frustra je hebena stvar,cijelo ljeto u sebi držat toliko sranje
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Valencija ,promašaji Madrida i odbrane Alvesa su ih spasili,al ovi gore zaista doqrca ko da im je po 12 godina osim Mandria za njeg znam da je stariji
još da je Real izgubio 
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
fulo si temuRomariooo je napisao/la:e jbg messi zamal hetrik u 15.minuti
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Jedan iz pismenogFaraon iz Visokog je napisao/la:fulo si temuRomariooo je napisao/la:e jbg messi zamal hetrik u 15.minuti
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- raul-zakon
- Kontakt:
Šta reći?
Da kažem da su momci razočarali igrom, lagao bih. Momci su odigrali dovoljno za pobjedu, na bilo koji drugi dan i na bilo kojoj drugoj tekmi. Ali, danas lopta jednostavno nije htjela u gol.
Na samom početku utakmice(dobro, ne baš odmah na početku) vidjelo se da ovo nije Realov dan i da je danas usfalilo nafake. Razbijeno čelo Ramosa(istina, on je prošao nešto bolje), Pepea i Ikera, koji je izvukao deblji kraj. Već tad sam znao da nam danas jednostavno nije suđeno.
Ovaj bod se nije trebao izgubiti, jer odmah u startu kaskamo dva boda za rivalom, ali šta je tu je, liga ima 38 utakmica, a ne jednu, a sa ovom igrom(ubojita kao i lani), ja se ne bojim...
HALA MADRID !!!
Da kažem da su momci razočarali igrom, lagao bih. Momci su odigrali dovoljno za pobjedu, na bilo koji drugi dan i na bilo kojoj drugoj tekmi. Ali, danas lopta jednostavno nije htjela u gol.
Na samom početku utakmice(dobro, ne baš odmah na početku) vidjelo se da ovo nije Realov dan i da je danas usfalilo nafake. Razbijeno čelo Ramosa(istina, on je prošao nešto bolje), Pepea i Ikera, koji je izvukao deblji kraj. Već tad sam znao da nam danas jednostavno nije suđeno.
Ovaj bod se nije trebao izgubiti, jer odmah u startu kaskamo dva boda za rivalom, ali šta je tu je, liga ima 38 utakmica, a ne jednu, a sa ovom igrom(ubojita kao i lani), ja se ne bojim...
HALA MADRID !!!
Zadnja izmjena: raul-zakon, dana/u 19 avg 2012, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
uh jesam, izvinite
strasno ce u cetvrtak navece na kamp nou, zazeljeli smo se classica, real ako bude igrao ko veceras, fasovat cete ko nikad
sad cemo vidjet morinja i njegove carolije kad treba braniti titulu
strasno ce u cetvrtak navece na kamp nou, zazeljeli smo se classica, real ako bude igrao ko veceras, fasovat cete ko nikad
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Romariooo je napisao/la:uh jesam, izvinite
a sta je to falilo realu veceras osim realizacije majke ti ? pa 18 udaraca na go su imali, 61% loptu u svojim nogama, al lopta nece pa nece
Pa šta hoćeš više?delko je napisao/la:
a sta je to falilo realu veceras osim realizacije majke ti ?
mandraX je napisao/la:Pa šta hoćeš više?delko je napisao/la:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
pa ovaj car iznad rece ''ako real bude igrao kao veceras''. Real je igrao vrlo dobro samo lopta nije htjela u gomandraX je napisao/la:Pa šta hoćeš više?delko je napisao/la:
nije to taj zar od prosle sezone, nema te nabrijanostidelko je napisao/la:pa ovaj car iznad rece ''ako real bude igrao kao veceras''. Real je igrao vrlo dobro samo lopta nije htjela u gomandraX je napisao/la:Pa šta hoćeš više?delko je napisao/la:
a sta je to falilo realu veceras osim realizacije majke ti ?a meni je draze da igraju dobro pa nek je i remi nego da jedva izvuku pobjedu sa katastrofa igrom
msm kao simpatizeru reala
morate biti realni i reci da ste proslo prvenstvo uzeli samo zbog vece zelje, tj opustanja ociglednog u redovima barce.
sto se tice sudjenje nastavljen je trend od prosle sezone gdje vam sudija skoro svaku utakmicu ili pokloni gol, il ga otme protivniku
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Pa vakat je bio 'ebem mu mišazizu1991 je napisao/la:
![]()
![]()
ojojojoj, počelo je počelo, s prvenstvom
Kakav je zalizani bio večeras?
Mourinho: Real Madrid were the best team in Europe last season. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jao tisine ovdje, da nije umro neko?
Dobivam neke informacije da su nakon prvog lošeg rezultata na početku sezone, par madridista oduzeli sebi život.
Istraga je u toku....
Istraga je u toku....
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Urmle nade za odbranom titule.mandraX je napisao/la:Jao tisine ovdje, da nije umro neko?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Zaslužio si orden.mandraX je napisao/la:Jao tisine ovdje, da nije umro neko?
Više visiš ovdje nego na temi Barce.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Zizu Legendozizu1991 je napisao/la:Dobivam neke informacije da su nakon prvog lošeg rezultata na početku sezone, par madridista oduzeli sebi život.![]()
Istraga je u toku....
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Ma brate postavio sam pitanje oko 21:00h, zanimalo me kako je zalizani odigrao, i nakon sto sam pitao, izasao sa foruma, vratim se za skoro 3 sata da vidim odgovor usput, uđem na temu, kad tamo imaš šta vidjet', ček, ustvari nemaš*p!p!t@* je napisao/la:Zaslužio si orden.mandraX je napisao/la:Jao tisine ovdje, da nije umro neko?
Više visiš ovdje nego na temi Barce.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.