FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HannahMontana
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HannahMontana » 18 avg 2012, 20:56

Benjo_AFC86 je napisao/la:Evo provjereno je da su alko test trojica radila.. i rekli specijalci ako trojicu nađemo vraćamo vas nazad, i eto..
A sta ces brate onda tu! Koji ce im *urac to jbte ikako? Sta, hoce li bolje navijati pijan ili? Ne kontam? Bolje da je gandze "proturio" pa se "opustio" :)
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

payton

Post Postao/la payton » 18 avg 2012, 20:57

Gradina je trcala prvo pol i 15 min drugog, Onda je stala a ne kontam zasto. Losa fizicka pripremljenost sta li ??
Sarajevo je odigralo prilicno lose prvo i odlicno drugo pol. U prvom (kako vec rekoste) dosta soliranja i nekih individualnih akcija. Iako ni tada nisam sumnjao u nasu pobjedu. Torlakov go za 1-1 je bas onako skolski. Onda su rutinski dalij jos 2 iako bez imalo pretjerivaja , trebalo je biti 5-1. Sansa kada je Hadzic onako nonsalantno pustio loptu (nije je dohvatio , valjda mislio da ce sejtan sam zavrsiti akciju) a trebo je samo dotaknuti. Onda , Hadzic (poslije greske odbrambenih gradine) puca a golman brani ...ovo je skoro bila sansa 1 na 1...i ovo je isto tako moro zabiti.
Sve u svemu , FCS mora odigrati dva podjednaka poluvremena. Nema potrebe jedno igrati ko ni sebi ni svom a onda se probuditi i igrati kako treba. Posebno radi toga jer idemo olimpicu koji nije bezazlen i jedva ce cekati da nam skine skalp.
YES.WE.DID.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 18 avg 2012, 21:03

payton je napisao/la:Gradina je trcala prvo pol i 15 min drugog, Onda je stala a ne kontam zasto. Losa fizicka pripremljenost sta li ??
Sarajevo je odigralo prilicno lose prvo i odlicno drugo pol. U prvom (kako vec rekoste) dosta soliranja i nekih individualnih akcija. Iako ni tada nisam sumnjao u nasu pobjedu. Torlakov go za 1-1 je bas onako skolski. Onda su rutinski dalij jos 2 iako bez imalo pretjerivaja , trebalo je biti 5-1. Sansa kada je Hadzic onako nonsalantno pustio loptu (nije je dohvatio , valjda mislio da ce sejtan sam zavrsiti akciju) a trebo je samo dotaknuti. Onda , Hadzic (poslije greske odbrambenih gradine) puca a golman brani ...ovo je skoro bila sansa 1 na 1...i ovo je isto tako moro zabiti.
Sve u svemu , FCS mora odigrati dva podjednaka poluvremena. Nema potrebe jedno igrati ko ni sebi ni svom a onda se probuditi i igrati kako treba. Posebno radi toga jer idemo olimpicu koji nije bezazlen i jedva ce cekati da nam skine skalp.
Tako je u nas, odma se predali :? nije to prvi put..
HannahMontana je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Evo provjereno je da su alko test trojica radila.. i rekli specijalci ako trojicu nađemo vraćamo vas nazad, i eto..
A sta ces brate onda tu! Koji ce im *urac to jbte ikako? Sta, hoce li bolje navijati pijan ili? Ne kontam? Bolje da je gandze "proturio" pa se "opustio" :)
Druže nisam rekao da opravdavam to, naprotiv. Ove pojedince treba odstraniti iz grupe navijača, evo vidiš sad ovi ostali ispaštaju radi njih.

Lijep pozdrav, do godine.. nadam se u SRebreniku da ćemo se vidjeti a ne u Gradačcu. Sretno u nastavku
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 avg 2012, 21:04

arelinho je napisao/la:
HannahMontana je napisao/la:IGRAC NEMOZE, NE SMIJE, NE BI TREBAO, znaci nije dovoljeno da ima ispod sorca "GACE" one uz tijelo, DURGE BOJE nego sto je SORC. Sigurno je Torlaka opomenuo prije utakmice da skine, on rekao da hoce, sudija vidio da nije skinuo, kad je bio povrijedjen ono uz aut liniju na istoku.....sudija ga zovnuo i dao mu PO PRAVILIMA zuti karton za to. To je FIFA-ino pravilo i sudije ga se moraju pridrzavati.....

Objasnjenje za kapitenov karton! A ostali kartoni su proizvod naseg seljackog mentaliteta i navike da se mase rukama i prigovara!!
slazem se s tobom zato da ne smije biti iste boje,isto tako ne smijes lijepiti traku na stucne ako je drukcije boje nego sto su stucne
dobro testiranje strogoče na igračima Sarajeva ,aferim! Samo mi nađi da je ijedan igrač u našoj ligi kažnjen za isto to drugo mahanje koje si ti mahanje vidio ja mislim da je prije greška sudije bila jer mi smo izveli faul na brzaka lopta je stajala a kad je vidio da idemo u kontru opasnu on prekida navodno da se lopta mora zaustaviti a kad su mu rekli da je stajale daje karton Suljiću nije bilo mahanja kako ti govvoriš, Sesra zašto je dobio skočio sa frajerom i ovaj pao i sudija karton isto kao onom iz Borca protiv Želje cirkus bio je duel nije bilo lakta laž sudijska krađa klasična nije bilo ni prigovora!
Sarajevo ljubavi moja!

payton

Post Postao/la payton » 18 avg 2012, 21:21

Samo cvrsce odigrati na sredini (protiv olimpika) i evo sad potpisujem 0-2. Ako budu igrali na sredini ko danas prvo pol sa gradinom...nece valjati. Znaci u kost , jako i pozrtvovano. Ponavljam sa takvom igrom 0-2. Olimpic se jos trazi a procice i decembar dok se ne nadju..ili se uopste nece naci...
YES.WE.DID.

AlmirexSTB
Kontakt:

Post Postao/la AlmirexSTB » 18 avg 2012, 21:49

AllGunsBlazing je napisao/la:Ma kakav alko test, eto mi smo bili u Sa prije dvije sedmice, pa nikakvih alko testova i slicnih odvajanja. Uostalom ne vjerujem da su svi bili mrtvi pijani, a nije fer radi 5 ljudi 50 vratiti.
ma kakav alko test jel ti fakat mislis da je bio neki alko test? Lik se zajebava bolan!!
lik se ne zajebava, bio je alko test i dvojica su radila alko test, u jednog je ja mislim bilo 1.8 a u drugog manje, i vrate nas, a i prije toga su rekli nasem momku koji je izasao da regulise sve da oni takve kao mi jedu za veceru. papci

i usput cestitam na pobjedi ;)

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 18 avg 2012, 22:02

AlmirexSTB je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Ma kakav alko test, eto mi smo bili u Sa prije dvije sedmice, pa nikakvih alko testova i slicnih odvajanja. Uostalom ne vjerujem da su svi bili mrtvi pijani, a nije fer radi 5 ljudi 50 vratiti.
ma kakav alko test jel ti fakat mislis da je bio neki alko test? Lik se zajebava bolan!!
lik se ne zajebava, bio je alko test i dvojica su radila alko test, u jednog je ja mislim bilo 1.8 a u drugog manje, i vrate nas, a i prije toga su rekli nasem momku koji je izasao da regulise sve da oni takve kao mi jedu za veceru. papci

i usput cestitam na pobjedi ;)
Kakav je to cirkus cuj testirali navijace i vratili zbog pada na alko testu, pa nisu dosli da voze auta vec da navijaju :lol:
E fakat vecu glupost nisam niti cuo niti vidio .
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

payton

Post Postao/la payton » 18 avg 2012, 22:07

dzaba sva prica jer je to usvojio komitet za (ne)normalizaciju
is busa (slucajni uzorak) izvedu xy navijaca (gostujucih) i jarane pusi u onu frulu
iako je glupo da zbog 3-4 ili 5 ljudi alkoholisanih vrate citav bus
lijepo , ove pjane ostavis u busu sa vozacem a ove regularne pustis u stadion
al et , moze kod nas sve (lakse muriji ovako)
YES.WE.DID.

AlmirexSTB
Kontakt:

Post Postao/la AlmirexSTB » 18 avg 2012, 22:14

kod nas ti je nažalost sve moguće :/

payton

Post Postao/la payton » 18 avg 2012, 22:19

AlmirexSTB je napisao/la:kod nas ti je nažalost sve moguće :/
ma sve majstore , sve
sjeti se gavaric pa dalje...ima toga koliko hoces
YES.WE.DID.

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 18 avg 2012, 22:41

svaka cast igracima obije ekipe .... zestok tempo tokom cijele utakmice! jos po onakvom vremenu ...vise od pola utakmica u Ligi prvaka su za ovu od danas cista uspavanka ....opet svaka cast igracima obije ekipe ....

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 18 avg 2012, 22:43

Makar je i ovo lijepo vidjeti!! humanost na djelu opet!! http://imageshack.us/photo/my-images/859/fileso.jpg/!" onclick="window.open(this.href);return false;!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 avg 2012, 23:22

Boze koja komedija od utakmice :mrgreen: brutalnost...kad svi pocese da pokazuju sta im je ispod sorceva strasno,sve i jedan su se izmjenili ispred sudije i pokazali i kod nas je isto :lol: kontam sto bi bila sad scena da im svima zute redom da,jos Torlak izadje vani,vraca se iz tunela i umalo gol ne zabi,strasno :lol:

Lose ove majkemi skroz,kasnije tek imalo neke logike drugo poluvrijeme ali to vise jel ovi nisu mogli na nogama da hodaju,pa im se moglo jos jedno 5 uvaliti samo da nasi znaju normalnije odigrati,i razmisljati ovo bi neki pervrzni rezultat bio,ovako pobjeda,daj sta das,ali slabo je ovo Gradina bzvz ekipa njima bvi svaka ozbiljnija ekipa danas 5 ko sale uvalila,opet bezidejno sve,na jedan te isti fah,nabijaju se centarsutevi jednom igracu koji stoji sam u 16,to je smjesno,sto je najgore taj koji uglavnom ubacuje nezna da ubaci,jel frajer nezna naprijed da igra,za njega je odbrana i ne prelazak 20-25 metara,govorim o Tatomirovicu momku svaka cast,za stopera dusu dao,i za beka ok al da ne prelazi centra...ali mi furamo tu neku desnu stranu i onda napadamo sa igracem koji to jednostavno nije u stanju,kazem nije do momka zavaljen je bzvz

Jovicu ova ekipa mora igrati vise kroz sredinu,procitan si ko Avaz,svaka utakmica nam je ista,raja je vise napamet na tribinama naucila kako sta ide isto ko da gledamo snimak ranije utakmice pa preppricavamo se sad ce tako biti e sad ce taj tako ubaciti itd,nece uvijek biti prekida,i nekih individualnih poteza,mora se nesto napraviti uigrano i lijepo za oko ,ja to od ove ekipe vec dugo nisam vidio...mora ovo mnogo bolje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 18 avg 2012, 23:25

miky_hz je napisao/la:Boze koja komedija od utakmice :mrgreen: brutalnost...kad svi pocese da pokazuju sta im je ispod sorceva strasno,sve i jedan su se izmjenili ispred sudije i pokazali i kod nas je isto :lol: kontam sto bi bila sad scena da im svima zute redom da,jos Torlak izadje vani,vraca se iz tunela i umalo gol ne zabi,strasno :lol:

Lose ove majkemi skroz,kasnije tek imalo neke logike drugo poluvrijeme ali to vise jel ovi nisu mogli na nogama da hodaju,pa im se moglo jos jedno 5 uvaliti samo da nasi znaju normalnije odigrati,i razmisljati ovo bi neki pervrzni rezultat bio,ovako pobjeda,daj sta das,ali slabo je ovo Gradina bzvz ekipa njima bvi svaka ozbiljnija ekipa danas 5 ko sale uvalila,opet bezidejno sve,na jedan te isti fah,nabijaju se centarsutevi jednom igracu koji stoji sam u 16,to je smjesno,sto je najgore taj koji uglavnom ubacuje nezna da ubaci,jel frajer nezna naprijed da igra,za njega je odbrana i ne prelazak 20-25 metara,govorim o Tatomirovicu momku svaka cast,za stopera dusu dao,i za beka ok al da ne prelazi centra...ali mi furamo tu neku desnu stranu i onda napadamo sa igracem koji to jednostavno nije u stanju,kazem nije do momka zavaljen je bzvz

Jovicu ova ekipa mora igrati vise kroz sredinu,procitan si ko Avaz,svaka utakmica nam je ista,raja je vise napamet na tribinama naucila kako sta ide isto ko da gledamo snimak ranije utakmice pa preppricavamo se sad ce tako biti e sad ce taj tako ubaciti itd,nece uvijek biti prekida,i nekih individualnih poteza,mora se nesto napraviti uigrano i lijepo za oko ,ja to od ove ekipe vec dugo nisam vidio...mora ovo mnogo bolje
:lol: :lol:

A fakat Jovic ima fix ideje.

Od Tatomirovica klasicnog stopera napravio desnog beka,od Gujica koji je desni bek napravio zadnjeg veznog,od Zlatkovica koji je lijevo krilo napravio lijevog beka a od Belog koji je lijevi bek napravio lijevo krilo. :shock:

Sta reci? :cry:
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 avg 2012, 23:40

I protiv Olimpica na Areni.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 avg 2012, 23:42

Sarajlijc@ je napisao/la:I protiv Olimpica na Areni.
Otkud to? vidim na njihovoj stranici da stoji termin u 19?

Nego evo imaju na piku nekog napadaca...nadam se da ovo stranac znaci nesto konkretnije i dalje od nas, ne iz okruzenja :mrgreen:

Na kraju razgovora Jovića smo upitali i kada bismo u ekipi mogli očekivati novog napadača na što je šef stručnog štaba odgovorio:

"Možemo, ali vrlo je teško selektirati pravog igrača za Fudbalski klub Sarajevo. Vidimo da i danas pojedinci ne igraju na nivou na kojem bi trebali da budu kada je u pitanju naš klub i naše ambicije. Prema tome u ovom periodu vrlo teško da ćemo moći naći nekog napadača. Ima određenih naznaka da bi nam se jedan napadač mogao priključiti iduće sedmice ali i on je stranac, a već ih imamo osam. Mi imamo pravo na samo 6 stranaca, prema tome to će dodatno usložnjavati situaciju pri selekciji igrača za njih 18 koji trebaju da budu u zapisniku.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 18 avg 2012, 23:46

miky_hz je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:I protiv Olimpica na Areni.
Otkud to? vidim na njihovoj stranici da stoji termin u 19?

Nego evo imaju na piku nekog napadaca...nadam se da ovo stranac znaci nesto konkretnije i dalje od nas, ne iz okruzenja :mrgreen:

Na kraju razgovora Jovića smo upitali i kada bismo u ekipi mogli očekivati novog napadača na što je šef stručnog štaba odgovorio:

"Možemo, ali vrlo je teško selektirati pravog igrača za Fudbalski klub Sarajevo. Vidimo da i danas pojedinci ne igraju na nivou na kojem bi trebali da budu kada je u pitanju naš klub i naše ambicije. Prema tome u ovom periodu vrlo teško da ćemo moći naći nekog napadača. Ima određenih naznaka da bi nam se jedan napadač mogao priključiti iduće sedmice ali i on je stranac, a već ih imamo osam. Mi imamo pravo na samo 6 stranaca, prema tome to će dodatno usložnjavati situaciju pri selekciji igrača za njih 18 koji trebaju da budu u zapisniku.
Dobro je i rekao Dragan... Na njemu je i upravi da vide koliko je sta potrebno i kvalitetno.

Sto se tice naseg kluba - prvi smo na tabeli u prva 3 kola i ne znam cemu nezadovoljstvo kod pojedinaca?

Pobijedili smo posljednje dvije tekme sa 3:1. Danas onaj "smijesni" Rudar kao gost dobije Velez.

Ljudi naucite se da se pobjedama ne gleda u zube! Trenutno deremo guzove i uzivajmo u tome... ;)
NON MOLLARE MAI

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 avg 2012, 23:48

Dabogda da nam se pridruzi. :roll: Ne bude li to kakav crnac ubojiti ili neki brazilac nek jedu **** :mrgreen:

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 19 avg 2012, 00:04

Sarajlijc@ je napisao/la:Dabogda da nam se pridruzi. :roll: Ne bude li to kakav crnac ubojiti ili neki brazilac nek jedu **** :mrgreen:
Nemoj crnaca svegati.Dovoljan nam je onaj jedan kloc Diata.
Nek njemu daju papire,nek daju Tadejevicu i eto spica. :D
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 19 avg 2012, 00:05

Cini mi se da je Diatta zavrsio sa FKS, mada moram jos provjerit :cry: :cry: Ma nek bude i mongolac sto se mene tice samo da daje golove :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mire971 i 28 gostiju.