e pa meni smeta ,dodu na nas stadion i piju.kod nas se u gradccu postuje vjera i garantujem ti da danas niko nije pio osim pripadnika druge vjere..neka vam je na cast musricijasko_juve je napisao/la:pa sta ako piju??? mozda tu ima momaka druge vjere,jesil o tome mozda razmisljao??sto ne mogu ovih vjernika u pm..svako ima pravo na svoj nacin zivota i postovanja odnosno nepostovanja nekih stvari..ne treba ti to smetat i nemas pravo da ti to smeta..mozda je nekome glupo sto ti vjerujes u boga i u ramazan..ohladi malo..
OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: OFK Gradina Srebrenik
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Čuj lika..Svako za sebe poštuje..Možda su momci druge vjere,ateisti...po meni je to isto kao da ti smeta npr da navijači Borca il Zrinjskog piju za Ramazan..Kako bi tebi bilo da ovim što piju smeta što ti nepiješ??astra1922 je napisao/la:e pa meni smeta ,dodu na nas stadion i piju.kod nas se u gradccu postuje vjera i garantujem ti da danas niko nije pio osim pripadnika druge vjere..neka vam je na cast musricijasko_juve je napisao/la:pa sta ako piju??? mozda tu ima momaka druge vjere,jesil o tome mozda razmisljao??sto ne mogu ovih vjernika u pm..svako ima pravo na svoj nacin zivota i postovanja odnosno nepostovanja nekih stvari..ne treba ti to smetat i nemas pravo da ti to smeta..mozda je nekome glupo sto ti vjerujes u boga i u ramazan..ohladi malo..
OFK Gradina Srebrenik
Koga briga sto tebi smeta,brini se za sebe drugi nek rade sta hoceastra1922 je napisao/la:e pa meni smeta ,dodu na nas stadion i piju.kod nas se u gradccu postuje vjera i garantujem ti da danas niko nije pio osim pripadnika druge vjere..neka vam je na cast musricijasko_juve je napisao/la:pa sta ako piju??? mozda tu ima momaka druge vjere,jesil o tome mozda razmisljao??sto ne mogu ovih vjernika u pm..svako ima pravo na svoj nacin zivota i postovanja odnosno nepostovanja nekih stvari..ne treba ti to smetat i nemas pravo da ti to smeta..mozda je nekome glupo sto ti vjerujes u boga i u ramazan..ohladi malo..

ma daj ba kome prosipas pricu garantujem da su apaci 90% muslimani ako ne i vise.bar nose muslimanska imena.i nije brate lijepo upola ramazana opijati se na stadionu ako ne postujes ima svijeta koji to postuje zato idi kuci i pij da te niko ne vidi i gotova prica na tu temu
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- HannahMontana
- Kontakt:
Ovo je bar lijepo vidjeti http://imageshack.us/photo/my-images/859/fileso.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Da su Muslimani nebih pili za Ramazan..astra1922 je napisao/la:ma daj ba kome prosipas pricu garantujem da su apaci 90% muslimani ako ne i vise.bar nose muslimanska imena.i nije brate lijepo upola ramazana opijati se na stadionu ako ne postujes ima svijeta koji to postuje zato idi kuci i pij da te niko ne vidi i gotova prica na tu temu

OFK Gradina Srebrenik
- AlmirexSTB
- Kontakt:
sta tebe briga ko pije a ko ne, piju na svoju stetu ne na tvoju, ima tih pojedinaca koji ne mare puno za tim i radi tih par smo i vraceni danas sa koseva :/astra1922 je napisao/la:e pa meni smeta ,dodu na nas stadion i piju.kod nas se u gradccu postuje vjera i garantujem ti da danas niko nije pio osim pripadnika druge vjere..neka vam je na cast musricijasko_juve je napisao/la:pa sta ako piju??? mozda tu ima momaka druge vjere,jesil o tome mozda razmisljao??sto ne mogu ovih vjernika u pm..svako ima pravo na svoj nacin zivota i postovanja odnosno nepostovanja nekih stvari..ne treba ti to smetat i nemas pravo da ti to smeta..mozda je nekome glupo sto ti vjerujes u boga i u ramazan..ohladi malo..
-
- Moderator
- Kontakt:
Astra stvarno smiješan komentar. Kakve veze ima fudbalska tema sad sa tim ?!?!?!?!?!? zar se i u to gleda sad, o Bože pomozi, na šta sve neće spasti ovaj fudbal U NAŠOJ JADNOJ DRŽAVI
Gdje si našao ovu sliku? 

HannahMontana je napisao/la:Ovo je bar lijepo vidjeti http://imageshack.us/photo/my-images/859/fileso.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
uredu smijesno vam je.nema veze nije mjesto za te rasprave.nekom je smijesno a nekom zalosno.pozz
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- HannahMontana
- Kontakt:
Avaz!Benjo_AFC86 je napisao/la:Astra stvarno smiješan komentar. Kakve veze ima fudbalska tema sad sa tim ?!?!?!?!?!? zar se i u to gleda sad, o Bože pomozi, na šta sve neće spasti ovaj fudbal U NAŠOJ JADNOJ DRŽAVI![]()
HannahMontana je napisao/la:Ovo je bar lijepo vidjeti http://imageshack.us/photo/my-images/859/fileso.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;Gdje si našao ovu sliku?
Nemoj se vise provaljivati,samo dokazujes vise koliko si glup,astra1922 je napisao/la:ma daj ba kome prosipas pricu garantujem da su apaci 90% muslimani ako ne i vise.bar nose muslimanska imena.i nije brate lijepo upola ramazana opijati se na stadionu ako ne postujes ima svijeta koji to postuje zato idi kuci i pij da te niko ne vidi i gotova prica na tu temu

-
- Moderator
- Kontakt:
Da smiješno , ali smiješno to da se o tome raspravlja ovde i da se na to gleda. Ljudi piju i Boze moj, sta sad.. treba ih ubiti i zabraniti im na utakmice ici?astra1922 je napisao/la:uredu smijesno vam je.nema veze nije mjesto za te rasprave.nekom je smijesno a nekom zalosno.pozz
Ni mjesto ni vrijeme za ove price.. Pozz

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- HannahMontana
- Kontakt:
Jeste mi cudni ljudi sa tom raspravom! Ja ako ista mrzim to je licemjerje nas bosnjaka! Brate ko god vjeruje, postuje, pridrzava se pravila to drzi za sebe! Uredu je baciti sugestiju, savjet, probat uputiti na ono sta ti misils da je ispravno, al na kraju se to sve svodi na individualni odabir! Znaci ako taj neko odabere drugi "put" kakav god on bio vi tu ne mozete nista uciniti i ne treba da vam to smeta! Drzite se sebe i svojih nacela, u ovom slucaju vjerskih! To sto neko loce za ramazan to je njegov odabir i mi tu ne mozemo nista uraditi!
-
- Moderator
- Kontakt:
Ne smatram ga tako sto si ga nazvao, dobar je momak, razuman prije svegaDzin je napisao/la:Glupan Astra,ba,ne shvacajte ga ozbiljno,ima jos takvih na internetu a cak i na forumu,nepismenost cini ovo nesporazumom.

Okrenimo se sad mi gostovanju sledecem, protiv Veleza.. tu moramo uzeti bodove, ako ne uzmemo..............
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Budite realni, dobro ste prosli danas 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Moderator
- Kontakt:
Pa imali ste par opasnih akcija, isto tako mi onu u prvim minutama, posle Alić glavom. To je to uglavnom od nas, izlaskom Džafića izgubili smo u napadu dosta. Preskakali sredu puno, na tome se mora poraditi.Sarajlijc@ je napisao/la:Budite realni, dobro ste prosli danas
Sve u svemu, po meni prihvatljiv rezultat. Nama taman, 2 razlike, dali gol. Jbg

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- AlmirexSTB
- Kontakt:
takodjeSarajlijc@ je napisao/la:Budite realni, dobro ste prosli danas

Naše sledeće gostovanje je Gradačac protiv Veleža ..Protiv Veleža moramo zabilježit prvu tricu..Ove godine je velika razlika u kvaliteti izmedju ekipa,tako da je protiv nekih ekipa veliki uspjeh i bod uzet..Moje misljenje da će se ove godine ostajat u ligi s manje bodova nego prošle i predhodni godina..Benjo_AFC86 je napisao/la:
Okrenimo se sad mi gostovanju sledecem, protiv Veleza.. tu moramo uzeti bodove, ako ne uzmemo..............
Velež je trenutno jedna od najtanjih ekipa u PL..Moramo i možemo do tri boda..
OFK Gradina Srebrenik
Zao mi je sto vas nisu danas pustili na stadion. To oko alkohola i "duvanja balona" se do sada desavalo pretezno kada se krene prema Hercegovini, mislim da je ovo prvi put da se gostujuci navijaci vrate zbog toga iz Sarajeva.
Izgleda da su acabovci poostrili kriterije. Trebamo se svi skupa vise paziti da im ne pruzimo uzitak da nas vracaju ispred samih stadiona. Tuzno stvarno.
Izgleda da su acabovci poostrili kriterije. Trebamo se svi skupa vise paziti da im ne pruzimo uzitak da nas vracaju ispred samih stadiona. Tuzno stvarno.
Opšte je poznato kakvi su oni stoka (specijalci) da namjerno provociraju, danas je nažalost nekolicina naših nasjela na to. Tako da smo umjesto trećeg po redu gostovanja i ponovnog pojavljivanja u Sarajevu nakon 12 godina, na kraju samo dobili putovanje od 8 sati....Vamos je napisao/la:Zao mi je sto vas nisu danas pustili na stadion. To oko alkohola i "duvanja balona" se do sada desavalo pretezno kada se krene prema Hercegovini, mislim da je ovo prvi put da se gostujuci navijaci vrate zbog toga iz Sarajeva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.