Treba se iskoristiti ova kvota 3.20armin je napisao/la:Bwin:
Bosna i Hercegovina 1.30
Gruzija 3.20

Lebrone okušaj sreću, i ja ću

Trebo je Juku i Ahmedića samo zovnuti, al eto, Vrabac i Glogovac ništa, Buza je još mali za A tima

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Treba se iskoristiti ova kvota 3.20armin je napisao/la:Bwin:
Bosna i Hercegovina 1.30
Gruzija 3.20
Ne mora značiti da će se sva četvorica skinuti među 12 igrača. Glogovac je perspektivniji i bolji igrač od Ahmedića. Ahmedić je sa 200 cm nizak za četvorku u seniorskoj košarci, a nema ni šuta a ni kontrole lopte da može igrati trojku. Asimov doprinos ovom uspjehu je za 10 jer je mnogo značio ali on i seniorska košarka veliko je pitanje. Također isto važi i za Damjanovića. Rikalo i Vuković bi mogli nešto ali teško. Obojica su slabi šuteri. Vuković ima veće šanse jer je pametniji što je pokazao na ovom EP. Pravi je play. Spore noge nadoknađuje sa glvaom tj pametan je košarkaški. Mora pogađati otvorene šuteve i može biti igrač. Znači samo šut šut i šut. Po dva sata dnevno i može se nadati ozbiljnoj košarci. Ostalo ima. za Rikala je slično sa šutem s tim da je malo brži ali i košarkaški neinteligentniji.Melo15 je napisao/la:2 igraca svakako fale,a valjda umjesto masica i naletilica...posto su oni povrijedjeni :SKevin je napisao/la:i tko ispada sad ako su ovi upali?
A mozda umjesto sinanovica nurkic?? :S Mitrovic??Avdibegovic??
Ne vjerujem da ce Josip jer nam ipak treba pley neki ko zamjena..
Vukovic je imao sut dok u bosni nije poceo da nosa vodu,najvise ga je to neigranje unistilo,al kolko se sjecam sa zaigravanja da je imao fin sut...A sto se tice juniora mozda bude neko mjenjanje jednu utakmicu jedna trojka drugu druga,mada ne vjerujem da ce juka se mjenjati tu,ipak nam fali centar...volio bi vidjeti ove protiv gruzije sta mogu uraditi u par minuta ako dobiju,samo mora mirza odma da utrpa 30poena da bi oni dobili minutazuzaboljisportuBiH je napisao/la:Ne mora značiti da će se sva četvorica skinuti među 12 igrača. Glogovac je perspektivniji i bolji igrač od Ahmedića. Ahmedić je sa 200 cm nizak za četvorku u seniorskoj košarci, a nema ni šuta a ni kontrole lopte da može igrati trojku. Asimov doprinos ovom uspjehu je za 10 jer je mnogo značio ali on i seniorska košarka veliko je pitanje. Također isto važi i za Damjanovića. Rikalo i Vuković bi mogli nešto ali teško. Obojica su slabi šuteri. Vuković ima veće šanse jer je pametniji što je pokazao na ovom EP. Pravi je play. Spore noge nadoknađuje sa glvaom tj pametan je košarkaški. Mora pogađati otvorene šuteve i može biti igrač. Znači samo šut šut i šut. Po dva sata dnevno i može se nadati ozbiljnoj košarci. Ostalo ima. za Rikala je slično sa šutem s tim da je malo brži ali i košarkaški neinteligentniji.Melo15 je napisao/la:2 igraca svakako fale,a valjda umjesto masica i naletilica...posto su oni povrijedjeni :SKevin je napisao/la:i tko ispada sad ako su ovi upali?
A mozda umjesto sinanovica nurkic?? :S Mitrovic??Avdibegovic??
Ne vjerujem da ce Josip jer nam ipak treba pley neki ko zamjena..
LBJ MVP je napisao/la:Ovaj što je bio na utakmici u Holandiji je pisao kako je Naletilić bio ljut pa počeo razbijati po klupi,a evo danas vijest da napušta reprezentaciju "Naletilić ima nekoliko šavova na nozi i očekuje ga nekih sedam dana pauze",nije valjda da se povrijedio dok je razbijao šta je već razbijao
Boldovani ce dobiti sansu ako zack ne bude igrao 40min(avdibegovic),dok naletilic je otisao vec a i masic je povrijedjen pa ce trebati neko da njega odmori i po mogucnosti mirzu ako se odmaknemo malo vise nego sto se ocekujekokuz je napisao/la:Ako nabijemo razliku, prvo ulaze ovi momci sa klupe Mitrović, Naletilić, Avdibegović, i kad oni završe ako ostane vremena onda ove juniore, šta treba ovaj pomenuti trojac nakon kolko mjesec i jače, se pripremaju sa timom, sad da ostanu bez mjesta![]()
Po meni je samo Nurkića trebao zvati
Zasto bi jednom turisti bilo to bitno? Taj isti Sinanovic zaradjuje vise nego vecina ljudi ovdje u drzavi i na kraju krajeva predstavlja ovu drzavu vjerovatno bolje od tebe, uz duzno postovanje. Iz dana u dan gledam ponizavanje nasih kosarkasa, a svi smo mi NBA zvijezde. Nije Sinanovic nikakva igracina i daleko je od bilo kakvog ozbiljnog centra, ali i kao takav je pojacanje za ovu ekipu. Mozemo za pocetak biti ponosni na ove momke, pa i na Nedzada, koji sa svojom visinom jeste atrakcija. Slikat cu se i ja s njim ako budem imao priliku, reprezentativac je ove nase zemlje.amerosm je napisao/la:Da nije u stanju po utakmici sakupiti 5 skokova, a igra na poziciji centra i ima visinu.storm_raider je napisao/la:A sta te osobe ne znaju sto mi znamo za Sinanovica? Prosvjetli me.![]()
![]()
Sutra ocekujem vecu posjetu nego li je to bio slucaj protiv Latvije i nadam se da necemo morati igrati utakmicu gdje ce jedan posjed lopte odlucivati ko ce izaci kao pobjednik.
Svaka čast @storm. Sit sam i ja više ovih ''stručnjaka'' što blate momke koji igraju za repku. On je u repci jer nemamo bolje i treba ga poštovati. Kad budemo imali 12 NBA igrača opet će biti nekima nedovoljno.storm_raider je napisao/la:Zasto bi jednom turisti bilo to bitno? Taj isti Sinanovic zaradjuje vise nego vecina ljudi ovdje u drzavi i na kraju krajeva predstavlja ovu drzavu vjerovatno bolje od tebe, uz duzno postovanje. Iz dana u dan gledam ponizavanje nasih kosarkasa, a svi smo mi NBA zvijezde. Nije Sinanovic nikakva igracina i daleko je od bilo kakvog ozbiljnog centra, ali i kao takav je pojacanje za ovu ekipu. Mozemo za pocetak biti ponosni na ove momke, pa i na Nedzada, koji sa svojom visinom jeste atrakcija. Slikat cu se i ja s njim ako budem imao priliku, reprezentativac je ove nase zemlje.amerosm je napisao/la:Da nije u stanju po utakmici sakupiti 5 skokova, a igra na poziciji centra i ima visinu.storm_raider je napisao/la:A sta te osobe ne znaju sto mi znamo za Sinanovica? Prosvjetli me.![]()
![]()
Sutra ocekujem vecu posjetu nego li je to bio slucaj protiv Latvije i nadam se da necemo morati igrati utakmicu gdje ce jedan posjed lopte odlucivati ko ce izaci kao pobjednik.
avazzaboljisportuBiH je napisao/la:Svaka čast @storm. Sit sam i ja više ovih ''stručnjaka'' što blate momke koji igraju za repku. On je u repci jer nemamo bolje i treba ga poštovati. Kad budemo imali 12 NBA igrača opet će biti nekima nedovoljno.storm_raider je napisao/la:Zasto bi jednom turisti bilo to bitno? Taj isti Sinanovic zaradjuje vise nego vecina ljudi ovdje u drzavi i na kraju krajeva predstavlja ovu drzavu vjerovatno bolje od tebe, uz duzno postovanje. Iz dana u dan gledam ponizavanje nasih kosarkasa, a svi smo mi NBA zvijezde. Nije Sinanovic nikakva igracina i daleko je od bilo kakvog ozbiljnog centra, ali i kao takav je pojacanje za ovu ekipu. Mozemo za pocetak biti ponosni na ove momke, pa i na Nedzada, koji sa svojom visinom jeste atrakcija. Slikat cu se i ja s njim ako budem imao priliku, reprezentativac je ove nase zemlje.amerosm je napisao/la:
Da nije u stanju po utakmici sakupiti 5 skokova, a igra na poziciji centra i ima visinu.![]()
![]()
@Melo, Vuković ima lijep šut estetski ali ne pogađa (bar je slabo pogađao na EP). Znam da je u Bosni kao mali imao i precizan šut pa se nadam da će ga ponovo upucati što se kaže. Mora malo brže i izbacivati loptu kod šuta. Sve je to trening i on to može.
Pitanje za sviju. Gdje ste pročitali da je Naletilić u out-u tj da je otišao kući i da je Mašić rovit?
TRUST je napisao/la:Bavcic bude na klupi kako sam upratio vjerovatno ce i on uskocit ili je jos povrijeden.Mislim od juniora da ce Juka dobit sansu eh sad koliko zavisi ce sigurno od toga kako ce startat dal ce se uplasit