" onclick="window.open(this.href);return false; Biscani ponovo zive za Jedinstvo !
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
kenanSN1996
- Kontakt:
Re: N.K Jedinstvo Bihac
Samo pobjeda dolazi u obzir !
" onclick="window.open(this.href);return false; Biscani ponovo zive za Jedinstvo !
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Danas ce ga Dedo zadavati 
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ošini me bejbe, ovo je jedna od najjacih stvari sa bihackih ulica u zadnjih nekoliko godina.
Jesmo mi jaki likovi
Ošini me bejbe, ovo je jedna od najjacih stvari sa bihackih ulica u zadnjih nekoliko godina.
Jesmo mi jaki likovi
MENI MOJE, A VAMA VASE
- zlatan.edvin
- Kontakt:
4 - 1 za Jedinstvo
Čestitke na odličnoj igri
Čestitke na odličnoj igri
F.G.R. HARMANI je napisao/la:Danas ce ga Dedo zadavati
Jesmo mi jaki likovi
Dobro zvuci
Volim Te BiH
dobro ste krenuli biscani sad kupite jos dvije gostujuce i pravac premijer liga.u ovoj ligi nikad niko nije posteno usao. 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Heheh...prvo ce se vidjeti, moze li se na posten nacin ista uciniti...xDastra1922 je napisao/la:dobro ste krenuli biscani sad kupite jos dvije gostujuce i pravac premijer liga.u ovoj ligi nikad niko nije posteno usao.
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
-
kenanSN1996
- Kontakt:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 3320_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN SVIM PRIPADNICIMA ISLAMSKE VJEROISPOVJESTI !
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN SVIM PRIPADNICIMA ISLAMSKE VJEROISPOVJESTI !
Jedinstvo je odlicno zapocelo ovu sezonu. dvije utakmice i dvije pobjede i prvi su na tabeli !
Ja koliko sam vidio jucer na tekmi je da Jedinstvo ima dobru i uigranu ekipu. stvarno decki igraju predobro. jadan Krajisnik je jucer mogao primiti 10 komada. u prvom poluvremenu Jedinstvo je napadalo konstantno i nizali prilike za prilikom dok igraci Krajisnika nisu imali niti jedne prilike, onda pocetak drugog poluvremena i trpanje je pocelo... jedva cekam sljedeci vikend da vidim kako ce proci protiv Branitelja iako ne ocekivam nista posebno osim domacinskog sudjenja i eventualne pobjede Branitelja. nisam upoznat sa stanjem u Branitelju ali sam realan jbg jer tesko je uzimati bodove sa strane.
samo se nadam da necemo prosipati bodove kod kuce. ove sezone ocekivam borbu za premijer ligu!
Ja koliko sam vidio jucer na tekmi je da Jedinstvo ima dobru i uigranu ekipu. stvarno decki igraju predobro. jadan Krajisnik je jucer mogao primiti 10 komada. u prvom poluvremenu Jedinstvo je napadalo konstantno i nizali prilike za prilikom dok igraci Krajisnika nisu imali niti jedne prilike, onda pocetak drugog poluvremena i trpanje je pocelo... jedva cekam sljedeci vikend da vidim kako ce proci protiv Branitelja iako ne ocekivam nista posebno osim domacinskog sudjenja i eventualne pobjede Branitelja. nisam upoznat sa stanjem u Branitelju ali sam realan jbg jer tesko je uzimati bodove sa strane.
samo se nadam da necemo prosipati bodove kod kuce. ove sezone ocekivam borbu za premijer ligu!
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Za ovo se varaš, mi smo koliko toliko pošteno ušli prošle sezone.astra1922 je napisao/la:dobro ste krenuli biscani sad kupite jos dvije gostujuce i pravac premijer liga.u ovoj ligi nikad niko nije posteno usao.
Biti će zanimljiva ova utrka, Sloboda Jedinstvo pa mislim i Bratstvo nije za optisati naravno
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
malo je poštenja u ovoj ligi bilo i prošle sezone,,,,,morali ste radit i sa sudijama da bi ušli,,,,neke ste utakmice Bratstav na strani pokrili sa sudijama i to je to,,,,,ipak ste bili najkavlitetnija ekipa prošle sezone što ste dokazali i pobjedom u Gračanici...Benjo_AFC86 je napisao/la:Za ovo se varaš, mi smo koliko toliko pošteno ušli prošle sezone.astra1922 je napisao/la:dobro ste krenuli biscani sad kupite jos dvije gostujuce i pravac premijer liga.u ovoj ligi nikad niko nije posteno usao.
Biti će zanimljiva ova utrka, Sloboda Jedinstvo pa mislim i Bratstvo nije za optisati naravnoSamo da se suđenje još malo popravi, prošle sezone je bilo na nivou, ali vidim dosta se ekipa sad žali na početku na to
Bajram Serif Mubarek Olsun svim pripadnicima SN!
Allah raziolsun druze !HzSM je napisao/la:Bajram Serif Mubarek Olsun svim pripadnicima SN!
-
plavobijeli
- Kontakt:
SAD KAD SAM POGLEDAO OBE EKIPE SMATRAM DA STE VI KVALITETNIJA EKIPA OD BRANITELJA,IAKO SU ONI LOŠIJI OD VAS NA VISOKE LOPTE PRED GOLOM A I PRVI GOLMAN IM SE OZLJEDIO-OVAJ REZERVNI GOLMAN STALNO IGRA ZADNJEG IGRAČA I DOSTA JE RIZIČAN.BRANITELJ IGRA DOSTA SLIČNO VAMA NA DUPLI PAS I AKO UĐETE ODLUČNO KAO I U LIVNU MOGLI BI DO BODA ILI TRI.POGLEDAJ TE SAŽETAK NA LIVNO ONLINE I SVE ĆE TE VIDJETI.
a i ja nesto kontam da necemo uspjeti izvuci neke bodove tamo ali opet kad bolje razmislim i sagledam malo cinjenice pa i ne bih bilo tesko uzeti bodove u Rodocu.. Jedinstvo dugo nije imalo ovako dobru i uigranu ekipu i mislim da ove sezone ulazimo napokon u Premijer ligu tako da bih trebali pobjeđivati i u gostimaplavobijeli je napisao/la:SAD KAD SAM POGLEDAO OBE EKIPE SMATRAM DA STE VI KVALITETNIJA EKIPA OD BRANITELJA,IAKO SU ONI LOŠIJI OD VAS NA VISOKE LOPTE PRED GOLOM A I PRVI GOLMAN IM SE OZLJEDIO-OVAJ REZERVNI GOLMAN STALNO IGRA ZADNJEG IGRAČA I DOSTA JE RIZIČAN.BRANITELJ IGRA DOSTA SLIČNO VAMA NA DUPLI PAS I AKO UĐETE ODLUČNO KAO I U LIVNU MOGLI BI DO BODA ILI TRI.POGLEDAJ TE SAŽETAK NA LIVNO ONLINE I SVE ĆE TE VIDJETI.
-
kenanSN1996
- Kontakt:
Po meni sve do Rudara je sigurno . Mozemo pobjediti Branitelj uz jako zalaganje na terenu .
Dobar vam ovaj napadac Milos Galin makar po ovom pregledu sto sam vidio.
Prosle sezone igro u Bratstvu,nije se naigro,,,,Trejić je puno korisniji igrač i neznam što ga je Bratstvo pustilo...MakeTZ je napisao/la:Dobar vam ovaj napadac Milos Galin makar po ovom pregledu sto sam vidio.
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Trejić mašina i pol, igrao je Galin fino u Gračanici, samo izgleda da se nije snašao dobro.
Galin je prosle sezone ja mislim bio drugi strijelac lige...
Trejic je dijete Jedinstva i naravno da ce otici iz Bratstva ako ga zovnu kao sto su uradili nasi ljudi jer ne zaboravite onaj njegov crveni karton prosle sezone kad je igralo Bratstvo i Jedinstvo u Bihacu...
ocito je htio da nam pomogne s toga nema tu puno dileme zasto je dosao nazad, Jedinstvo mu je u srcu
jos plus na to sve evo vidite da je Jedinstvo odlicno zapocelo sezonu i ima ambicije za PL .. vidjecemo jbg.. ima vremena ja vjerujem da ovi momci mogu se izboriti za ulazak u PL..
Trejic je dijete Jedinstva i naravno da ce otici iz Bratstva ako ga zovnu kao sto su uradili nasi ljudi jer ne zaboravite onaj njegov crveni karton prosle sezone kad je igralo Bratstvo i Jedinstvo u Bihacu...
ocito je htio da nam pomogne s toga nema tu puno dileme zasto je dosao nazad, Jedinstvo mu je u srcu
jos plus na to sve evo vidite da je Jedinstvo odlicno zapocelo sezonu i ima ambicije za PL .. vidjecemo jbg.. ima vremena ja vjerujem da ovi momci mogu se izboriti za ulazak u PL..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.