Manchester City FC
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Kakve su vijesti o ozljedi,čitam na HR portalima,da nije ono sto su svi mislili... @tevezito i ostali,informacije? 
Keep walking.
Veliki kiks ,ako je tako velika povreda, za City. Ne moze onaj kreten mancini ostat na 3 napadaca kupit ce on odmah jos jednog 
Nadam se da ce dzeko moci sad igrati i dokazivati se samo nek to ne dokazuje protiv chelsea tad nek odmara
Nadam se da ce dzeko moci sad igrati i dokazivati se samo nek to ne dokazuje protiv chelsea tad nek odmara
Rekao je Sergio da nije povreda toliko ozbiljna kao sto se cinila na prvi pogled,ali da ne zna jos koliko ce biti "out" ..Cautinho je napisao/la:Kakve su vijesti o ozljedi,čitam na HR portalima,da nije ono sto su svi mislili... @tevezito i ostali,informacije?
jel ono stvarno nasri dobio zuti karton zbog natpisa "EID MUBARAK" na majici
stvarno fuj

stvarno fuj
martin tyler, komentator sky sportsa je rekao da je digao majicu preko glave (što nije dozvoljeno) i da je zbog toga dobio, mada me ne bi čudilo i da je dobio žuti zbog natpisa, ali hajde...cala je napisao/la:jel ono stvarno nasri dobio zuti karton zbog natpisa "EID MUBARAK" na majici
stvarno fuj![]()
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Da, takva su pravila. Balo je isto tako dobio zuti za dizanje majice preko glave protiv Uniteda. Ispod glave nije zuti, iznad jeste.Carlo je napisao/la:martin tyler, komentator sky sportsa je rekao da je digao majicu preko glave (što nije dozvoljeno) i da je zbog toga dobio, mada me ne bi čudilo i da je dobio žuti zbog natpisa, ali hajde...cala je napisao/la:jel ono stvarno nasri dobio zuti karton zbog natpisa "EID MUBARAK" na majici
stvarno fuj![]()
Hoćemo li u sve gledati na način da se mrzi muslimanski svijet, i da je zato što je čestitao Bajram dobio žuti ?
Pa to su priče za malu djecu, evo momci su ispod objasnili
Pa to su priče za malu djecu, evo momci su ispod objasnili
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
jedno od najglupljih pravila sto je uvedeno u istoriji nogometa pored onog zlatnog gola je i ovo kad skineš dres dobiješ karton, ubili su dodatnu draž fudbala, pa fudbal se igra zbog golova i kad covjek da gol pusti da ga pošteno proslavi. jedino bi davao karton ako se baca u publiku npr
jel onaj smrdo platini ovo uveo ili?
nema potpisa
Tako je pravilo sada
Messi je jednom dobio i novcanu kaznu zbog toga mami cestitao rodjendan
Messi je jednom dobio i novcanu kaznu zbog toga mami cestitao rodjendan
Visca el Barça ! Mes que un club !
- LarryDavid
- Kontakt:
Evo Manu izgubi od Evertona, neka smo se odma odvojili na +3 
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
Zato Brazilci i Afrikanci vrte guzicama nakon svakog gola,hopa samba-rumba.Admir_Sa je napisao/la:jedno od najglupljih pravila sto je uvedeno u istoriji nogometa pored onog zlatnog gola je i ovo kad skineš dres dobiješ karton, ubili su dodatnu draž fudbala, pa fudbal se igra zbog golova i kad covjek da gol pusti da ga pošteno proslavi. jedino bi davao karton ako se baca u publiku npr
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
http://www1.skysports.com/football/news ... n-Llorente" onclick="window.open(this.href);return false;
Llorente's representative, Carlos Arino Bajo, claims two Premier League clubs - one from London and one from Manchester - have expressed an interest in signing the player.
"Tomorrow [Wednesday] Llorente will speak to his destination," Arino Bajo told the Daily Telegraph. "It is very, very possible he will decide to go to the Premier League.
"I don't know the [choice of] club at the moment but there are two [interested] clubs. One is in London, and one is in Manchester."
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Cautinho
- Kontakt:
http://www1.skysports.com/football/news ... -join-City" onclick="window.open(this.href);return false; Swansein trener kaže da je skoro sigurno da ce Sinclair prijeći u City,a Aguero preko twittera zahvaljuje na podršci i kaže da ne bi trebalo dugo da bude van terena,oko 1 mjesec. Evo vam link : http://www1.skysports.com/football/news ... o-recovery" onclick="window.open(this.href);return false; i njegov twitter : https://twitter.com/aguerosergiokun" onclick="window.open(this.href);return false;
Keep walking.
- Cautinho
- Kontakt:
Evo,jos malo,pa sluzbeno.Johnson na lijecnickom pregledu,sunderlendu za 11 mil. Funti
Keep walking.

Sretno Adame.Istina ja sam volio da si ostao u Cityju ali sta je tu je.Izgleda da je sve dogovoreno i da je Scott Sinclair novi igrac Cityja.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Prodoran igrac i ima odlican udarac. Steta za City sto nije dobijao vise vremena.
Ocigledno da City zeli nekog drugog ko ce se manje buniti sto sjedi na klupi. Ne znam zasto bi inace prodavali Johnsona?!
Ocigledno da City zeli nekog drugog ko ce se manje buniti sto sjedi na klupi. Ne znam zasto bi inace prodavali Johnsona?!
Kada bi se nekada sjetio i dodati loptu bio bi odličan igrač...
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nije igrao Sinclair danas prema tome vjerovatno uskoro potpiše za City.

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- adas_barca
- Kontakt:
Hart, Kolo, Kompany (C), Zabaleta, Milner, Kolarov, De Jong, Yaya, Nasri, Balotelli, Tevez 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.