GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

RK Gradacac
Kontakt:

Re: Dinamo i BBB

Post Postao/la RK Gradacac » 17 sep 2009, 23:37

Raul_64 je napisao/la:Ovaj Dinamo ima kompleks al veliki....ma limitirani belgijanci su 3 x prešli centar...
Svaka lopta prema vratima Butka 2...sa 30,35 metara je velika opasnost...mada nesnosi krivicu za gol...iako se Saša Vugdalić neslaže....
..
Sta li si ti gledao... Dinamo je bio totalno bezopasan, Anderlecht isao na bod to se vidjelo po postavci igre... Medjutim iskoristili su svoje sanse i pobijedili ;)
010 ISN'T JUST A CODE

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 17 sep 2009, 23:38

tuborg-green je napisao/la:
The Game je napisao/la:
tuborg-green je napisao/la:atmosfera katastrofalna, fkt ovi bbb su preloši, ja ih više uopšte ne smatram u prvu klasu navijača bivše SFRJ i još da kažem ne mogu da vjerujem kako loše igraju, pa oni ulažu ubjedljivo najviše u bivšoj SFRJ mamić radi čuda što se tiče transfera, a oni se opet brukaju, imaju strašne igrače poput onog moralesa, cufrea, kovača, sammira, mandže, al ništa i nisam mogao vjerovati kad sam vidio da su 2-3 puta skuplji od ovih klubova koji sad igraju u l.p tipa apoel, unirea, zurich itd. i nekako sam siguran da bi željo, partizan, sarajevo, zvezda da toliko ulažu sad sigurno igrali u l.p, zamislite da samo ovoj ekipi sarajeva koja je zamalo prošla cluja i koja košta 4-5 puta mnje od dinama dođe samo jedan morales koji je bio drugi strijelac vrlo jake čileanske lige, pa sigurno bi prošli cluja i ostvarili bi bolje rezultate od dinama 100%, ne znam šta im je isto ko da su ukleti da dovedu cristiana oni se ne bi plasirali u lp, jednostavno imaju PARE, IMIDŽ, MAMIĆA AL REZULTATA NEMA, pa ni mamić ne može da vjeruje koliko je uložio a nisu se plasirali u lp, pa je luđak reko slijedeće sezone ćemo igrati u l.p milom ili silom
Ovo je malo obrnuto od onog Torcinog izraza, ali ide ovako IMAJU MAMICA, IMAJU SUCE, ALI NEMAJU SRCE, hehhehehe, malo sam preformulisao, ali jasna je poenta. Ne mogu se stranci boriti za klub ko sto to mogu domaci igraci, mi smo primjer
ma pusti torcidu i oni imaju sad kerumu, nego njima vokri što ne mogu ni primirisati dinamu, meni je mamć kralj, dabogda i željo imo jednog mamića
Ne, ne nisi shvatio. Nemam ja nista protiv Mamica, ali igraci su ti koji su preplaceni u Dinamu, a ne bore se za klub. U Sarajv'u je suprotna situacija, igraci malo placeni, a bore ko da im zivot ovisi o tekmi, ista bi i kod nas situacija bila da imaju plat ko u Dinamu.

tuborg-green
Kontakt:

Post Postao/la tuborg-green » 18 sep 2009, 00:07

The Game je napisao/la:
tuborg-green je napisao/la:
The Game je napisao/la: Ovo je malo obrnuto od onog Torcinog izraza, ali ide ovako IMAJU MAMICA, IMAJU SUCE, ALI NEMAJU SRCE, hehhehehe, malo sam preformulisao, ali jasna je poenta. Ne mogu se stranci boriti za klub ko sto to mogu domaci igraci, mi smo primjer
ma pusti torcidu i oni imaju sad kerumu, nego njima vokri što ne mogu ni primirisati dinamu, meni je mamć kralj, dabogda i željo imo jednog mamića
Ne, ne nisi shvatio. Nemam ja nista protiv Mamica, ali igraci su ti koji su preplaceni u Dinamu, a ne bore se za klub. U Sarajv'u je suprotna situacija, igraci malo placeni, a bore ko da im zivot ovisi o tekmi, ista bi i kod nas situacija bila da imaju plat ko u Dinamu.

pa jarane i cristiano je bio ufuran i izdignut iznad svih u manchi, al ipak se borio, i tako je svugdje nema veze koliko je plaćen on mora da se bori, neka mamić opuca dvije-tri kazne, pa češ vidjeti kako se bore
ČUVA BOG ŽELJU SVOG

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 18 sep 2009, 00:17

The Game je napisao/la:
tuborg-green je napisao/la:atmosfera katastrofalna, fkt ovi bbb su preloši, ja ih više uopšte ne smatram u prvu klasu navijača bivše SFRJ i još da kažem ne mogu da vjerujem kako loše igraju, pa oni ulažu ubjedljivo najviše u bivšoj SFRJ mamić radi čuda što se tiče transfera, a oni se opet brukaju, imaju strašne igrače poput onog moralesa, cufrea, kovača, sammira, mandže, al ništa i nisam mogao vjerovati kad sam vidio da su 2-3 puta skuplji od ovih klubova koji sad igraju u l.p tipa apoel, unirea, zurich itd. i nekako sam siguran da bi željo, partizan, sarajevo, zvezda da toliko ulažu sad sigurno igrali u l.p, zamislite da samo ovoj ekipi sarajeva koja je zamalo prošla cluja i koja košta 4-5 puta mnje od dinama dođe samo jedan morales koji je bio drugi strijelac vrlo jake čileanske lige, pa sigurno bi prošli cluja i ostvarili bi bolje rezultate od dinama 100%, ne znam šta im je isto ko da su ukleti da dovedu cristiana oni se ne bi plasirali u lp, jednostavno imaju PARE, IMIDŽ, MAMIĆA AL REZULTATA NEMA, pa ni mamić ne može da vjeruje koliko je uložio a nisu se plasirali u lp, pa je luđak reko slijedeće sezone ćemo igrati u l.p milom ili silom
Ovo je malo obrnuto od onog Torcinog izraza, ali ide ovako IMAJU MAMICA, IMAJU SUCE, ALI NEMAJU SRCE, hehhehehe, malo sam preformulisao, ali jasna je poenta. Ne mogu se stranci boriti za klub ko sto to mogu domaci igraci, mi smo primjer
Nemamo Mamica, nemamo suce, imamo samo Hajdučko srce :mrgreen:
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 18 sep 2009, 01:14

kakve kazne, dovoljno je da im maminjo ponudi nives :lol:

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 18 sep 2009, 10:02

steve-o je napisao/la:kakve kazne, dovoljno je da im maminjo ponudi nives :lol:
Radi nje i igraju ko p...e ;)
010 ISN'T JUST A CODE

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 18 sep 2009, 14:05

ZDRAVKO MAMIĆ je obznanio svoju "najtežu odluku u životu" - Maria Mandžukića je kaznio sa 100.000 eura, igračima je oduzeo nagradu za prošlogodišnji naslov prvaka, a neće dobiti ni premije u narednoj sezoni.

hahaha :D

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 sep 2009, 14:17

RuudVanGoal je napisao/la:
The Game je napisao/la:
Da nije ovo onaj sto mislim da jeste :!: :?:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 18 sep 2009, 15:14

Sine da nema braće Mamića i Bandića-banditosa ne bi Zagreb imao ništa nula bodova, koliko on ulaže u taj Dinamo kupio im ,sve a oni jedva trče.Split bi ih poeo!!!!
Šta govorimo o europi tuga, a prvenstvo šta možeš kad imaš Karlovac,Istru prvoligaše?? Halllo??
O čem mi govorimo.Liga banana ,sve nažalost loše,kupuju strance a svoje prodavaju odmah.
Eto ti kluba ,jadan Mamić s hrpom debila oko sebe ,aj jedino poštivam Krunu jer fakat čovijek radi s srcem!!!
Fi hajati.
GO Bosno.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 18 sep 2009, 15:18

Nail for Real je napisao/la:
Da nije ovo onaj sto mislim da jeste :!: :?:
Zar nisi jos skonto da je on...
@tuborg green, ovi u Dinamu su umisljene zvijezde i uglavnom preplaceni starci kojima je penzija pred vratima, normalno uz izuzetak Mandzukica (koji je usput danas fino kaznjen), Moralesa, Badelja i jos nekih. Dok je Ronaldo ipak igracina i ne mozes ga porediti s njima ni u snovima.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 18 sep 2009, 15:48

RK Gradacac je napisao/la:
steve-o je napisao/la:kakve kazne, dovoljno je da im maminjo ponudi nives :lol:
Radi nje i igraju ko p...e ;)
hehe zato su sutnuli onog mazluma drpica u 2.bundesligu :mrgreen:

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 18 sep 2009, 17:30

Njihov moto je: Svi smo mi Dino Drpic 8-)

:lol: :lol: :lol:
010 ISN'T JUST A CODE

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 18 sep 2009, 17:41

:D :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 sep 2009, 00:58

Zdravko Mamić, u svom stilu...

Za bolni poraz 2:0 od Anderlechta u 1. kolu Europske lige maksimirski je gazda okrivio igrače te najavio drastične kazne. Nitko neće dobiti premije za prošlu i ovu godinu, a Mandžukić će ostati bez 100.000 eura

Zdravko Mamić dugo se premišljao hoće li održati presicu nakon mučnog potopa protiv Anderlechta. Ipak, u zadnji je čas sazvao novinare za 13 sati u petak i za poraz okrivio igrače koje je sve redom sam doveo u klub:

"Za sve su krivi igrači! Teška srca to kažem, ovo mi je najteži dan u životu, uvijek sam ih branio, ali moram reći istinu", izjavio je Maminjo na jednoj od onih svojih ludih presica.

Najvišu cijenu platio je Mario Mandžukić. Maminjo je najvrednijeg igrača oderao s vrtoglavih 100.000 eura kazne za nepotrebno isključenje protiv Salzburga, a cijela momčad ostat će bez prošlogodišnjih i ovogodišnjih premija.

Bila je to prava poslanica Dinamovom puku u zemlji i svijetu, a prvi dinamovac ovako je počeo jedan od svojih antologijskih, filmskih govora.

"Nalazim se pred vama u najtežem trenutku svog života, od 39 godina koliko sam u Maksimiru. U kakvom stanju se nalazim sad znate. Prvi puta ne vladam svojim mislima i svojim odlukama i rješenjima, i prvi puta sam si postavio pitanje, krajnje ozbiljno, je li ikada moguće postići ono što želim. I ima li sve to smisla. Prolaze godine, prolaze sezone, uvijek kolone napaćenih navijača, razočaranih i frustriranih, a moja želja, misija i zadaća su nešto drugo."

'Oni su neodgojeni, siti i bahati'

"Kada god bih izlazio pred vas nakon ovakvih poraza, tražio sam mir i razumijevanje, štitio sam igrače i trenere. Ovoga puta ću postupiti dijametralno suprotno. Igrači su isključivi krivci za sve ovo što se godinama nije napravilo, da bi se ostvarili snovi i nas u klubu u i naših navijača. Naravno, ne svi, ali oni se tako neprofesionalno ponašaju, oni su sportski neodgojeni, oni su siti, oni su bahati, i kao posljedica toga onda dolazi do toga da već treću godinu u Europskoj ligi ne možemo osvojiti dva-tri boda za koeficijent koji toliko znači za opstanak kluba."

Prije samo tri tjedna Mamić je igračima na sličnoj presici recitirao pjesmu: Volim vas!

Sve ima svoju genezu i uzrok, ovo su samo posljedice, uvijek smo treći ili četvrti, ili ovakav poraz kao protiv Anderlechta. Nitko me ne može uvjeriti da Dinamo nema igrače za bolje rezultate. Došla je u pitanje sportska i materijalna opstojnost kluba, ona će brzo stići na naplatu. Imperativ nam je bio dobro igrati, napredovati i osvojiti što više bodova, a dogodine je imperativ Liga prvaka, nismo dovodili ove silne igrače da bismo se hrvali s Međimurjem i Sesvetama.

'Dao sam im ptičjeg mlijeka, a kako mi vraćaju?!

"Znate, 200 ljudi danonoćno radi za te razmažene zvijezde, sve pohvale smo sinoć dobili od UEFA-inih ljudi, vidite koji ovdje ugođaj vlada.

Podigli smo lože po napucima i standardima koje ovo natjecanje zahtijeva, od investicija za kamere i druge stvari, 200 ljudi je servis tih 20 nogometaša, cijeli klub im je servis, zarađuju silne novce, igraju za reprezentaciju, odlaze u svjetske klubove i borave u klubu, nažalost, samo po dva sata dnevno u prosjeku. A 22 sata provode vrijeme negdje drugdje, to je naš objektivni problem, nemamo kamp, stadion, nemamo uvjete da držimo igrače ovdje, kao što je radna zajednica deset sati dnevno na nogama. I kad omogućite uvjete kakve naši igrači imaju, i struka, u uvjetima recesije, kad se smanjuju plaće i kad se otpuštaju ljudi, kad najjača poduzeća ne mogu osigurati likvidnost, mi u Dinamu sve to izvršavamo. Pa kako nam oni to vraćaju?"

Kazne su jedino rješenje

"Pa, tko može reći Vrdoljaku da on protiv Red Bulla i sad protiv Anderlechta na centru ne napravi abecedni prekršaj i mi ne primimo dva gola. Tko to može omogućiti da igrač u zidu digne nogu. Tko može preživjeti da nas najvažniji igrač kluba, i najplaćeniji, zbog svog bezobraznog ponašanja ostavi na cjedilu. I zato smo predsjednik Barišić, ja i Zoran Mamić održali sastanak, pa se priključio i trener Jurčić, i odlučili smo da nagrade koje smo namijenili igračima za osvojeni kup i prvenstvo – nećemo isplatiti."

Nema više ni premija

"Odlučili smo da se i Mandžukić kazni sa sto tisuća eura za ono što je napravio u Salzburgu, a odlučili smo da ovu cijelu sezonu nećemo isplaćivati nikakve premije igračima i stručnom stožeru. Ne možemo davati takve astronomske ugovore i uvjete za to što će biti prvi u Hrvatskoj. Ako nisu sebi i klubu osigurali da se ima od čega isplaćivati... Svako naše putovanje jest 100 tisuća eura, šest putovanja šesto tisuća, tko će namiriti sve to? I krajnje je vrijeme da svi zajednički podnesemo račun i da se počnemo odgovorno ponašati. Ovo je odgojna, upozoravajuća mjera, jer mi imamo još pet europskih utakmica, mi možemo ući u proljeće, ili moramo osvojiti što više bodova."

'Da igrači imaju više poštenja između sebe, sami bi Mandžukiću zavukli šamarčinu'

"Zato jer u klubu oni koji rade posao ne obavljaju na vrijeme svoje zadatke. Moja prva misao je to bila već u Salzburgu pet minuta nakon utakmice. Igrač koji je dobio deset puta veći ugovor, ugovor koji je važeći, sve da bi igrali dobro i zaradili. A on nas je bezočnim, bezobraznim ponašanjem ostavio na cjedilu, a onda ga ne kazne ni trener ni sportski direktor, a onda meni vele da ja opet divljam. Oni su svete krave, a mi koji smo im osigurali čudesne uvjete, tu ispadamo... Neću sad ovdje pričati, valjda je svakome jasno da sam ja gospodarstvenik, ja sam im sa svojom upravom omogućio ptičjeg mlijeka. I ta fama kako se priča da ja nešto utječem. Ja vam mogu dati sto primjera, nijedno mišljenje mi nisu uvažili. I ne radim nikakav problem, osim što im povisim primanja. Mi nismo u formi, ne nudimo sliku momčadi koja bi trebala biti bolja. Složit ćete se sa mnom, da ovi suparnici s kojima smo igrali nisu te kategorije da osvojimo tako mali broj bodova. Da igrači imaju više poštenja između sebe, sami bi mu zavukli šamarčinu."

Jeste li igrače sami razmazili sjajnim uvjetima?

"Nikad nećemo saznati odgovor jesam li ja razmazio te igrače, kao i roditelj koji je dijete u silnoj želji da ga odgoji što bolje vodio na instrukcije, koledže. Je li roditelj tu pogriješio što mu je sve omogućio? Naš posao je da im omogućimo sve uvjete. Znam za postulat kako su igrači najpokvarljivija roba, otvaram novu temu. Dosad ste mogli razaznati da je Jurčić amnestiran od svega, ali to ne znači da nije bio pod kritikama i da neće biti pod kritikama."

Bojite li se negativne reakcije igrača?

"Da, proces je tek počeo, teško je biti pametan i predvidjeti reakciju. Mi smo ovo morali napraviti. Oni jadni ljudi koji su pod tučom i kišom pjevali i izgubili glasnice, oni moraju znati tko ovdje izvršava ili ne izvršava zadaću. Mi je izvršavamo."

Sportski direktor Zoran Mamić nije izvršio zadaću?

"I trener i sportski direktor nisu izvršili zadaću jer Mandžukić nije bio kažnjen."

Zar su igrači zaista samo dva sata dnevno u klubu?

"Oni su tu dva sata dnevno po bilo kojoj osnovi, odmora, analize, treninga ili psihologije. Da su tu osam do deset sati, oni bi bili prisiljeni razmišljati kako ići naprijed, a ako su samo dva sata na stadionu, 22 sata su negdje drugdje i koncentracija im je negdje drugdje. Malo je igrača kao Modrić koji ostaje na stadionu i odmah analizira utakmicu s djevojkom koja mu nosi DVD s te utakmice. Netko to ima urođeno, a nekoga morate prisiliti. Ima metoda za prisiljavanje, kazne, apeli, razgovori, molbe, prijetnje."

Anderlecht je na razini Osijeka ili Slaven Belupa

"Mi imamo psiholoških problema, igramo drugačije vani i doma, postoji problem ulaska u utakmicu. Znam previše o nogometu da ne bih vidio jedan prestravljen i prestrašeni Anderlecht. Samo je falilo da Dinamo bude goropadan. Iako je momčad bila europski organizirana u prvome poluvremenu, nije bilo druka koji bi unakazio taj Anderlecht. Taj klub koji je velik na razini je Osijeka ili Slaven Belupa, morali smo ga pobijediti. Nitko još od igrača ne zna za kazne, saznat će od vas..."

Neki igrači su viđeni u tri ujutro dva dana prije Andrelechta?

"Tko će ih kontrolirati, ne možemo im plaćati čuvara. Sve to klub trpi. Ja izvedem cijelu momčad pred vas i da se ispričavamo, a onda Drpić veli da se ne ispričava. Ja nisam kukavica, ja sam došao pred vas."

Noćas sam skoro umro pred ženom i djecom

"A ja sam noćas skoro umro, skupile se žena i djeca oko mene i preklinju me da ne umrem, trebate vidjeti koje tablete pijem i koje nosim u džepu. Nemamo mi neku dramatičnu nedisciplinu, vi ste svjedoci toga, ali nismo izgradili tu ljubav i fanatizam za klub, grad i navijače. Nismo to izgradili, a da to izgradimo, onda imamo šanse za još veći uspjeh. Mi smo već petu godinu prvi, ali ovo rukovodstvo i grad s time nisu zadovoljni, kao i navijači. Mi nećemo moći materijalno opstati ako ne odemo korak dalje, onda ćemo se vratiti u realne okvire da nogometaši igraju u Dinamu za tisuću eura i usput još rade u poduzeću. Mi idemo na to da klubu i Zagrebu za sto godina osnutka poklonimo Ligu prvaka."

'Ne mogu reći da odlazim'

"Ja nemam alternative, ajmo se malo poigrati, ja vas hipotetički pitam. Evo, ja vas obavijestim da idem iz kluba, ili mi preporučite pa vas poslušam. Tko će osigurati plaće i osiguravati egzistenciju kluba? Činjenica je da uprava na čelu sa mnom to dobro radi. Mi koji smo dobili mandat Skupštine kluba, IO, građana... Pa ne mogu ja, ako se zaklinjem u Dinamo, reći da odlazim. Kakva je to onda ljubav prema klubu. Ali, da sam poljuljan, da sumnjam u svoju misiju, sumnjam. Nisam čvrst i siguran, ali nema alternative, nema predaje. Od sinoć sam baš jako uzdrman."

Rigoroznije mjere?

"Spremni smo i na to, ali ne bismo željeli da do toga dođe. To nije naš izbor. Pojedinačna ili grupna reakcija igrača bio bi dokaz da oni nisu odgovorni. Ako je cijena zajedništva novac, sve oni to mogu dobiti, ali na terenu."

net.hr
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 01 okt 2009, 18:00

Sretno Dinamu večeras bogami opasan napad cigana Rumunja večeras .
U 21h hrt2
Fi hajati.
GO Bosno.

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 01 okt 2009, 18:10

Ne znam jeste li gledali na HTV-u ili RTL-u navijace sto su napali Mamica jucer ili su danas nisam siguran... covjek setao a oni lagano za pivske flase i na njega :D bjezeci se smjestio u neki hotel :D policija nije uradila nista u vezi ovog
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 01 okt 2009, 18:17

Maminjo bjezi...od BBB-a :lol:
slika
100% sportski i krajnje opušten potpis

pik
Kontakt:

Post Postao/la pik » 01 okt 2009, 18:20

Gle brate jest maminju usamljen :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 okt 2009, 18:35

Počeli neredi navijača u Temišvaru, Delije i Grobari napadaju Boyse!

Otprilike četiri sata prije starta susreta čuli smo u gradu pjesme Delija i Grobara. Bio je to znak da se sprema frka budući da se u Temišvaru nalazi nešto manje od 600 BBB-a

Najavljivani obračuni u Temišvaru doista su se i dogodili. Iako je većim dijelom dana izgledalo da će četvrtak proći bez ozbiljnijih sukoba huligana, kako se približavao početak utakmice atmosfera je postala sve napetija. Otprilike četiri sata prije starta susreta čuli smo u gradu srpske navijačke pjesme Delija i Grobara. Bio je to znak da se sprema frka budući da se već tada u Temišvaru nalazilo nešto manje od 600 BBB-a. Samo pola sata kasnije na nekoliko punktova izbili su veći ili manji obračuni.
- Bilo je gadno - čuli smo od jednog Dinamovog navijača, starije dobi koji je nastojao pobjeći što dalje od mjesta sukoba.
Tako nešto predstavljalo je ozbiljan problem budući da su se bitke događale na nekoliko lokacija u blizini centra.
Veliki je broj privedenih, a bilo je i ozlijeđenih.
Istodobno, da paradoks bude veći, na središnjem Trgu pobjede pojavili su se uglednici uoči početka nekog vrlo važnog događaja, budući da je put na ulazu u kazalište bio označen crvenim tepihom. Nogometni navijači i huligani te društvena elita Temišvara u istom trenutku u istom mjestu. Okruženi kordonima specijalaca.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 01 okt 2009, 18:40

The Game je napisao/la:
to Rude
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.