FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I protiv Olimpica na Areni.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Otkud to? vidim na njihovoj stranici da stoji termin u 19?Sarajlijc@ je napisao/la:I protiv Olimpica na Areni.
Nego evo imaju na piku nekog napadaca...nadam se da ovo stranac znaci nesto konkretnije i dalje od nas, ne iz okruzenja
Na kraju razgovora Jovića smo upitali i kada bismo u ekipi mogli očekivati novog napadača na što je šef stručnog štaba odgovorio:
"Možemo, ali vrlo je teško selektirati pravog igrača za Fudbalski klub Sarajevo. Vidimo da i danas pojedinci ne igraju na nivou na kojem bi trebali da budu kada je u pitanju naš klub i naše ambicije. Prema tome u ovom periodu vrlo teško da ćemo moći naći nekog napadača. Ima određenih naznaka da bi nam se jedan napadač mogao priključiti iduće sedmice ali i on je stranac, a već ih imamo osam. Mi imamo pravo na samo 6 stranaca, prema tome to će dodatno usložnjavati situaciju pri selekciji igrača za njih 18 koji trebaju da budu u zapisniku.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Alen Škoro
- Kontakt:
Dobro je i rekao Dragan... Na njemu je i upravi da vide koliko je sta potrebno i kvalitetno.miky_hz je napisao/la:Otkud to? vidim na njihovoj stranici da stoji termin u 19?Sarajlijc@ je napisao/la:I protiv Olimpica na Areni.
Nego evo imaju na piku nekog napadaca...nadam se da ovo stranac znaci nesto konkretnije i dalje od nas, ne iz okruzenja![]()
Na kraju razgovora Jovića smo upitali i kada bismo u ekipi mogli očekivati novog napadača na što je šef stručnog štaba odgovorio:
"Možemo, ali vrlo je teško selektirati pravog igrača za Fudbalski klub Sarajevo. Vidimo da i danas pojedinci ne igraju na nivou na kojem bi trebali da budu kada je u pitanju naš klub i naše ambicije. Prema tome u ovom periodu vrlo teško da ćemo moći naći nekog napadača. Ima određenih naznaka da bi nam se jedan napadač mogao priključiti iduće sedmice ali i on je stranac, a već ih imamo osam. Mi imamo pravo na samo 6 stranaca, prema tome to će dodatno usložnjavati situaciju pri selekciji igrača za njih 18 koji trebaju da budu u zapisniku.
Sto se tice naseg kluba - prvi smo na tabeli u prva 3 kola i ne znam cemu nezadovoljstvo kod pojedinaca?
Pobijedili smo posljednje dvije tekme sa 3:1. Danas onaj "smijesni" Rudar kao gost dobije Velez.
Ljudi naucite se da se pobjedama ne gleda u zube! Trenutno deremo guzove i uzivajmo u tome...
NON MOLLARE MAI
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dabogda da nam se pridruzi.
Ne bude li to kakav crnac ubojiti ili neki brazilac nek jedu **** 
Nemoj crnaca svegati.Dovoljan nam je onaj jedan kloc Diata.Sarajlijc@ je napisao/la:Dabogda da nam se pridruzi.Ne bude li to kakav crnac ubojiti ili neki brazilac nek jedu ****
Nek njemu daju papire,nek daju Tadejevicu i eto spica.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Cini mi se da je Diatta zavrsio sa FKS, mada moram jos provjerit
Ma nek bude i mongolac sto se mene tice samo da daje golove 
Sarajlijc@ je napisao/la:Cini mi se da je Diatta zavrsio sa FKS, mada moram jos provjerit![]()
Ma nek bude i mongolac sto se mene tice samo da daje golove
ebat mu mater,ne zna.
Svim našim navijačima koji danas obilježavaju ovaj mubrek dan od srca
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Draqgi moji nek vam je sretan današnji praznikl BAJRAM-ŠERIF-MUBAREK-OLSUN! A svi ljudi dobre volje i dragi prijatelji ako ste u mogućnosti podijelite sa nama to slavlje bujrum-dobro došli na baklavu jer Bajram je praznik sreče-mira-blagostanja među ljudima bez obzira na vjeru,živili
Sarajevo ljubavi moja!
Nije lose proti Gradine, vide se neki obrisi ideje Jovica ali daleko je to od uigranosti, idemo dalje, protiv Olimpika nam treba nova trica. Jako i hrabro !
Bajram Serif Mubarek Olsun mojoj bordo braci !
Bajram Serif Mubarek Olsun mojoj bordo braci !
Bajram Serif Mubarek Olsun bordo braco!

Svim Muslimanima, a posebno simpatizerima i navijačima Fudbalskog kluba Sarajevo, ovim putem želimo ugodne Bajramske blagdane...
Ramazanski Bajram je islamski praznik koji se obilježava za kraj Ramazana. Ramazan je jedan od posebnih mjeseci u Islamu. Jedna od pet temeljnih dužnosti svakog muslimana je i post koji se provodi u ovom mjesecu. Po isteku ovog mjeseca slijedi mjesec Ševal i prva tri dana tog mjeseca je jedan od dva praznika u Islamu, Ramazanski Bajram, kojim se obilježava kraj posta.
Želimo vam da dane Bajrama provedete u krugu porodice, prijatelja i vaših najmilijih.
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!
PS: Podsjetite sve da smo prvi na tabeli!
Bajram Šerif Mubarek Olsun Bordo braćo 
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
- HannahMontana
- Kontakt:
Brajrambarcula ljudi!!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Katastrofalno prvo poluvrijeme, sreća pa smo na vrijeme izjednačili.
Sarajevo nema bekove, nema adekvatne zamjene u napadu, igra je pročitana. Na kraju prvog polouvremena govorim izmjena Zlatković-Karamatić, već viđeno i jedino što Jović zna, kad gle čuda, tako i bi.
Šablonska igra, bez taktičkih i formacijskih promjena. Moramo mi svaku utakmicu gol primiti.
U drugom smo bili znatno bolji, ali prije svega jer je Gradina potpuno nespremna ekipa i njima će čudo trebati da ostanu u ligi. Husejinović spremniji od svakog njihovog igrača, što najbolje govori. Rano je još, nisam gledao ostale ekipe, ali po ovome, jedan od najozbiljnijih kandidata za ispadanje, sigurno.
Što se nas tiče, igra koja ne obećava.
Sarajevo nema bekove, nema adekvatne zamjene u napadu, igra je pročitana. Na kraju prvog polouvremena govorim izmjena Zlatković-Karamatić, već viđeno i jedino što Jović zna, kad gle čuda, tako i bi.
Šablonska igra, bez taktičkih i formacijskih promjena. Moramo mi svaku utakmicu gol primiti.
U drugom smo bili znatno bolji, ali prije svega jer je Gradina potpuno nespremna ekipa i njima će čudo trebati da ostanu u ligi. Husejinović spremniji od svakog njihovog igrača, što najbolje govori. Rano je još, nisam gledao ostale ekipe, ali po ovome, jedan od najozbiljnijih kandidata za ispadanje, sigurno.
Što se nas tiče, igra koja ne obećava.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
BŠMO drugovi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN svim komsijama Islamske vjeroispovijesti, i da zamolim ako neko moze da postavi pregled zadnjeg kola? (naravno, ako ima uopste) Hvala
- Evolution87
- Kontakt:
Bajram Šerif Mubarek Olsun braćo
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
10 KM karta za utakmicu protiv Olimpica.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.