Rukomet je napisao/la:@ Staragarda...
Prijatelju, upravo tvoj (i sličnih tebi) način komunikacije i ophođenja sa drugima, najbolje ilustruje šta je i na kom nivou je današnja Sloboda. Napuštena, siromašna, razvaljena intrigama, bahata, jadna, prepotentna...
Zašto?
Zato što uživate u osjećaju da vas "svi mrze" (takvu percepciju stvarate, želite biti sami protiv svih; Zvijezda, Željo, Velež...Gračanica...), zato što slavite poraze (sjeti se dočeka ekipe nakon sramotne tekme u Lukavici kada centra niste prešli i na najgori mogući način predstavili Slobodu i Tuzlu; ne mogu se odati utisku da vam neko nije dao pare za sprovedbu takve besmislenosti), zato što imate katastrofalne jeftine medije koji šire laži po nalogu samozvanog stručnjaka Ibrakovića (razmisli zašto je u prošlom kolu Šišić bio igrač utakmice, kad se zna ko je zabio dva gola i bio najbolji), nasjedate folirantima (igrač koji ništa nije pokazao izuzev histerije, dovoljno je da "poljubi grb" i on je kao lojalan i pravi, a ni oznojio se nije; folirant i šminker Ibraković).
E pa sad sam pronađi odgovor kome sličite, dakle podržavate nevrijednosti, imate lošu nekorektnu propagandu, ceo svet vas mrzi, slavite poraze!?
Prijatelju, reci šta juče nije bilo u redu od strane domaćina:
1. Publika iz Tuzle, apsolutno sigurna prije, za vrijeme i poslije utakmice. Ako je neko provocirao, palio i bacao bengalke, verbalno vrijeđao, onda su to bili gostujući "navijači"...postoje snimci svima dostupni. Ti snimci govore o vama. Prava raja iz Tuzle sjedila je skupa sa domaćim gledaocima.
2. Policija i zaštitari, korektni. Moguće da je reakcija spram navijača koji je ušao u teren bila pretjerana, ali nije bilo potrebe ni da ulazi.
3. Koji domaći igrači su tukli vaše igrače bez lopte ili nesportski u toku igre? Navedi jedan konkretan primjer.
4. Famozni gol o kome pričate je plod mašte nakon sviranog faula. Pogledaj snimak, šta se događalo i da li je uopšte i nakon sviranog faula lopta cijelim obimom prešla gol-liniju.
5. Sudija koga spominjete je prošle godine sudio nama u Goraždu. Igralo se 98 minuta, fasovali smo 2 crvena i 8 žutih kartona, a završilo je 0-0. Naš odnos sa njim je nikakav.
Da rezimiram, možda sam ja prijatelju lud, iz razloga što pokušavam da te navedem da samokritički razmislite o sebi i da dok je vrijeme poduzmete nešto. Nedozvolite da Vam Ibraković za sitne pare prodaje maglu i svaljuje krivicu na druge. Ti znaš na šta ja mislim. Počistite nered ispred svog praga, potrudite se i vratite Slobodu tamo gdje joj je mjesto, i ja to želim, način na koji to sad radite nije dobar...prijatelju...
1.niko vas nije vrijedzao....na nasoj tribini je bila i ekipa Fukara iz Gracanice..ne sad..nego ranije su momci dolazili na nasu tribinu..o kakvoj ti pravoj raji i sjedenju pricas jarane

....Fukare su navijacka grupa..mozda ti je to malo teze pofatat jer si se do sada susretao sa onim vasim marokancima il sta vec...baklje

..sta je problem sa bakljama

...jel neka odletila u teren,jel neko napadnut bakljom....jel prekinuta tekma zbog bakljade...jel pratis ti jos sta osim gracanice....nisi se susretao sa bakljadama...sta

..ne kontam te
2.za policiju si u pravu..korektni max.svaka im cast..ozbiljno...o onoj stoki lafo nabildanoj i sa irokezima necu trosit rijeci...mislim da se serifi zovu

....stoka i neandertalci..sprejevima spricali sve redom....ko god da im je ime dao..tacno je znao sta radi...serifi i kauboji carsije
3.seljacina sa neznam ni ja kojim brojem je BUKVALNO U 7,8 SEKUNDI podrobila Mesica na centru..faul za gracanicu

..pa koga vi mislite folirat i lagat..saberi se..21 je vijek

...za ostalo navlacenje sudije i vase katiljske startove nemam ni snage ni volje pisat..treba to nac na netu i pustit ljudima...stoka sitnog zuba uglavnom
4..lopta JE PRESLA liniju cijelim obimom...e sad dal je sudija svirao neki kontra faul prije toga..ko ce ga znat..sviro ih je milion za vas prije tog
5.ako vam je ono g.o.v.n.o mostarsko sviralo to u gorazdu jel to vam sad kompezira il sta

....to samo jos jednom pokazuje kakav je to jazavac i kakva je ovo liga.....
i da..svi dole nabrojani su nam krivi i zavalili su nas...pocevsi od sirokog i licence za uefa ligu,zelje,veleza i vas...ti ako to neces da vidis ja ti nisam kriv..Sloboda ima more svojih problema al da i nas ne zavaljuju nije istina...nas problem nije ime..nego sto nnemamo svoje ljude u savezu...i nisam ti ja prijatelj..na svu srecu..nastavitr svrsavat na igre gracanice..donijet ce nacelnik jos kopacki...a zapamti da cete zijanit 3 razlike na Tusnju..zivio