Malaga C.F.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

madridist
Kontakt:

Re: Malaga C.F.

Post Postao/la madridist » 10 avg 2012, 22:44

Arapi prodaju klub ako sam razumio situaciju
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 10 avg 2012, 22:52

Ode i Mathijsen :D
Zelim im sretnu borbu za opstanak u narednoj sezoni.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 11 avg 2012, 01:37

Sve sto je ljepo kratko traje.

Neznam zasto jednostavno neodustanu od LP,jer ce se tamo obrukati i pruze priliku Atleticu Madridu,koji bi definitivno prosao u grupnu fazu.

I sta je sa Iscom,negdje sam citao da zeli da ostane u Malagi :? .Nadam se da nece,jer zasluzuje da igra u puno boljoj ekipi.
Visca el Barça ! Mes que un club !

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 11 avg 2012, 02:13

DesimaL je napisao/la: Neznam zasto jednostavno neodustanu od LP,jer ce se tamo obrukati i pruze priliku Atleticu Madridu,koji bi definitivno prosao u grupnu fazu.
E yebiga sad, pa nisu ni oni budale. Bol ih kurrac za cast, od samog ucesca od Lige prvaka imat ce 7 miliona eura, jedna pobjeda je 800 000 eura, remi 400 000, sponzori, ulaznice od jednog Arsenala, Manchestera, Juventusa...
E problem je kako doci do Lige prvaka obzirom da su dobili ponajtezeg protivnika, Panaghkajlsajgalkanaigoanaiakoaiuekaos. Ako udju, na konju su. Sreca njihova pa je Pelle jos uvijek trener kluba pa moze popraviti situaciju. Isco? Ako ne udju u Ligu prvaka, bolje mu je da ide, samo treba paziti sa odabirom kluba, on moze mnogo.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 11 avg 2012, 12:06

Izgleda da Eliseu ide u Benficu za 4M€ :roll: . Koja je to igracina ,da nema Filipea njega bi volio vidjeti u Atleticu na poziciji ljevog beka . Dakle ,nastavlja se osipanje Malage .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

DonVito
Kontakt:

Post Postao/la DonVito » 11 avg 2012, 12:17

Na kraju ce Malaga B igrati playoff LP :mrgreen:
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 18 avg 2012, 21:15

Kakav debi za mladog Fabrica Olingu . Decko od 16 godina zabio svoj prvijenac,i tako donio Malagi tri izuzetno bitna boda na otvaranju Primere. Veoma vazna pobjeda pred duele protiv grckog diva, Panathanaikosa,i znacice mnogo za podizanje samopouzdanja "inzinjerovoj'' ekipi. Samo radi njega ,volio bi da se Malaga plasira u LP . Inace, isplacen je dio ugovanja prema njemu i igracima . Bice to dobra ekipa kada se vrati Baptista ,naravno,pod uslovom da ne odu Isco ,Toulalan,Demichelis,Tito(Joaquin).... 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

DonVito
Kontakt:

Post Postao/la DonVito » 19 avg 2012, 00:01

Gdje su ovog iskopali :?

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 19 avg 2012, 11:44

Isco je zaista sjajno odigrao sinoć. Imao je, čini mi se, onaj sjajan šut kad je pogodio prečku, kakva bi to golčina bila 8-) . Vidi se da će biti nešto od njega.

Svaka čast za Inžinjera, koji je doktorirao na ovakvim timovima. Jedina im je on nada za nešto više.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 19 avg 2012, 12:36

DonVito je napisao/la:Gdje su ovog iskopali :?
U Kamurunu .

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 avg 2012, 00:33

Malaga blizu transfera Saviole.Ukoliko zadrže isca,Toulalana i Monreala mogu opet ostvariti dobar plasman u Primeri,ali i u LP.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

DonVito
Kontakt:

Post Postao/la DonVito » 21 avg 2012, 01:23

juznjak> je napisao/la:
DonVito je napisao/la:Gdje su ovog iskopali :?
U Kamurunu .
Daleko

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 21 avg 2012, 20:58

Adi_Zepce je napisao/la:Malaga blizu transfera Saviole.Ukoliko zadrže isca,Toulalana i Monreala mogu opet ostvariti dobar plasman u Primeri,ali i u LP.
Dobar posao ,samo u slucaju da Eliseu ne ode u Benficu . Saviola vec 30 god :o ima iskustva igranja u LP ,tako da im samo moze valjati .

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 21 avg 2012, 22:21

juznjak> je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Malaga blizu transfera Saviole.Ukoliko zadrže isca,Toulalana i Monreala mogu opet ostvariti dobar plasman u Primeri,ali i u LP.
Dobar posao ,samo u slucaju da Eliseu ne ode u Benficu . Saviola vec 30 god :o ima iskustva igranja u LP ,tako da im samo moze valjati .
Nije brate već 30, nego tek 30...

Kako taj čovjek sporo stari, to je čudo jedno ! :mrgreen: :lol:

Igra 100 godina, a tek mu 30. Čudo !
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 21 avg 2012, 22:55

Ima i onaj Martins igra 100 godina,a tek 27 godina :?
Visca el Barça ! Mes que un club !

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 avg 2012, 22:57

DesimaL je napisao/la:Ima i onaj Martins igra 100 godina,a tek 27 godina :?
On ce vjerovatno u UD Levante.Citao sam da Malaga pored Saviole hoce i Zigica :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Istochnyak
Kontakt:

Post Postao/la Istochnyak » 22 avg 2012, 05:42

Čemu podrugivanje!? Malaga korak po korak postaje novi dragulj španskog fudbala...
Olimpic u srcu ;) FORZA INTER

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 22 avg 2012, 12:29

Ziga je sada zreo za klub gdje mu je buraz trenutno Capiten :mrgreen: . Nesto razmisljam . Ukoliko se Malaga plasira u grupnu fazu ,dobice nekih 20M€. Eh sad, nece valjda te pare ici u ruke onom Sekiju :mrgreen: ? Inace,Tito ce veceras lomiti kicme po desnoj strani . Samo radi njega zelim vidjeti Malagu u LP!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 22 avg 2012, 21:03

Malaga igra jako dobro .Istina,nema tu nekih velikih prilika ,ali kontrolisu utakmicu . Mali Fabrice igra od pocetka :o
Joaquin,Eliseu i pogotovo Toulalan igraju fenomenalno . Steta bi bilo da se ovakva ekipa raspadne ,stoga se nadam da ce uci u LP .

Edit: Evo ga , 1-0 ...Demichelis :mrgreen: kakva atmosfera :shock: k'o da igra Boca .

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 22 avg 2012, 21:21

Kakva akcija i na kraju golcina Eliseua 8-) . Kazem ja ,ne smiju njega prodati ;)

Toulalan, Maresca, Isco. Kakva sredina terena ,kontrolisu igru bez problema , Maresca me iznenadio odlicnom igrom .
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 22 avg 2012, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 6 gostiju.