nikakavD10S je napisao/la:'fala lave, uplaceno.Romariooo je napisao/la: nerijeseno je ovdje do kraja, citavu sezonu gledat cete nam u ledja
De mi jos samo reci kakav ce mi bit seksualni zivot u narednih mjesec dana?
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Romariooo je napisao/la:nikakavD10S je napisao/la:'fala lave, uplaceno.Romariooo je napisao/la: nerijeseno je ovdje do kraja, citavu sezonu gledat cete nam u ledja
mandraX je napisao/la:
4-1 do kraja Ronaldo Benz DI Magio,vidi se da nam fali Khedira treba uci u drugomMARCELO je napisao/la:Sretno momci!
Minimalno je 2-1 jer ocekujem ulazak callejona
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 19 avg 2012, 20:10, ukupno mijenjano 2 puta.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ma dace Real jos dva gola do kraja..
Ćao titula 
D10S je napisao/la:'fala lave, uplaceno.Romariooo je napisao/la: nerijeseno je ovdje do kraja, citavu sezonu gledat cete nam u ledja
sumnjao si u moje vidovnjacke sposobnosti
u narednih mjesec dana ne placaj dzaba curicama pice i ne kupuj dzaba sladolede, nece biti nista konkretno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
uh pogrijesi ja..enobarca je napisao/la:Ma dace Real jos dva gola do kraja..
Romariooo je napisao/la:D10S je napisao/la:'fala lave, uplaceno.Romariooo je napisao/la: nerijeseno je ovdje do kraja, citavu sezonu gledat cete nam u ledja
sumnjao si u moje vidovnjacke sposobnosti
u narednih mjesec dana ne placaj dzaba curicama pice i ne kupuj dzaba sladolede, nece biti nista konkretno
Visca el Barça ! Mes que un club !
Jos recite hvala pomocnom sto mahnu kad je Soldado pobjegao i dao gol
A offside-a ni na mapi
hahahah. MIslio sam da ce biti kao protiv Mallorce prosle godine,kad ponistise im cisti gol,a Real okrenuo. Sve u svemu, Valencia kao uvijek,junacki,nije vazno ko je na drugoj strani.
Jao kako su tromi bili včrs, nevjerovatno. Kao da nisu prošli priprema nikako, a kreacija nam je boli glava bila 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Modric spustaj se helikopterom na Bernabeu sto prije spasavaj hahaa,ba nemamo mi kreativca koji moze povuc kakav Ozil jes me iznerviro veceras,slom zivaca dobi
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Polako ljudi, tek smo počeli, zagrijavanje, dok se motori upale 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Šta vam je bolan ?
Oj ljudi hoće pobudalit zbog remija sa Valenciom, polako tek je prvo kolko. 
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- anonymousHD
- Kontakt:
Standardno otvaranje sezone, ništa novo. A mislim da je Valencia oštećena, Soldado nije bio u offsideu. 
Ma Moruinha strah da ne izgubi u cetvrtak ostavio Khediru i Marcela na klupi,uvodi Benza umjesto lasa koji potezi izlega da je puko,smorilo ga ovo natezanje oko Modrica 
neurofunk je napisao/la:Šta vam je bolan ?Oj ljudi hoće pobudalit zbog remija sa Valenciom, polako tek je prvo kolko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.