Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

lumani
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la lumani » 19 avg 2012, 10:42

likma23 je napisao/la:
lumani je napisao/la:Ma nije tacno ,bio sam na utakmici.. Nihad je cjelo 2 poluvrijeme igrao,jer nije Masica vise bilo.Isto tako ne pise, da je Mirza imao 3,4 rampe..Naletic je izgubio 3,4 lopte pa je izveden ,ni to ne pise.
Ahh.BTW ,MIRZA je pred kraj sam sebe uveo u igru,Aco mu nije mogao nista,jer je ovaj bio ljut..
I ovaj Mirza pretjeruje, on mora da slusa selektora, u ovom slucaju je to Aco, i da se malo spusti na zemlju, jesi nas najbolji igrac, ali ti ne smijes sam u igru ulazit. Veca je zvijezda LeBron od tebe, ali on postuje odluke selektora... Da se zna da mi je Mirza nas najdrazi kosarkas :D

Da si gledo tih 5 min utakmice razumio bih ga ;) Aco je uzeo i time out izderao se na igrace,ali opet nije pomoglo..Ehh onda Mirza dolazi na scenu i ulazi,i odmah faul na njemu i slobodna!!

dacco
Kontakt:

Post Postao/la dacco » 19 avg 2012, 10:43

Za Nenu i ostale forumaše...po vama moze li Nihad kvalitetno pokriti poziciju 3 znam da je klasična dvojka ali eto ovo vas pitam zbog rostera za EP koji mi se barem na vanjskim pozicijama za sad čini ovako 1Wright,Pašalić 2Gordić;Peršić 3Đedović,Mašić....zelim čuti vaše mišljenje za petorku Zack,Gordić,Đedović,Teletović,Kikanović... :?:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 19 avg 2012, 10:45

LBJ MVP je napisao/la:Kako znate da je odličan šuter?
Ja od njeg,kao i od prijašnjih koledž igrača u reprezentaciji ništa nisam vidio što nisu mogli ponuditi i igrači iz naše lige,samo što su ovi sa koledža imali jako profesionalno urađene highligtse.
Možda ja griješim,ali mislim da od njeg ništa ne možemo očekivati.
Znaci Krupalija ,Mujezinovic su za tebe ista klasa ovi kao iz nase lige?Mitrovic ima sve da postane dabar igrac,ali mu treba malo Profi kosarke,sto ce i da dobije naredne sezone..

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 19 avg 2012, 10:48

dacco je napisao/la:Za Nenu i ostale forumaše...po vama moze li Nihad kvalitetno pokriti poziciju 3 znam da je klasična dvojka ali eto ovo vas pitam zbog rostera za EP koji mi se barem na vanjskim pozicijama za sad čini ovako 1Wright,Pašalić 2Gordić;Peršić 3Đedović,Mašić....zelim čuti vaše mišljenje za petorku Zack,Gordić,Đedović,Teletović,Kikanović... :?:

Pored Henry Domercanta je Nihad bio 3!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 avg 2012, 10:53

lumani je napisao/la:
Ja od njeg,kao i od prijašnjih koledž igrača u reprezentaciji ništa nisam vidio što nisu mogli ponuditi i igrači iz naše lige,samo što su ovi sa koledža imali jako profesionalno urađene highligtse.
Znaci Krupalija ,Mujezinovic su za tebe ista klasa ovi kao iz nase lige?Mitrovic ima sve da postane dabar igrac,ali mu treba malo Profi kosarke,sto ce i da dobije naredne sezone..
Otišao si jako daleko u prošlost,ja sam pričao o recimo Rizviću,onaj od braće koji je ko nešto znao igrati košarku mada se meni nikad nije sviđao kao igrač je odabrao Sloveniju,nas je zapao onaj Rizvić sa koledža što nije znao položiti loptu sam ispod koša,pa prošlogodišnji dvojac,Hodžić i Kapelan,taj Kapelan je isto tako bio predstavljen kao rasan šuter pa nit je ostavio traga u reprezentaciji nit gradi neku respektabilnu klupsku karijeru,ja od Mitrovića ništa nisam vidio do sada što nije mogao uraditi neki igrač iz naše lige,i to ne mislim na košarkaše Širokog već ostalih ekipa.
Pa Pilepić iz prošlogdišnje ekipe Širokog je realno Kobe za njeg.
Vi se eto nadate da će proraditi,ali po meni zasigurno neće,nema kvalitet za ovaj nivo košarke i gotovo.

Nemojte da gledam Kikanovića u tim zamišljenim petorkama za europsko,imamo neke druge opcije,dosta mi je više Kikanovića kao prvog centra,svaki iole kvalitetni centar ga debelo nadskaka i napuni naš koš hrpom poena.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 19 avg 2012, 10:57

LBJ MVP je napisao/la:
lumani je napisao/la:
Otišao si jako daleko u prošlost,ja sam pričao o recimo Rizviću,onaj od braće koji je ko nešto znao igrati košarku mada se meni nikad nije sviđao kao igrač je odabrao Sloveniju,nas je zapao onaj Rizvić sa koledža što nije znao položiti loptu sam ispod koša,pa prošlogodišnji dvojac,Hodžić i Kapelan,taj Kapelan je isto tako bio predstavljen kao rasan šuter pa nit je ostavio traga u reprezentaciji nit gradi neku respektabilnu klupsku karijeru,ja od Mitrovića ništa nisam vidio do sada što nije mogao uraditi neki igrač iz naše lige,i to ne mislim na košarkaše Širokog već ostalih ekipa.
Vi se eto nadate da će proraditi,ali po meni zasigurno neće,nema kvalitet za ovaj nivo košarke i gotovo.

Nemojte da gledam Kikanovića u tim zamišljenim petorkama za europsko,imamo neke druge opcije,dosta mi je više Kikanovića kao prvog centra,svaki iole kvalitetni centar ga debelo nadskaka i napuni naš koš hrpom poena.
Igra u njemackoj i u 13 utakmica je imao prosjek od 16-17 poena uz 48% suta za 3 ;)
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... rID=136344" onclick="window.open(this.href);return false;
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 19 avg 2012, 11:02

LBJ MVP je napisao/la:
lumani je napisao/la:

Nemas ti pojma ,jer si onaj klasicni 'ne zadovolji hejter bh repke' Mi imamo 2 playa iz nase lige ,koji ne mogu loptu prevesti preko centra!!Ocigledno ne znas da college sluzi da se obrazujes a posle toga da ganjas kosarkasku karijeru..Nemoj sada porediti Jamesa i ostale,jer njima nije trebala Skola jer imaju nesto urodeno...Mitrovic je dosta dobar suter i imat ces priliku da se uvjeris naredne godine..Kapelan Diego je kada sam ja bio u Skenderiji utrpao KK Bosni 25 poena,nakon toga u njemackoj odigrao sasvim korektno i sada je dobio neku novu sansu..Nije lako iz Amerike se vratiti u europu i igrati kosarku,treba tu vremena,koliko samo Amera dodu, pa im treba po godinu ,dvije da se naviknu!!

Ti ako mislis pljuvati po Mitrovicu,Sinanovicu,Kikanovicu,Masicu Slobodno nastavi a i sa njima idemo na E.P to je ipak neko djelo..

ado21
Kontakt:

Post Postao/la ado21 » 19 avg 2012, 11:07

juce sam cijelo vrijeme pisao ali niko nije obracao paznju na to da Ante Masic nikako nije ulazio u drugom poluvremenu mislio sam da je povreda ili neka svada ali eto u pitanju je povreda ja ne znam kako cemo izdrzati ove kvalifikacije kao sto sam i rekao juce Aca je dobar trener ali stalno navodi da ima taj problem sa klupom ne znam znasto to radi jer je sam sebi kriv sto nije pozvao vise igraca gledao sam sinoc juniore mislim da mozda jednio nurkica moze sta napraviti u A selekciji iako i on nece nista napraviti ali moze mozda pokriti tu poziciju 8 9 minuta ne nekim utakmica mozda tu moze i buza da se prikljuci iznenadio sam se na vrabca mislio sam da je neki igrac ali kad sam ga sinoc vidio katastrofa mislim da on nece dobiti poziv A reprezentacije

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 avg 2012, 11:08

Pa eto,u Njemačkoj ako nešto vrijediš igraš za Albu,Bamberg ili Bayern,eventualno Artland ili Telekom Bonn,on nije više poena ni u našoj ligi postizao nego što postiže tamo.
Ako je to nivo klupske karijere naših rasnih šutera za koledža jadni mi sa njima.

lumani,eto ja nemam pojma ti imaš,ja se smijem kladiti da taj Mitrović nikad neće postati koristan član BiH reprezentacije,ja hejter reprezentacije,nemoj mi ni replicirati više ako si tako zatucan,ako ja napišem da Kikanovića uništi svaki kvalitetniji centar to je činjenica a ne pljuvanje,ali to je ipak previše da bi ti to rezonovao.
Ćao,konverzacija s tobom završena.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 19 avg 2012, 11:16

Melo15 je napisao/la:Igra u njemackoj i u 13 utakmica je imao prosjek od 16-17 poena uz 48% suta za 3 ;)
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... rID=136344" onclick="window.open(this.href);return false;
igrao je u 2. njemackoj ligi,....

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 19 avg 2012, 11:26

LBJ MVP je napisao/la:Pa eto,u Njemačkoj ako nešto vrijediš igraš za Albu,Bamberg ili Bayern,eventualno Artland ili Telekom Bonn,on nije više poena ni u našoj ligi postizao nego što postiže tamo.
Ako je to nivo klupske karijere naših rasnih šutera za koledža jadni mi sa njima.

lumani,eto ja nemam pojma ti imaš,ja se smijem kladiti da taj Mitrović nikad neće postati koristan član BiH reprezentacije,ja hejter reprezentacije,nemoj mi ni replicirati više ako si tako zatucan,ako ja napišem da Kikanovića uništi svaki kvalitetniji centar to je činjenica a ne pljuvanje,ali to je ipak previše da bi ti to rezonovao.

Pljujes covjece od pocetka priprema koje su bile odlicne,pa i sada nakon 2 pobjede ,koje igramo bez bezbroj igraca .!!Razumijem, da imas svoje misljenje,ali toliko ispada si imao da nije moguce...Ako izbacimo te sto ne volis ,koga da pozovemo?Nemamo bolje vjeruj. Kikan nema Skok igru,ali eto zna u napadu biti koristan,sve to Kikan nema ima Sinanovic ...
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 19 avg 2012, 12:08, ukupno mijenjano 1 put.

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 19 avg 2012, 12:01

lumani je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Pa eto,u Njemačkoj ako nešto vrijediš igraš za Albu,Bamberg ili Bayern,eventualno Artland ili Telekom Bonn,on nije više poena ni u našoj ligi postizao nego što postiže tamo.

Pljujes covjece od pocetka priprema koje su bile odlicne,pa i sada nakon 2 pobjede ,koje igramo bez bezbroj igraca imas obraza.!!Razumijem, da imas svoje misljenje,ali toliko ispada si imao da nije moguce...Ako izbacimo te sto ne volis ,koga da pozovemo?Nemamo bolje vjeruj. Kikan nema Skok igru,ali eto zna u napadu biti koristan,sve to Kikan nema ima Sinanovic ...
Pozvati ove sto pljuju po forumima,valjda ne pljuju bez razloga vec misle da su bolji od njih...vjerujem da je vecina njih igrala u najjacim ligama...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 19 avg 2012, 12:16

Talenat je ovdje veliki. :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 19 avg 2012, 12:17

brine me protiv gruzije nedostatak rotacije, sad ova povreda mašića, bukvalno s 6 igrača igrati cijelu utakmicu, koja će, pretpostavljam biti neizvjesna kao protiv latvija.

kako god završi, opet vjerujem u sve ovo, mada me malo grickaju neke stvari poput mirzinog nepoštivanja acina autoriteta, o čemu se u insajderskim krugovima priča, a što se vidjelo u silovanju protiv latvije, te taj trenutak u holandiji koji je je pomenut.

bayern_munchen
Kontakt:

Post Postao/la bayern_munchen » 19 avg 2012, 12:42

Molim moderatore da prebace ovo u odgovarajucu temu, ali moram napomenuti sljedece - molim vas kad pisete vijesti da ih pisete kako treba i da nam prave informacije proslijedite do kraja! Naime, Rumuni dobiju pojacanje u liku americkog playa Jacoba Pullena ( http://sportsport.ba/ino_kosarka/rumuni ... sket/83586" onclick="window.open(this.href);return false; ), a onda taj isti Pullen "ubaci 19 poena za sigurnu pobjedu Gruzijaca" protiv te iste Rumunije (http://sportsport.ba/ino_kosarka/gruzij ... ijom/86267" onclick="window.open(this.href);return false; ).

Ovo nije prvi put da se ovako nesto desava. Znam da "ko radi i grijesi", ali onda ima zaista previse "radnika" ovdje.

Hvala na razumijevanju!

Lp

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 19 avg 2012, 12:56

Izvještaj sa utakmice !!
http://nos.nl/video/408307-bosnie-te-st ... llers.html" onclick="window.open(this.href);return false; 8-) 8-)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

kobe64
Kontakt:

Post Postao/la kobe64 » 19 avg 2012, 12:57

[quote="lumani"][quote="LBJ MVP"]Pa eto,u Njemačkoj ako nešto vrijediš igraš za Albu,Bamberg ili Bayern,eventualno Artland ili Telekom Bonn,on nije više poena ni u našoj ligi postizao nego što postiže tamo.

Americka kosarka i evorpa nije isto .Eto ti primjer ruze Lovson koji je igrao za zčlagiris i u euroligi prosje 5-6 poena dodje covjek u denver glavni girac 16-17 poena 7-8 asistencija i umal da dobiej lejkerse u pley ofu jer je on ejdini koji je nesto pokazivo za denver

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 19 avg 2012, 13:03

frenki je napisao/la:brine me protiv gruzije nedostatak rotacije, sad ova povreda mašića, bukvalno s 6 igrača igrati cijelu utakmicu, koja će, pretpostavljam biti neizvjesna kao protiv latvija.

kako god završi, opet vjerujem u sve ovo, mada me malo grickaju neke stvari poput mirzinog nepoštivanja acina autoriteta, o čemu se u insajderskim krugovima priča, a što se vidjelo u silovanju protiv latvije, te taj trenutak u holandiji koji je je pomenut.

Grijesis u vezi Mirze i Petrovica.Silovonja protiv Latvije?Hoces da sutiraju Sinanovic i Masic ?Kada je Mirza izlazio sa utakmice jucer,Aco je trazio od publike da se Mirzi aplaudira..Mirza kod Ace imao svu slobodu,sto tako i treba da bude..

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 19 avg 2012, 13:09

Dok god pobjedjujemo,pa makar i sa 1 poenom razlike,meni je svejedno koliko ko sutira ,pogadja ili masi.

Klupa jest slaba,ali mi BOLJE NEMAMO.

Da je samo Gordic tu,bilo bi puno drugacije. Al sad je vazno se samo kvalificirati na EP,a nakon toga traziti nove igrace za krpljenje rupa.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Adibhf88
Kontakt:

Post Postao/la Adibhf88 » 19 avg 2012, 13:10

storm_raider je napisao/la:Talenat je ovdje veliki. :mrgreen:
Hahahha...upravu si :D
Kindže, kindže...

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.