Urmle nade za odbranom titule.mandraX je napisao/la:Jao tisine ovdje, da nije umro neko?
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Zaslužio si orden.mandraX je napisao/la:Jao tisine ovdje, da nije umro neko?
Više visiš ovdje nego na temi Barce.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Zizu Legendozizu1991 je napisao/la:Dobivam neke informacije da su nakon prvog lošeg rezultata na početku sezone, par madridista oduzeli sebi život.![]()
Istraga je u toku....
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ma brate postavio sam pitanje oko 21:00h, zanimalo me kako je zalizani odigrao, i nakon sto sam pitao, izasao sa foruma, vratim se za skoro 3 sata da vidim odgovor usput, uđem na temu, kad tamo imaš šta vidjet', ček, ustvari nemaš*p!p!t@* je napisao/la:Zaslužio si orden.mandraX je napisao/la:Jao tisine ovdje, da nije umro neko?
Više visiš ovdje nego na temi Barce.
Ne da cemo osvojiti titulu, nego cemo ciganima pobjeci 10 bodova, minimalno. I nakantat ih u obe utakmice u Superkupu za par dana.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Kad' spomenu hatmu, ja tek iz Nevesinja stig'omandraX je napisao/la:Ma brate postavio sam pitanje oko 21:00h, zanimalo me kako je zalizani odigrao, i nakon sto sam pitao, izasao sa foruma, vratim se za skoro 3 sata da vidim odgovor usput, uđem na temu, kad tamo imaš šta vidjet', ček, ustvari nemaš*p!p!t@* je napisao/la:Zaslužio si orden.mandraX je napisao/la:Jao tisine ovdje, da nije umro neko?
Više visiš ovdje nego na temi Barce.![]()
...tišina k'o na hatmi
Nezz nisam gled'o utakmicu, nešto mi link štopao, al' et kažu da nisu loše igrali, sad'...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Zakuhava se, zakuhava, podgrijao sam atmosferu 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ma nek se obraduju sakupljači željeza par dana 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- raul-zakon
- Kontakt:
Evo što se nama Culesi, a i mnogi drugi, smiju i dolaze ovdje da nas podyebavaju čim imaju malo povoda.D10S je napisao/la:Ne da cemo osvojiti titulu, nego cemo ciganima pobjeci 10 bodova, minimalno. I nakantat ih u obe utakmice u Superkupu za par dana.
Upravo zbog ovakvih izjava.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Tu i tamo koja precka,nije nas islo jbg*p!p!t@* je napisao/la: Nezz nisam gled'o utakmicu, nešto mi link štopao, al' et kažu da nisu loše igrali, sad'...
pogledaj i sam
[youtube][/youtube]
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Oni dolaze da podyebavaju zato što su Culesi,a inače je D10S upravu.I prošle sezone nam je Valencia skinula bodoveraul-zakon je napisao/la:Evo što se nama Culesi, a i mnogi drugi, smiju i dolaze ovdje da nas podyebavaju čim imaju malo povoda.D10S je napisao/la:Ne da cemo osvojiti titulu, nego cemo ciganima pobjeci 10 bodova, minimalno. I nakantat ih u obe utakmice u Superkupu za par dana.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
D10S je napisao/la:Ne da cemo osvojiti titulu, nego cemo ciganima pobjeci 10 bodova, minimalno. I nakantat ih u obe utakmice u Superkupu za par dana.
Nakon brojnih poraza, rasturacina, petardi, ovaj izvali ovako neku glupost.
Kao sto je juce izjavio kako ce rasturit Valenciju.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Smatram, da nije potrebno da se to ističe, al ipak da napišem, da nije potrebno da se generalizuje misao simpatizera Reala na osnovu misli jednoga individualca.
Sportski pozdrav
Sportski pozdrav
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nije zar da sam vas probudio? Otkud vas odjednom 
- raul-zakon
- Kontakt:
Ne kažem ja da su Culesi upravu što dolaze i naslađuju se za svaku sitnicu, ali ove dječije izjave(ili da kažem izvale?) koje im itekako daju povoda, u slučaju neuspjeha u Supercupu, mu ne trebaju.LBJ MVP je napisao/la:Oni dolaze da podyebavaju zato što su Culesi,a inače je D10S upravu.I prošle sezone nam je Valencia skinula bodoveraul-zakon je napisao/la:Evo što se nama Culesi, a i mnogi drugi, smiju i dolaze ovdje da nas podyebavaju čim imaju malo povoda.D10S je napisao/la:Ne da cemo osvojiti titulu, nego cemo ciganima pobjeci 10 bodova, minimalno. I nakantat ih u obe utakmice u Superkupu za par dana.
Koliko god mi njih ne voljeli, Barca nije Vrbanjuša, a i da jeste, ovo što je on napisao bi i u tom slučaju bilo bahato, neukusno i neprimjereno.
Toliko.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Je'o majku, ovaj Makaveli kao da se osjeca prozvan kada neko napise post koji njemu ne odgovara, pa pozuri odgovorit.
Jes' lave. Dizemo titulu sigurno, ispred cigica. Again.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
je*o prvenstvo da mi ligu prvaka uzmemoD10S je napisao/la:Je'o majku, ovaj Makaveli kao da se osjeca prozvan kada neko napise post koji njemu ne odgovara, pa pozuri odgovorit.
- raul-zakon
- Kontakt:
To je to ! Isto mislimo.emir18 je napisao/la:je*o prvenstvo da mi ligu prvaka uzmemoD10S je napisao/la:Je'o majku, ovaj Makaveli kao da se osjeca prozvan kada neko napise post koji njemu ne odgovara, pa pozuri odgovorit.
Ja bi sad potpisao da u Ligi budemo i 4. ako treba, samo da dignemo tu Decimu više, **** joj sitno žito !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Koje izvale?Kiks protiv Valencie nije nešto zbog čega se treba ubijat uostalom i prošle sezone je protiv njih x bio.raul-zakon je napisao/la: Ne kažem ja da su Culesi upravu što dolaze i naslađuju se za svaku sitnicu, ali ove dječije izjave(ili da kažem izvale?) koje im itekako daju povoda, u slučaju neuspjeha u Supercupu, mu ne trebaju.
Koliko god mi njih ne voljeli, Barca nije Vrbanjuša, a i da jeste, ovo što je on napisao bi i u tom slučaju bilo bahato, neukusno i neprimjereno.
Toliko.
Superkup se mora uzet i samo je to u pitanju sjeti se kako je protiv Bayerna bilo jer smo imali tekmu s Barcom koja je važnija.Culesi su se prošlih sezona previše digli i u ovom trenutku superkup je bitniji zbog toga od ove tekme što se vidjelo i na igračima.
Liga je naša sigurna 38 kola se ne mogu nosit s ovom ekipom.
Prvenstvo je najvažnije jer njega uvijek uzme najbolja ekipa.je*o prvenstvo da mi ligu prvaka uzmemo
Ruzni tiše tamoD10S je napisao/la:Je'o majku, ovaj Makaveli kao da se osjeca prozvan kada neko napise post koji njemu ne odgovara, pa pozuri odgovorit.
Zadnja izmjena: Ado1921, dana/u 20 avg 2012, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.