.
I kad se brukamo po Evropi nama cudno, a kako i nece kad igraju tekme s ovim amaterima.
Bice bolje !
Neznam šta je Džafić imao na umu kad ih je slao u ovoj formaciji na teren ali ovo neće ići,
Mujo na jednom , Merza na drugom beku, Zvonić na špicu, uglavnom puno veznih igrača na neprirodnim pozicijama,
ninašta to nije ličilo.
Onaj Mace nije bio ni na klupi, neznam što su ga dovodili ako mu u 3 utakmice nisu dali ni minute?
Mujo na jednom , Merza na drugom beku, Zvonić na špicu, uglavnom puno veznih igrača na neprirodnim pozicijama,
ninašta to nije ličilo.
Onaj Mace nije bio ni na klupi, neznam što su ga dovodili ako mu u 3 utakmice nisu dali ni minute?
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
Dzafa ocito nesto eksperimentise sa ovakvim postavama na ovim ''laksim'' utakmicama. Ovako nece ici, nesto podhitno treba mjenjati. Igraci su imali pripreme da se uigravaju na odredjenim pozicijama, a ne da to rade na prvenstvenim utakmicama.
Mrva out - Hebibovic IN.
Hajdarevic IN.
Zvonic nazad u vezu podhitno, jer jedino na nekoj od tih pozicija tim ima koristi od njega.
Usput, kanite se glupih prica o Dzafi i njegovom odlasku.. Dzafa ostaje.
FORZA VELEŽ !!!
Mrva out - Hebibovic IN.
Hajdarevic IN.
Zvonic nazad u vezu podhitno, jer jedino na nekoj od tih pozicija tim ima koristi od njega.
Usput, kanite se glupih prica o Dzafi i njegovom odlasku.. Dzafa ostaje.
FORZA VELEŽ !!!
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
Iskreno kolega, nerado priznajem trebalo je biti jedno 3-0 za Rudar,K0MT je napisao/la:Neki komentar za Rudar? Kakvi smo, ko je najbolji bio? Je l' nosimo 3 boda više zbog naše dobre igre ili vaše loše? Pozdrav Mostaru!
a bili ste loši, ali što su ovi naši bili loši to se neda riječima iskazati...
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
Jebote, ovaj Rudar jak k'o Gošk 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ali nije jak k'o BratstvoJTS je napisao/la:Jebote, ovaj Rudar jak k'o Gošk
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
[youtube][/youtube]
Izgleda da Aleksu Dankanu nesto nije bilo jasno. To ti je nasa igra danas. MekHejl prodao utakmicu
Izgleda da Aleksu Dankanu nesto nije bilo jasno. To ti je nasa igra danas. MekHejl prodao utakmicu
Support Velez, It's logical! ★
de bola nisi realan. nije velež centra prešao u prvih 20 minuta osim kad je boba izbijao loptu. Bili su jači dosta, a koliko smo mi jadni, zaslužili su gol i šanse da im mi dodajemo lopte, tako smo jadni bili..kajl je napisao/la:nosite tri boda jer su naši stoperi dodavali lopte vašim napadačima.
Pored bobe koji je spasio 2 čista gola, Mrva i Mirza cemalovic i Kodro najviše pokazali. Mirza sve što je mogao, uradio je..
Igrač sa brojem 20 je kalibar za neke druge lige, prešao je on ovo.
Ti možda to misliš, ali vi ste bili u 2 ligi i znate kako se dolazi do bodova, nemam šta da ti pričam.Bliss je napisao/la:Ali nije jak k'o BratstvoJTS je napisao/la:Jebote, ovaj Rudar jak k'o Gošk
Ipak, u PLBiH se može igrat'
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Jeste dosadni u piz.du materinu 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.