Druga Liga - grupa Sjever

Zoom088
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa "Sjever"

Post Postao/la Zoom088 » 12 jul 2012, 17:11

Pa dobro ljudi, koji je ovo put zaredom da Mramor dobija takmičarski broj 2'??

Mislim, više postaje smiješno gledati kako Salih Delić radi namještaljke.

Neće Mramor ići u 1. ligu, ali će svim silama smetati onima koji hoće kako bi se na kraju uzele pare za "prepuštanje prvog mjesta". Iz tog razloga uvijek "slučajno" dobiju takmičarski broj 2, kako bi zadnju utakmicu prvenstva igrali kući i mogli mešetariti.

Da ne spominjem raspored u prva 4 kola koji ide ovako

1. domaćin
2. gost
3. domaćin
4. domaćin
...
15. gost
...
30. domaćin
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 19 jul 2012, 12:31

Omladinac u novu sezonu ulazi sa 6 bodova minusa, ali uz dobar rad mislim da se može izboriti opstanak, već su počela i neka nova lica stizati na "Lipik" tako da nas očekuje zanimljiva sezona

gang
Kontakt:

Post Postao/la gang » 19 jul 2012, 12:39

sony_91 je napisao/la:Omladinac u novu sezonu ulazi sa 6 bodova minusa, ali uz dobar rad mislim da se može izboriti opstanak, već su počela i neka nova lica stizati na "Lipik" tako da nas očekuje zanimljiva sezona
zbog cega minus sest bodova,imali kakvih pojacanja

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 19 jul 2012, 13:16

gang je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:Omladinac u novu sezonu ulazi sa 6 bodova minusa, ali uz dobar rad mislim da se može izboriti opstanak, već su počela i neka nova lica stizati na "Lipik" tako da nas očekuje zanimljiva sezona
zbog cega minus sest bodova,imali kakvih pojacanja
Pa zbog toga što je klub istupio prošle sezone iz natjecanja u Prvoj ligi. Što se tiče pojačanja kako sam čuo ekipa će biti oformirana sa igračima sa općine Gradačac, već je stigao golman Prljača iz Zvijezde, vratili su se nekadašnji kapeten Bratanović, zatim Hećimović i mnogi drugi. Cilj je opstanak ove sezone, međutim mnogo toga će biti jasnije nakon sastanka UO koji je na rasporedu 22.07.

MladostPuracic
Kontakt:

Post Postao/la MladostPuracic » 22 jul 2012, 00:48

Kontrolna utakmica:
NK Mladost Puračić - NK Mramor 1:1
http://www.nkmladost.ba - Službena web stranica NK Mladost Puračić
http://www.facebook.com/Mladost.Puracic - FACEBOOK stranica NK Mladost Puračić

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 22 jul 2012, 13:08

Ovo samo u BiH ima. Omladinac bi se po svakoj logici trebo spustit u najnizi rank.
Sto se tice slijedece sezone, tu nema puno polemike, osvaja Orašje 95% (volio bih ja da se ugase, ali nece) :)
Walk on, with hope in your hearts.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 22 jul 2012, 13:22

Ne, odigrali su više od određenog postotka, nisu se rasformirali niti su izbačeni. Eto, imat će -6 bodova, to je OK.
Hayley <3

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 22 jul 2012, 21:34

badblueboylivno je napisao/la:Ne, odigrali su više od određenog postotka, nisu se rasformirali niti su izbačeni. Eto, imat će -6 bodova, to je OK.
Pa Ok je u BiH. Koliko je Varazdin odigro utakmica, pa je opet izbacen u zadnju ligu :evil:
Walk on, with hope in your hearts.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 18 avg 2012, 15:05

Trebala bi nam mala pomoć forumaša.
Nedostaju nam grbovi klubova:

FK DIZDARUŠA
NK MLADOST D.SVILAJ
NK PROKOSOVIĆI

Ako ih neko ima, vrlo korisno bi bilo da ih ovdje postira.

Unaprijed hvala!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 avg 2012, 21:12

artemis77 je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Ne, odigrali su više od određenog postotka, nisu se rasformirali niti su izbačeni. Eto, imat će -6 bodova, to je OK.
Pa Ok je u BiH. Koliko je Varazdin odigro utakmica, pa je opet izbacen u zadnju ligu :evil:
Izbačen je jer nije odigrao dvije uzastopne utakmice zbog suspenzije, da su odustali prije toga, možda bi bilo nešto drugo.

Evo grb Mladosti Donji Svilaj
slika
Hayley <3

MladostPuracic
Kontakt:

Post Postao/la MladostPuracic » 19 avg 2012, 12:25

http://nkmladost.tk/novosti/mladost-ing ... tribinama/

Na otvaranju prvenstva u II ligi FBIH - grupa Sjever fudbaleri Mladosti su danas na domaćem terenu deklasirali NK Ingram iz Dubokog Potoka visokim rezultatom 4:0. Plejadu golova je otvorio Alić prelijepim golom, zatim je pogodio Mehić, na 3:0 je povisio Nukić Muamer, a konačan rezultat postavljen je nakon sjajnog prodora danas odličnog Mehića, lopta se odbija od prečku, golman Ingrama ne uspijeva reagovati najbolje i šalje je u svoju mrežu.

MladostPuracic
Kontakt:

Post Postao/la MladostPuracic » 19 avg 2012, 12:27

Sat 18 Aug, 17:30 Mladost Donji Svilaj - Dizdarusa Brcko 2 - 0
Sat 18 Aug, 17:30 Mladost Puracic - Ingram Duboki Potok 4 - 0
Sat 18 Aug, 17:30 Orasje - Slaven Zivinice 2 - 1
Sat 18 Aug, 17:30 Priluk - Dinamo Donja Mahala 3 - 0
Sat 18 Aug, 17:30 Prokosovici - Mladost Malesici 2 - 1

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 19 avg 2012, 21:17

admin je napisao/la:Trebala bi nam mala pomoć forumaša.
Nedostaju nam grbovi klubova:

FK DIZDARUŠA
NK MLADOST D.SVILAJ
NK PROKOSOVIĆI

Ako ih neko ima, vrlo korisno bi bilo da ih ovdje postira.

Unaprijed hvala!
slika
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 20 avg 2012, 01:13

slika

slika
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

Touch
Kontakt:

Post Postao/la Touch » 20 avg 2012, 07:52

FK "Bosna" Mionica 3 - NK "Omladinac" Mionica : 1-0 !
Jedna doista napeta utakmica puna nervoze i nepotrebnih tenzija , dosta kartona obostrano , iskreno govoreći žalosno , volio bih iskren komentar i mišljenje nekoga neutralnog ali realnog !

Egzil
Kontakt:

Post Postao/la Egzil » 20 avg 2012, 11:38

Touch je napisao/la:FK "Bosna" Mionica 3 - NK "Omladinac" Mionica : 1-0 !
Jedna doista napeta utakmica puna nervoze i nepotrebnih tenzija , dosta kartona obostrano , iskreno govoreći žalosno , volio bih iskren komentar i mišljenje nekoga neutralnog ali realnog !
Pa Touch jesi li bio na utakmici? Po ovome sto si napisao zakljucujem da jesi i vidio si sve. Bila je to utakmica u kojoj je Omladinac morao izgubiti, ili bolje receno, domacin pobijediti. Ne bih se slozio s tvojom konstatacijom "dosta kartona obostrano". Sudac je imao kartone samo za gostujucu ekipu. Zalosno da uopce postoji onakav sudac, idiotsko, kretensko sudjenje u kojemu gosi dobijaju 2 crvena kartona i ne znam tacan broj, ali najmanje jos 7 zutih, dok je domacinu jednostavno morao nakon grubih startova teskom mukom dodijeliti 2 zuta i tek nakon onoga incidenta i Magaretu valjda drugi zuti, kojim je pocrvenio ( mada je trebao direktan crveni karton dobiti puno, puno prije).
Da nisu postigli gol, bio bi im dosudjen penal kojim bi rijesili utakmicu. Jednom rijecju utakmica koja se treba sto prije zaboraviti.
Najvise su me razocarali svojim bezobrazlukom i gruboscu bas ti dojucerasnji Omladincevi igraci Magare i Lukic (vise od pola ekipe nk Bosna i jesu nekadasnji igraci NK Omladinca).
Omladinac sve u svemu, uzimajuci u obzir i te uvjete u kojima je igrao,mogu reci da sam zadovoljan. Mlada, i jos u fazi sastavljanja ekipa koja ce po meni imati zapazenu ulogu u ovoj lizi. NK Bosna: ako ostanu na ovome bit ce to opet samo borba za opstanak.

Touch
Kontakt:

Post Postao/la Touch » 20 avg 2012, 13:54

Istina , bio sam na pomenutoj utakmici i slažem se da bi obostrano najbolje bilo sve ovo zaboraviti , okrenuti se narednim utakmicama ali isto tako bez obzira na pomenuto sudjenje ne opravdavam ovakvo divljačko i nasilničko ponašanje pojedinaca , i sami smo svi svjedoci da su se dešavale i gore stvari , otimačine , udaranja , penali , ofsajdi i još niz gorih stvari i svjestan sam da emocije nekada prevladaju zdrav razum ali bih isto tako zamolio one koji nemogu da vladaju sobom , svojim emocijama nek to ne ispoljavaju na ovakvim mjestima i na ovakve načine , sudjenje jeste bilo nešto više naklonjeno domaćinu ali nikako u toj mjeri kao što se to dešavalo u ranijim periodima na stadionu lipik gdje su se dešavale i mnogo gore stvari , neznam doista kome sve ovo treba pa mi smo komšije , većina prijatelji , rođaci , svak svakog poznaje .
Egzil je napisao/la:
Pa Touch jesi li bio na utakmici? Po ovome sto si napisao zakljucujem da jesi i vidio si sve. Bila je to utakmica u kojoj je Omladinac morao izgubiti, ili bolje receno, domacin pobijediti. Ne bih se slozio s tvojom konstatacijom "dosta kartona obostrano". Sudac je imao kartone samo za gostujucu ekipu. Zalosno da uopce postoji onakav sudac, idiotsko, kretensko sudjenje u kojemu gosi dobijaju 2 crvena kartona i ne znam tacan broj, ali najmanje jos 7 zutih, dok je domacinu jednostavno morao nakon grubih startova teskom mukom dodijeliti 2 zuta i tek nakon onoga incidenta i Magaretu valjda drugi zuti, kojim je pocrvenio ( mada je trebao direktan crveni karton dobiti puno, puno prije).
Da nisu postigli gol, bio bi im dosudjen penal kojim bi rijesili utakmicu. Jednom rijecju utakmica koja se treba sto prije zaboraviti.
Najvise su me razocarali svojim bezobrazlukom i gruboscu bas ti dojucerasnji Omladincevi igraci Magare i Lukic (vise od pola ekipe nk Bosna i jesu nekadasnji igraci NK Omladinca).
Omladinac sve u svemu, uzimajuci u obzir i te uvjete u kojima je igrao,mogu reci da sam zadovoljan. Mlada, i jos u fazi sastavljanja ekipa koja ce po meni imati zapazenu ulogu u ovoj lizi. NK Bosna: ako ostanu na ovome bit ce to opet samo borba za opstanak.

Touch
Kontakt:

Post Postao/la Touch » 20 avg 2012, 13:57

Egzil je napisao/la:
Istina , bio sam na pomenutoj utakmici i slažem se da bi obostrano najbolje bilo sve ovo što prije zaboraviti , okrenuti se narednim utakmicama ali isto tako bez obzira na pomenuto sudjenje ne opravdavam ovakvo divljačko i nasilničko ponašanje pojedinaca , i sami smo svi svjedoci da su se dešavale i gore stvari , otimačine , udaranja , penali , ofsajdi i još niz gorih stvari i svjestan sam da emocije nekada prevladaju zdrav razum ali bih isto tako zamolio one koji nemogu da vladaju sobom , svojim emocijama nek to ne ispoljavaju na ovakvim mjestima i na ovakve načine , sudjenje jeste bilo nešto više naklonjeno domaćinu ali nikako u toj mjeri kao što se to dešavalo u ranijim periodima na stadionu lipik gdje su se dešavale i mnogo gore stvari , neznam doista kome sve ovo treba pa mi smo komšije , većina prijatelji , rođaci , svak svakog poznaje i poručio bih pojedincima iz Omladinca da se oni previše nebrinu za opstanam Bosne u ligi jer su i sami u puno goroj situaciji ...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 20 avg 2012, 14:05

Zna li možda netko rezultate drugog kola Kupa Posavske Županije?
Hayley <3

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 20 avg 2012, 16:07

Hvala za pomoć oko grbova.

I dalje nam nedostaje Dizdaruša, pa ako neko može pomoći, bio bih veoma zahvalan.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.