Teško se može igrat u gostima i protiv ovih što si nabrojo,posebno Iskre i Kaknja..Nemoj te brinit zbog poraza u Gračanici,kod njih je uvijek bio najteži teren i najteže se odnosili bodovi..nemislim na to zbog njihove kvalitete nego zbog onog što ste i sami vidili u subotu..Ja sam pratio Gradinu na preko 5 gostovanja u Gračanici i uvijek je bilo nadigraš ih al ti polome nekoliko igrača sudija ti svira koji nepostojeći penal i znate kako to već ide..ako si manjina na tribini i tu te čekaju belaji dok oni na gostovanju neidu..
Glavu gore, za deset klasa ste kvalitetniji od svih ovi ostali ekipa..[/quote]
ma nisi ti privirio u GRAČANICU,Gradina prošlu sezonu lagano dobi bez ikakvih problema,,,,,,[/quote]
Nemoj sad da ti nabrajam gostovanja kad sam bio,ko je igrao i šta je se dešavalo..Istina da je Gradina dobila prošlu sezonu a treba uzet i u obzir da ta utakmica nije imala gotov nikakvog značaja za ekipe..Gradini trebalo iz 3 il 4 zadnje utakmice bod da teoretski osigura ulazak..Vjerujem da je drugačija situacija bila tj od nekog većeg značaja da se nebih mogli do bodova..al nećemo više o tom..tema je FK Sloboda Tuzla..[/quote]
pa brastvu je bila jako značajna utakmica sa sportskog aspekta i tako su pristupili istoj....navedi kad je gradina oštećena u Gračanici,,,,,bezz trabunjaš...izvinjavam se navijačima Slobode što ovo raspravljam na njihovom forumu,,,ali jednostavno dijete bunca...