GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Neutral
Kontakt:

Re: Dinamo i BBB

Post Postao/la Neutral » 01 okt 2009, 18:41

Postoje neke glasine da bi Mamić mogao u atletiku, jer kako neki kažu, negdje u "egalu" su on i Bolt.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 01 okt 2009, 18:41

miky_hz je napisao/la:Počeli neredi navijača u Temišvaru, Delije i Grobari napadaju Boyse!

Otprilike četiri sata prije starta susreta čuli smo u gradu pjesme Delija i Grobara. Bio je to znak da se sprema frka budući da se u Temišvaru nalazi nešto manje od 600 BBB-a

Najavljivani obračuni u Temišvaru doista su se i dogodili. Iako je većim dijelom dana izgledalo da će četvrtak proći bez ozbiljnijih sukoba huligana, kako se približavao početak utakmice atmosfera je postala sve napetija. Otprilike četiri sata prije starta susreta čuli smo u gradu srpske navijačke pjesme Delija i Grobara. Bio je to znak da se sprema frka budući da se već tada u Temišvaru nalazilo nešto manje od 600 BBB-a. Samo pola sata kasnije na nekoliko punktova izbili su veći ili manji obračuni.
- Bilo je gadno - čuli smo od jednog Dinamovog navijača, starije dobi koji je nastojao pobjeći što dalje od mjesta sukoba.
Tako nešto predstavljalo je ozbiljan problem budući da su se bitke događale na nekoliko lokacija u blizini centra.
Veliki je broj privedenih, a bilo je i ozlijeđenih.
Istodobno, da paradoks bude veći, na središnjem Trgu pobjede pojavili su se uglednici uoči početka nekog vrlo važnog događaja, budući da je put na ulazu u kazalište bio označen crvenim tepihom. Nogometni navijači i huligani te društvena elita Temišvara u istom trenutku u istom mjestu. Okruženi kordonima specijalaca.
lakse im je uzet puske u ruke i nek se rokaju ha ya :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 01 okt 2009, 18:44

Rz88 je napisao/la:Postoje neke glasine da bi Mamić mogao u atletiku, jer kako neki kažu, negdje u "egalu" su on i Bolt.
ma ja Bolt 9.58s 100m,a mamči 9m58s 100m :lol: :lol: :lol: još kad ga bbb goni može i ispod 8
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

Boruc
Kontakt:

Post Postao/la Boruc » 01 okt 2009, 18:49

slika
''Football is for you and me,not for fucking industry !''

RIP Vedran Puljić-Pulja !

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 okt 2009, 19:19

Ja mislim da će Dinamo biti izbačen iz Europske lige, sve radi navijača cool.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 01 okt 2009, 21:36

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
A.C.A.B.

SMRT FASIZMU!!!

tuborg-green
Kontakt:

Post Postao/la tuborg-green » 01 okt 2009, 21:43

Rz88 je napisao/la:Ja mislim da će Dinamo biti izbačen iz Europske lige, sve radi navijača cool.
ja mislim da ne mogu biti izbačeni, jedino da im slijedeće sezone zabrane nastup evropi, bar je dosad takav slučaj bio
ČUVA BOG ŽELJU SVOG

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 okt 2009, 21:47

I trebaju ih izbaciti. Nek malo srede svoje navijace. Evo ih vode 1:0. ( Badelj )
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 01 okt 2009, 22:02

ev jedan klip danasnje tuce
[youtube][/youtube]
ne znam dakle im da su delije i grobari zajedno napali BBB.oni se toliko mrze da se udruze zajedno :?

SMRT FASIZMU!!!

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 01 okt 2009, 22:11

ja što se brukaju po evropi,cijeli region svugdje balkance gledaju ko divljake :!: gdje god ode torcida,delije,grobari,bbb belaj treba im dati zabranu ulaska u eu jer samo njihovi klubovi trpe :!: najbolji primjer sada je partizan :!: a kažu vole svoje klubove :roll:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 okt 2009, 23:16

Ja simpatišem Dinamo, to svako već zna. Ne mogu vjerovati da imaju ovakvu gamad od navijača. Odlični na tribini a izvanj nje obični seljaci , neku huligani koji nemaju pamet i koji ne gledaju na posljedice, gadi mi se takvih ljudi neantertalaca. Nijedan normalan navijač ovo ne bi uradio. Ako se hoće biti neka se sastanu 100 na 100 negdje u šumi kao Njemci. I čim je neko na podu , ne udara se, prestaja borba i zna se ko pobjedi. Ovo je obično presera... Fuj.

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 01 okt 2009, 23:23

Rz88 je napisao/la:Ja simpatišem Dinamo, to svako već zna. Ne mogu vjerovati da imaju ovakvu gamad od navijača. Odlični na tribini a izvanj nje obični seljaci , neku huligani koji nemaju pamet i koji ne gledaju na posljedice, gadi mi se takvih ljudi neantertalaca. Nijedan normalan navijač ovo ne bi uradio. Ako se hoće biti neka se sastanu 100 na 100 negdje u šumi kao Njemci. I čim je neko na podu , ne udara se, prestaja borba i zna se ko pobjedi. Ovo je obično presera... Fuj.
ma na našim prostorima bbb,torca,delije,grobari uvijek je tako meni je lično Hajduk draži al opet sam znaju probleme pravit
primijetio sam da mi Bosanci i Hercegovci nismo taki jer nisam odavno čuo da je ijedna naša navijačka grupa uradila nešto loše po svoj klub osim bhf
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 01 okt 2009, 23:35

ee ljudi vidi te ovo hajduk,dinamo,partizan i ostali .. imaju veci budzet,znaci tim vise para, cito sam da mamic bbb-ima placa gostovanja Bgm,aa veci su klubovi od nasih..
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 01 okt 2009, 23:42

na dnevnik.hr ima nekoliko klipva
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 01 okt 2009, 23:43

STOKA maloumna!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 okt 2009, 23:54

Ne plača im Mamić gostovanja, vjeruj mi ;)

Naši ne prave probleme jer nama trebaju vize do kojih je skoro nemoguće ići. Pa kada će nas po 3000 i više hiljade ići na neko gostovanje, imamo dijasporu koja ode na utakmicu samo da se slika.

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 02 okt 2009, 00:02

Rz88 je napisao/la:Ne plača im Mamić gostovanja, vjeruj mi ;)

Naši ne prave probleme jer nama trebaju vize do kojih je skoro nemoguće ići. Pa kada će nas po 3000 i više hiljade ići na neko gostovanje, imamo dijasporu koja ode na utakmicu samo da se slika.
A ruku na srce i rijetko smo u evropi,navijaci od dragosti nemaju kad nered napravit :D
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

pik
Kontakt:

Post Postao/la pik » 02 okt 2009, 00:19

Samo da ovakve stvari poput ubistava i neki jacih nereda ne dođe i kod nas u BiH,jer bogami meni ovo nece izaci na dobro :(

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 okt 2009, 00:25

antipolitikaa je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:Ne plača im Mamić gostovanja, vjeruj mi ;)

A ruku na srce i rijetko smo u evropi,navijaci od dragosti nemaju kad nered napravit :D

Pa da, tako ti je to. I da odu negdje nema se para. Evo ja prvi, volio bih da odem na neka mjesta, nemam vize, nema se para. Mislim ne kukam ima se za neke stvari, ali kada skontaš 400km za nešto dati, a vamo ti je toliko potrebno za neke druge stvari. Pa dobro, neka ide ko može, sretno mu i neka se zahvali Bogu što mu je dao tu mogućnost. Meni je drago i ovo što imam , hvala Bogu, kako je nekima.

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 02 okt 2009, 00:37

Općenito huliganstvo ne razumjem,aj evo u nas je sad derbi i malo se bockamo i malo teskih rijeci padne,Boze moj svatko brani svoje ,jel tako?!al na nekoga dignut ruku jer nije iz tvog "stada" to mi ne ide u glavu,bacit kamen ,razbit glavu nekome,i kad ih onako gledas kao grupu koja se tuce za neki klub,covjek pozeli da im zaviri u mozak i vidi o cemu ti ljudi razmisljaju,ne znam meni je uzitak otici radit 8 sati,izaci uvecer,proveselit se,zabavljat,malo u voznju obilazit krajolike lijepe Hercegovine,malo điđi miđi :D ,ne pada mi napamet ici ugrozavat tuđi a i svoj zivot radi neke glupe ideologije i kluba i nitko mi nemoze reci da navijaci vise vole klub od obicnih simatizera jer sto su BBB dobra ucinili za Dinamo nista,gledam slike od davnina prije gospoda isla na utakmice i pjevalo se a sad ubij,zakolji ma jeb.. ti njih i njihovo huliganstvo!
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.