La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

D10S
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la D10S » 19 avg 2012, 01:51

DesimaL je napisao/la: U sta se kladimo ? :mrgreen:
Ja kazem da ce barca osvojiti i da ce pobjeci 5 ili vise bodova od reala :D
U pare lave :D

Inace, Mallorca uspjela nekako pobijediti Espanyol golovima nekog Izraelca Hemeda. Jak stimulans za Caparrosovu ekipu koja ce ove sezone svakoga napatiti kod kuce.

Sutra Madrid gazi Valenciju, Real odnosi bodove sa Nou Campa.

I de namjerno na ovoj anketi glasajte za klubove iz "druge Lige", maksuz radi ovog levata sto je i pravio anketu i u nju stavio jos neke klubove osim Madrida i Barce.

I lave, pise se skraceno "Ath." Bilbao, ne "Atl." Bilbao.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 19 avg 2012, 01:56

D10S je napisao/la:
DesimaL je napisao/la: U sta se kladimo ? :mrgreen:
Ja kazem da ce barca osvojiti i da ce pobjeci 5 ili vise bodova od reala :D
U pare lave :D

Inace, Mallorca uspjela nekako pobijediti Espanyol golovima nekog Izraelca Hemeda. Jak stimulans za Caparrosovu ekipu koja ce ove sezone svakoga napatiti kod kuce.

Sutra Madrid gazi Valenciju, Real odnosi bodove sa Nou Campa.

I de namjerno na ovoj anketi glasajte za klubove iz "druge Lige", maksuz radi ovog levata sto je i pravio anketu i u nju stavio jos neke klubove osim Madrida i Barce.

I lave, pise se skraceno "Ath." Bilbao, ne "Atl." Bilbao.
Da vidimo i to ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 19 avg 2012, 09:25

:mrgreen:

Glasat' ću za ovo Ostali :lol: :lol:

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 19 avg 2012, 09:46

Odgledah sinoc prvo poluvrijeme Mallorce i Espanyola pa moradoh leci. Dinamicna i gledljiva utakmica, fina atmosfera... Iako ne spadaju u sami vrh, bilo ih je uzitak gledati. Wakaso odusevio, Pochettino je napravio pun pogodak sa njim. Verdu igra bas nekako elegentno i lezerno. Nadam se da ce produziti ugovor. Ima Espanyol potencijala, evo i Simao je dosao, donijet ce iskustva. Gledam sastav, dosta dobrih igraca je sinoc falilo. S. Garcia, pojacanje u odbrani Colotto. Treba im pojacanje u veznom redu. Kada bi se neke stvari poklopile, ne bi trebalo biti problema za top 10.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 19 avg 2012, 12:40

Bertrand je napisao/la:Odgledah sinoc prvo poluvrijeme Mallorce i Espanyola pa moradoh leci. Dinamicna i gledljiva utakmica, fina atmosfera... Iako ne spadaju u sami vrh, bilo ih je uzitak gledati. Wakaso odusevio, Pochettino je napravio pun pogodak sa njim. Verdu igra bas nekako elegentno i lezerno. Nadam se da ce produziti ugovor. Ima Espanyol potencijala, evo i Simao je dosao, donijet ce iskustva. Gledam sastav, dosta dobrih igraca je sinoc falilo. S. Garcia, pojacanje u odbrani Colotto. Treba im pojacanje u veznom redu. Kada bi se neke stvari poklopile, ne bi trebalo biti problema za top 10.
Poseban stimung su davali brigadas blanquiazul ,navijaci Espanyola , pogotovo s onim ''puta barca leole '' :D 8-) .

Treba dodati da je Fabrice Olinga postao najmlađi strijelac u povijesti spanske lige .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 19 avg 2012, 14:20

Pogleda sada reprizu Celta vs Malaga
Nevjerovatno koliko je malaga imala srece u 2 poluvremenu.Najzasluzni sto je malaga uzela 3 boda je Caballero.

Sto se tice utakmice Sevilla vs Getafe sasvim zasluzena pobjeda seville.Pomalo sumljiv penal nad Reyesom.Mislim da nije bilo kontakta.

Edit:
Otkud sada da je kapiten seville Negredno ?
Visca el Barça ! Mes que un club !

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 19 avg 2012, 20:01

Betis unistio bilbao u 1 poluvremenu.Bilbao izgleda ocajno dok betis na celu sa castrom igraju fenomenalno.Mogli bi ove sezone daleko dogurati.
Visca el Barça ! Mes que un club !

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 19 avg 2012, 20:10

Benat je si povecao cijenu za jos koji milion .Mislim da ce Wolsfburg morati ponuditi najmanje 15M€ ukoliko ga zele dovesti . Ali nadam se da ce ostati ,jer Betis ima potencijal za Evropu .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 19 avg 2012, 20:30

Vraća se Bilbao 8-)

Ima još vremena...

P.S. Like I said before :mrgreen: 3:3, kakav comeback :o

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 19 avg 2012, 20:43

mandraX je napisao/la:Vraća se Bilbao 8-)

Ima još vremena...

P.S. Like I said before :mrgreen: 3:3, kakav comeback :o
3:5

opet ce na tri razlike izac :D
Rođen s tobom da budem

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 19 avg 2012, 20:44

Majko mila slika

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 avg 2012, 20:47

ja cekam 1x , kakva utakmica majko moja. halalim pare
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 19 avg 2012, 21:01

Mozda liga nije jaka kao nekada,ali da se igra najbolji i najljepsi nogomet, ne moze niko normalan osporiti 8-)

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 19 avg 2012, 21:50

A što Betis nagrdi Bilbao :shock: 5 komada ima uvališe na sred San Mamesa :o

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 avg 2012, 22:03

juznjak> je napisao/la:Mozda liga nije jaka kao nekada,ali da se igra najbolji i najljepsi nogomet, ne moze niko normalan osporiti 8-)
Ma i jaka je.U to ne treba sumnjati.Istina dosta dobrih igraca je napustilo ligu,ali dolaze neki novi klinci koji briljiraju.Svaki klub ih ima,tako da je merak gledati najatraktivniji i usudit ću se reći najbolju ligi na svijetu 8-)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 avg 2012, 02:26

Adi_Zepce je napisao/la: usudit ću se reći najbolju ligi na svijetu 8-)
I tako ce biti opet dok se ne pokaze da je EPL za klasu ispred svih, i onda nova sezona opet ce ''spanci'' govoriti kako imaju jacu ligu itd itd itd. 2 kluba ne cine ligu najjacom na svijetu.
Celik!3,2,2.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 20 avg 2012, 08:32

D10S je napisao/la: Sutra Madrid gazi Valenciju, Real odnosi bodove sa Nou Campa.
:lol:

Vidoviti, loš si...nek' ti @Romariooo pokaže kako se to radi :mrgreen:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 20 avg 2012, 11:23

AllGunsBlazing je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la: usudit ću se reći najbolju ligi na svijetu 8-)
I tako ce biti opet dok se ne pokaze da je EPL za klasu ispred svih, i onda nova sezona opet ce ''spanci'' govoriti kako imaju jacu ligu itd itd itd. 2 kluba ne cine ligu najjacom na svijetu.
Nije da zelim ulaziti u raspravu,ali pored sveg silnog novca kojeg uloze Englezi bi morali biti ubjedljivo najjaci na svijetu,a nisu.Vidimo u međusobnim dvobojima s Španjolcima da to ne ide bas glatko,ali da ne raspravljamo ovdje jer nije tema za to.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 20 avg 2012, 16:27

Darko sve živo promašio :lol: :mrgreen: . Svaka ti ta'ka bila. :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 20 avg 2012, 21:14

Ne daj se ,Adi :mrgreen:. Nego,Depor is back 8-) . Fina utakmica ,pun Riazor,dosta prilika s obje strane ,ali na kraju apsolutno zasluzena pobijeda Deportiva . Pobijeda je mogla biti i ubjedljivija da Riki nije masio penal,al' eto zabio je nesto kasnije fin gol,istina uz malu pomoc golmana Osasune . A kakav debi za Nelsona Oliveiru . Majstorija u sudijskoj nadoknadi ,onako mangupski lob . Vidi se da je igracina ,i sigurno da ce biti veliko pojacanje za Deportivo .
Ne znam jel Depor ima pravo da ga otkupi na kraju sezone ,ali ako bi uzeli za duzi period nebi pogrijesili.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.