Emir Spahić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Emir Spahić
FK DELFIN NEUM
Pazgembo89 je napisao/la:danas 90 minuta + žutijoš malo pa će odradit i prvu suspenziju
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Spaha opet žuti, ne može on bez kartona, uglavnom, nastavlja se tradicija
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ja ga ne osuđujem, al realno je očekivati da ne dobiva na svakom susretu.
A otkud ti to da dobija na svakoj? Prestanite pretjerivati.zizu1991 je napisao/la:Pa ne mora svaku tekmu dobiti karton hebo ga ti, pa znam kakvo je stanje u nogometu nisam levat, pratim nogomet., al ne mora da dobiva svaku tekmu karton.
Ja ga ne osuđujem, al realno je očekivati da ne dobiva na svakom susretu.
Evo statistika za proslu sezonu,morao sam zarovit malo u arhivu..uglavnom u prosjeku svaku drugu je dobio karton..zgembo89 je napisao/la:Naš reprezentativac je u 25 utakmica odigranih za Sevillu ove sezone, zaradio čak 13 žutih kartona..
Takav je tip igraca i sta je tu nejasno.zgembo89 je napisao/la:Evo statistika za proslu sezonu,morao sam zarovit malo u arhivu..uglavnom u prosjeku svaku drugu je dobio karton..zgembo89 je napisao/la:Naš reprezentativac je u 25 utakmica odigranih za Sevillu ove sezone, zaradio čak 13 žutih kartona..
Isto tako gdje god bio ovaj skoro nikad ne sjedi na klupi,nije tesko pogoditi zasto.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Samo sam se nasmijao jer je dobio žuti, boli mene briga što ga dobiva, to je znak da ima agresivnosti u njegovoj igri, da se bori za kolektiv, u svakom slučaju ništa loše s tom konstatacijom o njemu nisam mislio.
Pa nisi ti @zgembozizu1991 je napisao/la:Dobiva žute kartone više nego što je uobičajeno, i to je činjenica, a sada što ja takve stvari iznosim, ja pretjerujem i mrzim našeg kapitena, tražim dlaku u jajetu, itd, itd.
Samo sam se nasmijao jer je dobio žuti, boli mene briga što ga dobiva, to je znak da ima agresivnosti u njegovoj igri, da se bori za kolektiv, u svakom slučaju ništa loše s tom konstatacijom o njemu nisam mislio.
U vezi zutih,odbrambenom igracu reci za zute je isto kao i moleru da se uflekao farbom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Tip igrača koji je prosjek. U prevodu nije u stanju zaustaviti protivnika a da ga pri tome ne faulira.harishp je napisao/la:Takav je tip igraca i sta je tu nejasno.zgembo89 je napisao/la:Evo statistika za proslu sezonu,morao sam zarovit malo u arhivu..uglavnom u prosjeku svaku drugu je dobio karton..zgembo89 je napisao/la:Naš reprezentativac je u 25 utakmica odigranih za Sevillu ove sezone, zaradio čak 13 žutih kartona..
Isto tako gdje god bio ovaj skoro nikad ne sjedi na klupi,nije tesko pogoditi zasto.
Da prosjek igraca koji je u Francuskoj bio proglasen ,medju najbolja 3 odbrambena igraca lige,da prosjecan igrac bi bas igrao u Sevilla-iSaurman je napisao/la:
Tip igrača koji je prosjek. U prevodu nije u stanju zaustaviti protivnika a da ga pri tome ne faulira.
emir79 je napisao/la:Da prosjek igraca koji je u Francuskoj bio proglasen ,medju najbolja 3 odbrambena igraca lige,da prosjecan igrac bi bas igrao u Sevilla-iSaurman je napisao/la:
Tip igrača koji je prosjek. U prevodu nije u stanju zaustaviti protivnika a da ga pri tome ne faulira.
Dobar
Čuj igra u Sevilli čovjek bi pomislio da igra za Real.
Jel' pričamo o igraču koji je dobio najveću kaznu u istoriji francuske lige od sedam utakmica.
[youtube][/youtube]
Ti da imas pojma o fudbalu,znao bi da je Sevilla jedan od najboljih klubova spanske lige.Saurman je napisao/la:emir79 je napisao/la:Da prosjek igraca koji je u Francuskoj bio proglasen ,medju najbolja 3 odbrambena igraca lige,da prosjecan igrac bi bas igrao u Sevilla-iSaurman je napisao/la:
Dobar![]()
Čuj igra u Sevilli čovjek bi pomislio da igra za Real.
Jel' pričamo o igraču koji je dobio najveću kaznu u istoriji francuske lige od sedam utakmica.
[youtube][/youtube]
Eto igra ti Ramos u Realu,on je ovakvih faulova najmanje 50 odradio u karijeri,a ti se nakacio za Spahicev jedan,ma BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pepe ubija nekog spanca
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pepeov pokusaj ubistva nad Messijem
Messijev krvnicki napad na Pepea
Sve to treba u zatvore! Takvi manijaci da slobodno hodaju...
jel tako Saurmane?
Saurman 5000 postova sve gluposti i provokacije.Tip igrača koji je prosjek. U prevodu nije u stanju zaustaviti protivnika a da ga pri tome ne faulira.
- Principatus
- Kontakt:
Spahic:"Ja nisam nasilan igrac. Ja sam samo agresivan u odbrani."
Trenutno korisnika/ca: 061657451, 313, AA23, adrenaline323, ANamelessGhoul, antetokounmpo, AzRimiRzA, Beli98, CHR, Confiance, daka1010, dariolovrinovic00, dedo26, DzaniMehmet, edin139, Edincapitano, Elddar, eleGancy, Fudo, GG3, GIBRA, Goalgetter, Guest1945, harko35, inzomni, izdzezveubrazil, jasmin10, JoeBleck, KarlMarx, Kljukusar, LaMeloBall, Lavcina, Lecler, ludilompredozirani, Lynx, Micron, MokraKifla, NazorUso, NebeskaSila96, odsoli075, omanovski, Paromlinac, Pensioner26, prijeratni mangup, riki46, Rio12345, RoadRunner85, rossonero85, sagitarius, SalvadorCabanas, Sarajevolimvo, Shevko, signalidunapark, Soba, soccerfan, Soli, StevieG8, Sveti, THEC, tuzlanskinacin, Wilshere10, zagorski i 411 gostiju.