Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
M'Villa i Sahin od ponedjeljka u Arsenalu. Francuz ce zaduzit br 17,a Turcin br 13.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
gdje to nađe BgtSA1946 je napisao/la:M'Villa i Sahin od ponedjeljka u Arsenalu. Francuz ce zaduzit br 17,a Turcin br 13.
Vođa zna.
- Marsal
- Kontakt:
Uvijek pouzdani Twitter.nedim1993 je napisao/la:gdje to nađe BgtSA1946 je napisao/la:M'Villa i Sahin od ponedjeljka u Arsenalu. Francuz ce zaduzit br 17,a Turcin br 13.neki link nešto ?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Gdje sam to ja pljuvao Persia ili Songa ne piši nebuloze.Za Gervinha,Chamakha i Blentera sam pisao da su klocevi kao što i jesu.Marsal je napisao/la:A da ide iz Arsenala bio bi najbolji vezni na svijetu.Neutralan88 je napisao/la:iskreno mislim ako dodje u Arsenal ili Liverpool da nece nista napravit u engleskoj ligi,
mogao je u bundesligi komotno al tesko sumnjam u njegove kvalitete
Onaj Saurman do neki dan pljuvao i Songa i Persija, sad mu obojica jednom igračine.
Nuri će otići u Liverpool i svima dokazati svoju klasu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- vedofeelgood
- Kontakt:
Za dobrim konjem prašina se dize...
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Cazorla je igracina, možda trenutno i najbolji igrac Arsenala iako je odigrao tek jednu tekmu. To je tako, jednostavno.
Šta ne valja
kao prvo, onaj Jenkinson koji je smeće od igraca (i ne trebate ga braniti od kritike jer on sam sebe nije postavio da igra vec znamo ko
), spor i u trcanju,a i u reakciji sa loptom...on bi najradije da je nema u svom posjedu...igrac koji uvijek bježi od odgovornosti....zatim Diaby još jedna ohrdina koja se šlepa i vuce u Arsenalu godinama, a bez ikakvog ucinka. Danas je usrao 4-5 napada jer hoce nešto što ne zna/ne može, petlja s loptom, kasni sa predajom, dođe do odbrane protivnika, tu se spetlja, ovi uzmu loptu i udare kontru....za razliku od Jenkinsona, ovaj bi ko htio da preuzima odgovornost, a definitivno nema znanja ni kalibra za tako nešto. Diaby, jednostavno, precijenjuje sopstvene igracke mogucnosti/sposobnosti i ispada smiješan. To mu Wenger izgleda dozvoljava, umjesto da sankcioniše
Zatim, Žervinjo, on za razliku od Diabya pokazuje više volje i htijenja, rastrcaniji je, ALI zaleti se sa loptom ko muha bez glave i svaki put se zabije u odbranu protivnika jer nema riješenje, ne zna šta ce s loptom kad uđe u 16 m.
Podolski se isto tako danas jedva i vidio na terenu. Loša partija.
Kako uđe onaj Ramsey, igra malo živnu , dobi na tempu i protoku lopte (jer se ovaj brže oslobađa lopte i igra racionalnije od Diabya) ali nedovoljno da zabiju gol.
Šta ne valja
Zatim, Žervinjo, on za razliku od Diabya pokazuje više volje i htijenja, rastrcaniji je, ALI zaleti se sa loptom ko muha bez glave i svaki put se zabije u odbranu protivnika jer nema riješenje, ne zna šta ce s loptom kad uđe u 16 m.
Podolski se isto tako danas jedva i vidio na terenu. Loša partija.
Kako uđe onaj Ramsey, igra malo živnu , dobi na tempu i protoku lopte (jer se ovaj brže oslobađa lopte i igra racionalnije od Diabya) ali nedovoljno da zabiju gol.
znaci, bilo je rutavo@AFCAMDEN
Alex Song is gone, good. The man has been a poison around the training ground lately. Stevie Bould nearly took his head off in Cologne.
nikad ne bi reko da je on takavProfesor je napisao/la:znaci, bilo je rutavo@AFCAMDEN
Alex Song is gone, good. The man has been a poison around the training ground lately. Stevie Bould nearly took his head off in Cologne.
Al eto u Arsenalu se događaju stvari koje ionako niko živ ne može da skonta.
Do neki dan volio Arsenal a sad tako
Vođa zna.
- TheVerminator
- Kontakt:
Gunneri, Bajram Šerif Mubarek Olsun!
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- Marsal
- Kontakt:
Hahahaha vidi Boulda legende
al' de zamislite kako je njemu ba, frajer igro sa , Keownom, Adamsom, Dixonom i ostalim lavovima i onda vidi Songa kako nešto glumi.
Dobro je Song i proš'o.
Nego tebre BŠMO
Pošto se familija okuplja kod mene, ako bude kakvih nosvosti postavljajcu ovdje.
Dobro je Song i proš'o.
Nego tebre BŠMO
Pošto se familija okuplja kod mene, ako bude kakvih nosvosti postavljajcu ovdje.
Bajram Serif Mubarek Olsun svim Goonerima koji ga slave.
A sad malo o Arsenalu. Mislim da Wenger treba sto prije rasprodati igrace iz svog propalog youth projekta, i krenuti ispocetka, jedino bi Sagnu ostavio jer on ne izgleda kao neki buntovan tip, a i godine ga stizu + povrede. Znaci Walcott, Diaby, Rosicky, Denilson i Bentner adio...
A sad malo o Arsenalu. Mislim da Wenger treba sto prije rasprodati igrace iz svog propalog youth projekta, i krenuti ispocetka, jedino bi Sagnu ostavio jer on ne izgleda kao neki buntovan tip, a i godine ga stizu + povrede. Znaci Walcott, Diaby, Rosicky, Denilson i Bentner adio...
- Marsal
- Kontakt:
Slažem se ja bi ostavio samo Rosickog jer je savršen igrač za rotacije.
I evo razlika između gospode i smetljara

[youtube][/youtube]
I evo razlika između gospode i smetljara

[youtube][/youtube]
I ti kako vjetar puše a?Marsal je napisao/la: I evo razlika između gospode i smetljara
![]()
O čemu sam ja pričao ovdje prije par dana? A ti i još par vas me napadate bez veze, govorite kako nema razlike i sl.
- legenda reala
- Kontakt:
Ovdje ništa novo Arsenal i dalje pojačava konkurenciju, šta bi od onakve ekipe, kako ih je nekad bilo užitak gledati, na meču sa Sunderlandom sam nakon 60 minuta prestao gledati utakmicu, patnja za oči, ne pamtim lošiji Arsenal za oko odavno
Nadam se da će Wenger nešto promjeniti, ali šta Podolski,Giroud,Caszorla nisu igrači koji mogu napraviti neku razliku
valjda će Wilshire popraviti igru kad se vrati 
Nadam se da će Wenger nešto promjeniti, ali šta Podolski,Giroud,Caszorla nisu igrači koji mogu napraviti neku razliku
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ti veze nemas o cemu pricas, zar ne?Marsal je napisao/la:I evo razlika između gospode i smetljara
Pretpostavljam da nisi primijetio razliku u ponasanju ova dva igraca u zadnjoj sezoni koju su imali u Arsenalu. Cudno, jer prilicno je ocita.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- Marsal
- Kontakt:
Nakon odlaska Persija shvatio sam koliki gospodin je Cesc bio. Klasa. Vratit će se on kod nas kad-tad.mandraX je napisao/la: I ti kako vjetar puše a?
O čemu sam ja pričao ovdje prije par dana? A ti i još par vas me napadate bez veze, govorite kako nema razlike i sl.
legenda reala je napisao/la:Caszorla nisu igrači koji mogu napraviti neku razlikuvaljda će Wilshire popraviti igru kad se vrati
NemamTrasimaco je napisao/la: Ti veze nemas o cemu pricas, zar ne?![]()
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Stvarno previse strucnjaka na ovim temama. Pa taj jaki Arsenal sa Cescom Nasrijem i Robinom je isto znao ovako dosadno igrati jer nisu imali rjesenja protiv ovako organiziranih odbrana. Jednostavno to tako ide, nema veze kvaliteta uopste sa tim.
@Neo Sta si ga se dovezao kao da ti je otac? **** te Robin, jel se sad kunes u njeg? E pa kuni se i dalje, ali ne prosipaj gluposti na ovoj temi, ne znas o cemu pricas.
@Neo Sta si ga se dovezao kao da ti je otac? **** te Robin, jel se sad kunes u njeg? E pa kuni se i dalje, ali ne prosipaj gluposti na ovoj temi, ne znas o cemu pricas.
Celik!3,2,2.
- frankqqqqq
- Kontakt:
@Trasimaco - ako cazorla ne pravi razliku kagawa se na terenu neće ni vidjeti po tom zaključku. Šuti bolje ti je, ne znaš o kakvom se igraču radi 
Ja njega nigdje nisam spomenuo. A onako usput mislim da je odlican igrac i vjerovatno vrlo brzo prva zvijezda ovog tima.frankqqqqq je napisao/la:@Trasimaco - ako cazorla ne pravi razliku kagawa se na terenu neće ni vidjeti po tom zaključku. Šuti bolje ti je, ne znaš o kakvom se igraču radi
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.