FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 19 avg 2012, 16:43

Nantess je napisao/la:Vidim kukate na Gračanicu, kao da vi imate puno bolje uslove, poštenu rijamu, kulturne navijače itd.
Ono što sam ja sve čuo od "objektivne" Tuzlanske publike na naš račun, to nebi čuo u Gračanici nikad.

Drago mi je zbog vas, sad će te imati makar brojnija gostovanja, pola lige vam je u 50km, možete se
dičiti kako ste veliki i opasni ultrasi, vidjet ćemo vas u Krajini, Bugojnu itd.

Pazite se samo ako kada preko Karaule budete išli.

I još jedan savjet :
dođite sebi što prije i počnite igrati, jer ako mislite da će te na ime Sloboda nešto dobiti,
1.liga Federacije nije mjesto za to, inače nema vas u premieri narednih 5 god .

Čestitke FK Bratstvo !

Adio
Hajmo Zeta zdravoo :lol: :lol:

Idemo dalje naredno kolo sa Bosnom nadat se punom plijenu..dobro je Ibrakovic rekao njima je satisfakcija pobjedit Slobodu,pa hajd i neka su vidite da umiru od dragosti ;) ;)

Koja lakrdija od sudjenja,a jos veca ponisten cist gol Slobode :roll:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 19 avg 2012, 17:35

http://bkc-gracanica.ba/Video/Show/Nogo ... loboda-1-0" onclick="window.open(this.href);return false;

Kratak izvjestaj sa utakmice u Gracanici...
Kod vaseg "gola" vidjet ce te da je nas igrac pao dok je lopta jos bila u letu i najmanje nekih 10metara od igraca koji ce sutnut loptu...a lopta ni tad nije presla liniju...i vidjet ce te da je igrac koji je stajao uz prvu stativu zaustavio nogom i sutnuo dalje od gola...

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 19 avg 2012, 17:42

PlavoZuti je napisao/la:http://bkc-gracanica.ba/Video/Show/Nogo ... loboda-1-0

Kod vaseg "gola" vidjet ce te da je nas igrac pao dok je lopta jos bila u letu i najmanje nekih 10metara od igraca koji ce sutnut loptu...a lopta ni tad nije presla liniju...i vidjet ce te da je igrac koji je stajao uz prvu stativu zaustavio nogom i sutnuo dalje od gola...
smarassss kakav faul u napadu to moze biti izvlakusa komentatora i sudije svaki prelaz centra od strane nasih igraca 92% je zavrsavao s faulom u napadu....

okani se vise ove teme...zna se da je namjesteno i krajjjj

dobro si rekao kratak izvjestaj oni vasih lopovski scena od 3 min gazenje NASIH igraca i nas igrac dobi zuti radi toga nemaaaa...bas je kratak sadrzajjjj
Zadnja izmjena: FKR_ajla_TZ, dana/u 19 avg 2012, 17:58, ukupno mijenjano 2 puta.

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 19 avg 2012, 17:49

Svirali nam probijanje! :D

Okrenimo se trećem kolu, o prošloj utakmici je sve rečeno.

hamogr76
Kontakt:

Post Postao/la hamogr76 » 19 avg 2012, 17:57

SamoTZ je napisao/la:Svirali nam probijanje! :D

Okrenimo se trećem kolu, o prošloj utakmici je sve rečeno.
razmišljajte o 4 kolu,,,,,i svakom narednom gostovanju,,,,kući nećete imat problema,,,,trebat će vam najmanje 15 bodova sa strane za prvo mjesto,,,,

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 19 avg 2012, 18:01

Dobar dan gospoda,prvo moram reci da mi je cast sto sam navijac ove ekipe bratstva trenutno,a za vas gospodo iz tuzle koji ste bili jucerasnji gossti u gracanici vidjeli ste da to i nisu toliko lose ekipe koliko ste vi pisali u prosli 7 dana,naletite na jedno nezgodno bratstvo,dosta fizicki spremno i jos su na terenu ko jedan,nema potrebe da spominjete ponisteni gol slobode,pa ljudi sramota je da vi jedan udarac u okvir gola imate za 90 mini to greskom igraca bratstva,vi kako kazet3e vi sta sloboda a ja mislim da vi niste ni S od slobode,na klupi vasi prestavnici se ponasaju kao na koridi igraci na terenu u kao raspustena banda (nekulturni) prije svega a posebno se istico kako sam ja vidio onaj Mesic koji u jednom trenutku 2 put pljunuo kapitena bratstva Susu nezz zbog cega,mozda sto mu je ovaj uzeo svaki duel?? koja nekultura a toliko proso kao igrac,o ibraku necu jer sve je suvisno o njemu reci sta bilo u svakom smislu rijeci KRKAN,,,i zato smirite se dobro ste prosli da je bratstvo dalo one sanse bilo bi 3 ili 4 a i ovo je sramota da vas pobjedi jedan sesoski klub kako vi govorite ali nema veze bratstsvo vam je ocitalo bukvicu i sto se tice igre i ponasanja na terenu,sretno vam ali sa ovom ekipom do 5 mjjesta ste palfon!!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 avg 2012, 18:06

lopta je presla liniju, sa naseg mjesta se to odlicno vidjelo, a na ovom snimku se ne vidi nikakav jasan kontakt, ako neko vidi bolje od mene nek mi kaze koji nas igrac je udario ovog igraca pa je on pao ili koji nas igrac je bio uopce blizu istog kad on pada..ovaj snimak iz ovog ugla potvrdjuje ono sto smo mi i jucer vidjeli da je ponisten cist gol....

sto se tice incidenata niko od nas i ne govori da ih je izazvala publika, cijelo vrijeme se pise da je kriv sudija( i onaj ko ga je platio-ako nije sam od sebe pogrijesio) i onih par zastitara koji nisu svjesni koliko su srece imali jucer, ono ljudi sto je preskocilo ili poslo da preskoci bi proslo kroz njih i to sasvim zasluzeno, ali to se nije desilo jer se vecina nije htjela dzaba da se tuce sa murijom koja je bila super korektna a iza kojih su se ovi sakrili.

isto tako niko nije rekao da smo mi igrali nesto super bajno niti uopce dobro ali nismo zasluzili da izgubimo, kratko i jasno sto se tice desavanja na terenu.

ps dje ode onaj raspored, gdje se ide 4.kolo....a ovo ovako ako se nastavi NAZALOST negdje ce eskalirat, il ce neko dobro bit bjen u tz il ce negdje velikog sra.nja bit na strani kad se opet ode ovako brojno a desi se isti slucaj na terenu jos ako se negdje prikljuci i publika u provociranju, kao sto to nije bio slucaj u Gracanici-to i bi sa mahale.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 19 avg 2012, 18:19

ja bi da dam komentar kao igrac koji je igrao od bihaca, cazina, mostara, sarajeva, zenice, pa i gracanice, srebrenika itd itd pred 12 000 i pred 12 navijaca. prosao sam i premier i drugu ligu sjever i znam dobro kako se igra po ovim seoskim varosima (osjetio vise puta na svojim nogama, ledjima...) znaci svaki put kada bi dok sam u slobodi bio, dolazili u goste nekom seocetu, bio dernek, vaseri, ma kao da je dosao AC milan. navijaca 3 puta vise nego u ostalim utakmicama (govorim o komsijskim tekmama) nabrijani, sve bi dali samo da se pobijedi sloboda, igraci crveni u licu, sirokih nozdrva, kao bikovi na koridi. od svih gostovanja uvijek su nam teska bila ona u gracanici i srebreniku(dok sam bio u nk tuzla). tu se ne gleda fudbal, tu se ne gleda fudbalsko umijece nego samo deri, ori, povrijedi. krkanluk zivi, udaraju kako stignu i cime stignu, daju 180% svojih mogucnosti samo da se busaju da su pobijedili koga iz tz i kontaju tako postaju dio carsije. krkanluka i poganluka kao juce ce biti i na ostalim gostovanjima, znaci "lopatu" u ruke pa derat koliko god mozes i na gostovanja ici kao u rat, bez sminkerskih kostobrana nego sa onim sto idu preko zgloba, krampone na kopackama naostriti i bolje ti njega nego on tebe, cast izuzetcima ali ovo je obicna seoska liga!

i jos nesto za ovog plavozutog i njemu slicnima, seljak nije samo geografsko obiljezje, ti da si iz londona ti si SELJAK u dusi, mora da si fakultet u travniku ili doboju zavrsio ono za 15 minuta i prestani zivine ti tvoje vise smarati na ovoj temi, dobit cu ban zbog tebe bezveze
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

FT87
Kontakt:

Post Postao/la FT87 » 19 avg 2012, 18:19

4 kolo: NK-Podgrmeč - FK SLOBODA Tuzla

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 avg 2012, 18:28

nino hrastek je napisao/la:Dobar dan gospoda,prvo moram reci da mi je cast sto sam navijac ove ekipe bratstva trenutno,a za vas gospodo iz tuzle koji ste bili jucerasnji gossti u gracanici vidjeli ste da to i nisu toliko lose ekipe koliko ste vi pisali u prosli 7 dana,naletite na jedno nezgodno bratstvo,dosta fizicki spremno i jos su na terenu ko jedan,nema potrebe da spominjete ponisteni gol slobode,pa ljudi sramota je da vi jedan udarac u okvir gola imate za 90 mini to greskom igraca bratstva,vi kako kazet3e vi sta sloboda a ja mislim da vi niste ni S od slobode,na klupi vasi prestavnici se ponasaju kao na koridi igraci na terenu u kao raspustena banda (nekulturni) prije svega a posebno se istico kako sam ja vidio onaj Mesic koji u jednom trenutku 2 put pljunuo kapitena bratstva Susu nezz zbog cega,mozda sto mu je ovaj uzeo svaki duel?? koja nekultura a toliko proso kao igrac,o ibraku necu jer sve je suvisno o njemu reci sta bilo u svakom smislu rijeci KRKAN,,,i zato smirite se dobro ste prosli da je bratstvo dalo one sanse bilo bi 3 ili 4 a i ovo je sramota da vas pobjedi jedan sesoski klub kako vi govorite ali nema veze bratstsvo vam je ocitalo bukvicu i sto se tice igre i ponasanja na terenu,sretno vam ali sa ovom ekipom do 5 mjjesta ste palfon!!!
znaci..ppreeejjjjjjaaaaakooo :lol: :lol: ....aaaaaaaaa....koja jazavac crna 3,4 gola..skidaj se pod hitno sa toga sto uzimas....vi ste odron obicni od ekipe i vidjet cete kad budete na pravom stadionu gostovali kako cete proc....ponesite sta da se slikate kad krenete u METROPOLU....kompelsasi napaceni...vidi ti kako su se nabijedili ovi pacenici da su neka ekipa...zapamti da cete 3 komada popusit na Tusnju...za ovu smijesnu pobjedu zahvalite onoj stoki od sudije i onim vasim krkanima od fudbalera....vozdrica pacenici
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Rukomet
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet » 19 avg 2012, 20:20

@ Staragarda...
Prijatelju, upravo tvoj (i sličnih tebi) način komunikacije i ophođenja sa drugima, najbolje ilustruje šta je i na kom nivou je današnja Sloboda. Napuštena, siromašna, razvaljena intrigama, bahata, jadna, prepotentna...
Zašto?
Zato što uživate u osjećaju da vas "svi mrze" (takvu percepciju stvarate, želite biti sami protiv svih; Zvijezda, Željo, Velež...Gračanica...), zato što slavite poraze (sjeti se dočeka ekipe nakon sramotne tekme u Lukavici kada centra niste prešli i na najgori mogući način predstavili Slobodu i Tuzlu; ne mogu se odati utisku da vam neko nije dao pare za sprovedbu takve besmislenosti), zato što imate katastrofalne jeftine medije koji šire laži po nalogu samozvanog stručnjaka Ibrakovića (razmisli zašto je u prošlom kolu Šišić bio igrač utakmice, kad se zna ko je zabio dva gola i bio najbolji), nasjedate folirantima (igrač koji ništa nije pokazao izuzev histerije, dovoljno je da "poljubi grb" i on je kao lojalan i pravi, a ni oznojio se nije; folirant i šminker Ibraković).
E pa sad sam pronađi odgovor kome sličite, dakle podržavate nevrijednosti, imate lošu nekorektnu propagandu, ceo svet vas mrzi, slavite poraze!?
Prijatelju, reci šta juče nije bilo u redu od strane domaćina:
1. Publika iz Tuzle, apsolutno sigurna prije, za vrijeme i poslije utakmice. Ako je neko provocirao, palio i bacao bengalke, verbalno vrijeđao, onda su to bili gostujući "navijači"...postoje snimci svima dostupni. Ti snimci govore o vama. Prava raja iz Tuzle sjedila je skupa sa domaćim gledaocima.
2. Policija i zaštitari, korektni. Moguće da je reakcija spram navijača koji je ušao u teren bila pretjerana, ali nije bilo potrebe ni da ulazi.
3. Koji domaći igrači su tukli vaše igrače bez lopte ili nesportski u toku igre? Navedi jedan konkretan primjer.
4. Famozni gol o kome pričate je plod mašte nakon sviranog faula. Pogledaj snimak, šta se događalo i da li je uopšte i nakon sviranog faula lopta cijelim obimom prešla gol-liniju.
5. Sudija koga spominjete je prošle godine sudio nama u Goraždu. Igralo se 98 minuta, fasovali smo 2 crvena i 8 žutih kartona, a završilo je 0-0. Naš odnos sa njim je nikakav.
Da rezimiram, možda sam ja prijatelju lud, iz razloga što pokušavam da te navedem da samokritički razmislite o sebi i da dok je vrijeme poduzmete nešto. Nedozvolite da Vam Ibraković za sitne pare prodaje maglu i svaljuje krivicu na druge. Ti znaš na šta ja mislim. Počistite nered ispred svog praga, potrudite se i vratite Slobodu tamo gdje joj je mjesto, i ja to želim, način na koji to sad radite nije dobar...prijatelju...

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 19 avg 2012, 20:28

Rukomet je napisao/la:@ Staragarda...
Prijatelju, upravo tvoj (i sličnih tebi) način komunikacije i ophođenja sa drugima, najbolje ilustruje šta je i na kom nivou je današnja Sloboda. Napuštena, siromašna, razvaljena intrigama, bahata, jadna, prepotentna...
Zašto?
Zato što uživate u osjećaju da vas "svi mrze" (takvu percepciju stvarate, želite biti sami protiv svih; Zvijezda, Željo, Velež...Gračanica...), zato što slavite poraze (sjeti se dočeka ekipe nakon sramotne tekme u Lukavici kada centra niste prešli i na najgori mogući način predstavili Slobodu i Tuzlu; ne mogu se odati utisku da vam neko nije dao pare za sprovedbu takve besmislenosti), zato što imate katastrofalne jeftine medije koji šire laži po nalogu samozvanog stručnjaka Ibrakovića (razmisli zašto je u prošlom kolu Šišić bio igrač utakmice, kad se zna ko je zabio dva gola i bio najbolji), nasjedate folirantima (igrač koji ništa nije pokazao izuzev histerije, dovoljno je da "poljubi grb" i on je kao lojalan i pravi, a ni oznojio se nije; folirant i šminker Ibraković).
E pa sad sam pronađi odgovor kome sličite, dakle podržavate nevrijednosti, imate lošu nekorektnu propagandu, ceo svet vas mrzi, slavite poraze!?
1. Publika iz Tuzle, apsolutno sigurna prije, za vrijeme i poslije utakmice. Ako je neko provocirao, palio i bacao bengalke, verbalno vrijeđao, onda su to bili gostujući "navijači"...postoje snimci svima dostupni. Ti snimci govore o vama. Prava raja iz Tuzle sjedila je skupa sa domaćim gledaocima.
2. Policija i zaštitari, korektni. Moguće da je reakcija spram navijača koji je ušao u teren bila pretjerana, ali nije bilo potrebe ni da ulazi.
3. Koji domaći igrači su tukli vaše igrače bez lopte ili nesportski u toku igre? Navedi jedan konkretan primjer.
4. Famozni gol o kome pričate je plod mašte nakon sviranog faula. Pogledaj snimak, šta se događalo i da li je uopšte i nakon sviranog faula lopta cijelim obimom prešla gol-liniju.
5. Sudija koga spominjete je prošle godine sudio nama u Goraždu. Igralo se 98 minuta, fasovali smo 2 crvena i 8 žutih kartona, a završilo je 0-0. Naš odnos sa njim je nikakav.
Da rezimiram, možda sam ja prijatelju lud, iz razloga što pokušavam da te navedem da samokritički razmislite o sebi i da dok je vrijeme poduzmete nešto. Nedozvolite da Vam Ibraković za sitne pare prodaje maglu i svaljuje krivicu na druge. Ti znaš na šta ja mislim. Počistite nered ispred svog praga, potrudite se i vratite Slobodu tamo gdje joj je mjesto, i ja to želim, način na koji to sad radite nije dobar...prijatelju...
Prvo ja u tome uopšte ne uživam. Al' 'ajd da krenem od tim stavkama.

1. Za to je bilo razloga, i nije istina da gračanlije nisu vrijeđale jučer. Imaju sreće da im čaršijica nije polomljena.
2. Prskanje suzavca prema tribini na kojoj je sa strane bilo djece od 4 godine je opravdano !? Četiri čovjeka su izašla sa tribine i vraćala svakog ko je preskočio, pred očima nazovi obezbjeđenja. Lijepo bi se oni proveli da su ovi pustili da se uđe na teren.
4.Lopta je cijelim obimom prela gol liniju, i to se najbolje vidjelo sa naše tribine.

Dosta su nas sudije i savez guzili, sad nek' im **** i Ibraković mater i svi ostali.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 19 avg 2012, 20:34

green je napisao/la:
crvenocrnitz je napisao/la:
i jos nesto za ovog plavozutog i njemu slicnima, seljak nije samo geografsko obiljezje, ti da si iz londona ti si SELJAK u dusi,
ovo si jarane pogodio 100% to ssu kod nas i u praksi dokazali jucer gostujuci "navijaci "i "igraci " jadna majko
..... a snimak je extra hahaha kako samo Panta otrese ovog papka na 0:32 ko slinu najbolje dokazuje ko je bio juce baba na terenu :D :D :D a ibrak najbolje dokazuje ko je papak selam mu familiji
................. ne daj se ines ne daj se ovim papcima moja ines
:lol: :lol: :lol:

jos jedan dokaz zatucanosti, zasto si frustriran? nema mindze, krava steona pa ti neda vise? :lol: :lol: :lol:
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 19 avg 2012, 20:44

crvenocrnitz je napisao/la:ja bi da dam komentar kao igrac koji je igrao od bihaca, cazina, mostara, sarajeva, zenice, pa i gracanice, srebrenika itd itd pred 12 000 i pred 12 navijaca. prosao sam i premier i drugu ligu sjever i znam dobro kako se igra po ovim seoskim varosima (osjetio vise puta na svojim nogama, ledjima...) znaci svaki put kada bi dok sam u slobodi bio, dolazili u goste nekom seocetu, bio dernek, vaseri, ma kao da je dosao AC milan. navijaca 3 puta vise nego u ostalim utakmicama (govorim o komsijskim tekmama) nabrijani, sve bi dali samo da se pobijedi sloboda, igraci crveni u licu, sirokih nozdrva, kao bikovi na koridi. od svih gostovanja uvijek su nam teska bila ona u gracanici i srebreniku(dok sam bio u nk tuzla). tu se ne gleda fudbal, tu se ne gleda fudbalsko umijece nego samo deri, ori, povrijedi. krkanluk zivi, udaraju kako stignu i cime stignu, daju 180% svojih mogucnosti samo da se busaju da su pobijedili koga iz tz i kontaju tako postaju dio carsije. krkanluka i poganluka kao juce ce biti i na ostalim gostovanjima, znaci "lopatu" u ruke pa derat koliko god mozes i na gostovanja ici kao u rat, bez sminkerskih kostobrana nego sa onim sto idu preko zgloba, krampone na kopackama naostriti i bolje ti njega nego on tebe, cast izuzetcima ali ovo je obicna seoska liga!

i jos nesto za ovog plavozutog i njemu slicnima, seljak nije samo geografsko obiljezje, ti da si iz londona ti si SELJAK u dusi, mora da si fakultet u travniku ili doboju zavrsio ono za 15 minuta i prestani zivine ti tvoje vise smarati na ovoj temi, dobit cu ban zbog tebe bezveze
Svi suci, svi treneri , a špicom se plasira ...po njihovom.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 19 avg 2012, 22:11

hehehehe ja ne mogu da vjerujem da je gradonacelnik sjedi na klupi bratstva HAHAHAHAHHAAAAA , koje ludilo brate :D

navodno sa sudijom je sve zavrseno prije na 7 dana , poprilicno provjerena informacija , ali sta je tu je , AJMO SE OKRENUTI BOSNI IZ VISOKOG i novim izazovima , pokusajte iskulirati ove primitivce koji su upravo mali utakmicu zivota , ja im cestitam na onoj pobjedi ,mada ja nebi volio da SLOBODA nekoga pobjedi na onaj nacin !!

p.s. gracanica nije kriva za sve ovo , krivi su pojedinci , a publika ko pblika u gracanici , SVAKA CAST , dobri ste domacini po tom pitanju

green
Kontakt:

Post Postao/la green » 19 avg 2012, 22:13

green je napisao/la:
i jos nesto za ovog plavozutog i njemu slicnima, seljak nije samo geografsko obiljezje, ti da si iz londona ti si SELJAK u dusi,
ovo si jarane pogodio 100% to ssu kod nas i u praksi dokazali jucer gostujuci "navijaci "i "igraci " jadna majko
..... a snimak je extra hahaha kako samo Panta otrese ovog papka na 0:32 ko slinu najbolje dokazuje ko je bio juce baba na terenu :D :D :D a ibrak najbolje dokazuje ko je papak selam mu familiji
................. ne daj se ines ne daj se ovim papcima moja ines
:lol: :lol: :lol:

jos jedan dokaz zatucanosti, zasto si frustriran? nema mindze, krava steona pa ti neda vise? :lol: :lol: :lol:
hehee nema jarane jucer smo krave i telad isprasili i poslali nazad u tor ...hehee nemoj biti razocaran ovo je tek pocetak valja godinama ovako :D a ako je do mindze nemoj dolaziti sam povedi staru na tekmu pa ce biti i mindze :D... pozzz navijacima SLOBODE al podite traziti krivce u vlastitim redovima okrenite se slobodi i gledajte da ovo popravite prvi vam je zadatak smijenite ibraka ako to ne uradite u iduce 2 utakmice GOTOVO JE
Zadnja izmjena: green, dana/u 19 avg 2012, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
Prva liga , druga treca ljubav prema tebi sve je veca

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 avg 2012, 22:23

Rukomet je napisao/la:@ Staragarda...
Zašto?
1.niko vas nije vrijedzao....na nasoj tribini je bila i ekipa Fukara iz Gracanice..ne sad..nego ranije su momci dolazili na nasu tribinu..o kakvoj ti pravoj raji i sjedenju pricas jarane :? ....Fukare su navijacka grupa..mozda ti je to malo teze pofatat jer si se do sada susretao sa onim vasim marokancima il sta vec...baklje :? ..sta je problem sa bakljama :? ...jel neka odletila u teren,jel neko napadnut bakljom....jel prekinuta tekma zbog bakljade...jel pratis ti jos sta osim gracanice....nisi se susretao sa bakljadama...sta :roll: :? ..ne kontam te
2.za policiju si u pravu..korektni max.svaka im cast..ozbiljno...o onoj stoki lafo nabildanoj i sa irokezima necu trosit rijeci...mislim da se serifi zovu :shock: :roll: ....stoka i neandertalci..sprejevima spricali sve redom....ko god da im je ime dao..tacno je znao sta radi...serifi i kauboji carsije
3.seljacina sa neznam ni ja kojim brojem je BUKVALNO U 7,8 SEKUNDI podrobila Mesica na centru..faul za gracanicu :lol: :lol: ..pa koga vi mislite folirat i lagat..saberi se..21 je vijek :roll: ...za ostalo navlacenje sudije i vase katiljske startove nemam ni snage ni volje pisat..treba to nac na netu i pustit ljudima...stoka sitnog zuba uglavnom
4..lopta JE PRESLA liniju cijelim obimom...e sad dal je sudija svirao neki kontra faul prije toga..ko ce ga znat..sviro ih je milion za vas prije tog
5.ako vam je ono g.o.v.n.o mostarsko sviralo to u gorazdu jel to vam sad kompezira il sta :roll: :o ....to samo jos jednom pokazuje kakav je to jazavac i kakva je ovo liga.....
i da..svi dole nabrojani su nam krivi i zavalili su nas...pocevsi od sirokog i licence za uefa ligu,zelje,veleza i vas...ti ako to neces da vidis ja ti nisam kriv..Sloboda ima more svojih problema al da i nas ne zavaljuju nije istina...nas problem nije ime..nego sto nnemamo svoje ljude u savezu...i nisam ti ja prijatelj..na svu srecu..nastavitr svrsavat na igre gracanice..donijet ce nacelnik jos kopacki...a zapamti da cete zijanit 3 razlike na Tusnju..zivio
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

hamogr76
Kontakt:

Post Postao/la hamogr76 » 19 avg 2012, 22:29

RUDARSKA2 je napisao/la:hehehehe ja ne mogu da vjerujem da je gradonacelnik sjedi na klupi bratstva HAHAHAHAHHAAAAA , koje ludilo brate :D

navodno sa sudijom je sve zavrseno prije na 7 dana , poprilicno provjerena informacija , ali sta je tu je , AJMO SE OKRENUTI BOSNI IZ VISOKOG i novim izazovima , pokusajte iskulirati ove primitivce koji su upravo mali utakmicu zivota , ja im cestitam na onoj pobjedi ,mada ja nebi volio da SLOBODA nekoga pobjedi na onaj nacin !!

p.s. gracanica nije kriva za sve ovo , krivi su pojedinci , a publika ko pblika u gracanici , SVAKA CAST , dobri ste domacini po tom pitanju
ma Daso je alfa i omega kluba,on namiče sredstva za klub igrači ga poštuju jer sto dogovori to ispoštuje....mislim da čak određuje ejipu koja će igrat,,,,Muslimović nesmije pisnut jer ovisi o DASI ,,,,,AKO IZGUBI IZBORE ZA NAČELNIKA BIĆETE RAHAT,,,,AKO DOBIJE MANDAT BRASTVO IDE NA PREMJER LIGU,,,,I TO MAKJEVELISTIČKI...CILJ OPRAVDAVA SREDSTVO

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 19 avg 2012, 22:30

PlavoZuti je napisao/la:http://bkc-gracanica.ba/Video/Show/Nogo ... loboda-1-0

Care ušla lopta pola metra u go.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 19 avg 2012, 22:39

http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzla ... p?id=48567" onclick="window.open(this.href);return false;

evo da razjasnimo da li je bio gol ili ne???? Na jednoj od slika se jasno vidi koliko smo osteceni!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.