Mogli bi vi lahko slobodinim stopama
Pa kako sad izgleda velike su šanse da bi mogliBuu je napisao/la:Hahaha dugo vam je trebalo![]()
Mogli bi vi lahko slobodinim stopama
vjeruj da necmo ispast nesto sad vjerujem u bod protiv slavije. samo nemoj te mi sad jesi normalan slavija pobjedi borca u banja luci to me nezanimazmaj_Bosne je napisao/la:Pa kako sad izgleda velike su šanse da bi mogliBuu je napisao/la:Hahaha dugo vam je trebalo![]()
Mogli bi vi lahko slobodinim stopama![]()
Nadam se povratku ekipe na prošlosezonsku formu i igru.
Kako će tek onda da bježe manijacislucajnost je napisao/la:tacno urapvu si vratit ce se Sloboda. da nebude zabune znam na sta si ciljonidi je napisao/la:tušanj vam ssmiješi iduće godine ,opet će te imati svoj derbi![]()
![]()
druže ako te toliko interesuje broj stolica na zapadnoj tribini ja sam postavljao pa znam tačan broj a to je 1260 stolica ukupno a u kavezu je tačno 200 stolica,jedino što u kavezu ima nekoliko stolica koje su izgorile kad su gostujući navijači palili baklje.Benjo_AFC86 je napisao/la:Ma dobro pitam samoKapetan je napisao/la:ako je njih bilo 400 ko što kažu u onom kavezu ( a svi znamo da je mala tribina čitava 500) onda je nas bilo 700Benjo_AFC86 je napisao/la:Ima li slika RD-a ? Koliko njih bi? Vidim da je stadion pun bio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oni su bili poprilično natrpani u kavezu onom, ali kakvih 400.. Mada mislim da tribina prima više od 500 ona, možda 700-800, ali eto ti si Gradačačan ako ima neko drugi da se javi oko toga i ispravi nas, bujrum
Nikada nisi isao nigdje i ne seriastra1922 je napisao/la:sada cujem da je 5-6 auta zeljinih navijaca kamenovano u svircu.mozda nam to nije trebalo jer ici cemo i mi gore netreba dizati tenzije bezveze.imali neko potvrdu ovoga i jeli policija intervenisala
koja si ti budala a star covjek pa imas djecu mojih godina a tu se ko dijete prosipas po internetu .idi sipaj gorivo na benzinskoj a mene pusti na miruDzin je napisao/la:Nikada nisi isao nigdje i ne seriastra1922 je napisao/la:sada cujem da je 5-6 auta zeljinih navijaca kamenovano u svircu.mozda nam to nije trebalo jer ici cemo i mi gore netreba dizati tenzije bezveze.imali neko potvrdu ovoga i jeli policija intervenisalagledaj Gradinu p.e.deru
![]()
Vas samo moze da izvuce iz BUNARA,,,,GOSPODIN CVITKUSIČ IVICA I NIKO DRUGIBosanski zmaj je napisao/la:GLAVU GORE, IDEMO DALJE!
PONOSAN NA RD 07,KLUB,GRAD!
VOLIM TE ZVIJEZDO!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.