Znaci priznajes da je danas sudija bio "na vasoj strani" ?PlavoZuti je napisao/la:De mi ti reci jel trebalo bit sudjenje u korist Slobode...to sto su bile tenzije...i sto se 2 sedmice prica o ovoj utakmici i to sto ste se nadali da ce bit lahko..i da ce te odnijet bodove...to razumijem....al sad da je svaki faul bio lazan...da slobodini igraci nisu bili nimalo nervozni pred gostovanje jednoj od najboljih ekipa u ligi...i sto je vladala mala panika....i sto je ekipa neuigrana...i da je zbog toga Sudija kriv ili mozda igraci Bratstva...onda ebiga...al eto haj mi smo krivi za sve...izvinjavamo se jer smo toliko losi...de mi reci koliko je bilo povrijedjenih....istukle vas Gracanicke seljacine jel....razbili vam autobuse i sve...polomili igrace....noge nose na ramenima....stari moj....za jedno 10 kola ces mi reci da je bogdom svugdje kao u Gracanici...al eto haj kod nas je ruglo...sram nas bilo...nek ste vi kulturni...i inteligentniclassic je napisao/la: Jel to matere ti imas obraza rec da ste nas regularno dobili, da je bilo regularno sudjenje ???
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Nakon 'shvacanja' u kakvoj ligi igramo, kako cete nas docekati slijedece kolo ? 

Ja ebote.valja gledat kako deru Slobodu i kako Sloboda nemoze da sastavi 3 pasa da neukenja...nogomet nije igra dodavanja na svojoj polovici i na sredini terena...valja dat i pogodak...neigra se u posjed lopte i koliko mozes dugih lopti sutnut sa svoje polovice u protivnicku ....staragarda je napisao/la:Sloboda i gracanica su bile podjednake sto se ove tkz. utakmice tice....gol gracanice potpuno cist...tino opet kriv...Fukare objasnile ako nista ovoj trojici forumasa zasto su oni MALI a mi VELIKI i kad bi nas ugasili.....publika i onaj njihov pokusaj od navijaca skoz korektni..cak i ljudi samo slijezu ramenima...nema veze idemo dalje....
p.s.mal zaboravih...sad mi je jasno zasto vecina gracanlija ne navija za klub iz ovog mjesta...valja ono gledat j.e.b.o.t.e![]()
al haj eto barem si bio fer i reko ovim ovdje sto su jaki na forumu da te u Gracanici niko nije diro niti nista ruzno reko....a tako ni drugim navijacima Slobode...
Momak objasnio, bio sam danas dole goreg sudjenja u zivotu nisam vidio.amchy je napisao/la:E gospodo dobro došli nazad u stvarnost zvanu "Prva liga federacije". Znate onu staru pjesmu "ovdje kome ne narastu zubi e kukala mu mati". Ova liga nema puno veze za fudbalom, shvatićete to kroz nekoliko godina i tek tada kada shvatite kako funkcioniše možete se nadati povratku.
Posto smo bili malo ranije od ostatka grupe ispred stadiona zatekli smo navijace Bratstva imaju neka dvojica starijih po 40-50 godina mozda su vodje, hvala im na gostoprimstvu, ljudi su nam lijepo prisli i rekli dobro dosli, neka pobijedi bolji i nadamo se da nece biti problema.
Sad sledece kolo zamisli kod nas Jasmin na klupi,to bi bilo cudo godine covjek ni na tribine nece da dođeSaltCityAttack je napisao/la:Načelnik Helić je režirao sramnu predstavu
U okviru 2. kola Prve lige Federacije BiH kantonalni derbi su u Gračanici odigrali domaće Bratstvo i tuzlanska Sloboda.
Slavili su domaći s minimalnih 1:0 nakon gola Aleksandra Pantića. Poslije utakmice iz tabora Slobode nisu krili ogorčenje zbog dešavanja na terenu u Gračanici, a utakmica je bila prekinuta na deset minuta nakon što je Slobodi, kako navode, poništen čist gol.
“To što se dogodilo je nečuveno. Sramnu predstavu je režirao načelnik Općine Gračanica Nusret Helić, koji je sjedio na klupi Bratstva. Vrhunac se dogodio kada je Helić prišao našoj klupi pokušavši da udari igrača Adnana Salihovića. U tom sramnom naumu spriječili su ga igrači”, kaže trener Slobode Abdulah Ibraković.
Ibrakovića je isključio sudija Emir Spahalić, a crveni karton je pokazan i Aldinu Šišiću.
“Poništen nam je regularan gol. Rukovodstvo kluba mora zauzeti stav, ovako neće ići. Udarali su moje igrače bez lopte, a sudija je mojim igračima dijelio žute kartone. Gračanlije su se 'napalile' na Slobodu, jer im je životni cilj da igraju sa Slobodom i da je pobijede. Još jednom ponavljam, to što se dogodilo u Gračanici je sramotno”, kaže trener Abdulah Ibraković.
Pokušali smo razgovarati i sa “optuženim” načelnikom Nusretom Helićem, ali nismo uspjeli ostvariti kontakt sa njim kao ni sa trenerom Nusretom Muslimovićem.
cuj nacelnik na klupi sjedi ahahahaha..pa haloo ba sta je ovo ima li ko da kazni klub zbog ovoga?..ako nemas nikakvu licenicu sta radis tu?
-
- Kontakt:
PlavoZuti je napisao/la:Mogu ti iskreno odgovorit da sam sretan sto sam ZAVRSIO FAKULTET ALI NA SVU SRECU NE U NAJVECEM SELU BOSNE...TJ TUZLI....I SIGURNO SAM SKOLOVANIJI OD TEBE I TVOJE FAMILIJE....A sad..caos mali..zla2 je napisao/la:mozes li mi molim te iskreno odgovorit imas li zavrsenu osnovnu skolu?PlavoZuti je napisao/la:Nemamo ni mi...al nekukamo....i neutrcimo u Lukavcu na teren kad nam sudija ponisti gol il svira penal kakav nebi dosudili ni u zenskom nogometu...al to ti je tako svugdje...a to sto pricas cist pogodak...nije ni blizu...majko draga kakva nepismenost.
![]()
Sta pricas bolan, dolazis u Tuzlu da se skolujes, da za hljeb zaradjujes i ovdje sad ovako pricas seljacino jedna mrtva ... budi Bogu zahvalan sto ona ograda ima na stadionu, inace bi sad infuziju primo keljo mrtva
Dobro je jebote sta vam je smirite situaciju, vidili ste sudjenje Real tamo ne moze pobijedit.
Druže, biti ćete lijepo dočekani ..kao što je bio slučaj i sa Goraždem.dexteron je napisao/la:Nakon 'shvacanja' u kakvoj ligi igramo, kako cete nas docekati slijedece kolo ?
Nismo mi takvi čobani da idemo u kost, a suđenje 99 % neće biti kao danas u Gračanici.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma hajde poraz i idemo dalje treba ovdje saletit pare kakvih jer ovdje ce se kupovat tekme kao sto gledam.. gdje god da odes to su male opstine sa malo klubova i gdje svi sponzorisu tu najbolju ekipu u svojoj opstini...mi imamo vise klubova, a ni jedan se ne sponzorise i niko nece zbog nas mrdnut qurcem...mi moramo ovdje biti za 80% bolji nego sto jesmo da bi dosli do cilja, jer mi kako kazem ne mozemo kupovat kao ovi drugi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
mah vala ne znam u cemu je problem sa Gracanlijama , na stadionu je sve super korektno bilo, u gradu super korektino sto se tice "obicnih" navijaca....sudija nas je sje.o , faula ni na mapi kod gola, iz aviona se vidi da je lopta presla liniju...
tenzije su bezveze stvorili sudija , jedan-dva drota( ostali su bili vise nego korektni cijelo vrijeme) i ona 2 zastitara, al je to regulisano sve izgleda naknadno
je.o li im suzavac majku, al eto trazio je .....ostalo su svi bili korektni u mahali , niko nije provocirao problem nikakav a vala nismo ni mi osim sa tim debilima...pricalo se odavno sta nas ceka u prvoj ligi federacije i ovo ce se desavati skoro svaku tekmu, isto tako je davno prezvakana tema da su iz naseg ugla ista gov.na i munib i njegovi kao i ovi sad "normalizovani"....
ako nista , upravu je Ibrak, ova tekma je pokazala da nema nista od forsiranja nase djece ili bilo cije djece u ovoj ligi nego ti ovdje treba 11 djuturuma spremnih da udaraju citavu tekmu, i da se pobiju ako treba, da utakmice lice na cirkus i treba se tome prilagoditi....nisu tu nama nista krive Gracanlije( tu mislim na obicne navijace) nit su oni bili sta nekorektni, gostovanje sasvim normalno, setnja kroz grad bez provokacija, murija i zastitari u 99% slucajeva korektni, osim onih gore navedenih primjera... sad da li je i sta je klub radio sa sudijama to ne bih znao, ali ovaj debil iz mostara nas je unakazio i nije to njemu prvi put...ne igramo ni mi nesto briljantno , bas naprotiv ali nismo zasluzili da izgubimo ovu tekmu.
ajd bitno je da su svi stigli kuci kako-tako hehe
tenzije su bezveze stvorili sudija , jedan-dva drota( ostali su bili vise nego korektni cijelo vrijeme) i ona 2 zastitara, al je to regulisano sve izgleda naknadno

ako nista , upravu je Ibrak, ova tekma je pokazala da nema nista od forsiranja nase djece ili bilo cije djece u ovoj ligi nego ti ovdje treba 11 djuturuma spremnih da udaraju citavu tekmu, i da se pobiju ako treba, da utakmice lice na cirkus i treba se tome prilagoditi....nisu tu nama nista krive Gracanlije( tu mislim na obicne navijace) nit su oni bili sta nekorektni, gostovanje sasvim normalno, setnja kroz grad bez provokacija, murija i zastitari u 99% slucajeva korektni, osim onih gore navedenih primjera... sad da li je i sta je klub radio sa sudijama to ne bih znao, ali ovaj debil iz mostara nas je unakazio i nije to njemu prvi put...ne igramo ni mi nesto briljantno , bas naprotiv ali nismo zasluzili da izgubimo ovu tekmu.
ajd bitno je da su svi stigli kuci kako-tako hehe

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
PlavoZuti je napisao/la:dexteron je napisao/la:
Ti nesto imas pricat ko je selo a ko grad...papci iz Visokog sto su kupovali sve i jednu utakmicu kad ste usli u PL kad ste ispred Bratstva za 1 bod usli ...platili sve utakmice protiv Bratstva a i kupili svaku svoju utakmicu...tako ste i otisli u finale kupa i sta ja znam sta jos...da niste na autoputu ZE SA...bili bi kao i Breza...ufurani ste i mislite da ste Sarajlije...a de mi reci po cemu je to za Visocku Bosnu Bratstvo i Gracanice selo i seljaci...sta to vama ko ruzno uradi u Gracanici...haj nekaki matere ti...ispast ce te iz ove lige i nemoj dzabe plakat...a sto se tice Tuzlaka...oni da su danas pobjedili pricali bi ovdje kako su Gracanlije dobre...kako smo ih fino primili...al ipak...ovo ovdje prica samo mala manjina klosara koji su uz kompjutere i nisu vidjeli gostovanje u Gracanici pa da nesto mogu reci...a pitajte te navijace koji su danas BILI U GRACANICI...dal ih je ko diro...ili bilo sta...osim normalno onih koji su utrcali u teren...JER JE SUDIJA "PONISTIO" POGODAK KOJI JE MOMAK DAO NAKON STO JE SUDIJA SVIRO FAUL U NAPADU KOD KORNERA....
I na kraju krajeva...pogledajte snimak kad bude dostupan...pa onda pricajte o Gracanici i Bratstvu...a ti Dexteron...nemoj majke ti....idi na svoj forum i kenjaj..
Ne znam na cijem si ti forumu, pogledaj gdje ulazis

Eh sad za slobodu... Smijesno ti je ovo, jer nije bit ko je pobijedio, vec na koji nacin. Ti pitaj sve momke iz lukavca koji su danas navijali za Radnicki u Visokom (bilo ih je blizu 1oo) jel bilo ikakve lakrdije i problema kako sa domacom publikom i gradjanima (ne navijacima jer ih nema), kao i sa policijom. Ljudi su dosli napravili bakljadu, super navijali niko im nije ni rijeci rekao, a kamoli psovao. A sta ste vi uradili velegradjani? Nemoguce da se toliki navijaci dzaba bune ! I ono najzad sto s kakvim takvim ponosom mogu reci, Bosna ako ispadne necu plakat jer ce ispast zbog nekvaliteta (sami krivi) ili gostovanja poput slobodinog! A vi kad dodjete NAMA u goste PROCJENITI JEL CIVILIZOVANIJE VISOKO ILI GRACANICA?! Sportski pozdrav

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ebem ti zivot nama trebaju igraci kakvi su bili nekad Suad Jasarevic Gas0,Denis Karic,Mikica-Hasic, Bajrovic i tdd... brate Jasarevicu nisi smjeo uklizat onako stajat na ruku namjerno ahahaha.. Gasi bi to premlatio ocami
...svi su nekad bjezali od duela protiv njega
...kakva djeca i nogomet ovdje upravu si treba to ostavit na klupi i dovest ovih sto se znaju marisat

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
kakvi ba..nije on zvao...znas da je poziv iz amerike $1-2 dolara po minuti...nema on tih para da trosi na ime SlobodeSaltCityAttack je napisao/la:de bolan uozbilji semandraX je napisao/la:Bravo ti.SaltCityAttack je napisao/la:evo javio se Emir ..spustio telefon kad sam poceo mu spominjat ukucane, sitne i napomeno mu da izbjegava sudjenje u Tuzli.. sad smo ga tek najebali kad nam bude sudio gdje na gostovanju ahahaha
Samo mi reci, šta si na kraju postigao sa tim?..nisam ba cccccccc ali ne znaci da necu sto sta je problem ako ga i nazovem ?
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma dobro ona utkamica sa SLobodom je diskutabilna jer smo tad otisli na revans bez 7 igraca , a i onaj penal Malkocevic kad je izvodio je bio presmjesandexteron je napisao/la:
Ne znam na cijem si ti forumu, pogledaj gdje ulazisZa mene jeste selo naspram Tuzle, i ja se ne smatram Sarajlijom vec Visocanom kao i ostala velika vecina mojih sugradjana. Sigurno je bosna platila i finale protiv Sarajeva kad je osvojila kup, pa evrope za cudo bozije ne vidjese (toliko nas voli savez, koji uostalom voli pare, a bosna ih nazalost nije imala pa ostala prikovana u granicama BiH). Ovi stariji tuzlaci znaju kako je bosna stigla u finale, i to pobijedivsi upravo slobodu 3:o u visoko, i pored istog poraza u Tuzli, pa nas ljudi ne mrze. Ajmo dalje ! Ako ne znas: Autoput postoji tek par godina, i bas u ovih par godina visoko je na najnizim mogucim granama (pitaj svakog sa bar prosjecnim IQ) a za cudo bozije dok nije bilo autoputa visoko pored Sa, Tz bi jedan od centara. I sto se tice ekonomije i sporta (KTK, Vispak, Prevent, Velepromet- za ovi stariji znaju kao i za visestruke sampione RK Bosna kako jugoslavije tako i bih)
Eh sad za slobodu... Smijesno ti je ovo, jer nije bit ko je pobijedio, vec na koji nacin. Ti pitaj sve momke iz lukavca koji su danas navijali za Radnicki u Visokom (bilo ih je blizu 1oo) jel bilo ikakve lakrdije i problema kako sa domacom publikom i gradjanima (ne navijacima jer ih nema), kao i sa policijom. Ljudi su dosli napravili bakljadu, super navijali niko im nije ni rijeci rekao, a kamoli psovao. A sta ste vi uradili velegradjani? Nemoguce da se toliki navijaci dzaba bune ! I ono najzad sto s kakvim takvim ponosom mogu reci, Bosna ako ispadne necu plakat jer ce ispast zbog nekvaliteta (sami krivi) ili gostovanja poput slobodinog! A vi kad dodjete NAMA u goste PROCJENITI JEL CIVILIZOVANIJE VISOKO ILI GRACANICA?! Sportski pozdrav

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ne znam da li je namjestena utakmica ili ne, uglavnom se niko nije iz Tuzle zalio da ste osteceni, jer je bosna dala 3 gola iz dobre igre, te je vas igrac promasio penal. Bit je da niste osteceno od sudija, ni pretuceni. A to za pekica je istina, samo sto je pekic sve ulozio u Bosnu i dovodjenje igraca, onaj sto prica da smo kupovali utakmice je smijesno. Bosna je tad imala ekipu za koju sumnjam da je u PL do sada neko imao. Vjerovatno znas za vecinu igraca. Ali sumnjam iz jednog razloga da je namjesteno, jer se bosni jos prije tekme protiv vas spremalo to da i pored prvenstva, kupa i super kupa ne ode u evropu...SaltCityAttack je napisao/la:ma dobro ona utkamica sa SLobodom je diskutabilna jer smo tad otisli na revans bez 7 igraca , a i onaj penal Malkocevic kad je izvodio je bio presmjesandexteron je napisao/la:..samo imali ste vi tad para puno Pekic vas je finansirao ebiga ..na kraju st eu finalu ono sto sam gledo zasluzeno pobjedili..ali eto ono 1/2 je namjesteno uvjeren sam ..jer covjek je u Tuzli jedna iz visokog sjedio i govorio nije ovo kaze gotovo ispast cete nikad necu zaboravit njegove rijeci
Ti isti momci iz Lukavca su prije 2 godine napravili vece sranje u Gracanici nego mi...dexteron je napisao/la:PlavoZuti je napisao/la:dexteron je napisao/la:
Ti nesto imas pricat ko je selo a ko grad...papci iz Visokog sto su kupovali sve i jednu utakmicu kad ste usli u PL kad ste ispred Bratstva za 1 bod usli ...platili sve utakmice protiv Bratstva a i kupili svaku svoju utakmicu...tako ste i otisli u finale kupa i sta ja znam sta jos...da niste na autoputu ZE SA...bili bi kao i Breza...ufurani ste i mislite da ste Sarajlije...a de mi reci po cemu je to za Visocku Bosnu Bratstvo i Gracanice selo i seljaci...sta to vama ko ruzno uradi u Gracanici...haj nekaki matere ti...ispast ce te iz ove lige i nemoj dzabe plakat...a sto se tice Tuzlaka...oni da su danas pobjedili pricali bi ovdje kako su Gracanlije dobre...kako smo ih fino primili...al ipak...ovo ovdje prica samo mala manjina klosara koji su uz kompjutere i nisu vidjeli gostovanje u Gracanici pa da nesto mogu reci...a pitajte te navijace koji su danas BILI U GRACANICI...dal ih je ko diro...ili bilo sta...osim normalno onih koji su utrcali u teren...JER JE SUDIJA "PONISTIO" POGODAK KOJI JE MOMAK DAO NAKON STO JE SUDIJA SVIRO FAUL U NAPADU KOD KORNERA....
I na kraju krajeva...pogledajte snimak kad bude dostupan...pa onda pricajte o Gracanici i Bratstvu...a ti Dexteron...nemoj majke ti....idi na svoj forum i kenjaj..
Ne znam na cijem si ti forumu, pogledaj gdje ulazisZa mene jeste selo naspram Tuzle, i ja se ne smatram Sarajlijom vec Visocanom kao i ostala velika vecina mojih sugradjana. Sigurno je bosna platila i finale protiv Sarajeva kad je osvojila kup, pa evrope za cudo bozije ne vidjese (toliko nas voli savez, koji uostalom voli pare, a bosna ih nazalost nije imala pa ostala prikovana u granicama BiH). Ovi stariji tuzlaci znaju kako je bosna stigla u finale, i to pobijedivsi upravo slobodu 3:o u visoko, i pored istog poraza u Tuzli, pa nas ljudi ne mrze. Ajmo dalje ! Ako ne znas: Autoput postoji tek par godina, i bas u ovih par godina visoko je na najnizim mogucim granama (pitaj svakog sa bar prosjecnim IQ) a za cudo bozije dok nije bilo autoputa visoko pored Sa, Tz bi jedan od centara. I sto se tice ekonomije i sporta (KTK, Vispak, Prevent, Velepromet- za ovi stariji znaju kao i za visestruke sampione RK Bosna kako jugoslavije tako i bih)
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
tacno tako, danas sam par puta rekao ee da je i Dedic ovdje....treba ti Bajro, Grado Crnogorac, Dedic, Gasi, Denis Karic, Alen Mesanovic, Omic, onaj Damir Memisevic sto je u Zelji i kod nas igrao a bgm moze i Sisic proc hehehe , nikakva djeca nego ovi mesari da im pric ne smijes a da ti nogu otkinu kad ga udaris, kakva liga i forsiranje klinaca dzaba ce nekom negdje karijeru sje.at....gracanica je imam osjecaj mila majka sta ce nas cekat na pojedinim terenima....i opet pored tih svih kabadahija treba ti neko jak u upravi da ih sudija ne iskljucuje i ne je.e nas ko danas
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
[/quote]MakeTZ je napisao/la:Ti isti momci iz Lukavca su prije 2 godine napravili vece sranje u Gracanici nego mi...dexteron je napisao/la: )
Nije drug u tome frka ko je napravio sranje... Danas ih je u Visokom bilo blizu 1oo, vjerovatno su i popili

Ne nepriznajem....nego ste svi tu navalili da sudija nevalja ono ovo...sudija vam nevalja jer ste ocekivali da kao "velikani" u ovoj ligi svako na vas gleda kao da ste bogovi...i da vam se treba sklonit ispred da prodjete i date golove i vratite se nazad...a ovako napete utakmice...normalno da ce ti svaka odluka sudije izgledat 10 puta gore...eto vecem gledam price ove...nasi lomili noge...ono ovo...Ibrak je najveca **** ikad...ni sa jednim timom nije nista napravio...seronja je teske kategorije i sa njim ce te ostat 5 sezona ovdje...umjesto sto napadate Bratstvo i Gracanicu....skupite se pred vasim tusnjem i napadajte igrace koji ljube grb slobode a igraju ko pickice...dok Pantic igra ko lav za Gracanicu jer su ga u Gracanici rado primili kad su ga u Slobodi protjerali...trebo je se 10 puta vise radovat da pokaze toj seljackoj upravi slobode kakvog su se igraca odrekli i pruzali priliku klosarima....classic je napisao/la:Znaci priznajes da je danas sudija bio "na vasoj strani" ?PlavoZuti je napisao/la:De mi ti reci jel trebalo bit sudjenje u korist Slobode...to sto su bile tenzije...i sto se 2 sedmice prica o ovoj utakmici i to sto ste se nadali da ce bit lahko..i da ce te odnijet bodove...to razumijem....al sad da je svaki faul bio lazan...da slobodini igraci nisu bili nimalo nervozni pred gostovanje jednoj od najboljih ekipa u ligi...i sto je vladala mala panika....i sto je ekipa neuigrana...i da je zbog toga Sudija kriv ili mozda igraci Bratstva...onda ebiga...al eto haj mi smo krivi za sve...izvinjavamo se jer smo toliko losi...de mi reci koliko je bilo povrijedjenih....istukle vas Gracanicke seljacine jel....razbili vam autobuse i sve...polomili igrace....noge nose na ramenima....stari moj....za jedno 10 kola ces mi reci da je bogdom svugdje kao u Gracanici...al eto haj kod nas je ruglo...sram nas bilo...nek ste vi kulturni...i inteligentniclassic je napisao/la: Jel to matere ti imas obraza rec da ste nas regularno dobili, da je bilo regularno sudjenje ???
PANTA HVALA TI ZA SVE....RODJEN SI U TUZLI I ZIVIO SI TAMO...AL CES UVJEK BOLJE BIT PRIMLJEN U GRACANICI....
A TO POKAZUJU I KOMENTARI OVIH SUPAKA PO OVOM FORUMU KOJI TI PSUJU MATER...A NAZIVAJU SE TVOJIM KOMSIJAMA...
Nije drug u tome frka ko je napravio sranje... Danas ih je u Visokom bilo blizu 1oo, vjerovatno su i popilidexteron je napisao/la:MakeTZ je napisao/la:Ti isti momci iz Lukavca su prije 2 godine napravili vece sranje u Gracanici nego mi...dexteron je napisao/la: )

Pa ni danas se ne bi pravila nikakva frka da nije nepravedno ponisten cist gol + svemu tome smo poprskani suzavcem bez ikakvog razloga, nijedan incident se nije desio ni prije ni poslije utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.