U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- legenda reala
- Kontakt:
Re: U-21,U-19,U-17
Jašta će, nije ni kod nas bio standardan, a ne u Hrvatskoj 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ili u prevodu,''usrecit ce''koga zapadne.legenda reala je napisao/la:Jašta će, nije ni kod nas bio standardan, a ne u Hrvatskoj
P.S @limenka,nekako ti onaj nick @jacky najbolje stajao
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
i meni se to cini.. izgleda nemoze on bez sportsport.ba foruma iako je vec bio baniran bezbroj putaharishp je napisao/la: P.S @limenka,nekako ti onaj nick @jacky najbolje stajao
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
A njegov brat jel lijevi bek Želje i U21 BiH JOsip,ne mogu to da shvatim da dva brata jedan igra za jednu,a drugi za drugu reprezentaciju ??
Kevin Prince Boateng, i Jerome Boatengzgembo89 je napisao/la:A njegov brat jel lijevi bek Želje i U21 BiH JOsip,ne mogu to da shvatim da dva brata jedan igra za jednu,a drugi za drugu reprezentaciju ??
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Ja mislim da njih dvojica nisu nikakav rod, tako bar komentatori kažu za vrijeme utakmica 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
izgleda da se mora reprezentacija odbiti da bi se o tebi stranice pisale. a ako imas zelju da igras za BiH (napr. imamovic iz moskovske lokomotive) to nije toliko vrijedno spominjanja...svasta 
Davno sam ja čitao o Imamoviću, ja mislim na sportinu, i govorio je da mu je želja da igra za BiH, evo vidim igrao je sada u prijateljskoj za nas, ajd nek' se nešto radi kako treba, inače je štoper po vokaciji, i ne rijetko bi se upisivao u listu strijelacaedinjo-bih je napisao/la:izgleda da se mora reprezentacija odbiti da bi se o tebi stranice pisale. a ako imas zelju da igras za BiH (napr. imamovic iz moskovske lokomotive) to nije toliko vrijedno spominjanja...svasta
-
edinjo-bih
- Kontakt:
steta sto ga nije niko sa foruma gledao na ovoj utakmici juniora i mlade reprezentacije...
a ti si ga gledao možda ? ukoliko jesi, da li bi mogao da nam kratko preneseš neke svoje impresije ?edinjo-bih je napisao/la:steta sto ga nije niko sa foruma gledao na ovoj utakmici juniora i mlade reprezentacije...
Ja ga poznajem, istini za volju, samo iz novinskih kolumni.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
nisam care gledao. jedino sta znam je onaj clip njegov sa youtube 
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Marko Maletic postigao hat-trick u pripremnoj utakmici Stutgertove 2. ekipe 
Treba napomenuti da je i Ognjen Gnjatic izabran u ekipu kola u Srpskoj Jelen ligi . Za one koji ne znaju , Gnjatic je presao ovog ljeta iz Kozare u Rad Beograd
Treba napomenuti da je i Ognjen Gnjatic izabran u ekipu kola u Srpskoj Jelen ligi . Za one koji ne znaju , Gnjatic je presao ovog ljeta iz Kozare u Rad Beograd
lijepo, mozda nesto bude i od ovog gnjatica..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
Jel ovo onaj Gnjatic,sto su Jagodica napadali da anonimusa iz Kozare ubacuje u U-21,ili????bavarian_bk je napisao/la:Marko Maletic postigao hat-trick u pripremnoj utakmici Stutgertove 2. ekipe
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Napadali ga veliki strucnjaci koji svrsavaju kad vide da neki anonimus iz Danske ili Svedske zeli da igra za nas.harishp je napisao/la:Jel ovo onaj Gnjatic,sto su Jagodica napadali da anonimusa iz Kozare ubacuje u U-21,ili????bavarian_bk je napisao/la:Marko Maletic postigao hat-trick u pripremnoj utakmici Stutgertove 2. ekipe
Ali ko zna, zna:
Cartman je napisao/la: Onaj Gnjatic sto je usao u drugom poluvremenu je bio dosta dobar, presjekao dosta napada Bjelorusije
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Napadali ga veliki strucnjaci koji svrsavaju kad vide da neki anonimus iz Danske ili Svedske zeli da igra za nas.harishp je napisao/la:Jel ovo onaj Gnjatic,sto su Jagodica napadali da anonimusa iz Kozare ubacuje u U-21,ili????bavarian_bk je napisao/la:Marko Maletic postigao hat-trick u pripremnoj utakmici Stutgertove 2. ekipe
Ali ko zna, zna:
Cartman je napisao/la: Onaj Gnjatic sto je usao u drugom poluvremenu je bio dosta dobar, presjekao dosta napada Bjelorusije
Nije anonimus iz Danske nego Cajic, prvotimac Teplica.
Vec odavno je u prvih 11 tamo a nema ni jedan nastup za neku U reprezentaciju.
Mogli bi spomenuti i bracu Hajrovic, Kolasinca itd.
Niko od ovih nije anonimac nego dobri igraci.
I svi su bolji od gnjatica.. Poredit igraca koji je nadomak prvog tima schalkea sa igracem koji igra u poluozbiljnoj ligi je u najmanju ruku smjesno ... Samo retardi poput jagodica I susica mogu pozivati poluamatere(svraka, sesar,gnjatic) prije igraca kolasincevog kalibra...
Hajrovic 70 minuta u pobjedi grashopersa
Znam kako je bilo s Bešićem kada ga je pozvao protiv Mexica. Priča je u Sušića bila tipa kao : " svaki mladi igrač koji s toliko godina dospije u prvi tim takvog kluba zaslužuje poziv u reprezentaciju. "
Sada je Kolašincu ne više od 19 god ja mislim, tada je Bešić imao 17g, da mu Kolašinac nije previše star za " A " reprezentacije ?
Sada je Kolašincu ne više od 19 god ja mislim, tada je Bešić imao 17g, da mu Kolašinac nije previše star za " A " reprezentacije ?
Trenutno korisnika/ca: Bosnjo22, Confiance, DzaniMehmet, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Normus90, Principatus, random11, rimljanin90, Shevko, soccerfan, Zgemboo89 i 65 gostiju.