FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tarikhordas
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma nema, najopasnija ste i najbolja navijacka skupina u drugoj ligi.
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
- King Kenny
- Kontakt:
Cuj neki govori "nemoj ba"
.

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- GelsenkirchenTuzla
- Kontakt:
Ta akcija sa dresom je za mene bezveze i ne podrzajem je.
Ako sam ultra i hocu da se pobijem ili da napravim neke probleme sa navijacem od druge ekipe onda to radim sa ultrasima a ne sa obicnim navijacima...to je za mene no go.A pogotov kad se vidi na video ide nas pet ili sest na jednog.
Ultra protiv Ultra je uredu a ne protiv obicnog navijaca,to je moje misljenje.Neznam sada sta je se sada tacno desilo sa momkom,mozda je i vas uvrijedio sa rijecima ili tako nesto...ali ne treba onda 5 na njega naletiti.
To je jedino lose sto mogu reci za Fukare na ovom gostovanju u Gracanici...ovo najvijanje sto sam vidio preko youtuba je ekstra i svaka cast za ovo
...tako se bodri svoja ekipa.
Za utakmicu: Steta sto smo izgubili..ali na snimku nisam mogo vidjeti foul
.
Sledecu protiv Bosne iz Visokog moramo pobjediti.
Jedva cekam da zaigraju Nikolic,Jackson itd.trebat ce nam.
Poz
Ako sam ultra i hocu da se pobijem ili da napravim neke probleme sa navijacem od druge ekipe onda to radim sa ultrasima a ne sa obicnim navijacima...to je za mene no go.A pogotov kad se vidi na video ide nas pet ili sest na jednog.

To je jedino lose sto mogu reci za Fukare na ovom gostovanju u Gracanici...ovo najvijanje sto sam vidio preko youtuba je ekstra i svaka cast za ovo

Za utakmicu: Steta sto smo izgubili..ali na snimku nisam mogo vidjeti foul

Poz
Ne radi se o tome, da mu niko nije skinuo dres reko bi aaaa vidi Fukara jesu p.ickice ne smiju mi nista a ja sam, ovako skinuli mu korektno dres i onda hajd voz, nista posebno nisu ga udarali i to je ok, pa ovo bi svaka navijacka skupina uradila.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mudonje nema sta.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- GelsenkirchenTuzla
- Kontakt:
Eto ja sam iz njemacke i ja sam Ultras od Schalke 04,ali nebi nikad napali obicne navijace.Ako se hocu potuci ili praviti neke probleme onda sa ultrasima a ne ovako.fukara87 je napisao/la:Ne radi se o tome, da mu niko nije skinuo dres reko bi aaaa vidi Fukara jesu p.ickice ne smiju mi nista a ja sam, ovako skinuli mu korektno dres i onda hajd voz, nista posebno nisu ga udarali i to je ok, pa ovo bi svaka navijacka skupina uradila.
Pogotov ako je on jos sam bio(tako mi izgleda na snimku)...ajd ako je neka grupica koja mene/nas vrijedja i koja se pravi vazna onda naravno da na sebe/na nas nedam.
Nije to neki napad na Fukare,ali eto nebi trebali 5 ili 6 na njega...ajd neka jedan ili dvojica se njemu priblize.
Inace sve ste super odradili,svaka cast.
Jel bilo neki problema sa ovim Ultrasima iz Gracanice,ovi marokanci?

Marocanci druze sa "c" a ne "k"GelsenkirchenTuzla je napisao/la:Eto ja sam iz njemacke i ja sam Ultras od Schalke 04,ali nebi nikad napali obicne navijace.Ako se hocu potuci ili praviti neke probleme onda sa ultrasima a ne ovako.fukara87 je napisao/la:Ne radi se o tome, da mu niko nije skinuo dres reko bi aaaa vidi Fukara jesu p.ickice ne smiju mi nista a ja sam, ovako skinuli mu korektno dres i onda hajd voz, nista posebno nisu ga udarali i to je ok, pa ovo bi svaka navijacka skupina uradila.
Pogotov ako je on jos sam bio(tako mi izgleda na snimku)...ajd ako je neka grupica koja mene/nas vrijedja i koja se pravi vazna onda naravno da na sebe/na nas nedam.
Nije to neki napad na Fukare,ali eto nebi trebali 5 ili 6 na njega...ajd neka jedan ili dvojica se njemu priblize.
Inace sve ste super odradili,svaka cast.
Jel bilo neki problema sa ovim Ultrasima iz Gracanice,ovi marokanci?

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Izvještaj sa tekme na: " onclick="window.open(this.href);return false;
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna
- GelsenkirchenTuzla
- Kontakt:
Izvini na greskifukara87 je napisao/la:Marocanci druze sa "c" a ne "k", pa eto bacali su papirice i trubili sa vuvuzelama nista strasno.

marokance nije niko ni darnuo jer je uradu navijati za svoj klub, a ovaj papak dolazi sad dresom sarajeva na utakmicu bratstva i slobode, e nece moci jarane nek ide na kosevo s njim ili bilo gdje drugo gdje igra sarajevo;) ovako je ispostovo furku gol do pasa 

Neka su mu skinuli dres, ispravno su postupili.
Šta on glumi, na tekmu Bratstva i Slobode dolazi u dresu Sarajeva i prolazi pored Fukara (čitaj: provokacija).
Lijepo ga zaustavili, skidaj dres i zdravo.
Kao što reče momak gore, nisu ga dirali, tako da je sve bilo korektno.
Šta on glumi, na tekmu Bratstva i Slobode dolazi u dresu Sarajeva i prolazi pored Fukara (čitaj: provokacija).
Lijepo ga zaustavili, skidaj dres i zdravo.
Kao što reče momak gore, nisu ga dirali, tako da je sve bilo korektno.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Probisvjet
- Kontakt:
Ono u sto se desavalo u Gracanici je ucestalo u ovoj ligi i takva je praksa.
Prema tome treba se prilagoditi i ukljuciti sve mogucnosti da se dodje do bodova, inace od ulaska nema nista!
U ovoj ligi je sila Bogu mila!
Sta je sa Jasmina nacelnika, nesto se usutio supak!
Prema tome treba se prilagoditi i ukljuciti sve mogucnosti da se dodje do bodova, inace od ulaska nema nista!
U ovoj ligi je sila Bogu mila!
Sta je sa Jasmina nacelnika, nesto se usutio supak!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
sad tri boda kuci i onda svim snagama sledecu u gostima nesmije se izgubiti, barem remi cisto zbog kontinuiteta i dobre atmosfere, ako uvezemo nekih 5,6 utakmica bez poraza sa recimo 4 pobjede i dva remija stim da u ove 4 utakmice barem jednu dobijemo u gostima mislim da bi to dovoljno bilo za vrh a i kasnije bi nam bilo lakse cisto zbog sudija i pritiska na njih imali bi bolje sudenje ako uhvatimo dobar niz.
- theprodigy
- Kontakt:
ne znam ja ko je papak ovdje ispaotuzlak135 je napisao/la:marokance nije niko ni darnuo jer je uradu navijati za svoj klub, a ovaj papak dolazi sad dresom sarajeva na utakmicu bratstva i slobode, e nece moci jarane nek ide na kosevo s njim ili bilo gdje drugo gdje igra sarajevo;) ovako je ispostovo furku gol do pasa
sretno u prvoj ligi, da se jos dugo ne vratite, po mogucnosti nikad. tek sad vidim da je od prijasnjih fukara ostalo samo ime
Zadnja izmjena: theprodigy, dana/u 20 avg 2012, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma bila dva momka valjda koji su 30 godina i kusur..i sasvim korektno mu skinut dres i nista vise..ipak kurcit se prolazit tu ne moze to brate tako..pa i Horde kad su uzeli zastavu i onih par salova uzeli su od jednog mladjeg lika, pa se kurcilo po internetu i niko to nije osudjivao ebiga...da je ovog lika ko udario ili nesto bilo bi nefer svakako jer 5 ljudi na njih dvojicu nije ni fer... samo upravu je covjek da su ga pustili bilo bi pickice setam se pored njih nesmiju mi nistaGelsenkirchenTuzla je napisao/la:Ta akcija sa dresom je za mene bezveze i ne podrzajem je.
Ako sam ultra i hocu da se pobijem ili da napravim neke probleme sa navijacem od druge ekipe onda to radim sa ultrasima a ne sa obicnim navijacima...to je za mene no go.A pogotov kad se vidi na video ide nas pet ili sest na jednog.Ultra protiv Ultra je uredu a ne protiv obicnog navijaca,to je moje misljenje.Neznam sada sta je se sada tacno desilo sa momkom,mozda je i vas uvrijedio sa rijecima ili tako nesto...ali ne treba onda 5 na njega naletiti.
To je jedino lose sto mogu reci za Fukare na ovom gostovanju u Gracanici...ovo najvijanje sto sam vidio preko youtuba je ekstra i svaka cast za ovo...tako se bodri svoja ekipa.
Za utakmicu: Steta sto smo izgubili..ali na snimku nisam mogo vidjeti foul.
Poz

Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 20 avg 2012, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Je ko pratio treninge kakav je Ahmetovic kako se pokazuje hocel bit pojacanje,nako nije on lose tehnike al je fizicki slab
ma kakav esko ahmetovic los je to igrac, njemu treba najmanje 10 kila da se moze ravnopravno nositi s olsatlim igracima, a neka menandjer je cudo:)TRUST je napisao/la:Je ko pratio treninge kakav je Ahmetovic kako se pokazuje hocel bit pojacanje,nako nije on lose tehnike al je fizicki slab
Lakapo, i oni lafo nešto gostuju, moraju se gostovanja poklopiti.Sarajlijc@ je napisao/la:Mudonje nema sta.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- King Kenny
- Kontakt:
Da je bio u dresu Bratstva vjerovatno mu nebi niko nista al hoce decko da se qrci
.

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Bio sam ja prosle godine na prijateljskoj Gradine i Slobode u kacketu Sarajeva,kad sam krenuo da izadjem sacekala me grupa i jedan mi prisao kaze daj kacket ja ga poslao u pm i on zove ove ostale ja laganini produzim u grad. Posle sam se cuo s tim likom na netu smio mu se,a on nesto prijetio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.