Boze koja komedija od utakmice

brutalnost...kad svi pocese da pokazuju sta im je ispod sorceva strasno,sve i jedan su se izmjenili ispred sudije i pokazali i kod nas je isto

kontam sto bi bila sad scena da im svima zute redom da,jos Torlak izadje vani,vraca se iz tunela i umalo gol ne zabi,strasno
Lose ove majkemi skroz,kasnije tek imalo neke logike drugo poluvrijeme ali to vise jel ovi nisu mogli na nogama da hodaju,pa im se moglo jos jedno 5 uvaliti samo da nasi znaju normalnije odigrati,i razmisljati ovo bi neki pervrzni rezultat bio,ovako pobjeda,daj sta das,ali slabo je ovo Gradina bzvz ekipa njima bvi svaka ozbiljnija ekipa danas 5 ko sale uvalila,opet bezidejno sve,na jedan te isti fah,nabijaju se centarsutevi jednom igracu koji stoji sam u 16,to je smjesno,sto je najgore taj koji uglavnom ubacuje nezna da ubaci,jel frajer nezna naprijed da igra,za njega je odbrana i ne prelazak 20-25 metara,govorim o Tatomirovicu momku svaka cast,za stopera dusu dao,i za beka ok al da ne prelazi centra...ali mi furamo tu neku desnu stranu i onda napadamo sa igracem koji to jednostavno nije u stanju,kazem nije do momka zavaljen je bzvz
Jovicu ova ekipa mora igrati vise kroz sredinu,procitan si ko Avaz,svaka utakmica nam je ista,raja je vise napamet na tribinama naucila kako sta ide isto ko da gledamo snimak ranije utakmice pa preppricavamo se sad ce tako biti e sad ce taj tako ubaciti itd,nece uvijek biti prekida,i nekih individualnih poteza,mora se nesto napraviti uigrano i lijepo za oko ,ja to od ove ekipe vec dugo nisam vidio...mora ovo mnogo bolje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".