FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Ultras1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ultras1921 » 18 avg 2012, 23:02

ScooTeR je napisao/la:Zalosno je kada ti golove od kluba moras cekati na smrdljivi BHT izvjestaj!
Ja se nacalio pred tv u pola 8 kontam odmah ce golovi, al´ sipak. Nisu bili ni na FTV kasnije. Valja nam cekat do sutra navece.
Amar Osim: "Dobro smo otvorili utakmicu, postigli smo pogodak na vrijeme. Igrali smo dosta čvrsto, ispoštovali smo sve ono što smo se dogovorili u svlačionici i rezultat nije mogao izostati", za SportSport.ba je istako Osim.

"U prvom dijelu domaći nam nisu ozbiljno zaprijetili. Mi smo postigli dva gola u najbolje vrijeme i već tada je pitanje pobjednika bilo odlučeno. U drugom dijelu Zvijezda je krenula nešto agresivnije, imala je par prilika, no nisu uspjeli zabiti. Mi smo postigli još dva gola, promašili jedanaesterac i mislim da smo zasluženo slavili", dodao je Osim.

Ne znam sjecate li se, ali i prosli put je bilo: "Postigli smo golove na vrijeme.." ;)
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 18 avg 2012, 23:05

Ultras1921 je napisao/la:
ScooTeR je napisao/la:Zalosno je kada ti golove od kluba moras cekati na smrdljivi BHT izvjestaj!
Ja se nacalio pred tv u pola 8 kontam odmah ce golovi, al´ sipak. Nisu bili ni na FTV kasnije. Valja nam cekat do sutra navece.
Amar Osim: "Dobro smo otvorili utakmicu, postigli smo pogodak na vrijeme. Igrali smo dosta čvrsto, ispoštovali smo sve ono što smo se dogovorili u svlačionici i rezultat nije mogao izostati", za SportSport.ba je istako Osim.

"U prvom dijelu domaći nam nisu ozbiljno zaprijetili. Mi smo postigli dva gola u najbolje vrijeme i već tada je pitanje pobjednika bilo odlučeno. U drugom dijelu Zvijezda je krenula nešto agresivnije, imala je par prilika, no nisu uspjeli zabiti. Mi smo postigli još dva gola, promašili jedanaesterac i mislim da smo zasluženo slavili", dodao je Osim.

Ne znam sjecate li se, ali i prosli put je bilo: "Postigli smo golove na vrijeme.." ;)
on kao ja na football manageru, stalno vrtim jedne te iste odgovore :mrgreen:

Barsa
Kontakt:

Post Postao/la Barsa » 18 avg 2012, 23:38

Svaka cast zelji na pobjedi...poozz iz srebrenika

Barsa
Kontakt:

Post Postao/la Barsa » 18 avg 2012, 23:44

Danas je zeljo u potpunosti nadigrao zvijezdu,manijaci su bili VRHUNSKI stvarno divota za gledat ih.....

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 18 avg 2012, 23:53

Barsa je napisao/la:Danas je zeljo u potpunosti nadigrao zvijezdu,manijaci su bili VRHUNSKI stvarno divota za gledat ih.....
Ajde Barsa,ti dosao u Gradačac,uvlačiš se Želji.I vas će uskoro naaguuzitt...u Gradačcu.Jel te stid da 200-300 gradačačana bodri Gradinu u prve dvije tekme a ti javno njih uzdižeš.....jos vi igrate domaće kod nas,a svoje emocije prema Želji zadrži za sebe

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 18 avg 2012, 23:59

vatreni je napisao/la:
Barsa je napisao/la:Danas je zeljo u potpunosti nadigrao zvijezdu,manijaci su bili VRHUNSKI stvarno divota za gledat ih.....
Ajde Barsa,ti dosao u Gradačac,uvlačiš se Želji.I vas će uskoro naaguuzitt...u Gradačcu.Jel te stid da 200-300 gradačačana bodri Gradinu u prve dvije tekme a ti javno njih uzdižeš.....jos vi igrate domaće kod nas,a svoje emocije prema Želji zadrži za sebe
svako ima pravo podrzavati klub koji on zeli i iskazivat svoje emocije prema bilo kojem klubu kojem on hoce,
tako da psssst

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 19 avg 2012, 00:00

cestitam komsije,,,,,

Barsa
Kontakt:

Post Postao/la Barsa » 19 avg 2012, 00:02

ja se ne uvlacim nikom,ja samo pricam realno

mahalac_SA
Kontakt:

Post Postao/la mahalac_SA » 19 avg 2012, 00:05

Dominacija cijelu utakmicu, odigrali extra na teškom gostovanju, tri bobe, elem kao i prošla RUTINSKI. Šampionski hod se nastavlja. Prema trenutnom stanju ne vidim ekipu koja bi nas mogla spriječiti da odbranimo titulu, ima ekipa koje nas mogu dobiti ali do titule teško. Samo ovako da nastavimo i no sikiriki a siguran sam da će igrati samo bolje i bolje.
AMAR, ŽELJO, TITULA/E I TO...
UEFA=MAFIA

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 19 avg 2012, 00:08

Srecan Bajram svima koji slave!!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

smaram
Kontakt:

Post Postao/la smaram » 19 avg 2012, 00:08

Svaka čast momcima na pobjedi, drago mi je da je konačno pročepilo i da su se iskoristile neke prilike što nije bio slučaj u Travniku. Drago mi je da su naši glavni aduti danas pokazali da nisu zaboravili igrati lopte i drago mi je da smo uspješno prošli još jedan korak u odbrani titule. Očigledno je da smo postali ekipa od koje svi strahuju i da se primjetiti kako kod navijača nekih, nazovimo, klubova rastu kompleksi. Mislim da bi bilo pametno prestati pravdati se bilo kome i zbijati te već pomalo dosadne šale o babi i komitetu, te se okrenuti k tome da napravimo na našoj temi jednu pozitivnu atmosferu samo za nas manijake gdje bi zlonamjernim navijačima drugih klubova bilo dosadno dolaziti.

[youtube][/youtube]
Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 19 avg 2012, 00:08

Armageddon2012 je napisao/la:Srecan Bajram svima koji slave!!
Nije jos Bajram :) Ali hvala u svakom slucaju, bujrum na kolace.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 19 avg 2012, 00:10

Trebo si ujutro oko osmice navratit da cestitas :P Hvala :D
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 19 avg 2012, 00:10

Hvala.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 19 avg 2012, 00:10

jbg,ja mislio cim prodje ponoc....nista onda,moram sutra ponoviti cestitku.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 19 avg 2012, 00:10

Barsa je napisao/la:ja se ne uvlacim nikom,ja samo pricam realno
U Gradačcu svi koji dođu na utakmicu Gradine sigurno navijaju za nju,tako će biti u svim utakmicama sem u susretu s Zvijezdom.Danas se dosta srebreničana radovalo golovima Želje.Ja ne bih pratio niti ni jednu utakmicu u Gradačcu a navijati i radovati se pobjedi druge ekipe koja igra sa Gradinom.Uostalom,ovo je tema Želje,ali sigurni budite da će vas taj isti Zeljo poderat u Gradačcu i boli njih racku za vama dok ćemo mi vama u svakom smislu davati podršku.Al nebitno,Gradini zelim isto sto i Zvijezdi ;) jer u klubu i u samom Srebreniku imam dosta prijatelja.pozzzzzzzzzz

mahalac_SA
Kontakt:

Post Postao/la mahalac_SA » 19 avg 2012, 00:12

Hvala!
Nekako mi se čini da si ono baš dobar "čo'jo", što 'no kažu momčina /sorry na off-u/
Haj' na baklavu a ima i raznih džakonija, pun hastal, znaš kako kažu nije svaki dan Bajram!!!
UEFA=MAFIA

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 19 avg 2012, 00:13

hvala na pozivu...baklave ne volim,obozavam tulumbe i hurmasice (bez oraha)...cim u nekom kolacu ima oraha,a pogotovo voca,ja ga ne volim uopste.....

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 19 avg 2012, 00:14

Armageddon2012 je napisao/la:jbg,ja mislio cim prodje ponoc....nista onda,moram sutra ponoviti cestitku.
Za lijepe želje nije nikad prerano ni prekasno :) zato hvala.

mahalac_SA
Kontakt:

Post Postao/la mahalac_SA » 19 avg 2012, 00:15

Armageddon2012 je napisao/la:hvala na pozivu...baklave ne volim,obozavam tulumbe i hurmasice (bez oraha)...cim u nekom kolacu ima oraha,a pogotovo voca,ja ga ne volim uopste.....
ma naće se ptičijeg mlijeka ako treba :lol:
UEFA=MAFIA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Napapijri i 42 gosta.