To kod Sušića nije bitno. On će samo prekomandovati nekog kome to nije pozicija, umjesto da uloži malo truda i pronađe adekvatnu zamjenu.valterboy je napisao/la:Puj... sta sad?
Ko jos igra na toj poziciji?
Mensur Mujdža
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- Radioglava
- Kontakt:
Re: Mensur Mujdža
Vranješ, Bešić... 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ima tu Ognjen Vranješ, vidio sam da je počeo zadnju utakmicu za svoj klub ali ne znam kako je odigrao.
pa hebo te tito ! sta nam se ovo desava pred kvalifikacijeRadioglava je napisao/la:To kod Sušića nije bitno. On će samo prekomandovati nekog kome to nije pozicija, umjesto da uloži malo truda i pronađe adekvatnu zamjenu.valterboy je napisao/la:Puj... sta sad?
Ko jos igra na toj poziciji?
Vrsajevic iz Hajduka igra desnog beka, ali koliko je adekvatna zamjena za Mensu
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Nista onda, Besic. Vranjes kao zamjena ako treba.zizu1991 je napisao/la:Vranješ, Bešić...
Izgubili smo dosta brzine na toj desnoj strani, ali sad ima MS7 da odradi svoje.
ne bi bilo lose porazmisliti o mariju baricu iz genta, on ima pristojne ofanzivne sposobnosti, igra u dobroj ligi i timu.
vranjes je opcija ali on je, po vokaciji , stoper, to i igra u posljednje vrijeme, prema naprijed je tanak. ne vidim ko bi mogao biti adekvatna zamjena, kuburimo i sa lijevim bekom, to ce , vjerovatno, pokrivati salihovic, sto je losa opcija. budemo li i na desnog gurali igrace kojima tonije pozicija, nece valjati.
vranjes je opcija ali on je, po vokaciji , stoper, to i igra u posljednje vrijeme, prema naprijed je tanak. ne vidim ko bi mogao biti adekvatna zamjena, kuburimo i sa lijevim bekom, to ce , vjerovatno, pokrivati salihovic, sto je losa opcija. budemo li i na desnog gurali igrace kojima tonije pozicija, nece valjati.
Sent from my Commodore 64
Ništa moj @ nihco, ne bi bio prvi put da pravimo rokade, a moglo bi to i ovaj put da bude slučaj.
A taj Barić je već govorio da bi volio igrati za BiH, a svi znamo kako Sušić poziva igrače, daj Bože da ga pozove.
A taj Barić je već govorio da bi volio igrati za BiH, a svi znamo kako Sušić poziva igrače, daj Bože da ga pozove.
pa je.bi ga, ne kontam sto ne pozvati covjeka!? nemas desnog beka, idu kvalifikacijske utakmice, u belgijskom gentu, standardni ldesni bek, 27 godina, ima zelju igrati za bih.......u cemu je problem ?zizu1991 je napisao/la:Ništa moj @ nihco, ne bi bio prvi put da pravimo rokade, a moglo bi to i ovaj put da bude slučaj.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Koliko ja znam da je Baric sporazumno raskinuo ugovor s Gentom . A sad gdje je , sta je , ne znam 
Barić je prije par dana raskinuo ugovor sa Gentom i sada je slobodan igrač. 
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
Vranješ ti je po vokaciji desni bek, s tim da može igrati štopera. Odigrao je par tekmi na poziciji štopera ali većinu je igrao na beku koja mu je i prirodna pozicija.nihco je napisao/la:pa je.bi ga, ne kontam sto ne pozvati covjeka!? nemas desnog beka, idu kvalifikacijske utakmice, u belgijskom gentu, standardni ldesni bek, 27 godina, ima zelju igrati za bih.......u cemu je problem ?zizu1991 je napisao/la:Ništa moj @ nihco, ne bi bio prvi put da pravimo rokade, a moglo bi to i ovaj put da bude slučaj.
Evo ljudi imaju info više da je napustio klub, al da nije tako, znaš i sam da je problem kod Sušića pozivanje igrača i da ima samo njemu poznat sistem, na to sam mislio, a problem je u Sušićevoj glavi, tu je problem.nihco je napisao/la: pa je.bi ga, ne kontam sto ne pozvati covjeka!? nemas desnog beka, idu kvalifikacijske utakmice, u belgijskom gentu, standardni ldesni bek, 27 godina, ima zelju igrati za bih.......u cemu je problem ?
pa dobro, mozda nadje pristojan klub, prosle sezone je bio standardan, nije valjda zaboravio igrati za dva mjeseca. nemamo desnog beka.
Evo kažu ljudi ima par dana, onda maksimalno je 15 dana bez kluba, a sada šta Sušić hoće i kako zamišlja neke stvari, to možemo samo da nagađamo.
A i ja bih ga volio vidjeti kao Mujdžinu zamjenu, što da ne, al k'o da se ja pitam...
A i ja bih ga volio vidjeti kao Mujdžinu zamjenu, što da ne, al k'o da se ja pitam...
Vranješ ti je po vokaciji desni bek, s tim da može igrati štopera. Odigrao je par tekmi na poziciji štopera ali većinu je igrao na beku koja mu je i prirodna pozicija.[/quote]Ibizevic je napisao/la: pa je.bi ga, ne kontam sto ne pozvati covjeka!? nemas desnog beka, idu kvalifikacijske utakmice, u belgijskom gentu, standardni ldesni bek, 27 godina, ima zelju igrati za bih.......u cemu je problem ?
vranjes je po vokaciji stoper, to je bio i u borcu i u zvezdi, poslije je u serifu igrao beka, pa u krasnodaru ali su ga ove sezone vratili na stopera. imao je problema na beku i prosle sezone, gubio je mjesto u ekipi.
Evo jedna potencijalna zamjena upravo igra
http://atdhe.tw/watch.php?id=383531" onclick="window.open(this.href);return false;
Ried-Austria Beč,desni bek Austrie je Emir Dilaver,mladi reprezentativac Austrije rodom iz BiH.
http://atdhe.tw/watch.php?id=383531" onclick="window.open(this.href);return false;
Ried-Austria Beč,desni bek Austrie je Emir Dilaver,mladi reprezentativac Austrije rodom iz BiH.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Bit će teško bez oba glavna beka. Mujdža ozljeda, a Papac vjerovatno kraj karijere.
Lijevo će Sušić morati žrtvovati Salihovića, a desno tražiti neko rezervno rješenje...
Lijevo će Sušić morati žrtvovati Salihovića, a desno tražiti neko rezervno rješenje...
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
Zaboravio si dodati i HadžićaLBJ MVP je napisao/la:Evo jedna potencijalna zamjena upravo igra
Ne vidim kako bi Hadžić bio zamjena Mujdži,pričamo o desnim bekovima 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: denza, General505, greenwood, jasmin10, Semrush [Bot] i 20 gostiju.