FK Krajina Cazin

Mirzoni89
Kontakt:

Re: FK Krajina Cazin

Post Postao/la Mirzoni89 » 20 avg 2012, 01:01

kenanSN1996 je napisao/la:Adis Stambolija ?
On ce vam biti ko i Eli Mesic . Doci ce , pokupit ce pare i vratit ce se u Jedinstvo . Ne treba vam igrajte sa domacim kadrom
Bolje mu je i u Krajini, nego da igra u Slogi otockoj, u nizem rangu, jer sam cuo po informacijama da je tamo bio na treninzima...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

kenanSN1996
Kontakt:

Post Postao/la kenanSN1996 » 20 avg 2012, 12:03

Ako vam moze pomoci neka dodje . Bolje je i to nego u Slogi . Vjerujem da ima dobrih igraca koji se mogu naci za manju cijenu . Ali neka Krajina uradi ono sto misli da je najbolje :D

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 20 avg 2012, 14:04

kenanSN1996 je napisao/la:Adis Stambolija ?
On ce vam biti ko i Eli Mesic . Doci ce , pokupit ce pare i vratit ce se u Jedinstvo . Ne treba vam igrajte sa domacim kadrom
A sta Mesic sad radi u Bihacu? Ako tako gledamo,isto to i Mesic radi sad u Bihacu. Uzet ce lovu,ako mu ispadne prilika da ode u jaci klub,otici ce,iako sumnjam,jer je njegovo proslo,a Jedinstvo nece uci u Premijer ligu,znaci mogli su igrati i bez njega. Po tvojoj logici :D

xxl
Kontakt:

Post Postao/la xxl » 20 avg 2012, 14:08

mesica sam gledao u cazinu i sad ga gledao u bihacu. potpuno drugi igrac. u cazinu igrao mlohavo, bez ikakve zelje, dok pod boricima je odigrao onako kako on to zna, sa zeljom, borbom, trkom, iskusno. i ko ti kaze da jedinstvo nece u PL ? po prvi put se nista nija najavljivalo,nego se marljivo radilo i evo nakon dva kola rezultata.

sto se tice stambija, on moze igrati malonogometne turnire. propao je.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 20 avg 2012, 14:10

xxl je napisao/la:mesica sam gledao u cazinu i sad ga gledao u bihacu. potpuno drugi igrac. u cazinu igrao mlohavo, bez ikakve zelje, dok pod boricima je odigrao onako kako on to zna, sa zeljom, borbom, trkom, iskusno. i ko ti kaze da jedinstvo nece u PL ? po prvi put se nista nija najavljivalo,nego se marljivo radilo i evo nakon dva kola rezultata.

sto se tice stambija, on moze igrati malonogometne turnire. propao je.
Ja ti kazem :) Ako hoces,mozemo se i kladiti :) Sve biraj,ali po kvaliteti nisu ni blizu Premijer lige. Realno,nemaju ekipu da zavrse ovu godinu prvi. Ja prednost dajem Slobodi i Bratstvu.

kenanSN1996
Kontakt:

Post Postao/la kenanSN1996 » 20 avg 2012, 17:38

Eli srcem igra za Jedinstvo . Mi po kvaliteti nismo za PL ? hahaha kako god ti kazes :D Nista Sloboda nije bolja od nas vjeruj mi

Emir93
Kontakt:

Post Postao/la Emir93 » 20 avg 2012, 17:52

samo da znate da je za vas Stambolija predobar igrac..
zapravo i nama bih dobro posluzio , dobar je to igrac i ima iskustva a ti jarane sto pises ovdje da je on propao ti nemas veze sa vezom :)

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 20 avg 2012, 20:54

Ima Jedinstvo vrlo jaku ekipu, imala je i Krajina prošle sezone.

Postoje samo tri problema. Prvi je Sloboda, drugi je Bratstvo treći je financije. Koliko god se nadao da će Rudar ili Budućnost u Premijer ligu, mislim da će Jedinstvo, Sloboda ili Bratstvo... Zamisli zadnje kolo Jedinstvu treba pobjeda pod borićima za ulazak u PL a igraju Krajinom :D

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 20 avg 2012, 22:59

a zamisli ne treba jer smo vec osigurali,a vama treba za opstanak :o
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 21 avg 2012, 11:56

unavita je napisao/la:a zamisli ne treba jer smo vec osigurali,a vama treba za opstanak :o
To je jako tesko zamisliti :)

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 21 avg 2012, 13:56

unavita je napisao/la:a zamisli ne treba jer smo vec osigurali,a vama treba za opstanak :o
Aludirao sam na to da bi vi onda imali sigurnu pobjedu i da u Krajini igraju Messi i Ronaldo :o

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 22 avg 2012, 16:13

Sada je i službeno - Adis Stambolija je novi igrač Krajine!

http://www.fk-krajina.com/?p=314" onclick="window.open(this.href);return false;

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 22 avg 2012, 22:27

KADETI: FK Krajina - NK Krajišnik 0:1 - Prvo kolo Omladinske lige
JUNIORI: FK Krajina - NK Krajišnik 6:1 - Prvo kolo Omladinske lige

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 25 avg 2012, 19:37

danas Krajina odigrala jos jednu tekmu 3 za 3 protiv Goražda.Sta navijaci misle o tome dans su rekli,odnosno nisu rekli je nas nije bilo oko pedesetak.Uglavnom ,poveli ovi iz goraždu na kraju poluvremna preko Seke.Kasnije u drugom poluvremenu Krajina je zabila 2 gola(mladi Redžić i Delić).I onda se Nuhic,nas igrac,zajeb'o i zabija za 3-1(ocigledno neplaniran gol),a odmah sljedeci napad Cakar zabija za 3-2.Ovo ovako vise ne moze,slabi smo skroz,jer su danas ovi iz goražda mogli zabiti 5 golova da su htjeli.

gerijatrija
Kontakt:

Post Postao/la gerijatrija » 25 avg 2012, 23:17

U cazinu se igra neki novi sport jos nema imena ali liči na fudbal ali nije. Gledalaca 50!!! 65 000 stanovnika!? Šta bi sa klubom?

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 25 avg 2012, 23:44

Stvar je jasna, ko više voli gledati Krajinu protiv Mutnice, Une i drugih timova, slobodno neka se udalji sa tribina.

2343

Post Postao/la 2343 » 26 avg 2012, 00:10

Žalosno!! Ali i opravdano, iduće kolo nek bude prazan stadion !
Mislim da niko ne želi doći na utakmicu kad znaš da ćeš već pobjediti i da je sve dogovoreno.

Ali, da nešto promjenite u klubu, morat ćete se pobuniti i reagovati na ove stvari !

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 26 avg 2012, 00:50

Ne bih volio gledati Krajinu protiv Une;Mutnice itd,al bih volio gledati fudbal na stadionu u cazinu.Pa ovi momci iz goražda nakon vodstva nisu presli centra kako treba,igraju seve,i onda im se stvori prilika i njihov igrac pokusava bevzvezni lob,jednostavno ovo ne lici na nogomet.Ne vidim svrhu igranja nogometa u tekmi 3 za 3,koliko znam nogomet se igra radi navijaca.Zasto se igra 3 za 3:da bi se ostvario opstanak u ligi(mada i on nije sigurno) i kada klub nije u dobroj financijskoj situaciji.A je li taj opstanak vrijedan ove sramote u cazinu,i kad ostanemo u ligi sljedecu sezonu opet ce biti ista ovakva situacija,jer se nema sredstava za nesto vise.A ako je ovaj nacin jedini da se ostane u ligi zasto se onda dovode neka pojacanja sa strane?U vise od pola utakmica se zna pobjednik unaprijed,pa zasto ne dati priliku nasim juniorima, malo da se kale,a ne davati prilku nekom Susnjaru,Stamboliji itd koji su skupi(za nase uslove).Nasi juniori igrau haman pa džabe(a neki i džabe),zar ne bi bilo bolje svakom od njih dati po 200 KM mjesecno,pa bi vidili kako se momci bore.Ne ,bolje je davati preko 1000 KM mjesecno nekom biscaninu za 6 mjeseci igranja,a da pritom nista ne pokaze.

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 26 avg 2012, 01:00

E ako je ne bi volio gledati, onda moraš trpiti ovakvo stanje jer se nema para, plate kasne, situacija je katastrofalna. Pa ne daju više ni sponzori hiljadu maraka kad ih nemaju.

Svi bronzaju, svi bi Prvu ligu ili Premijer ligu a niko da sagleda realnu situaciju, a ona je takva kakva jes.

Kažeš da igramo 3 za 3? Dobro... Da ti sad kažem ako je situacija baš takva da igramo 3 za 3... O Šušnjaru ne bih htio govoriti, ali reci mi, ubaciš juniore, ne dovedemo dobra pojačanja, ko će onda htjeti igrati sa nama 3 za 3? Došli bi nam Jedinstvo u Cazin, ili Sloboda, Bratstvo, Rudar uvalili bi nam po pet komada i otišli kući sretni i zadovoljni.

A što se Bišćana tiče, budimo realni, svi su nam dosad bili kvalitetni sem onog Selimovića, i ovog sad Šušnjara. A zašto je ovaj drugi doveden, vjerovatno i sam znaš jer vidim blizak si klubu, pa bih baš volio znati s kim razgovaram. Mrzim forumašku privatnost...

ado1919

Post Postao/la ado1919 » 26 avg 2012, 11:44

bosnacazin je napisao/la:Ne bih volio gledati Krajinu protiv Une;Mutnice itd,al bih volio gledati fudbal na stadionu u cazinu.Pa ovi momci iz goražda nakon vodstva nisu presli centra kako treba,igraju seve,i onda im se stvori prilika i njihov igrac pokusava bevzvezni lob,jednostavno ovo ne lici na nogomet.Ne vidim svrhu igranja nogometa u tekmi 3 za 3,koliko znam nogomet se igra radi navijaca.Zasto se igra 3 za 3:da bi se ostvario opstanak u ligi(mada i on nije sigurno) i kada klub nije u dobroj financijskoj situaciji.A je li taj opstanak vrijedan ove sramote u cazinu,i kad ostanemo u ligi sljedecu sezonu opet ce biti ista ovakva situacija,jer se nema sredstava za nesto vise.A ako je ovaj nacin jedini da se ostane u ligi zasto se onda dovode neka pojacanja sa strane?U vise od pola utakmica se zna pobjednik unaprijed,pa zasto ne dati priliku nasim juniorima, malo da se kale,a ne davati prilku nekom Susnjaru,Stamboliji itd koji su skupi(za nase uslove).Nasi juniori igrau haman pa džabe(a neki i džabe),zar ne bi bilo bolje svakom od njih dati po 200 KM mjesecno,pa bi vidili kako se momci bore.Ne ,bolje je davati preko 1000 KM mjesecno nekom biscaninu za 6 mjeseci igranja,a da pritom nista ne pokaze.

NEDAJE SE NIKAKVA PRILIKA NI SUSJNARU NI STAMBOLIJI OVAJ PRVI IGRAO JE U DOSTA KLUBOVA U BH PRVOJ LIGI A OVAJ DRUGI IGRAO JE U HR 8 GODINA I TO S JAKO DOBRIM IGRACIMA I PROTIM NJI I NEMOZE ODJEDNOM DA VI ZNATE KO JE KVALITET A KO NIJE,LJUDI SU DOSLI POMOCI KOLIKO MOGU I AKO JE NEKA PARA 1000 KM KOJU DOBIJU SVAKI 2 ILI 3 MJ A TREBA HRANITI ZENU I DJECU ONDA SAGLEDAJTE I PITAJTE SE VI IMAJU LI IGRACI KOJI DODJU U CAZIN S KIM IGRATI IMA TE LI VI U CAZINU IGRACE KOJI RAZUMIJU TEHNICKO TAKTICKI NOGOMET JELI JUCE SAM JA LICNO GLEDAO TEKMU I VIDIM KOJI SE IGRAC NAJVISE KRETAO PO TERENU I NUDIO I POKUSAVAO NARAVNO DOK JE IMA SNAGE PO ONAKVOM VREMENU..OPCENITO SVI UZASNO JE VRIJEME BILO...TREBA SAGLEDATI SVE KO JE TRENER ZNA LI STA ON ZNALI POSTAVIT IGRU NEMOZE TO TAKO I NEIDE PREKONOCI ..DOVEDETE IGRACA JEDNOG ILI DVA I OD NJEGA OCEKUJETE DA RIJESI SVE ILI NJI DVA TRI..NOGOMET JE KOLEKTIVNA IGRA GDJE UCESTVUJE 11 TRENUTNI IGRACA NA TERENU I SVI KOJI SJEDE NA KLUPI DO JE DUH I KOLEKTIV A NE OCEKIVAT SAMO DOSAO OVAJ DOSAO ONAJ I OD NJI CEKAT STA CE URADIT I NAPRAVIT ...REALNO GLEDAJTE LJUDI NOGOMET JELI SVE PREKO 1 COVJEKA STO UCESTVUJE U IGRI JE KOLEKTIV ZNACI SVI MORAJU IGRAT DOBRO DA BI IZBACILO POJEDINCA,A AKO JE 5 IGRACA SLABO NEMOZE NI POJEDINAC DOCI DO IZRAZAJA DA IMATE MASIJA I RONALDA ILI XAVIA I INIJESTU SVE SE UTAPA U TO...

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.