ja sam Gentleman lejla dusholejla je napisao/la:odmah se pocinje,,,rob do bagro je napisao/la:ja sam joj prvi uputio dobrodosliculejla je napisao/la:nova treba na forumu http://sportsport.ba/forum/memberlist.p ... ile&u=7539![]()
![]()
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Chat
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
primjetila sam 
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- bistrikboy
- Kontakt:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
lijepe cu cure, al su ih nasminkali totalno neprofesionalno,,, nijansa pudera za crnce...
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- rob do bagro
- Kontakt:
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Meni to liči na iskorištavanje spola . Po čemu su oni sexy po kilu šminke što imaju na sebi ili po tome što su obukli nešto najuže što postiji . Meni izgledaju kao meso koje se reklamiše iako nemaju ni mesa, tzv manekenke koji su usput rečeno bezveze. Jbg zapad je čudo.
ljepši sam ja od one crne

Rz88,e.Većina ih želi ovo.
Nisu ih puškom tjerali da se slikaju.
''Football is for you and me,not for fucking industry !''
RIP Vedran Puljić-Pulja !
Boruc je napisao/la:Rz88,e.Većina ih želi ovo.Nisu ih puškom tjerali da se slikaju.
Da, to samo pokazuje koliko su intelegentni , "kokošija pamet".
- rob do bagro
- Kontakt:
mogu mislit kolko su nabacali pudera ove sexy navijacice...ima dva sloja na licu mozes spartlom skidat 
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
a pretjerali sa rumenilom vishe neg moja profa biologije koja inace kao klaun dolazi na cas,,,rob do bagro je napisao/la:mogu mislit kolko su nabacali pudera ove sexy navijacice...ima dva sloja na licu mozes spartlom skidat
Didier Drogba
Didier Drogba
Znači nije im zapad kriv nego su one same krive.Meni ovako nešto ne smeta.Rz88 je napisao/la:Boruc je napisao/la:Rz88,e.Većina ih želi ovo.Nisu ih puškom tjerali da se slikaju.
Da, to samo pokazuje koliko su intelegentni , "kokošija pamet".
''Football is for you and me,not for fucking industry !''
Da, njihova odluka, ali sve počinje od zapada
Šta je sljedeće, gay okupljanja u BiH, da se ponovi Beograd i takav doček bi imali i u nas vjeruj mi
Šta je sljedeće, gay okupljanja u BiH, da se ponovi Beograd i takav doček bi imali i u nas vjeruj mi
- rob do bagro
- Kontakt:
ubili bi ih nase vehabijeRz88 je napisao/la:Da, njihova odluka, ali sve počinje od zapada![]()
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Meni je Marjan bomba ovdje.

Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- rob do bagro
- Kontakt:
Ona je Bomba...hahahahaButmiran je napisao/la:Meni je Marjan bomba ovdje.![]()
![]()
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Zabrinjavas meButmiran je napisao/la:Meni je Marjan bomba ovdje.![]()
![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Je li to imas nesto protiv gayeva?

Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
kod mene jaran na sociologiji: ja bi to odmah zakloButmiran je napisao/la:Je li to imas nesto protiv gayeva?![]()
![]()
Zašto je Bolt najbrzi na svijetu??
Pa normalno da ce biti kada je iza njega Gay
Pa normalno da ce biti kada je iza njega Gay
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.