Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Anel Hadžić
Kazu pojacanje..Ja ga nikad nisam gledao na dijelu,ali opet ovi sto jesu kazu da je dobar igrac..Svakako zelim mu da sto prije obuce dres BiH i svima nam pokaze koliko i sta moze 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Bar može biti solidna zamjena Rahimiću..
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Dobar je fudbaler i polivalentan,sa Zahirovicem ce sigurno ciniti dobar tandem na defanzivnom veznom.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Sta je sa ovim Grujicem ?
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
Prop'o ko Grčka..skoro ga ja vidio igra malonogometne turnire po Živinicama..DonVito je napisao/la:Sta je sa ovim Grujicem ?
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
31 godina moze on jos puno pomoci repkih1a2s3o je napisao/la:Prop'o ko Grčka..skoro ga ja vidio igra malonogometne turnire po Živinicama..DonVito je napisao/la:Sta je sa ovim Grujicem ?
Ja mislim da je to OK. Dzeko prvi, Ibi drugi. Seferovica treba zvati. A kontam da Susic i Jagodic gledaju da polako ubacuje ove iz U21 u A repku, sto je po meni odlicna stvar. Poslije ove utakmice protiv Njemacke U21, Bilbija bi trebao biti pozvan protiv Grcke(A repka) ili Litvanije u Zenici da se upise koji minuta.fanatic je napisao/la:Prvenstveno govorim za igrace koji vec sad mogu konkurisat' za A repku..ovi stoperi manje vise svi mogu, dok u napadu osim ibija i dzeke nemamo nikog, al' bukvalno..bagrcavi je napisao/la:Imamo i napadača, Maletić u Štutgartu, Hodžić u Liverpulu, Bilbija, Đurić, svi su oni budućnost naše repke, a može se desiti da neko izleti neplanski.
Ja mislim da ce ovo bit veoma jak napad.
------------Bilbija-----------
Visca---Pjanic----Stevanovic
Brzi fudbal, sa Dzekom je vec malo drugacije. Al Dzeko je Dzeko...
- masteRofPoker
- Kontakt:
I ja nesto kontam, tolika frka oko momka a ne prelazi u bolji klub. Nema mi bas neke logike. I trenutno ukrajinska liga daleko ispred belgijske i jos plus momak prosao nasu PL tako da ima logike da ima prednost ispred Zukanovica.harishp je napisao/la: Baka prvi nije gledao igrace ni preko tv-ali to tad pojedincima nije smetalo.
Kolasinac je jos nepoznanica u svemu,takva je prica bila za Besica da bi ga nakon poziva sad neki tjerali iz repke.
Ako stvarno Kolasinac ima zelju i sanse za BIH drzavljanstvo nikakav problem nece biti ni da pomogne i Jagodicu.
Sto se tice Zukanovica,nemoguce da taj ''potencijal''davni dana nije odjezdio u vodece makar Belgijske klubove.
Ili raznorazni menadjeri ne-(i)maju problema sa dioptrijom koja se zove susta realnost.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
soko je napisao/la:Ja mislim da je to OK. Dzeko prvi, Ibi drugi. Seferovica treba zvati. A kontam da Susic i Jagodic gledaju da polako ubacuje ove iz U21 u A repku, sto je po meni odlicna stvar. Poslije ove utakmice protiv Njemacke U21, Bilbija bi trebao biti pozvan protiv Grcke(A repka) ili Litvanije u Zenici da se upise koji minuta.fanatic je napisao/la:Prvenstveno govorim za igrace koji vec sad mogu konkurisat' za A repku..ovi stoperi manje vise svi mogu, dok u napadu osim ibija i dzeke nemamo nikog, al' bukvalno..bagrcavi je napisao/la:Imamo i napadača, Maletić u Štutgartu, Hodžić u Liverpulu, Bilbija, Đurić, svi su oni budućnost naše repke, a može se desiti da neko izleti neplanski.
Brzi fudbal, sa Dzekom je vec malo drugacije. Al Dzeko je Dzeko...
Kad bi tako olahko Pape pucao igračima po koji minut u offc. tekmama, ne bih ni baraž igrali protiv "Portugala".
3 zamijene
ponovo besica nema u kadru u hamburgu, kolasinac na klupi salkea.......e sad treba biti pametan.......
Sent from my Commodore 64
Bilbija da igra protiv Grcke umjesto Edina i Vede ? Sta hoces sa ovim Viscom bgt, umjesto koga on da igra ?soko je napisao/la:Bilbija bi trebao biti pozvan protiv Grcke(A repka) ili Litvanije u Zenici da se upise koji minuta.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
bavarian_bk
- Kontakt:
A evo hvala Bogu , Hamburgu ide odlično. Karlsruhe im utrpao 4 komada za sadanihco je napisao/la:ponovo besica nema u kadru u hamburgu, kolasinac na klupi salkea.......e sad treba biti pametan.......
bunoza odigrao cijeli mec za wislu danas. juce buric igrao u pobjedi lecha.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Bunoza : " još uvijek se nisam odrekao dresa hrvatske reprezentacije "STEVIE je napisao/la:bunoza odigrao cijeli mec za wislu danas. juce buric igrao u pobjedi lecha.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Davno je to on izjavio, nekada prošle godine prije loma noge, kada je bio u formi, ko ti zna šta je njemu u glavi.
Pade mi na pamet to, kako ga sada ovaj kolega forumaš pomenu.
A ne znam šta da kažem za njega, i on je perspektivan štoper, jedan u nizu, od njih 5 - 6 koji se pominju, da Bog da da dvojica zaigraju za nas.
Pade mi na pamet to, kako ga sada ovaj kolega forumaš pomenu.
A ne znam šta da kažem za njega, i on je perspektivan štoper, jedan u nizu, od njih 5 - 6 koji se pominju, da Bog da da dvojica zaigraju za nas.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Kome treba stoper?
http://www.transfermarkt.co.uk/en/mikel ... 38730.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.co.uk/en/mikel ... 38730.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
dino arslanagic danas na klupi standarda
Sent from my Commodore 64
Nigdje ja nisam napisao da igra protiv Grcke umjesto Edina i Vede. Mi treceg napadaca nemamo, sta ako se jedan od ove dvojice povrijedi. Na klupu moze, i par minuta ako vodimo ubaciti ga u igru.Elegant je napisao/la:Bilbija da igra protiv Grcke umjesto Edina i Vede ? Sta hoces sa ovim Viscom bgt, umjesto koga on da igra ?soko je napisao/la:Bilbija bi trebao biti pozvan protiv Grcke(A repka) ili Litvanije u Zenici da se upise koji minuta.
Visce takodjer na klupu, ista stvar, momak je brz zna sa loptom. Evo Visce od pocetka protiv Besiktasa igra lijevo krilo.
Posto smo izgubili 3 prijateljske da probabmo nekog novog napadaca, ove momke iz U21 treba po par minuta stavaljati u igru. Ako se desi neka povreda, sta cemo onda...
- el-fighter
- Kontakt:
Izet Hajrovic danas strijelac za Grashopers, Anel Hadzic postigao pogodak i dobio crveni karton u porazu Rieda.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Principatus
- Kontakt:
Kolasinac.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, Google [Bot], LeCoq, Majestic-12 [Bot], mukydesign, TefalTava, tuzlanskinacin i 45 gostiju.