FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukara87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukara87 » 18 avg 2012, 20:50

Bio sam na utakmici i upravo sam dosao, atmosfera medju navijacima je bila odlicna, okupili se ispred Binga i onda lagano pjeske krenuli do Stadiona, koliko smo bili zanimljivi dokaz je i to da je jedan pas ili cuko(pujdan) kako god hocete krenuo za nama u korteu i lajao sve do stadiona i onda udje s nama na tribinu i pustimo ga na teren :lol: , mjestani izlazili da nas snimaju i slikaju dok smo hodali gradom, a sto se tice utakmice mogu samo reci da je bila katastrofa a da ne govorim za sudjenje, mi smo odlicno navijali cijelu utakmicu a brojka odlicna , a oni papci sto prscu suzavcima a ne vide da su tu i stariji ljudi, ma ne znam vise sta da kazem toliko su se nafurali na nas to je nevjerovatno, cim nam nisu priznali onaj cist gol nastao je haos na tribinama i na terenu, Sisic ako se bude onako ponasao realno nije mu mjesto u klubu , fino je to sto ljubi grb ali brate moras doci jednom tobe a ne dobije karton bezveze, ma moramo se naviknut na ovakvo sudjenje jer su sve domacinske pobjede.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

hamogr76
Kontakt:

Post Postao/la hamogr76 » 18 avg 2012, 20:51

tuzlak135 je napisao/la:halo seljak iz gracanice mi smo za vas elita. na tribinama samo mozes cuti: hajmo mooooooooomci, il cerajte hin.....
hahaha....mora da si uzeo nesto jako....doćeš ti do sebe,,,jednom,,,samo se nemoj nervirat,,,a to ćerajte ih je turcizam,,,,hahah

FT87
Kontakt:

Post Postao/la FT87 » 18 avg 2012, 20:53

hamogr76 je napisao/la: hahaha....mora da si uzeo nesto jako....doćeš ti do sebe,,,jednom,,,samo se nemoj nervirat,,,a to ćerajte ih je turcizam,,,,hahah
to ti je drug moj SELJAKCIZAM!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 18 avg 2012, 20:54

green je napisao/la: Igrac sa brojem 10 je nista drugo neko jedan papak .
U 3. min. je igrac sa brojem 10 opsovao nesto nekome iz domace publike i odmah unio nervozu a svaki put uz aut liniju je provocirao domace navijece plazeci jezik i psujuci valjda je trazio tatu danas na tribinama i naso ga je

ime mu je gdin ALEKSANDAR PANTIC
Vidio sam vi ste cvjećke, jedini fer je onaj mali crnja što donosi lopte. Kad onaj pionir umjesto da vrati loptu na teren baci je sa strane, baš ste civilizovani.

Pa onda oni sa ograde što galame prema kavezu kad je Bratstvo dalo gol, čim su bili spaženi nisu smjeli pogledat' prema kavezu a kamoli šta drugo.

Sloboda nije nešto igrala, ali sudija je oborio kulu od govana (zvanu igra Slobode) na samom početku, tako da je sve ostalo bilo posljedica toga.

PS: Gdje vam je Džastin !?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

green
Kontakt:

Post Postao/la green » 18 avg 2012, 20:56

FT87 je napisao/la:
hamogr76 je napisao/la: hahaha....mora da si uzeo nesto jako....doćeš ti do sebe,,,jednom,,,samo se nemoj nervirat,,,a to ćerajte ih je turcizam,,,,hahah
hahaa navikni se jarane valja ti godinama biti ondje gdje ti je mjesto hahaaa ..ako hoces gledat PL imas gradacac nemoj da ti godine uzalud prolaze :)
Prva liga , druga treca ljubav prema tebi sve je veca

hamogr76
Kontakt:

Post Postao/la hamogr76 » 18 avg 2012, 20:57

FT87 je napisao/la:
uzmi riječnik Bosanskog jezika,,,,glagol ćerati....hahahah

FT87
Kontakt:

Post Postao/la FT87 » 18 avg 2012, 20:59

green je napisao/la: hahaa navikni se jarane valja ti godinama biti ondje gdje ti je mjesto hahaaa ..ako hoces gledat PL imas gradacac nemoj da ti godine uzalud prolaze :)
Drug ja sam TUZLAK,znači nije mi mjesto u Gračanici,a pratit ću svoju Slobodu da je zadnja liga u pitanju.Danas ne bih navijao sigurno za Bratstvo,a sljedeći vikend Želju/Sarajevo. SAMO SLOBODA!

Vidimo se u Tuzli.Naravno ako dođete sa svojim papirićima i vuvuzelama :lol:

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 18 avg 2012, 21:00

@ green

Hajde, od*ebi sa ove teme, zar moraš biti toliki primitivac ?
Napiši u jednom postu šta imaš, ako već moraš i zdravo.

Pristaješ na muku nervoznim momcima, pa onda zbog tebe dobiju ban.

Budi toliko korektan i nemoj više pisati ovdje.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 18 avg 2012, 21:05

Mene brine ovo dosta sve, uvjeren sam da ako bude lose sudjenje tokom sezone na strani da cemo tesko uzimati bodove... :roll: Nismo nesto posebno jaki, a jos je npr Gracanica blizu, bilo dosta nasih navijaca...kako ce tek biti kad odes negdje dole :roll:

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 18 avg 2012, 21:08

Druže moj, Gračanica važi za jedno od najtežih gostovanja, a mi smo bili ravnopravan protivnik.
Da smo imali korektno suđenje, možda bismo mogli i pobjediti.
Nismo igrali ništa spektakularno, al' nije ni Bratstvo.

Zabili nam gol iz kornera i to je to ..treba dodati da nama fale Stana i Ahmetović, te Jackson koji još ne može odigrati 90 min.
Ono malo što je igrao, pokazao je da zna i da će biti veliko pojačanje.

Imam dojam da su se igrači i prepali, jebote fudbal ako odeš kući sa polomljenom nogom.

NON MOLLARE MAI

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 avg 2012, 21:12

sve trojici sudija j.e.b.e.m porod i sve zivo
odgledo sam milion tekmi u svim mogucim ligama al danas sam se skamenio....hvala mu..ono jos vidio nisam....neko napisa da ce nam ovako biti stalno sudzenje u ovoj seljackoj ligi...n.a.j.e.b.a.l.i. smo.....naci cu akobog da negdje danasnju tekmu....ako treba platit cu debelo...pa cu je ovdje zakacit....Sloboda i gracanica su bile podjednake sto se ove tkz. utakmice tice....gol gracanice potpuno cist...tino opet kriv...Fukare objasnile ako nista ovoj trojici forumasa zasto su oni MALI a mi VELIKI i kad bi nas ugasili.....publika i onaj njihov pokusaj od navijaca skoz korektni..cak i ljudi samo slijezu ramenima...nema veze idemo dalje....

p.s.mal zaboravih...sad mi je jasno zasto vecina gracanlija ne navija za klub iz ovog mjesta...valja ono gledat j.e.b.o.t.e :o :shock:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

FT87
Kontakt:

Post Postao/la FT87 » 18 avg 2012, 21:54

"Od početka su igrali grubo, ali je sudija mojim igračima pokazivao žute kartone. Na klupi su sjedili Nusret Muslimović i načelnik Gračanice Nusret Helić (SDP) koji nemaju licencu. Klub se mora oglasiti u povodu ovoga, a nama je sad jasnije s kim ćemo sve imati posla u Prvoj ligi Federacije BiH. Moramo se uozbiljiti, promijeniti stil igre, odnosno igrati muški i kući i na strani", kaže Ibraković.

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 18 avg 2012, 21:56

jeste li razbili danas protivnika :lol:

može jedno kupanje na panonskom bravo :D

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 18 avg 2012, 21:57

Neutralan88 je napisao/la:jeste li razbili danas protivnika :lol:

Dovedi mater, nju ćemo sigurno razbit' ;)

NON MOLLARE MAI

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 18 avg 2012, 21:58

JTS je napisao/la:

Dovedi mater, nju ćemo sigurno razbit' ;)

možes li sta bolje od toga :?: to fukare jedino i znaju a zna se sta znaci rijec FUKARA :lol: :lol: :lol:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 avg 2012, 22:04

jazavac...samoubij se :lol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 avg 2012, 22:18

"Igrao sam u mnogo klubova, u različitim ligama, ali ovo što sam doživio u Gračanici nisam nigdje. U najblažu ruku ovo nema veze s fudbalom, sa sportom. To što su nama uradili za 90. minuta, sudijska trojak i domaćin je sramotno. Mogao bih nabrajati do sutra, ali neću da upotrebljavam grube riječi. Jednostavno neka ih je stid i sram", kaže prvotimac Slobode Tarik Cerić.

"Dali smo regularan gol, ali ga je sudija Emir Spahalić iz Mostara poništio. Svirao je nepostojeći prekršaj na domaćem igralu koji se sam srušio u šesnestercu kada je vidio da lopta ide u mrežu. Potom je Mujki nokautirao Šišića, a Spahalić je isključio obojicu. Rekao sam mu da to ne ide tako, a onda je i mene odstranio. Zaista ne znam čemu sve ovo vodi. Znamo mi da je Gračanlijama životna satisfakcija da dobiju Slobodu, ali ova Prva liga je za mačevanje i hrvanje, a ne za fudbal"

Vec je pocelo protiv Slobode u drugom kolu uz pomoc sudija ..hebem ti ovakav savez,nakaradniji je od Muniba i kompanije..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

FT87
Kontakt:

Post Postao/la FT87 » 18 avg 2012, 22:20

Dođi u Tuzlu pa ćemo nešto napraviti za kupanje.

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 18 avg 2012, 22:25

FT87 je napisao/la:

Abd kad se napravi trece jezero, mada za 10 tak godina bit ce ih barem 30 jezera tj bara :lol:

tonete u svakom pogledu :D

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 18 avg 2012, 22:30

Neutralan88 je napisao/la:
FT87 je napisao/la:

Abd kad se napravi trece jezero, mada za 10 tak godina bit ce ih barem 30 jezera tj bara :lol:

tonete u svakom pogledu :D
odakle si ti druze?

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.