Boli ga racku za sve
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ovaj lik zizu1991 je najgotivniji lik na forumu.
Boli ga racku za sve
Boli ga racku za sve
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Bajram Šerif Mubarek Olsun !
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Nocas ce nam Barca ,prirediti jednu bajramsku pobjedu..
,Bajram Šerif Mubarek Olsun,svim muslimanima...

Bilo bi dobro da neko nabaca streamova
Jel istina da ce Fabregas igrati na lijevom krilu a Iniesta se vraca u sredinu sa Xavijem ?
Uuu kako bi to volio !
Jel istina da ce Fabregas igrati na lijevom krilu a Iniesta se vraca u sredinu sa Xavijem ?
Uuu kako bi to volio !
- hule_barca
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarek Olsun svojoj braci muslimanima crveno-plave krvi 
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Bajram baričula i od mene, nadam se da će nam podariti pobjedu na ovaj divan dan. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Cestitam Bajram, sve najbolje
i nemojte se plaho sikirati..
It's Tito Time
It's Tito Time
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bajram Šerif Mubarek Olsun i od mene svima koji slave
Očekivane postave

Očekivane postave

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ne mora znaciti da ce veceras igrati ova postava, sport jako ce3sto pogrijesi u procjeni igraca koji ce zaigrati
napokon je pocela i liga, pozelio sam i ovo ljudi, bice bitka od samog pocetka, vec sad od 19 sati valja pratiti valenciju kako ce otkinuti koji bod na madridskom pasnjaku
nasa pobjeda veceras je neminovnost, bice zanimljivo prati neke stvari i neke igrace, albu recimo, da vidimo kako se on snalazi, moguce da i vilja dobije priliku pred kraj utakmice, messi bi mogao odmah na pocetku uvaljati hetrik itd
zanimljivo je vidjeti i tita, neki forumasi su pretpostavljali kao i neki novinari da je igra sa trojicom u odbrani proslost, medjutim neki dan tito javno rece da ce forsirati formaciju 3-4-3, mozda je to i razlog sto nismo doveli klasicnog stopera, bice to zanimljivo gledati, ja mislim da ce to kao i kod pepa biti onako dosta promjenjivo, iz utakmice u utakmicu i iz minuta u minut
napokon je pocela i liga, pozelio sam i ovo ljudi, bice bitka od samog pocetka, vec sad od 19 sati valja pratiti valenciju kako ce otkinuti koji bod na madridskom pasnjaku
nasa pobjeda veceras je neminovnost, bice zanimljivo prati neke stvari i neke igrace, albu recimo, da vidimo kako se on snalazi, moguce da i vilja dobije priliku pred kraj utakmice, messi bi mogao odmah na pocetku uvaljati hetrik itd
zanimljivo je vidjeti i tita, neki forumasi su pretpostavljali kao i neki novinari da je igra sa trojicom u odbrani proslost, medjutim neki dan tito javno rece da ce forsirati formaciju 3-4-3, mozda je to i razlog sto nismo doveli klasicnog stopera, bice to zanimljivo gledati, ja mislim da ce to kao i kod pepa biti onako dosta promjenjivo, iz utakmice u utakmicu i iz minuta u minut
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Sta ce Messi na lijevoj strani ?
Bajram Šerif Mubarek Olsun raja 
Valdés, Alves,Puyol,Mascherano, Jordi Alba,Xavi,Busquets,Tello, Messi, Cesc Fàbregas ,Pedro
Don't hate what you don't understand.
nemoj tela vilanova, tita tixaviesta je napisao/la:![]()
Valdés, Alves,Puyol,Mascherano, Jordi Alba,Xavi,Busquets,Tello, Messi, Cesc Fàbregas ,Pedro
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Guardiola nas je cesto znao iznenaditi sa sastavom, ali ne u prvom kolu..nadam se da Tito zna sta radi, ali ipak igra se na Camp nou, tako da bi i sa ovim sastavom trebali upisati laganu pobjedu.
- LarryDavid
- Kontakt:
Eto, real je kikso , ajmo sad odma zasjest na prvu poziciju i ne ispusat je do kraja!
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
Tello ce veceras da izdominira
možel neko postavit neki link da se gleda barsa....
- Unknown Genius
- Kontakt:
Imate ljudi na http://www.lshunter.tv" onclick="window.open(this.href);return false;, birajte koji vam odgovara 
Pujdo
Pujdo
Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 19 avg 2012, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.